Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM

sabah 10.00
dukan krep
hindi füme
üçgen peynir

ara 12.30
yoğurt

öğle ve akşam 16.30
ızgara hamsi

ara 22.30
yarım kase yoğurt

1 kupa yeşil çay
3 lt su
45 dk yürüyüş
10 dk egzersiz

:21::32::21:

eiiz busii sen nasılsın
:52::52::52:

ben fenayıım :52:

bugün motor takılmış gibi iş yaptım evdeee :52:

uyandım kahvaltımı yaptım ve işe koyuldum, buraya ilk yazdığımda daha yeni bitirmiştim. hatta bitmedi, yarın sabah erken kalkıp devam edeceğim 11 e kadar bitmesi gerek :ssz: 3 saatlik işim kaldı :32:

dışarda gezindim çok güzeldi havaa :16: sen ne yaptın bu güzel günde burcuuu :32:

kızlar geçmişi okuyamadım henüz, kaptan falan uğradı mıııı havadis var mı yeniii :16:

ayyy baktım google daaaan :52: vallahi yds :53: yat emoş yat, napıyon kız burda çıldırdın mı, iyice al uykunu, yarın zinde bir şekilde ver şu sınavı da kurtul bebeğimm :16:

ekstra ekstra başarılar diliyoruuuummmmmm :29:

ben fenayıım :52:

bugün motor takılmış gibi iş yaptım evdeee :52:

uyandım kahvaltımı yaptım ve işe koyuldum, buraya ilk yazdığımda daha yeni bitirmiştim. hatta bitmedi, yarın sabah erken kalkıp devam edeceğim 11 e kadar bitmesi gerek :ssz: 3 saatlik işim kaldı :32:

dışarda gezindim çok güzeldi havaa :16: sen ne yaptın bu güzel günde burcuuu :32:

ben napcam ya öğrencime özel derse gittim evdeydim sonra akşam bi ara çıktık babamla bi 30 dk yürüdük geldik o kadr :D

ben yatayım artık yarın erkenden yollarda olcam :5: sınava gircem derdim bitcek :52: yarın görüşürüz öpüldünüz :16::54::54:

başarılar kuzum o sınavı al gel :kkk:

kız burcuuuuuuuu yoksa bu yds mi kııızzz :52:

evet cnm yds :D

DÜNKÜ MENÜM

sabah 10.30
dukan krep
hindi füme
üçgen peynir
çeri domates

öğlen 14.00
ızgara tavuk
yoğurt

akşam 18.30
ızgara tavuk
yoğurt

2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
15 dk egzersiz

böyle hatırlıyorum kızlaar :31:

ben napcam ya öğrencime özel derse gittim evdeydim sonra akşam bi ara çıktık babamla bi 30 dk yürüdük geldik o kadr :D

başarılar kuzum o sınavı al gel :kkk:

evet cnm yds :D

olsun canım yaa para kazanmışsın daha ne olsuun :32: yarın da hava güzel olacakmış, yarın gezmeliyiz mutlaka, hatta beni planım şimdiden hazır, arkadaşlarla buluşcam :32:

olsun canım yaa para kazanmışsın daha ne olsuun :32: yarın da hava güzel olacakmış, yarın gezmeliyiz mutlaka, hatta beni planım şimdiden hazır, arkadaşlarla buluşcam :32:

ben yarın evdeyim ödev temize çekcem yemek filan yapcam çok gezmeyi seven bi insan değilim zaten arkadaşlarımın vizeleri var hep :21:

ben yarın evdeyim ödev temize çekcem yemek filan yapcam çok gezmeyi seven bi insan değilim zaten arkadaşlarımın vizeleri var hep :21:

aaaa :52: ben gezme delisi bir insanım, belli oluyordur zaten :9: işleri de savsakladım hep :18: yarın erkenden kalkıp kalan işlerimi de halledeceğim, sonra da walk at street :27:

aaaa :52: ben gezme delisi bir insanım, belli oluyordur zaten :9: işleri de savsakladım hep :18: yarın erkenden kalkıp kalan işlerimi de halledeceğim, sonra da walk at street :27:

ahahahahahha :D bende gezmeyi seviyordum ama 2 senedir yani gencayla çıkmaya başladığımdan pek gezemiyorum :D onunla gezmekten aldığım zevki kimseden almıorum sanırım :D

kızlaaaar :52:

bugün görüştüğüm arkadaşım bana sarıldııı, sonraaaaaaaaaaaa

"buseeeeeeeeeee!!! sana ne olmuş böyleeeeeeeeee!!! bildiğin yok olmuşsuuun yoksun" dediiiii
:52:

"iki elimle sarıldım önce ama kollarım çok boşluk kaldı, tek elim yeterliymiş " dediiiiiiiiii :52:

ay nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamaaam :52: tabi erkek olduğu için boş kaldı cidden kolları :9:

kızlaaaar :52:

bugün görüştüğüm arkadaşım bana sarıldııı, sonraaaaaaaaaaaa

"buseeeeeeeeeee!!! sana ne olmuş böyleeeeeeeeee!!! bildiğin yok olmuşsuuun yoksun" dediiiii
:52:

"iki elimle sarıldım önce ama kollarım çok boşluk kaldı, tek elim yeterliymiş " dediiiiiiiiii :52:

ay nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamaaam :52: tabi erkek olduğu için boş kaldı cidden kolları :9:

ahahahah busi alemsin ya :D

ahahahahahha :D bende gezmeyi seviyordum ama 2 senedir yani gencayla çıkmaya başladığımdan pek gezemiyorum :D onunla gezmekten aldığım zevki kimseden almıorum sanırım :D

vaay vaay vaaaayyy :32:

aşka bak diyorum o zamaaaaaaannnnn :16:

Allah mutluluğunuzu daim etsin, tamamına erdirsin canım :nazar:

Back
X