tesekkür ederim canim.
ben zararsiz bisey yapiyorum sandim. vazgecicem suyundanda kendindende
tesekkür ederim canim. dikkat edecegim insallah. ama ben hergün tartilinca daha cok kontrol altina aliyorum sanki herseyi

bugün misal cok mutlu oldum haftasonu gelen 800gr, dün 500gr filan kalmisti bugün tamamen gitti. yine 76.7kg yum.
insallah cuma gününe kadarda eksiye düsecegim

baya kapsamli anlattin tesekkür ederim iyi anladim
bende böyle bisey almaliyim yoksa 200ml lik bardaklar cabuk bitiyor, cayi sIk sIk almiyorum mutfaktan sonra suyla geciniyorum
Amin canim. kesinlikle bende nefret ederim, kimse kimseye kötü laf söylemeye, sövmeye küfretmeye ve helede bir bayana sövmeye ve namusuna laf etmeye kesinlikle hakki yoktur.
beni tanimayan etmeyen bir "insan" yabanci ve kapali oldugumu görünce en hassas yerden küfrederek vurmaya calisti.
ama kendi rezilligini ortaya koydu. kendisinin ne akdar asagilik oldugunu gösterdi.
beyninde 1 gram zeka olsaydi insan gibi konusmaya calisirdi ki ben bütün olay boyunca normal konustum, sadece sinirden elim ayagim kesildi ama 1 tek kötü kelime söylemedim.
olay gectikden sonra anlatirken bile adamin arkasindan bir tek küfür etmedim.
cünkü kötü söz sahibine aittir benim dudaklarimdan dökülenden ben mesulum. benim agzimdan cikan laflar benim kisiligimi aklimin yansimasidir. en güzel cevabim polis cagirmak oldu. polis bana söylenenleri söylememi istedigimde bile özür dileyerek kisik sesle söyledim ilk defa agzimdan öyle biseyler cikti

ki o "adam" bana bu laflari sokagin ortasinda bagira bagira söylemisti.
yüzündende anladigim kadariyla bunun bi bagimliligi vardi sanirim. zaten polis cagirdim diyince kacti hemen.
sonradan o bayan geldi tek basina. ben ifade veriyordum bu sirada. kadin sasirmis sekilde aaa ben küfretmedim yalan söylüyor gibi hareketlere girdi.
ben dedim siz suan yalnizsiniz, az önce yaninizdaki akrabaniz olan adam bana küfretti siz etmediniz, siz beni ittiniz dedim.
Allah kimseyi cirkef insanlara karsilastirmasin.
baya uzun yazdim ama halen hayretler icerisindeyim.