Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay canım bozma moralini, bela okurdum ama değmez yani :50: böyle insanlar zaman zaman çıkıyor malesef karşımıza, sanki sana küfür etti de sen öyle mi oldun, ama ittirme olayı aşırı fena bir şey olmuş. temas kesinlikle olmamalıydı, yani o seni ittikten sonra sen refleks olarak ona vursan bile haklıydın aslında :47: ama işte elalemin memleketinde seni tutacağını sanmam polisin :50: neyseki daha büyük bir şeyler olmamış :29:

canım dukan yapıyorum, ayşe karatay yapıyor bak böyle şeyler paylaşma kız bize yasak meyveeeeee :9: ay canım çok çekti vallahi bu kez, okurken yemiş kadar oldum. çok güzel anlatmışsın nurcum :9:

evet haklisin degmez. aynen küfür sahibine aittir dedigim gibi.
ben refleks olarak kücükken ögrendigim cümleyi bagirdim (ellerinizi üzerimden cekin, bana dokunmayin).
kadin cok fena affalladi bu iteklemedende agir oldu galiba :1::1:
hic beklemezdim bu etkiyi :9::9:

özür dilerim canim ya canin cekmesin ama tadi cok aciydi yani elmayi sevmem zaten :34::9::9::9:
suan sis'e kaz gecirdim, ceviriyorum :D
buyrun gelim yiyelim ;)

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım benimmm... Keşke ben de yürüyüşe çıksaydım çok bunaldım evde yahuu! Biraz araştırma yapmam gerekiyordu onunla uğraştım.

Busişim zaten önceki katılımlarım gayet normaldi. Vize haftası malum izin de alabilirdim aslında ama uzak kalmak istemedim. Mesaj sayılarımı şimdi sayacağım yirim senin tribiniii:16::16::16::16::16:

Canım Icetea şeker oranı açısından Cola'dan bile zararlıdır. Besinleri körü körüne tüketme bence, biraz ön araştırma yap. :31:

Hiç merak etme sen Busişim bir yemek yiyim hemen sayacağım.

Sabrını taktir ettim canım benim ya:50:

venüscüm senin paylaşımların zaten normalde çok iyi :31: trip atmamın nedeni de bu :9:

yerim seni ben yaa, sahalara geri dönmeni bekliyorum :10:

bugünki menüm

12:00
1 tabak mercimek corbasi,
2 kizarmis kepekli ekmek
6 zeytin
1 kibrit kutusu kadar 45% beyaz peynir
1 tatli kasigi bal

15:00
az önce yukarida tarifini yazdigim elmali tatli 1 porsiyon
(1 elma, tarcin, 1 tatli kasigi bal, 1-2 tatli kasigi dövülmüs findik)

19:00
1 - 1,5 tabak mercimek corbasi,
1 kücük tabak haslanmis brokoli limonlu veya yogurtlu

cok acikirsam 21:00 gibi 1 tabakdan az mercimek corbasi icerim.

simdiye kadar 3 bardak yesil cay.
1 litre su. yatana kadar 2 litre daha icmeye calisacagim :7:

ve biri beni tutsun evde cok güzel kokan sucuklu kasarli pizzalar var :27:

mercimek çorbası bence sabah olmamış canım, ekmekler yeterliymiş yani. mercimek çorbasına yüklenmişsin ama onun kalorisi nedir? bir de hiçbir şeyi 1,5 porsiyon tüketme. 1 porsiyon ye bırak. çorba bazen doyurucu olmaya biliyor, o yüzden bugün durmadan yemek yemek isteyeceksin bence sen :31: haşlanmış yumurta ye mercimek çorbası yerine acıkırsan, farkı göreceksin. limonlayıp baharatlandırıp, yanınada biraz kuru soğan rendeleyip yiyebilirsin. tadı çok güzel oluyor hem de çok güzel doyacaksın :34:

sagol canim, aksi takdirde hakli iken haksiz duruma düsecektim.
Allah'in adaletine güveniyorum, er gec o insanlarin cezasini verecektir.
Benim icinde bu olay bir imtihandi, cok sükür alnimin akilya kendi durusumdan taviz vermeden atlattim,
beni itekleyen bayana bile karsilik vermeden herkes duymasi icin bagirarak "ellerinizi üzerimden cekin bana dokunmayin dedim".
Zaten bu sekilde bagirildiginda karsindaki insan affalllar o an, bize bu kücükken okuldada ögretilmisti.:55:
"Burada bir insana kendi istegi olmadan omuzuna dahi dokunmaniz yasak. Bu yasak halk arasindada bilinir.
Beni yabanci görünce heralde buranin dilini bilmiyor, ne yapsak boyun egecek diye düsündüler, ama sert kayaya captilar. :D )
Hic lazim olacagini düsünmemistim kücükken :40:
Birde cok ilgin, aklimda kalmis. demekki cocuga kücükken ne ögretirsen onu alir dedikleri dogruymus :40::9:

