Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menü

sabah 10:30
2 dilim ekmek
2 yumurta
yoğurt
2 zeytin

öğlen 15:30
2 yumurtadan omlet
ketçap
salata
yoğurt

ara
maden suyu

akşam 19:00
1 kase special k
su 1.5 litre

kızlar kaçamak yapmamak için sürekli yumurta tüketiyorum midem bulandı yemek için ketçap kullandım

Menü

2 dilim ekmek
2 yumurta
yoğurt
2 zeytin

2 yumurtadan omlet
ketçap
salata
yoğurt

ara
maden suyu

1 kase special k
su 1.5 litre

kızlar kaçamak yapmamak için sürekli yumurta tüketiyorum midem bulandı yemek için ketçap kullandım

canım ketçap ve su hariç iyi yumurtadan sıkıldın diye ketçap yenmez. ve su 1.5 mu çokkk az yatana kadar 2.5 yapıosun onu zelişim

kızlar kimsecikler yok,rahatsızlığımdan sonra dudağım uçukladı,boğazım şişti.yarın yine dr a gideceğim toparlanınca anlatırım

kızlar ben geldiiiiimmmm :16: naptınız nasılsınız ?

köyden yeni geldik. yine cevap yazma kısmı aktif değildi telefonda o sorunu nasıl halledicem bilmiyorum ya :26:

geçmişi okuyup geliyorum :10:

kızlar kimsecikler yok,rahatsızlığımdan sonra dudağım uçukladı,boğazım şişti.yarın yine dr a gideceğim toparlanınca anlatırım

hoşgeldin cnm geçmişi okumak fazla sürmicek sanırım yne :ssz:

evet kızlar yaa, nooluyo böyle, çok az paylaşım oluyoo.. ben de pek giremedim bugün.. yrn acısını çıkartırım..

bugünkü menüm.

sabah(10:30)
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 KK peynir
domates-salatalık
çay

ara(12:30)
light sütlü neskafe

ara(17:30)
2 kayısı 2 ceviz

ara(19:00)
2 grissini

akşamı hiç yazmak istemiyorum, kayınvalidemin doğum günüydü, pasta ağzıma sürmedim ama kebapçıya gittik.. :(

2 lt su
1,5 saat PT

:50::50::50::50::50::50:

bugünkü menüm.

sabah(10:30)
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 KK peynir
domates-salatalık
çay

ara(12:30)
light sütlü neskafe

ara(17:30)
2 kayısı 2 ceviz

ara(19:00)
2 grissini

akşamı hiç yazmak istemiyorum, kayınvalidemin doğum günüydü, pasta ağzıma sürmedim ama kebapçıya gittik.. :(

2 lt su
1,5 saat PT

:50::50::50::50::50::50:

kebabçıya gittin ne yedin ekmek türü tüketmediysen bnce sorun yok :1:

aynen ya çok kötü bu hfta umarım listeye yansımz :ssz:

sorma Burcu yaa, 2 saat öncesine kadar süperdi de, akşam kebapçı beni mahvetti...

ama 2 gün akşamları yemicem...ancak böyle düzeltebilirim..

aslında çok bu abarttım, açık açık yazıyorum yediklerimi.. internetten kalorilerine de bakıcam..

sanırım 800-900 kalori almışımdır... tüm günü toplayınca 1250-1400 arası kalıyor aslında ama gece olması çok fena tabii...

günaydın bebişlerim ben bugün akşama kadar yokum çok çok çok kaynatın sayfalarca geçmiş okumak istiorum :16:

ben de merakla daldım geçmişe ama yine umduğum gibi değil :31:

kızlar şimdi ben göbeği ve beli incelttim artık öle badilerden filan çıkmıo fırlamıo ama basenleri napcaz ya sanki gitmiolar gbi etkili egzersizler önerin evde yapabilcek tarzda akşam gelnce okucam hepsini :16:

burcum bende pek bilmiyorum benim hiç basen sorunum olmadı hatta benim çıkıntısı bile yok :D ama görürsen duyarsam haber veririm canım :16:
içimdeki çocuğun, herkesin içindeki çocugun ve tüm çocukların ulusal egemenlik ve çocuk bayramı 23 nisanı kutlu olsun yaşasın 23 nisan :16:

ben gittimki bugün bayrama :9: çocuk olası geldi ama çocukalrın karnını doyurmakla meşguldüm :9:

