Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eiiz busii sen nasılsın
![]()
alıcam o sınavı kork benden ösym![]()
ben yatayım artık yarın erkenden yollarda olcamsınava gircem derdim bitcek
yarın görüşürüz öpüldünüz
![]()
ben fenayıım
bugün motor takılmış gibi iş yaptım evdeee
uyandım kahvaltımı yaptım ve işe koyuldum, buraya ilk yazdığımda daha yeni bitirmiştim. hatta bitmedi, yarın sabah erken kalkıp devam edeceğim 11 e kadar bitmesi gerek3 saatlik işim kaldı
dışarda gezindim çok güzeldi havaasen ne yaptın bu güzel günde burcuuu
![]()
ben yatayım artık yarın erkenden yollarda olcamsınava gircem derdim bitcek
yarın görüşürüz öpüldünüz
![]()
kız burcuuuuuuuu yoksa bu yds mi kııızzz![]()
ben napcam ya öğrencime özel derse gittim evdeydim sonra akşam bi ara çıktık babamla bi 30 dk yürüdük geldik o kadr
başarılar kuzum o sınavı al gel
evet cnm yds![]()
olsun canım yaa para kazanmışsın daha ne olsuunyarın da hava güzel olacakmış, yarın gezmeliyiz mutlaka, hatta beni planım şimdiden hazır, arkadaşlarla buluşcam
![]()
ben yarın evdeyim ödev temize çekcem yemek filan yapcam çok gezmeyi seven bi insan değilim zaten arkadaşlarımın vizeleri var hep![]()
aaaaben gezme delisi bir insanım, belli oluyordur zaten
işleri de savsakladım hep :18: yarın erkenden kalkıp kalan işlerimi de halledeceğim, sonra da walk at street
![]()
kızlaaaar
bugün görüştüğüm arkadaşım bana sarıldııı, sonraaaaaaaaaaaa
"buseeeeeeeeeee!!! sana ne olmuş böyleeeeeeeeee!!! bildiğin yok olmuşsuuun yoksun" dediiiii![]()
"iki elimle sarıldım önce ama kollarım çok boşluk kaldı, tek elim yeterliymiş " dediiiiiiiiii
ay nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamaaamtabi erkek olduğu için boş kaldı cidden kolları
ahahahahahhabende gezmeyi seviyordum ama 2 senedir yani gencayla çıkmaya başladığımdan pek gezemiyorum
onunla gezmekten aldığım zevki kimseden almıorum sanırım
![]()