Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

desene burdada umdugum motıvasyon olmadı.acılen bır seyler yapmalıyım yoksa ıcımdekı okuzlerı durduramaayacam.bırı benı sılkelemelı.

motivasyon olacak tabi beril ablacım sayımız az sadece yoksa herkes sıkı sıkı sarılıyo diyetine :)

Kızlar bu arada, salı akşamki kebapçı faciasını atlattım sanırım...
çok fena ceza vermiştim ya kendime , dünkü menümü biliyosunuz zaten...
bugün sanahı da yazmıştım ... öğlen pideciye gidelim dedi arkadaşlar... 20 kişi falan, ee iyi gidelim ama ben yemem, ayran içerim dedim.. AAaaaooOOOOooo yersin falan dediler.. ama yooook, cezalıyım ben biliyorum.. neyse işte.

sonuç mu??

YE - ME - DİMMM :52::52::52::52::52:

sadece ayran içtim :46::46::46::46:

yrn cuma nasıl yerim kızlar aşkolsun, yoksa yediğimi mi düşündünüz? :52::52::52:

2 bardak ayran içtim, sonra geldim 3 kayısı yedim... açım şimdi ama yemicem.. bi yeşil çay içerim, akşama da ızgara et ya da haşlanmış sebze..

yrn gelsin eksillleeeeerrrr :51::51::51::51:

ama çok bi şey yok yani yine -300-500 falan olur heralde..

ceren süpersin yarın çok güzel sonuçlar alıcaksın eminim :34:

evet sen gittin ben bizimkilerle işe başladım:ssz: kendi işimiz olduğu için rahatım ama işleri hep boşladığımdan son zamana bıraktığımdan oluyor hep böyle :18: ama şu sıra iyiyim, işlere yüklendim. çalışmak güzel :55:

kaptiş ne zaman döneceksin yaa :ssz: senin menü yorumlarını, şeytancıklarını özledim ben :50:

hemen bakıyorum bebeşe deeee :16:

beriil :52: gel canım gel bakim sen böyleeeeee :47: al sana silkeleyi göstereyim şimdi :22: nasıl aldın bakim 3 kg :20: 70 den 73 e mi çıktın :20:

hemen kendine geliyorsun, vermek zor almak kolay biliyorsun, yine şişko beril mi olmak istiyorsun yoksa :19: ben mezun oldum geçen hafta, 900 gr aldım hafta ortası, şimdi tam 50 kg ım yine. verdim çok şükür :ssz: en az 6 ay dikkat etmek zorundayız yoksa aynen geri alırız beriil :52:

ay evet cumaaaaaa :52: bu hafta benim açımdan iyi değil, kilom yine 50 :ssz: takımın menüleri bu hafta pek takip edemedim ama sanki pek iyi değildi, umarım iyi sonuçlar gelir yarın :18:

ceren sana bayılıyorum ben

ben çok dikkat ettim busecim ama listede değilim ne yazık ki :31: ama çok kötü menüler kaçamaklar yoktu yapanlar da toparlamaya çalıştı zaten :34:
kızlaar ne var ne yok, ben pek giremiyorum artık yoğunluktan :ssz: bir de dün evde annemin cocukluk arkadaşları vardı, 14 kişiii :52: pasta börek çörek envayi çeşitti valla :56: ama yemedim tabi ki :27:

3 gün de kaçamak yapmadığım sadece biraz porsiyon cogalttığım için 1 kg alınca, 49 a inmeye karar verdim ben. :ssz: 49 a inince ödül yemeğim olacak haftada 1 gün :23: o günü iple çekiyooooooooommmmmmm :52:

sen sen sen süpersin :52:sana ne diyim ben :):) ama o 1 kiloyu da versen senden süperi yok :16:
squat sım yalan oldu benim yaa :26: tekrar başlamam gerek onaaa, popo güzel olmalı yaza kadar :27: bacaklarımı da iyice sıkılaştırmam gerek ama mevsimsel midir nedir, hiçbir şey yapasım gelmiyor :ssz:

canım devam et mutlaka benim popom şimdiden güzelleşti valla herkes farkediyo :16::16:
süpersin Buse, anneler yapınca da pek bi güzel oluyor, kutluyorum seni :46::46::46::46::46:

ayy ben de 69u bi görsem, kıymalı makarna sözüm var kendime, 1 kerecik olur di miiii?

