Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayyyy daral geldi valla bilgisayarıma format atarken hiç bu kadar zorlanmamıştım :19: ömrümü yedi yaa 3 saattir uğraşıyorum. telefondan girdim bi ara tam konuya cevap yazıcam kendi kendine kapatıyo browserı ona da format atıcam görcek gününü :47: çok sinir oldummmm
ohh içimi döktüm rahatladım :16:

kıh kıh kıh kıh kıh emoş alemsin ya :1::1::1:

kıh kıh kıh kıh kıh emoş alemsin ya :1::1::1:

kızım sendeki de ne hız valla yazıyom anında cevap :9: hani bi çizgi film var ya adam sinirleniyo da vücudunun her yerinden tren varmış gibi duman çıkıyo bugün aynen öyle oldum 5 bardak yeşilçay içtim Allah'tan sigarayı bıraktım bırakmasam kesin 1 paket giderdi 3 saatte :9:
size demiştim dimi bugün kolay kolay eve giremem diye :9: geçmişe bakıyorum hemmmen

hoşgeldin tuğbişimmm :16:

benim de 25 haziran :16: doğum günüm olur kendisi doğum günümde 57 ye düşmüş olmak istiyorum :16:

aaa en yakın arkadaşımın doğu günüyle aynı :D benimde 19 mayıs ama o güne kadar zor :D hoş haftada 1 buçuk versem 2 3 kilom kalıo :9::9::9: şu detoksu yapamadım ya evde yeşil mercimek kalmamış sabah amannn dedm üşendim inmedim markete artık haftaya :31::31:

kızım sendeki de ne hız valla yazıyom anında cevap :9: hani bi çizgi film var ya adam sinirleniyo da vücudunun her yerinden tren varmış gibi duman çıkıyo bugün aynen öyle oldum 5 bardak yeşilçay içtim Allah'tan sigarayı bıraktım bırakmasam kesin 1 paket giderdi 3 saatte :9:

ilgilendiğim başka bişi yok cnm bu aralar o nedenle hemen yazıyorum emoşşş :D 65 e düşüyüm resim koycam zaten bakın die :D şu an çok fark olmuo göbeğim küçüldü bi bbasenlerm aynı :Dama artıık pantolonların belleri bollaşmaya başladı :9::9:

aaa en yakın arkadaşımın doğu günüyle aynı :D benimde 19 mayıs ama o güne kadar zor :D hoş haftada 1 buçuk versem 2 3 kilom kalıo :9::9::9: şu detoksu yapamadım ya evde yeşil mercimek kalmamış sabah amannn dedm üşendim inmedim markete artık haftaya :31::31:

haftaya mutlaka yap canım şimdiki kilonla en az 1,5 kaybedebilirsin :)

ilgilendiğim başka bişi yok cnm bu aralar o nedenle hemen yazıyorum emoşşş :D 65 e düşüyüm resim koycam zaten bakın die :D şu an çok fark olmuo göbeğim küçüldü bi bbasenlerm aynı :Dama artıık pantolonların belleri bollaşmaya başladı :9::9:

sorma ya çok sevdiğim bi pantolonum var belden bol. sanki başkasının pantolonu dün giyiyim kemer takarım dedim tutan hiç bişey kalmamış sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :26:

haftaya mutlaka yap canım şimdiki kilonla en az 1,5 kaybedebilirsin :)

:52::52: haftaya yapcam ya baktım oluyor 2 haftada bir yapcam aslında hafta içide yaparım da şimdi okulda zor olur bide annem çok karşı böle tek üze diyetlere haftasonu işten biraz daha geç geliyolar o zaman daha iyi oluyor

sorma ya çok sevdiğim bi pantolonum var belden bol. sanki başkasının pantolonu dün giyiyim kemer takarım dedim tutan hiç bişey kalmamış sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :26:

benimde öyle olcak işte hep de mavi filan ha pahalılar :50: artık değiştirlme vakitleri gelmişti şimi zaten hiç bişi almıyorum üst alt filan :D