Yok canım, ben onun kilolu sevgilisi olmak istemiyorum. Kompleksli biri değilim, tam tersine arkadaş çevremde de herkesin dediği gibi çok yüksek özgüvenli, pratik, profesyonel bir tipim. Kimsenin dediğini umursamam, kendi fikrimin üstüne görmem falan. Biraz gereksiz özgüvenliyim bile diyebiliriz. Yani kimse yorumuyla, bakışıyla, dedikodusuyla yıkamaz beni. Zekama, kültürüme, kendime çok güveniyorum fakat iki problemim var. İlk öfke kontrolü problemim var, ikincisi mükemmeliyetçiyim. Mükemmel değilim elbette ama hep mükemmeli istiyorum, hep en iyisini.
Bu adamla da mükemmel bir çift olmak istiyorum, onun şişman sevgilisi olmak değil.

Evet bebeğim, şu havuzu da halletsem süper olacak. Senin de başkan yardımcılığını kutluyorum hihihi

Afiyet olsun bebeğim süper yine :)

Oooh hava da süper keyifli keyifli yürürsün, ben bakkala gidip sigara almaya üşeniyorum:9:

Senin de kutlu olsun hayatııımmm! Basenler için yüzme ve bölgesel egzersizler çok etkili diye biliyorum. Uzman Tv yada Youtube'dan araştırabilirsin canım süper videolar var.

venüsüm hava o kadar güzeldi ki eve dönesim gelmedi :9: zaten sonra da giremedim eve 7 de çıktım 10 da girdim eve :9:
Günaydın kızlar :16: ya dün 96 kilo çıktım bu gün 97.8 menümu paylaşınca sadece dolma var göze batan o da 1 tane arkadaşımda tartıldi 58 çıktı bi daha tartıldi 56 çıktı ben tartıma güvenemiyorum artık ve kötü hissediyorum

zelişciğim imkanın varsa tartını değiştir sorun sadece pilde sorun varsa pili hemen değiştir derim :)

selam kızlar
ebru dogum yaptımı dıye bakmaya geldım.ama bırsey bulamadım ona daır.ınsallah hersey yolunda bebısıyle bugunu cıfte bayram tadında kutluyordur.kızlar mezun olmak bana yaramadı.
bu arada hepınıze kucak dolusu sevgıler.kılo verenler opulurken kılo alanları ısırıyorum

beril ablacım kaptanımız doğum yaptı çok şükür iyiymiş daha da iyi olacak inşallah :)

menülerim

pazar

1.5 dilim ekmek
1 yumurta
domates
2 zeytin
şekersiz çay
iraz peynr

öğlen 15:00
2 parça tavuk
yogurt
salata

4 parça tavuk
yoğurt salata

su 1.5 litre

pazartesi

sabah 8:30
1 bardak süt

öğlen 12:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
ayran

akşam 18:00
1 kase special k
1 dolma :20:

su 2 litre
spor 45 dk yürüyüş

zelişim ben menülerinde bi sıkıntı göremedim dolma dışında tabi. ama 1,5 lt su çok az daha fazla içmelisin bunu hep söylüyorum tekrar söylüyorum yağ yakman için su çok önemli :20:

selam kizlar kimsecikler yok.

sabah tartildigimda 75.5kg dim kizlar. reglden mi bu yoksa dünki pilavdan midir bilemiyorum :18:

her ikisi de olabilir canım :)