ben de sana Buse :52::52::52:

walla süpersin Venüs, her gün zor ama bir yeredn sonra insan alışıyor demek ki... zayıflamak kolay diil kızlar ama yapıcazzz..:21::21::21:

evet evet, geçici bu durum, çok bozmamak-takmamak lazım.. bu hafta bi şekilde geçti ama haftaya 13. takım bomba gibi dönmeliii:41::41::41:

ödül yemeği güzel bi düşünce bende ödül vericem kendime ama benimki dondurmaaaa :52:

kızlaar ben aylardır çok canım çekince bir şeyi, gidip uzun uzun kokluyorum. doymuş oluyorum tadına bakmış gibi oluyorum. bunu başarabilirseniz, tavsiye ederim :52:

koklayınca duramaz da yerseniz orasını bilmem :27:

bak bu bende işe yarıyo hatta ben koklayınca hiç yiyesim gelmiyo :9:

bugün menüm

12 gibi

kıymalı yumurta
peynir
ceviz

akşam 7,30 gibi

fırında tavuk,közlenmiş patlıcan

yoğurt

afiyet olsun Ayşecim :) hastayken bile karataya uydurmuşsun :)

sabah(06:00)

1 bardak süt

kahvaltı(07:30)

2 dilim tam bugday arasına yumurta yarım kk yağsız tuzsuz peynir

1 sade kahve

öğle(12:45)

1 kase mercimek çorba

1 porsiyon yoğurtlu köfte(suyunu içmedim yemedim sadece köftelerini yedim misket kadar 7 köfte)

akşam(18:30)

kırmızı biber yeşil biber ile yağsız omlet

5 zeytin

1 kk peynir

domates salatalık

2 bardak şekersiz çay

1/4 dilim tam bugday

3 lt su şimdiye kadar

160 squats yapıcam

30 dk yürüyüş öğle yemeğinde arkadaşımla hastane etrafında tur attık

sporun devamı gelirse yazcam kızlar çnkü dayımlara gidip gelcez erken gelirsek bacak egzersizi yapcam ve yeşilçay içicem yaparsam yazarım

:42::42:

afiyet olsun burcum güzel olmuş bugün de senden güzel bir sonuç bekliyorum bu hafta :)

yarın çok merak ediyorum kg ne çıkacak.4 gün izinliyken karatayı uygulayamadım birebir ama dikkat ettim.sonrasın hastalandım ne zaman ne yediğim belli değildi.yeri geldi midemi tutsun diye ufak ekmek arası peynir yedim.bogazım rahatsız olunca yumurta yiyemedim vs.ama bazen böyle değişiklikler olumlu etki yapabiliyor vucudu şaşırttığı için bakalım salı günü sabittim yarın kaç çıkacağım bakalım

ayşecim inşallah güzel bir sonuç alırsın yarın :16: bünye şaşırabiliyo hastalık zmaanlarında ve bekelenmeyen bir sonuç çıkabiliyo :16:

kızlar ben birazdan çıkacağım haber vereyim dayımlara gidicez kuzenim gelmişti daha göremedim samsunda oturuyo da oğluyla gelmiş onları görmeye gideceğiz özledim keratayı :) geç gelebilirim merak etmeyin :)

motivasyon olacak tabi beril ablacım sayımız az sadece yoksa herkes sıkı sıkı sarılıyo diyetine :)

ben çok dikkat ettim busecim ama listede değilim ne yazık ki :31: ama çok kötü menüler kaçamaklar yoktu yapanlar da toparlamaya çalıştı zaten :34:

sen sen sen süpersin :52:sana ne diyim ben :):) ama o 1 kiloyu da versen senden süperi yok :16:

canım devam et mutlaka benim popom şimdiden güzelleşti valla herkes farkediyo :16::16:

ödül yemeği güzel bi düşünce bende ödül vericem kendime ama benimki dondurmaaaa :52:

afiyet olsun burcum güzel olmuş bugün de senden güzel bir sonuç bekliyorum bu hafta :)

ayşecim inşallah güzel bir sonuç alırsın yarın :16: bünye şaşırabiliyo hastalık zmaanlarında ve bekelenmeyen bir sonuç çıkabiliyo :16:

emoşum valla bende güzel bi sonuç bekliorum bugün tekrar hormon testi yaptırdım geçen haftaya göre daha iyi geldi bakalım kısmet :15:

kızlar ben birazdan çıkacağım haber vereyim dayımlara gidicez kuzenim gelmişti daha göremedim samsunda oturuyo da oğluyla gelmiş onları görmeye gideceğiz özledim keratayı :) geç gelebilirim merak etmeyin :)

tamam canım iyi eğlenceler :54:

selam kizlar ben geldim,

birazdan menümü paylasacagim.
güzel bir gündü epey yorucuydu.
kacamak yok :32:
ve sabah tartida gecen günden 300gr daha az ciktim ama gecen cumadan 100gr daha fazlayim su anda.
yarin insallah 74.9 ve altinda cikarim.
74,9ciksam bile sevinecegim cünkü reglen sisklik oluyor ona ragmen 74.9 kg ise balli börek olur kilo bana :9::9:

kahvalti

11:00
2 dilim bugdayli tost ekmegi
2 yumurta (1tk yag)
1 kk beyaz peynir 45% yag oranli
2 bardak yesil cay

15:00
3 kuru kayisi koyu

19:00
2 balik filet izgara
salata (1 tk yag)

2 vardak yesil cay
1,5 lt su (yatana kadar 2 olur)

1 saat yürüyüs

selam kizlar ben geldim,

ve sabah tartida gecen günden 300gr daha az ciktim ama gecen cumadan 100gr daha fazlayim su anda.
74,9ciksam bile sevinecegim cünkü reglen sisklik oluyor ona ragmen 74.9 kg ise balli börek olur kilo bana :9::9:

hadi inş. canım bnm :15:

kahvalti

2 yumurta (1tk yag)
2 bardak yesil cay

3 kuru kayisi koyu

2 balik filet izgara
salata (1 tk yag)

2 vardak yesil cay

1 saat yürüyüs

herşey güzel su kesin 2 ve üzeri olsun cnm bide tatlı kaşığı yağ yerine hiç koyma emn ol yumurtanın tadını o zaman alıosun :54:

kızlar 160 squats yaptım 20 dk bacak egzersizi yaptım 50 değişik şekillerde sınav çektim kan ter içindeyim bide 30 dk lık yürüyüşüm var öğlenden :42::42:

hayır canım sadece köftenin kendi yağı var ızgara köfte olduğu için değil ama çok acılı olduğu kesindi zaten sadece şişteki köftesini yedim o yanında bulgur pilavı salatası ve 2 tane ızgara küçük pide ile gelir yada yufka ile ben sadece köftesinin yedim doymuyacağımı hissettiğim için ekmek yedim yanında :52:

anladim canim o halde disarida yemek yiyecek olursak ya iskender alirim sossuz altindaki ekmekleri yemem yada adana alirim :32:

günaydın kızlar, çok kötüyüm ben.. boğazım rezalet, sırt ağrısından nefes alamıyorum.. işe geldim ama sürünerek yani.. yöneticim kızım niye geldin, git eve yat dedi, öğlene doğru bir toplantım var, sonrasında gidebilirim walla, duruma göre bakıcam..

bi geçmişe bakayım, geliyorum...
öptüm kızlar ama uzaktan, bulaşmasın size :52:

gecmis olsun canim, biranönce düzelirsin insallah:29:

güzel olmuş Nur'cum menün.. tebrikler..

niye bu kadar korktun ki tatlım yaa, ıssıs bi yer miydi yürüyüş yaptığın yer.. ıssızsa haklısın da kalabalısa heyecandır o :16:
ne güzel işte, çocuk ilgilenmiş seninle, aynı mahallede oturuyorsunuz da.. temkinli olmakta fayda var tabii ama çocuğu kaçırma Nur'cum yaa :)
tesekkür ederim canim.