:52::52: haftaya yapcam ya baktım oluyor 2 haftada bir yapcam aslında hafta içide yaparım da şimdi okulda zor olur bide annem çok karşı böle tek üze diyetlere haftasonu işten biraz daha geç geliyolar o zaman daha iyi oluyor

bu diyet değil detoks de toksinlerimi atıyorum :P
benimde öyle olcak işte hep de mavi filan ha pahalılar :50: artık değiştirlme vakitleri gelmişti şimi zaten hiç bişi almıyorum üst alt filan :D

aynen zayıflamak güzel de bütün dolabı yenilemek zorunda kalcam. eski kıyafetlerim var aslında zayıflarsam giyerim diye atmaya kıyamadıklarım :) denizliye gideyim hepsini getircem :52:

bu diyet değil detoks de toksinlerimi atıyorum :P

aynen zayıflamak güzel de bütün dolabı yenilemek zorunda kalcam. eski kıyafetlerim var aslında zayıflarsam giyerim diye atmaya kıyamadıklarım :) denizliye gideyim hepsini getircem :52:

benimde öyle bi pntolonum var lewis dan 95 liraya almıştım 2 sene önce giydim baya ama taş gbi şu an sığamıyorum içine ilk hedefim ona girmek :D dar badilerim hep duruo göbeğim iyice insin giycem çatır çatır hepsini :1::1::1:

benimde öyle bi pntolonum var lewis dan 95 liraya almıştım 2 sene önce giydim baya ama taş gbi şu an sığamıyorum içine ilk hedefim ona girmek :D dar badilerim hep duruo göbeğim iyice insin giycem çatır çatır hepsini :1::1::1:

burcu yaaa sen benim kolileri görsen 36 dan bi başlıyo 42 ye kadar :9: annem kızıyodu bi ara her beden kıyafetin var para pul yetmicek sana diye :9: şimdi 38-40 arası tam 38 olunca üffff ortalığın tozunu attırcam :9:

bende iyiyim canım:) olağan cumartesi telefon trafiğinden sonra nihayet gelebildim topiğe:16:ben de bugün esadı kandırabilirsem eğirdire götürtcem sınav öncesi kafam dağılsın biraz :) yarın da sınavdan sonra uçuşa gidicez zaten pikniği de orda yapıcaz :16: kızz diyet pikniği nasıl oluyoo bende götüreyim onlardan o zaman :)

uçuşa derken kuzucuum? :10:

Kızlaaaaaarrrrrr günaaaayyyyddıııııınnnnnnn :) yeniden geldmm sınavlarrr bitttiiii cok süküüürrrrr ve 55 olmaya karar verdimmmmmmmm lalalalalalalalallalaalaaaa zayıflık hastalıgınaaaaaa yakalandım sanırım daha önce etrafında zayıf gördüklerime aaaa sismanmısss aaaaaaa anneme bak ne de tombişşş demeye basladımmm yaaaaaaaa offf o yüzden 55 e gidiyorummmmm

hoşgeldin meleğimmm beniiiiiiiim :16:

alıntılarımı tamamlayıp hemen okuyacağım bitanem :16: seni tebrik ediyorum ve de yeniden.. :46:

Kızlaaar bugün vizelerim bitti, artık geri döndüm. Şuan telefondan yazıyorum, eve geçeyim de rahat rahat yazayım.

Geçmiş olsun şekerim :16: o rahatlamanın nası bişey olduğunu çok iyi bilirim daha dün yaşadım :)

Meraba herkese :) tubiş yaşım minnak ama ben değilim maalesef :9:

annem ameliyat oldu tubiş ve geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler :16:

Yerim seni :) yine de minnaksın işte :29: annen için yeniden çok geçmiş olsun kuzum
ben geldim kızlar çok yorgunum :ssz: yemek bile düzgün yemedim ve listeleri yapıyorum sabahtan beri. hala yapmam gereken 300 girdi var :18: dışarı çıkcam şimdi arkadaşımla görüşeceğim akşam yine devam edeceğim. geçmişe de gelince bakarım artık, hepinizi öpüyorum :5:

Ah benim buuuseem kolay gelsin canım ya :( ama gündüz 800 tane demiştin şimdi 300 kalmış baya yapmışsın.

çok yoruldum.eşimle yarım saat betminton oynadık,25 dk da yürüdüm uzun adım tempolu toplam 5 km olmuş:8:

Ouwww süpersin :46:
Busi kolay gelsin şu isin bitseydide rahatlasaydin :16:

hepiniz spor yapmışsınız yorulmuşsunuz bende evde temizlik yapmaktan yoruldum ve yine spora vaktim kalmadı :(

Olsun kuzum ev işleri de bize öyle gelmese de kalori harcamamızı sağlıyor. Ayakta kalmak bile kalori yaktırıyor insana sonuçta..