Güüüü - zellll- lleeeerrrr
ben geldim, geçmişe bakiim hızlıca.. evden çıkıcaz çünkü..
sporumu da yaptım ohhh :52::52::52::52::52:

mesajını okurken sesli okumuşum kardeşimle gül gül öldük :9:

walla kuzucum ben bilmiyorum ki, Emoş ve Buse karar verir heralde kaptanımıza danışarak.. bana sorarlarsa bence ok :52::52::52:

ederim güzelim , ne demek , sen yaparsın zaten :51:

puhahahaha komik kızdın Burcu, güldürdün beni :52::52::52::52:

kızım piknik piknik canımızı çektirdiniz beee.. gidin walla ama eğer mangal konusunda tecrübeli değilse Esad, tedbirini al Emoş'um da aç kalmayın :52::52::52::52:

süper olmuş Emoş... harikasın.. :46::46::46::46:

evet cnm doğurdu, herikisi de sağlıklılar...:54:

ceren yaaa burcuya kız hep pikniğe gidiyo hiç bize sormak yok :9: cerencim sorun da orda zaten esad çok güzel mangal yapıyo arkadaş ortaamımızda mangalcıbaşı :31: ama ban yok işte :43:

kızlar ben kaçtım, dünkü mesaj sayılarımı Emoş'um yollucam sana bu akşam... menümü de yazarım sonraaa...

byeeeezzz... :54::54::54::54::54:

tamam canım görüşürüzzzz :3:

sabah(09:00)

1 bardak süt

kuşluk yada kahvaltı (12:00)

1.5 haşlanmış yumurta

1 dilim kepek

1 kk peynir

5 zeytin

domates salatalık

5 bardak şekersiz çay

öğle akşam birlikte

1 orta boy şiş ızgara et

4 tane derisi alınmış kanat

4 tane derisi alınmış bacak

10 bardak şekersiz çay :D

domates soğan filan

2 litre su

fındık ve kavrulmamış çekirdek yedim

koşuşturduk ama 45 dk filan walk at home yapcam

eğer vaktim olursa 20 dk bacak egzersizi yapcam

500 ml yeşil çay içicem :42::42::42:

15 bardak çay mı :53: burcuuuuu naptın kızım sen 2 demlik çay içmişsin :9: afiyet olsun canım yine bol proteinli bi gün olmuş :16:
Kızlar bu neee kimse uğramamış nerdeyse çok az kaynatmissiniz hiç olmuyoo böyle :20:

çok gezdim bu gün birini gördüm ki tüm moralim düzeldi :32:

menü paylaşıp çıkcam kızlar yarın yazilim var yine uğrarım ama :16:

emoş busi mezun oldu mavera ve tuğba izne ayrıldı acaba ben listeye girebilirmiyim artık :26:

zelişciğim ebru karar verecekti senin durumunu ama yine soralım bu hafta listemiz az belki alabiliriz seni listeye :)

Menü

2 dilim ekmek
2 yumurta
yoğurt
2 zeytin

2 yumurtadan omlet
ketçap
salata
yoğurt

ara
maden suyu

1 kase special k
su 1.5 litre

zelişim yumurtayı gün içinde üst üste tüketme gerçekten bayıcı oluyo sıkılıyosun. o zaman da ketçapa başvuruyosun böyle :) öğlen çorba tavuk ızgara tarzı yemekler yiyebilrisin sebze yemeği de olabilir tabi

çok geçmiş olsun canım bi an önce iyileş de anlat ne oldu çok merak ettim canım :26:
hoşgeldin cnm geçmişi okumak fazla sürmicek sanırım yne :ssz:

ben yine çok oyalandım ama burcuuu :52: neden öyle oldu ki :9:

sorma Burcu yaa, 2 saat öncesine kadar süperdi de, akşam kebapçı beni mahvetti...

ama 2 gün akşamları yemicem...ancak böyle düzeltebilirim..

aslında çok bu abarttım, açık açık yazıyorum yediklerimi.. internetten kalorilerine de bakıcam..

sanırım 800-900 kalori almışımdır... tüm günü toplayınca 1250-1400 arası kalıyor aslında ama gece olması çok fena tabii...