canım çok taktir ettim seni :46: süpersin :32:

neyse kizlar görüsürz yine. ben gideyim menüdede belirttigim gibi 19:00da aksam yemegim var.:56: 3 dakikam kaldi :9:

tamam canım görüşürüz afiyet olsun :16:

evet haklisin degmez. aynen küfür sahibine aittir dedigim gibi.
ben refleks olarak kücükken ögrendigim cümleyi bagirdim (ellerinizi üzerimden cekin, bana dokunmayin).
kadin cok fena affalladi bu iteklemedende agir oldu galiba :1::1:
hic beklemezdim bu etkiyi :9::9:

özür dilerim canim ya canin cekmesin ama tadi cok aciydi yani elmayi sevmem zaten :34::9::9::9:
suan sis'e kaz gecirdim, ceviriyorum :D
buyrun gelim yiyelim ;)

ya harika bir tepki olmuş gerçekten, aklıma kazıdım bunu. :32: biri bana dokunmaya, itmeye kalkarsa, aynen bunu haykıracağım :32:

ooo süper o zaman canımmmm yapıyoruz sonucu alıyoruz o zman :)

sağol bebişim :16:

eveeeet bu çok güzel hep beraber squats yapıyoruz o zman :) bende 55 yapıcam bugün :)

bütün dertlerimize çare bu hareket :9:

250 ye kadar hep beraber yapıyoruz :) herkes yaparsa takım kuralı olacak yakında :9:

muhteşemsin burcum :nazar::16:

ebrucum görüşürüz tatlım çok çok öptüm :54:

sağol emoşcummm evet 250 ye kadar yapıoruz tam sonucu alıyoruz ama 45 dk tempolu yürüyüş sonrası daha yararlı oluomuş :32::32:

tesekkür ederim canim.

ben zararsiz bisey yapiyorum sandim. vazgecicem suyundanda kendindende :kkk:

tesekkür ederim canim. dikkat edecegim insallah. ama ben hergün tartilinca daha cok kontrol altina aliyorum sanki herseyi :17: bugün misal cok mutlu oldum haftasonu gelen 800gr, dün 500gr filan kalmisti bugün tamamen gitti. yine 76.7kg yum.
insallah cuma gününe kadarda eksiye düsecegim :8::8:

baya kapsamli anlattin tesekkür ederim iyi anladim :29:

bende böyle bisey almaliyim yoksa 200ml lik bardaklar cabuk bitiyor, cayi sIk sIk almiyorum mutfaktan sonra suyla geciniyorum :7:

Amin canim. kesinlikle bende nefret ederim, kimse kimseye kötü laf söylemeye, sövmeye küfretmeye ve helede bir bayana sövmeye ve namusuna laf etmeye kesinlikle hakki yoktur.
beni tanimayan etmeyen bir "insan" yabanci ve kapali oldugumu görünce en hassas yerden küfrederek vurmaya calisti.
ama kendi rezilligini ortaya koydu. kendisinin ne akdar asagilik oldugunu gösterdi.
beyninde 1 gram zeka olsaydi insan gibi konusmaya calisirdi ki ben bütün olay boyunca normal konustum, sadece sinirden elim ayagim kesildi ama 1 tek kötü kelime söylemedim.
olay gectikden sonra anlatirken bile adamin arkasindan bir tek küfür etmedim.
cünkü kötü söz sahibine aittir benim dudaklarimdan dökülenden ben mesulum. benim agzimdan cikan laflar benim kisiligimi aklimin yansimasidir. en güzel cevabim polis cagirmak oldu. polis bana söylenenleri söylememi istedigimde bile özür dileyerek kisik sesle söyledim ilk defa agzimdan öyle biseyler cikti:17:
ki o "adam" bana bu laflari sokagin ortasinda bagira bagira söylemisti.
yüzündende anladigim kadariyla bunun bi bagimliligi vardi sanirim. zaten polis cagirdim diyince kacti hemen.
sonradan o bayan geldi tek basina. ben ifade veriyordum bu sirada. kadin sasirmis sekilde aaa ben küfretmedim yalan söylüyor gibi hareketlere girdi.
ben dedim siz suan yalnizsiniz, az önce yaninizdaki akrabaniz olan adam bana küfretti siz etmediniz, siz beni ittiniz dedim.
Allah kimseyi cirkef insanlara karsilastirmasin.
baya uzun yazdim ama halen hayretler icerisindeyim.

