• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM

sabah 10.00
dukan krep
hindi füme
üçgen peynir

ara 12.30
yoğurt

öğle ve akşam 16.30
ızgara hamsi

ara 22.30
yarım kase yoğurt

1 kupa yeşil çay
3 lt su
45 dk yürüyüş
10 dk egzersiz

:21::32::21:

eiiz busii sen nasılsın
:52::52::52:

ben fenayıım :52:

bugün motor takılmış gibi iş yaptım evdeee :52:

uyandım kahvaltımı yaptım ve işe koyuldum, buraya ilk yazdığımda daha yeni bitirmiştim. hatta bitmedi, yarın sabah erken kalkıp devam edeceğim 11 e kadar bitmesi gerek :ssz: 3 saatlik işim kaldı :32:

dışarda gezindim çok güzeldi havaa :16: sen ne yaptın bu güzel günde burcuuu :32:

kızlar geçmişi okuyamadım henüz, kaptan falan uğradı mıııı havadis var mı yeniii :16:

ben yatayım artık yarın erkenden yollarda olcam :5: sınava gircem derdim bitcek :52: yarın görüşürüz öpüldünüz :16::54::54:

kız burcuuuuuuuu yoksa bu yds mi kııızzz :52:

ayyy baktım google daaaan :52: vallahi yds :53: yat emoş yat, napıyon kız burda çıldırdın mı, iyice al uykunu, yarın zinde bir şekilde ver şu sınavı da kurtul bebeğimm :16:

ekstra ekstra başarılar diliyoruuuummmmmm :29:

ben fenayıım :52:

bugün motor takılmış gibi iş yaptım evdeee :52:

uyandım kahvaltımı yaptım ve işe koyuldum, buraya ilk yazdığımda daha yeni bitirmiştim. hatta bitmedi, yarın sabah erken kalkıp devam edeceğim 11 e kadar bitmesi gerek :ssz: 3 saatlik işim kaldı :32:

dışarda gezindim çok güzeldi havaa :16: sen ne yaptın bu güzel günde burcuuu :32:

ben napcam ya öğrencime özel derse gittim evdeydim sonra akşam bi ara çıktık babamla bi 30 dk yürüdük geldik o kadr :D

ben yatayım artık yarın erkenden yollarda olcam :5: sınava gircem derdim bitcek :52: yarın görüşürüz öpüldünüz :16::54::54:

başarılar kuzum o sınavı al gel :kkk:

kız burcuuuuuuuu yoksa bu yds mi kııızzz :52:

evet cnm yds :D

DÜNKÜ MENÜM

sabah 10.30
dukan krep
hindi füme
üçgen peynir
çeri domates

öğlen 14.00
ızgara tavuk
yoğurt

akşam 18.30
ızgara tavuk
yoğurt

2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
15 dk egzersiz

böyle hatırlıyorum kızlaar :31:

ben napcam ya öğrencime özel derse gittim evdeydim sonra akşam bi ara çıktık babamla bi 30 dk yürüdük geldik o kadr :D

başarılar kuzum o sınavı al gel :kkk:

evet cnm yds :D

olsun canım yaa para kazanmışsın daha ne olsuun :32: yarın da hava güzel olacakmış, yarın gezmeliyiz mutlaka, hatta beni planım şimdiden hazır, arkadaşlarla buluşcam :32:

olsun canım yaa para kazanmışsın daha ne olsuun :32: yarın da hava güzel olacakmış, yarın gezmeliyiz mutlaka, hatta beni planım şimdiden hazır, arkadaşlarla buluşcam :32:

ben yarın evdeyim ödev temize çekcem yemek filan yapcam çok gezmeyi seven bi insan değilim zaten arkadaşlarımın vizeleri var hep :21:

emoş hala gitmedin mi sen, alttasın halaa :20:

ben yarın evdeyim ödev temize çekcem yemek filan yapcam çok gezmeyi seven bi insan değilim zaten arkadaşlarımın vizeleri var hep :21:

aaaa :52: ben gezme delisi bir insanım, belli oluyordur zaten :9: işleri de savsakladım hep :18: yarın erkenden kalkıp kalan işlerimi de halledeceğim, sonra da walk at street :27:

aaaa :52: ben gezme delisi bir insanım, belli oluyordur zaten :9: işleri de savsakladım hep :18: yarın erkenden kalkıp kalan işlerimi de halledeceğim, sonra da walk at street :27:

ahahahahahha :D bende gezmeyi seviyordum ama 2 senedir yani gencayla çıkmaya başladığımdan pek gezemiyorum :D onunla gezmekten aldığım zevki kimseden almıorum sanırım :D

kızlaaaar :52:

bugün görüştüğüm arkadaşım bana sarıldııı, sonraaaaaaaaaaaa

"buseeeeeeeeeee!!! sana ne olmuş böyleeeeeeeeee!!! bildiğin yok olmuşsuuun yoksun" dediiiii
:52:

"iki elimle sarıldım önce ama kollarım çok boşluk kaldı, tek elim yeterliymiş " dediiiiiiiiii :52:

ay nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamaaam :52: tabi erkek olduğu için boş kaldı cidden kolları :9:

kızlaaaar :52:

bugün görüştüğüm arkadaşım bana sarıldııı, sonraaaaaaaaaaaa

"buseeeeeeeeeee!!! sana ne olmuş böyleeeeeeeeee!!! bildiğin yok olmuşsuuun yoksun" dediiiii
:52:

"iki elimle sarıldım önce ama kollarım çok boşluk kaldı, tek elim yeterliymiş " dediiiiiiiiii :52:

ay nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamaaam :52: tabi erkek olduğu için boş kaldı cidden kolları :9:

ahahahah busi alemsin ya :D

ahahahahahha :D bende gezmeyi seviyordum ama 2 senedir yani gencayla çıkmaya başladığımdan pek gezemiyorum :D onunla gezmekten aldığım zevki kimseden almıorum sanırım :D

vaay vaay vaaaayyy :32:

aşka bak diyorum o zamaaaaaaannnnn :16:

Allah mutluluğunuzu daim etsin, tamamına erdirsin canım :nazar:

Back
X