Menüm

sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta
4 zeytin
peynir

ara
4 kuru incir
15 beyaz leblebi(diyette sorun olmayan tek çerez olarak okudum internetten)

öğlen
1 dilim ekmek
menemen
3 zeytin

akşam
special k

su 3 litre

Maşallah :nazar:

kızlar bu arada sabah 9:30da evden çktım, önce kardeşimi doktora götürdüm sonra geri geldik , ardından benim dr randevum vardı... bacağımda varis varmış yaa, azmış ama tedavi olayım dedim, hamilelikle artarmış çünkü, sorun olmasın diye şimdiden halledeyim dedim, neyse işte ben de doktora gittim, iğneyle bi şeyler enjekte etti, bandajlı yatıyorum şimdi... ardından diş doktoruma gittim, malum dişlere de baktırmak lazım:52::52::52:
geçen sene yaptırdığım (başka bir dişçiye) kanal tedavisini beğenmedi yenilemek istiyor, bu adama da çok güvenirim yani.. neyse onu da planlıcaz önümüzdeki haftalara çünkü biliyorsunuz kanal tedavisi de uzun sürüyor... yani en az 2-3 kez gitmek lazım bu da 1 ayı geçiyor.. bööyle yani bugünüm inanılmaz yoğun geçti... hava güzel ama inanılmaz bir trafik var yani...

Doktor gidip gelmelerini de hiç sevmem ya :) Gerçekten yoğun bi günmüş.. Dilerim her sağlık problemini çözersin bi an önce..

sabah(10:00)

1 haşlanmış yumurta

1 domates

4 zeytin

bir kk peynir

3 bardak şekersiz çay

1 dilim tam bugday

öğle(15:00)

1 patlıcandan sebzeli karnıyarık

1 kase cacık

ara(17:00)

4 ceviz 4 fındık

akşam(18:20)

bir yumurtadan yağsız çökelekli omlet

5 zeytin

1 dilim tam bugday

küçük boy domates

2 bardak şekersiz çay

2.5 litre su------- 3 litre olur

2 kocaman bardakkkk yeşilçayyy

1 saat walk at home

10 dk plates

10 dk karın popo egzersizleri :9::9::9::9: :42::42::42::42:

Menü de spor da harika :nazar:

Sabah
1 yumurta
1 d. Ekmek
Sekersiz cay

Ogle
Tek 1 d ekmekle yagsız tost

Aksam
2 tane tavuk ızgara (kanat)
1 kase yogurt icinde 1 salatalık rendeledim üstüne nane pulbiber bir nevi cacık

Su 1.5 lt simdilik

ecemin menülerine alışın kızlar. bu onun çok yemiş ve suyu abartmış hali :9: Bebeğim beniim harikasın :16:

Hoşbuldum bebeğimm :16:

menümü yazıp çıkıyorum kızlar

12 de

1 yumurta
2 kaşık kısır
peynir
ceviz

akşam 7 de

tavuk,salata
yoğurt

3,5 lt su

30 k betminton 25 dk tempolu yürüyüş

uçuşa derken kuzucuum? :10:

hoşgeldin meleğimmm beniiiiiiiim :16:

alıntılarımı tamamlayıp hemen okuyacağım bitanem :16: seni tebrik ediyorum ve de yeniden.. :46:

Geçmiş olsun şekerim :16: o rahatlamanın nası bişey olduğunu çok iyi bilirim daha dün yaşadım :)

Yerim seni :) yine de minnaksın işte :29: annen için yeniden çok geçmiş olsun kuzum

Ah benim buuuseem kolay gelsin canım ya :( ama gündüz 800 tane demiştin şimdi 300 kalmış baya yapmışsın.

Ouwww süpersin :46:

Olsun kuzum ev işleri de bize öyle gelmese de kalori harcamamızı sağlıyor. Ayakta kalmak bile kalori yaktırıyor insana sonuçta..

Maşallah :nazar:

Doktor gidip gelmelerini de hiç sevmem ya :) Gerçekten yoğun bi günmüş.. Dilerim her sağlık problemini çözersin bi an önce..

Menü de spor da harika :nazar:

ecemin menülerine alışın kızlar. bu onun çok yemiş ve suyu abartmış hali :9: Bebeğim beniim harikasın :16:

Hoşbuldum bebeğimm :16:

kuzum erkek arkadaşım yamaç paraşütü yapıyo da o uçuyo ben kameraya alıyorum :) kuş gibi pek bi tatlı oluyo :16:

Back
X