yürüyüs yaptigim yerin cikisindaydi canim karanlik olmaya baslamisti cok issiz sayilmaz canim ama korktum yine hani elleri sürekli cebindeydi ya herhangi bir madde ignesi cikarir bana vurur bisey yapar fln diye korktum :27:
cocugu kacirmak gibi bir durum olmaz benim canimm askimmm var :16:

Ay çok garipmiş, aman bir şey olmamış neyseki

aynen :37:

canım görmemişim bu mesajı ama iyiki gördüm :) çok kalabalıktı ya bildğin izdiham vardı ücretsiz olunca herkes gelmiş 1 saat bile sürmedi 5-6 şarkı söyledi bitti hemen yani bi göründü bi kayboldu :9:

nuuurrrr ne hoş bi tesadüf olmuş o :):) yazarken farketmemişim :)

iyi canim degisiklik olmustur cevreye.
murat boz ücret talep etti mi acaba?
etmediyse helal olsun diyecegim :9:

aynen öyle olmus canim, demekki yanlis yapmadim gercekten, sevindim senin menünü görünce malum idolsün :54:

Selam kızlar ben geldim:16: ne var ne yok diye bir göz atayım dedim bizim prenses uyuyunca :9:

hosgeldin canim, Allah hayirli uzun ömürler versin anne babacigiyla :55:

Canlarım benim, ben aslında faturaları yatırmak için oturdum bilgisayarın başına sonra bi bakayım dedim ki özlemişim burayı baktıkça bakasım geliyor :9:En kısa zamanda tekrar geleceğim. O zaman benim şu kaptanlık olayını ve takımı yeniden bir konuşalım istiyorum. Anlatacağım konuşacağım çok şey var ama bu aralar başımı kaşıyacak halim yok. Hayırlısıyla bebiş az daha büyüseydi herşey daha güzel olacaktı. Bu arada çıkmadan fotoğrafta ekleyeyim bakın.:3:

cok merak ettim ben bir bakayim resimlere :emir_bebek:

sagol canım takımdakıler yenı sanırım tanısırız bugunden ıtıbaren bende menu vs.yazarım takıma ne oldu kuzum

merhaba canim hosgeldin sen eskilerdensin anlasilan, ben yenilerdenim 4hafta oldu. adim nur, 21 yasindayim, ögrenciyim yurt disindayim.
ve hedefim asagida :32::32::32:

Kızlar bu arada, salı akşamki kebapçı faciasını atlattım sanırım...
çok fena ceza vermiştim ya kendime , dünkü menümü biliyosunuz zaten...
bugün sanahı da yazmıştım ... öğlen pideciye gidelim dedi arkadaşlar... 20 kişi falan, ee iyi gidelim ama ben yemem, ayran içerim dedim.. AAaaaooOOOOooo yersin falan dediler.. ama yooook, cezalıyım ben biliyorum.. neyse işte.

sonuç mu??

YE - ME - DİMMM :52::52::52::52::52:

sadece ayran içtim :46::46::46::46:

yrn cuma nasıl yerim kızlar aşkolsun, yoksa yediğimi mi düşündünüz? :52::52::52:

2 bardak ayran içtim, sonra geldim 3 kayısı yedim... açım şimdi ama yemicem.. bi yeşil çay içerim, akşama da ızgara et ya da haşlanmış sebze..

yrn gelsin eksillleeeeerrrr :51::51::51::51:

ama çok bi şey yok yani yine -300-500 falan olur heralde..

atese düsüp yanmamak cok zordur bravo canim tebrik ederim, hayran kaldim iradene :46::46::46::46::29:

kızlaar ne var ne yok, ben pek giremiyorum artık yoğunluktan :ssz: bir de dün evde annemin cocukluk arkadaşları vardı, 14 kişiii :52: pasta börek çörek envayi çeşitti valla :56: ama yemedim tabi ki :27:

3 gün de kaçamak yapmadığım sadece biraz porsiyon cogalttığım için 1 kg alınca, 49 a inmeye karar verdim ben. :ssz: 49 a inince ödül yemeğim olacak haftada 1 gün :23: o günü iple çekiyooooooooommmmmmm :52:

yemedigin icin tebrik ederim canim iyi ettin gercekten bravo okadar zayifla sonra yine yeme masallah diyelim :nazar:

squat sım yalan oldu benim yaa :26: tekrar başlamam gerek onaaa, popo güzel olmalı yaza kadar :27: bacaklarımı da iyice sıkılaştırmam gerek ama mevsimsel midir nedir, hiçbir şey yapasım gelmiyor :ssz:

benimde öyle, bende yeniden baslamaliyim :17:

herşey güzel su kesin 2 ve üzeri olsun cnm bide tatlı kaşığı yağ yerine hiç koyma emn ol yumurtanın tadını o zaman alıosun :54:

ok canim dikkat edecegim suyuma.
yumurtayi ben yagsizda yerim ama tava yemiyor canim ya cok yapisiyor sonra yikamasi zor oluyor, saatlerce icinde su bekletiyorum ona ragmen zar zor cikiyor yumurta :27:
hatta annem diyorki, sen 2 yumurta yiyorum diyorsun ama yumurtanin yarisi tavada ya 1 yada en fazla 1,5yumurta yiyorsun sen diyip gülüyor :1::1::1:

kızlar 160 squats yaptım 20 dk bacak egzersizi yaptım 50 değişik şekillerde sınav çektim kan ter içindeyim bide 30 dk lık yürüyüşüm var öğlenden :42::42:

:46::46::46: iyi yaptin canim artik yarin gelsin eksiler insallah :32::32:

anladim canim o halde disarida yemek yiyecek olursak ya iskender alirim sossuz altindaki ekmekleri yemem yada adana alirim :32:

gecmis olsun canim, biranönce düzelirsin insallah:29:

tesekkür ederim canim.

yürüyüs yaptigim yerin cikisindaydi canim karanlik olmaya baslamisti cok issiz sayilmaz canim ama korktum yine hani elleri sürekli cebindeydi ya herhangi bir madde ignesi cikarir bana vurur bisey yapar fln diye korktum :27:
cocugu kacirmak gibi bir durum olmaz benim canimm askimmm var :16:

aynen :37:

iyi canim degisiklik olmustur cevreye.
murat boz ücret talep etti mi acaba?
etmediyse helal olsun diyecegim :9:

aynen öyle olmus canim, demekki yanlis yapmadim gercekten, sevindim senin menünü görünce malum idolsün :54:

hosgeldin canim, Allah hayirli uzun ömürler versin anne babacigiyla :55:

cok merak ettim ben bir bakayim resimlere :emir_bebek:

merhaba canim hosgeldin sen eskilerdensin anlasilan, ben yenilerdenim 4hafta oldu. adim nur, 21 yasindayim, ögrenciyim yurt disindayim.
ve hedefim asagida :32::32::32:

atese düsüp yanmamak cok zordur bravo canim tebrik ederim, hayran kaldim iradene :46::46::46::46::29:

yemedigin icin tebrik ederim canim iyi ettin gercekten bravo okadar zayifla sonra yine yeme masallah diyelim :nazar:

benimde öyle, bende yeniden baslamaliyim :17:

ok canim dikkat edecegim suyuma.
yumurtayi ben yagsizda yerim ama tava yemiyor canim ya cok yapisiyor sonra yikamasi zor oluyor, saatlerce icinde su bekletiyorum ona ragmen zar zor cikiyor yumurta :27:
hatta annem diyorki, sen 2 yumurta yiyorum diyorsun ama yumurtanin yarisi tavada ya 1 yada en fazla 1,5yumurta yiyorsun sen diyip gülüyor :1::1::1:

:46::46::46: iyi yaptin canim artik yarin gelsin eksiler insallah :32::32:

ayyyyy inşallah hepimiz - görürüz yarınnnnnn :16:

iyi geceler canlarım malum yarın staj sabah kilomu bildiririm gitmeden öptüm hepinizi eksili yarınlar inşallah :54:

o kadar kokladıktan sonra ben durabilir miyim bilmiyorum:9: herkeste aynı etkiyi vermeyebilir.

bugün kpss seti sipariş verdim.her ne kadar geç kalmış olsamda maksat kendimi denemek asıl maraton seneye başlayacak benim için