al al kocaman bi bardak al kendine :9::9:

sagol canim, aksi takdirde hakli iken haksiz duruma düsecektim.
Allah'in adaletine güveniyorum, er gec o insanlarin cezasini verecektir.
Benim icinde bu olay bir imtihandi, cok sükür alnimin akilya kendi durusumdan taviz vermeden atlattim,
beni itekleyen bayana bile karsilik vermeden herkes duymasi icin bagirarak "ellerinizi üzerimden cekin bana dokunmayin dedim".
Zaten bu sekilde bagirildiginda karsindaki insan affalllar o an, bize bu kücükken okuldada ögretilmisti.:55:
"Burada bir insana kendi istegi olmadan omuzuna dahi dokunmaniz yasak. Bu yasak halk arasindada bilinir.
Beni yabanci görünce heralde buranin dilini bilmiyor, ne yapsak boyun egecek diye düsündüler, ama sert kayaya captilar. :D )
Hic lazim olacagini düsünmemistim kücükken :40:
Birde cok ilgin, aklimda kalmis. demekki cocuga kücükken ne ögretirsen onu alir dedikleri dogruymus :40::9:
Elbette canım, küçükken boş kaset gibi herşeyi kaydediyor insanın beyni. Sonra gerektiğinde böyle böyle çıkarıp kullanıyor...
venüscüm senin paylaşımların zaten normalde çok iyi :31: trip atmamın nedeni de bu :9:

yerim seni ben yaa, sahalara geri dönmeni bekliyorum :10:
Hihihi tımam! Şimdi yazıyorum aşağıya mesajlarımı canım.

:26:MESAJ SAYILARIM:18:​
31 Mart: 10
1 Nisan: 0
2 Nisan: 4
3 Nisan: 7
4 Nisan: 8
5 Nisan: 1
6 Nisan: 1
7 Nisan: 6
8 Nisan: 2

mercimek çorbası bence sabah olmamış canım, ekmekler yeterliymiş yani. mercimek çorbasına yüklenmişsin ama onun kalorisi nedir? bir de hiçbir şeyi 1,5 porsiyon tüketme. 1 porsiyon ye bırak. çorba bazen doyurucu olmaya biliyor, o yüzden bugün durmadan yemek yemek isteyeceksin bence sen :31: haşlanmış yumurta ye mercimek çorbası yerine acıkırsan, farkı göreceksin. limonlayıp baharatlandırıp, yanınada biraz kuru soğan rendeleyip yiyebilirsin. tadı çok güzel oluyor hem de çok güzel doyacaksın :34:

canım çok taktir ettim seni :46: süpersin :32:

sabah olmamis mi hakikaten beni baya tok tuttu aslinda. hatta okul günleri yemek yemeye sabah midem bulandigi icin aksamdan corba hazirlayip sabah isitip yiyip gitmeyi düsünüyordum :26:

az önce yedim.
1 tabak mercimek corbasi
limonlu brokoli (emineye coook tesekkürler)
2 dilim kabak (kizartmaydi, peceteyle yagi alinmisti ama yinede az yeim) üzerine 1 kasik yogurt (3,5% yag)

kendimi suan cok tok hissediorum insallah acikmam.
yoksa dediigni yapip yumurta haslayacagim.

tamam canım görüşürüz afiyet olsun :16:

ya harika bir tepki olmuş gerçekten, aklıma kazıdım bunu. :32: biri bana dokunmaya, itmeye kalkarsa, aynen bunu haykıracağım :32:

tsk ederim canim.
insallah basina öyle bisey gelmez ama gelirsede insallah isa yarayacak :29:

bugünki menüm

12:00
1 tabak mercimek corbasi,
2 kizarmis kepekli ekmek
6 zeytin
1 kibrit kutusu kadar 45% beyaz peynir
1 tatli kasigi bal

15:00
az önce yukarida tarifini yazdigim elmali tatli 1 porsiyon
(1 elma, tarcin, 1 tatli kasigi bal, 1-2 tatli kasigi dövülmüs findik)

19:00
1 - 1,5 tabak mercimek corbasi,
1 kücük tabak haslanmis brokoli limonlu veya yogurtlu

cok acikirsam 21:00 gibi 1 tabakdan az mercimek corbasi icerim.

simdiye kadar 3 bardak yesil cay.
1 litre su. yatana kadar 2 litre daha icmeye calisacagim :7:

ve biri beni tutsun evde cok güzel kokan sucuklu kasarli pizzalar var :27:

caniiiiiimmm busenin söylediklerine katılıyorum :31: mercimek çorbasının 200ml si yani yaklaşık 1 tabağı 195 kalori tüketirken dikkatli olmak lazım canım

Elbette canım, küçükken boş kaset gibi herşeyi kaydediyor insanın beyni. Sonra gerektiğinde böyle böyle çıkarıp kullanıyor...