çok merak ettm kız ne yedin :9: günlük 1500 kalori bnce dyet için normal

ben de merakla daldım geçmişe ama yine umduğum gibi değil :31:

burcum bende pek bilmiyorum benim hiç basen sorunum olmadı hatta benim çıkıntısı bile yok :D ama görürsen duyarsam haber veririm canım :16:

ben gittimki bugün bayrama :9: çocuk olası geldi ama çocukalrın karnını doyurmakla meşguldüm :9:

venüsüm hava o kadar güzeldi ki eve dönesim gelmedi :9: zaten sonra da giremedim eve 7 de çıktım 10 da girdim eve :9:

zelişciğim imkanın varsa tartını değiştir sorun sadece pilde sorun varsa pili hemen değiştir derim :)

beril ablacım kaptanımız doğum yaptı çok şükür iyiymiş daha da iyi olacak inşallah :)

zelişim ben menülerinde bi sıkıntı göremedim dolma dışında tabi. ama 1,5 lt su çok az daha fazla içmelisin bunu hep söylüyorum tekrar söylüyorum yağ yakman için su çok önemli :20:

her ikisi de olabilir canım :)

mesajını okurken sesli okumuşum kardeşimle gül gül öldük :9:

ceren yaaa burcuya kız hep pikniğe gidiyo hiç bize sormak yok :9: cerencim sorun da orda zaten esad çok güzel mangal yapıyo arkadaş ortaamımızda mangalcıbaşı :31: ama ban yok işte :43:

tamam canım görüşürüzzzz :3:

15 bardak çay mı :53: burcuuuuu naptın kızım sen 2 demlik çay içmişsin :9: afiyet olsun canım yine bol proteinli bi gün olmuş :16:

zelişciğim ebru karar verecekti senin durumunu ama yine soralım bu hafta listemiz az belki alabiliriz seni listeye :)

zelişim yumurtayı gün içinde üst üste tüketme gerçekten bayıcı oluyo sıkılıyosun. o zaman da ketçapa başvuruyosun böyle :) öğlen çorba tavuk ızgara tarzı yemekler yiyebilrisin sebze yemeği de olabilir tabi

çok geçmiş olsun canım bi an önce iyileş de anlat ne oldu çok merak ettim canım :26:

ben yine çok oyalandım ama burcuuu :52: neden öyle oldu ki :9:

valla emoş anlamadım ya ne çok oyalandın :D valla 15 bardak içmişim ya 2 demlik değilde kçk boy bi semaver açık içtiğim için ama napım hava çok güzeldi esio filan kaptırmışım kendimi :52:

yaaaa, yalan söyleyemem, yedim walla pide.. şu turnak pidelerden 3 tane yedim.. kepekliydi ama..
kaç kaloridir kiiii? onun dışında yediklerim salata, peynir , et çeşitleri falan..
pööff... çok pişmanıııımmm :(

anammm pide mi hamur işi diyette hiç yeri yok :20:

çok merak ettm kız ne yedin :9: günlük 1500 kalori bnce dyet için normal

burcu, bak açık açık yazıcam ama çüşş , oha falan yazıp üzme beni tamam mmmıııı?

1 bardak şalgam suyu
1 bardak light kola
3 çiğ köfte
3 kepekli tırnak pide
1 kaşık yoğurtlu semizotu
1 kaşık patlıcan salata
bolca salata ve yeşillik
tulum peyniri (1KK kadar anca vardır)
3-4 köfte kadar et
kocamın lahmacunundan 2 lokma

:30::30::30::30::30::30:

çok pişmanııııımmmm

burcu, bak açık açık yazıcam ama çüşş , oha falan yazıp üzme beni tamam mmmıııı?

1 bardak şalgam suyu
1 bardak light kola
3 çiğ köfte
3 kepekli tırnak pide
1 kaşık yoğurtlu semizotu
1 kaşık patlıcan salata
bolca salata ve yeşillik
tulum peyniri (1KK kadar anca vardır)
3-4 köfte kadar et
kocamın lahmacunundan 2 lokma

:30::30::30::30::30::30:

çok pişmanııııımmmm

kola pide çigköfte olmayaymış iyimiş be minnoşum :ssz: neyse acısını çıkarırsın sen inanıorum sana

Back
X