çok iyi fikir bence ayşecim, başarılar :16:

bugün menüm

12 gibi

kıymalı yumurta
peynir
ceviz

akşam 7,30 gibi

fırında tavuk,közlenmiş patlıcan

yoğurt

güzel menü tatlım, afiyet olsun. suyu göremedim yalnız :26: o da en az 2 dir sanırım :9:

sabah(06:00)

1 bardak süt

kahvaltı(07:30)

2 dilim tam bugday arasına yumurta yarım kk yağsız tuzsuz peynir

1 sade kahve

öğle(12:45)

1 kase mercimek çorba

1 porsiyon yoğurtlu köfte(suyunu içmedim yemedim sadece köftelerini yedim misket kadar 7 köfte)

akşam(18:30)

kırmızı biber yeşil biber ile yağsız omlet

5 zeytin

1 kk peynir

domates salatalık

2 bardak şekersiz çay

1/4 dilim tam bugday

3 lt su şimdiye kadar

160 squats yapıcam

30 dk yürüyüş öğle yemeğinde arkadaşımla hastane etrafında tur attık

sporun devamı gelirse yazcam kızlar çnkü dayımlara gidip gelcez erken gelirsek bacak egzersizi yapcam ve yeşilçay içicem yaparsam yazarım

:42::42:

güzel menü burcucum, tam gaz devam ediyorsun helal sana :46:

yarın çok merak ediyorum kg ne çıkacak.4 gün izinliyken karatayı uygulayamadım birebir ama dikkat ettim.sonrasın hastalandım ne zaman ne yediğim belli değildi.yeri geldi midemi tutsun diye ufak ekmek arası peynir yedim.bogazım rahatsız olunca yumurta yiyemedim vs.ama bazen böyle değişiklikler olumlu etki yapabiliyor vucudu şaşırttığı için bakalım salı günü sabittim yarın kaç çıkacağım bakalım

canım inşallah kötü bi rakamla karşılaşmazsın :31:

ay ben de dondurma istiyooom :52:

evet emoşum keşke sen olsaydın listede, ama yine de dikkatli menüler, güzel olabilir bu haftada 5. falan olsak yine iyidir :31:

iyi gezmeler emoşum, öp keratayıı :16:

selam kizlar ben geldim,

kahvalti

2 yumurta (1tk yag)
2 bardak yesil cay

3 kuru kayisi koyu

2 balik filet izgara
salata (1 tk yag)

2 vardak yesil cay

1 saat yürüyüs

ben bugün 100gr artidaydim ama yarin eksi olur insallah.
100gr eksiyi birak gecen haftaki 74,9 olsa sevinicem cünkü regl meselesi var:9:

hoş geldin canım, ben menünü beğendim, umarım yarın ekside çıkarsın :34: bu hafta seni takıma alacağım, lütfen paylaşımların daha da artsın :54:

emoşum valla bende güzel bi sonuç bekliorum bugün tekrar hormon testi yaptırdım geçen haftaya göre daha iyi geldi bakalım kısmet :15:

tamam canım iyi eğlenceler :54:

süper o zaman canım kilo vermen hızlanabilir o zaman :)

selam kizlar ben geldim,

bu hafta listede olucaksın canım biraz daha fazla dikkat bekliyorum senden :)
kahvalti

2 yumurta (1tk yag)
2 bardak yesil cay

3 kuru kayisi koyu

2 balik filet izgara
salata (1 tk yag)

2 vardak yesil cay

1 saat yürüyüs
nuuurrr ya salata ya da yumurta birisini yağsız yapabilirdin 2si de yağlı olmamış :20:

çok güzel canım ben bugün sadece yürüdüm avmye yürüyerek gidip geldim bi de dayımlara da yürüyerek gidip geldik :)
iyi geceler canlarım malum yarın staj sabah kilomu bildiririm gitmeden öptüm hepinizi eksili yarınlar inşallah :54:

iyi geceler bebeğim :16: yarın inşallah sonuçlarımız güzel olur :16:
çok iyi fikir bence ayşecim, başarılar :16:

güzel menü tatlım, afiyet olsun. suyu göremedim yalnız :26: o da en az 2 dir sanırım :9:

güzel menü burcucum, tam gaz devam ediyorsun helal sana :46:

canım inşallah kötü bi rakamla karşılaşmazsın :31:

ay ben de dondurma istiyooom :52:

evet emoşum keşke sen olsaydın listede, ama yine de dikkatli menüler, güzel olabilir bu haftada 5. falan olsak yine iyidir :31:

iyi gezmeler emoşum, öp keratayıı :16:

hoş geldin canım, ben menünü beğendim, umarım yarın ekside çıkarsın :34: bu hafta seni takıma alacağım, lütfen paylaşımların daha da artsın :54:

evet busecim sonuncu olmayalım da :) ama çok fazla artı çıkacağını düşünmüyorum yarın görücez bakalım nasıl olcak :)

tsk ederim canim.
insallah eksi cikarim 100gr bile sevinirim bu hafta :32:
sonunda beklenen gün gelicek takima girip hedefime birlikde dvm edecegim insallah, bunu cok istiyorum :16::16:

bu hafta listede olucaksın canım biraz daha fazla dikkat bekliyorum senden :)

nuuurrr ya salata ya da yumurta birisini yağsız yapabilirdin 2si de yağlı olmamış :20:

insallah canimm:16: edecegim mutlaka.

en iyisi ben yumurtayi tavaya yapissa bile yagsiz yapmaya dvm edeyim cünkü aksam salata yersem azda olsa yagsiz yenmiyor :17:
ama yumurta yagsizda yeniyor tek problem tavaya yapismasi yoksa 1gr bile dökmem.
acaba tavadami sorun var dedim en kaliteli tavayi cikardim yine yapisiyor, acaba ben neyi yanlis yapiyorum, daha öncede sormustum ama tavalar benden halen cekiyor hergün :1::1:

Kizlar yeni gördüm dün bir kelimeyi yazarken kalvyede baska bir harfe basmisinca 1 harfle kelime kötü kelimeye dönüsmüs.
Özür diliyorum okuyanlardan.
Cabuk yazinca karisiyor bazen ama artik daha dikkatli olacagim, özellikle o kelimede.

Kimsecikler kalmadi, bende cikayim artik.
Daha örtmüyorum sizi, yaz geldi üsütmezsiniz :1:

Herkese iyi geceler kizlar, gelecegin citirlari :54::1::1::1:

tsk ederim canim.
insallah eksi cikarim 100gr bile sevinirim bu hafta :32:
sonunda beklenen gün gelicek takima girip hedefime birlikde dvm edecegim insallah, bunu cok istiyorum :16::16:

insallah canimm:16: edecegim mutlaka.

en iyisi ben yumurtayi tavaya yapissa bile yagsiz yapmaya dvm edeyim cünkü aksam salata yersem azda olsa yagsiz yenmiyor :17:
ama yumurta yagsizda yeniyor tek problem tavaya yapismasi yoksa 1gr bile dökmem.
acaba tavadami sorun var dedim en kaliteli tavayi cikardim yine yapisiyor, acaba ben neyi yanlis yapiyorum, daha öncede sormustum ama tavalar benden halen cekiyor hergün :1::1:

artık listede olacağın için daha dikkatli olmalısın menüler konusunda. paylaşımlarında da artış bekliyorum canım :34:

bu arada 11:30 a kadar bildirim yapman lazım canım :34:

valla nur ben daha bugün yaptım hemde çok iyi olmayan bi tavada ama yapışmadı sen çok fazla ateşte pişiriyosun sanırım ben kısık ateşte yavaş yavaş pişiriyorum

Kizlar yeni gördüm dün bir kelimeyi yazarken kalvyede baska bir harfe basmisinca 1 harfle kelime kötü kelimeye dönüsmüs.
Özür diliyorum okuyanlardan.
Cabuk yazinca karisiyor bazen ama artik daha dikkatli olacagim, özellikle o kelimede.

Kimsecikler kalmadi, bende cikayim artik.
Daha örtmüyorum sizi, yaz geldi üsütmezsiniz :1:

Herkese iyi geceler kizlar, gelecegin citirlari :54::1::1::1:

iyi geceler canım sabah görüşürüz :16:

Back
X