Hihihi tımam! Şimdi yazıyorum aşağıya mesajlarımı canım.

:26:MESAJ SAYILARIM:18:​
31 Mart: 10
1 Nisan: 0
2 Nisan: 4
3 Nisan: 7
4 Nisan: 8
5 Nisan: 1
6 Nisan: 1
7 Nisan: 6
8 Nisan: 2

:30:

pazar günleri izinli günümüz canım, onları listeye almıyoruz :31:

sabah olmamis mi hakikaten beni baya tok tuttu aslinda. hatta okul günleri yemek yemeye sabah midem bulandigi icin aksamdan corba hazirlayip sabah isitip yiyip gitmeyi düsünüyordum :26:

az önce yedim.
1 tabak mercimek corbasi
limonlu brokoli (emineye coook tesekkürler)
2 dilim kabak (kizartmaydi, peceteyle yagi alinmisti ama yinede az yeim) üzerine 1 kasik yogurt (3,5% yag)

kendimi suan cok tok hissediorum insallah acikmam.
yoksa dediigni yapip yumurta haslayacagim.

tsk ederim canim.
insallah basina öyle bisey gelmez ama gelirsede insallah isa yarayacak :29:

2 dilim de olsa kızartma kesinlikle olmamış :20:

bak nurcum sen şuan benim anladığım kadarıyla kafana göre dikkat edip kilo vermeye çalışıyorsun ama bu yanlış. :50: bu şekilde yol kat edemezsin, bir süre sonra da kilo veremezsin. lütfen emoşun, burcunun, dontpanic (tuba) nın listelerine bir göz at ve fikir edin. :31:

2 dilim de olsa kızartma kesinlikle olmamış :20:

bak nurcum sen şuan benim anladığım kadarıyla kafana göre dikkat edip kilo vermeye çalışıyorsun ama bu yanlış. :50: bu şekilde yol kat edemezsin, bir süre sonra da kilo veremezsin. lütfen emoşun, burcunun, dontpanic (tuba) nın listelerine bir göz at ve fikir edin. :31:

buse haklı cnm bnde işte bi kaşık pilav 2 patates kızartması derken ilk hafta kilo veremedim bncede kendine bi düzen oturt devam et ama sağlıklı bi düzen bn patates kızartması manyağı olarak kızartmayı bıraktım bol tereyağlı omlet ve pilava bayılırım bıraktım ve şu an çok rahatım cnm çekmio olayı beyinde bitirceksin bnce ve bundan sonra hayatım böle istediğim kiloya gelince sporu aksatmıcam haftada 1 2 yapıcam :31:

kızlar sizi çok özledim inşallah herkes iyidir ben yine memleketteyim kardeşimin durumunu biliyorsunuz 1 hafta sonra eve döneceğim haftaya inşallah aranıza gelirim şimdi biraz dinlenip hastaneye gitmem lazım bugün ben kalcağım yanında annem biraz dinlensin istiyorum oğlumu uyutunca giderim 1 saate daha buralardayım

busecim en iyisini yapıyorsun.ben de kendim mayalıyorum yoğursumu halis mulis köy ineğinin sütünden mis gibi oluyor.18 kg maşallah diyorum darısı başıma diyorum.

yediin günler spor yapacaksın o zaman tatlişkom kaçarın yok:27:

spor diyince tüylerim diken diken oluyor :52:

tamam canım öyle yap sen, ama lütfen kendine güven ve iradeli ol. hiç güvenmiyorsun bence sen kendine :26: nefsine dur diyebilirsin, bunu herkes gibi yapabilirsin. 6-7 kg vermek istiyorsun dimi? 1 ay kendini tutsan rahatca verirsin, sonrasından da her şeyden abartmadan gönlünce yiyebilirsin. şöyle bir düşün bak, inan zor değil tatlım :31:

temmuz da başladım, 2 ay ara verdim (2 hafta tatil ve 1,5 ay ev ara, taşın vs.) yanii 7 aydır diyetteyim canım :31:

olsun canım evde yap ne olacak, nasılsa yaptın :46:

paylaşım olayı da zaten belli, çok paylaşımda bulunanların menüleri her şeyi anlatıyor :34:

eheheh sen de yakında benim gibi olursun, menülerini çok beğeniyorum :nazar:

canım paylaşımların için cidden tebrikler, menüler desen öyle, spor desen o da çok güzel. maşallah yakında taş gibi olacaksın, zaten az kaldı :16:

mezun olunca da burada olacağım, zelişe koçluk yapacağım, gerekirse saçını bile çekerim onun :27: o kiloları verecek, mezuniyetine kadar güzel bir genç kız olacak :kkk:

canım benim yaa, sınavlarını etkilememiştir bu durum inşallah :26: harikasın :16:

:54:

ehehe beleş motivasyon evet :27: diyetisyen kaptanımız ebru ve ayşe, ben de yaşam koçunuzum, azarlayan tospağayım :27: her şey zayıflamak ve zayıflatmak için :23:

hani yabancıların bi programı var obezler zayıflıyor, deli gibi spor, diyet, koçları hakaret ediyor zorluyor, millet ağlıyor falan. ben de öyle bir hoca edasıyla burada deliriyorum arada :9::9::9:
7 ayda çok iyi vermişsin ve kilo başlangıcında çok yüksek değil

bu senin için dezavatajdır ama sen bunu avantaja çevirmişsin

insan istedikten sonra herşeyi yapar

ben ise kendime güvenim varda irade sıfır

ebru nasıl kızlar doğum yaptımı haberi olan var mı
buse sen nasılsın maşallah kiloları vermişsin aman nazar değmesin:nazar:

bugün kü menüm

saat 10:30 1 nescafe 1 kahke (çaytabağı kadar içi boş tuzlu )

saat 11:00 6 adet fındık t.kahvesi

saat 12:30 limonlı ıcetea

saat 14:00 4 kaşık tavuklu mantarsote

saat: 16:30 1 nescafe

saat 19:00 1 kepçe k.fasulye 2 kaşık pilav

saat 19:30 t.kahvesi

ben kendime kızayım hmn felaket kafein tüketmişim be :22:

bugün kü menüm

evet çok kafein olmuş bide nescafe şekerli mi? bide fazla nescafe sellülit yapar bnce nescafe yarine yeşil çay daha sağlıklı ve zayıflamaya yardımcı :32:

bugün kü menüm

kahke yazmışsın canım tam olarak anlayamadım ne olduğunu. kendine kızmakta haklısın bu kadar çok kahve içme sağlığına zarar canım. kahvaltı da yok sağlıklı olmaz canım böyle

evet çok kafein olmuş bide nescafe şekerli mi? bide fazla nescafe sellülit yapar bnce nescafe yarine yeşil çay daha sağlıklı ve zayıflamaya yardımcı :32:

eskiden 3ü1 arada ya bile 2 küp şeker atardım
şimdi 3ü1 arada bile bal gibi geliyor şekerleri kestim
kısacası şekersiz içiyorum artık
t. kahvesini de öyle
ama maalesef çay ve hiç bir çay türevini (bitki,meyve,ot...) şekersiz içemiyorum
onun faydasından çok zararını düşündüğüm için içmiyorum

selülit konusuna girmeyim şuan zaten yüksek kilo verimim den dolayı sarkıklarım var selüliti gözüm görmüyor bile :50:

eskiden 3ü1 arada ya bile 2 küp şeker atardım
şimdi 3ü1 arada bile bal gibi geliyor şekerleri kestim
kısacası şekersiz içiyorum artık
t. kahvesini de öyle
ama maalesef çay ve hiç bir çay türevini (bitki,meyve,ot...) şekersiz içemiyorum
onun faydasından çok zararını düşündüğüm için içmiyorum

selülit konusuna girmeyim şuan zaten yüksek kilo verimim den dolayı sarkıklarım var selüliti gözüm görmüyor bile :50:

o zaman spor şart :P

kahke yazmışsın canım tam olarak anlayamadım ne olduğunu. kendine kızmakta haklısın bu kadar çok kahve içme sağlığına zarar canım. kahvaltı da yok sağlıklı olmaz canım böyle

kahke antep yöresine ait çay tabağı altı çapında içi boş simit gibi tuzlu kurabiye diyim
onu yedim diye kahvaltı yapmadım

yok yok yazınca bnde anladım kahveyi çok tüketiyorum bnde diyorum geceleri niye uyayamıyorum diye ortada sebebi yarın itibariyle kestim.

Back
X