Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar size 2 sorum var:

1. Yayla corbasi (yogurt) corbasi icebilirmiyiz, yada tahminimden daha mi zararli diyetime?

2. Sütlü Nescafe icmemizde sakinca var mi?[/QUOTE

canım yayla iç ama normalden az iç ve yapılırken çok pirinçli mi yarma mısır tarzı şeyler varsa çok çok az iç :D sütlü nescafe iç ama sakın şeker atma. ha bide sütlü nescafeyi akşam içme sonuçta süt ve laktoz akşam yağa çevirir :D

sabah(10:30)

1 yumurta küçük soğan 1 biber ile yağsız menemen

çatalın ucuyla peynir

4 zeytin

1 dilim tam bugday

330 ml yeşil çay

ara(13:00)

4 tane yeni dünya

330 ml yeşil çay

öğle(15:00)

1 kase madımak

2 yk yoğurt

akşam(18:45)

1 su bardağı kadar mercimek çorbası

4 yk kaşıgı taze fasulye

salata

kızlar yemeklerin hepsini ben yaptım ve kocaman tencerelere 2 yk yağ koyarak yaptım saygılar

2.7 litre su

1 saat walk at home

30 dk bacak egzersizi

100 mekik (50 normal 50 obliks)

180 squats yapcam akşam yatmadan yaparım

şimdi bi 330 daha yeşil çay içicem 1 litreye tamamlıcam canlarım

:42::42::42::42::42:

kızlarrrr dün ceren resim koy demişti aynı kıyafetle çektiğim 2 resmi koydum before after yaptım bakın albüme ben bile farkı resimleri yan yana koynca gördüm
Bebeğim gördüm fotoğrafını inceldiğin gayet belli oluyor hem daha dur yani 30 kilo vermedin ki
:89:
canım 12 yıldır bu işlerle iligleniyorum öyle evrağım diplomam yok ama şu an face özel sayfam var her hafta özle çalışmalarımız oluyor ..reikide diğer isimlerinden birisi..:)
Öyle miii? Çok merak ettim canım özel mesaj atabilir misin facebook sayfanı
:86:
menü :
sabah (8:00)

sirkeli su
kahvaltı(8:30)

1minik dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık
1 domates
3 ince dilim kaşar
1 adet yumurta

ara(10:45)
yeşil çay

öğle (13:00)

1 el ayası kadar tavuk göğsü
kıvırcık salat bol limonlu
1 bardak ayran
1 minik dilim tam buğday ekmeği

ara (15:30)
yeşil elma
çay bardağı süt

akşam (18:00)
6 kaşık taze fasulye yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
su akşam 3 litre olur..
bugün hafif hafif bölgesel hareketler yaptım..totoya yönelik :1:

Afiyet olsun canımmm
:64:
ciddimisin canim, bende ekstra gittigimiz yerde adana aldim diyetime uygun olur diye.
cünkü gecen biri adana güzel secim demisti. kimdi unuttum ama :1:
Bebeğim adana vs bol yağ ve sos ile yapılan etler kendi evinde yiyeceğin etten kat be kat yağlı oluyor.
sabah(10:30)

1 yumurta küçük soğan 1 biber ile yağsız menemen

çatalın ucuyla peynir

4 zeytin

1 dilim tam bugday

330 ml yeşil çay

ara(13:00)

4 tane yeni dünya

330 ml yeşil çay

öğle(15:00)

1 kase madımak

2 yk yoğurt

akşam(18:45)

1 su bardağı kadar mercimek çorbası

4 yk kaşıgı taze fasulye

salata

kızlar yemeklerin hepsini ben yaptım ve kocaman tencerelere 2 yk yağ koyarak yaptım saygılar

2.7 litre su

1 saat walk at home

30 dk bacak egzersizi

100 mekik (50 normal 50 obliks)

180 squats yapcam akşam yatmadan yaparım

şimdi bi 330 daha yeşil çay içicem 1 litreye tamamlıcam canlarım

:42::42::42::42::42:
Afiyet olsun bebeğim, sporun da süppppeeer
:62:

Bebeğim gördüm fotoğrafını inceldiğin gayet belli oluyor hem daha dur yani 30 kilo vermedin ki

Afiyet olsun canımmm

Bebeğim adana vs bol yağ ve sos ile yapılan etler kendi evinde yiyeceğin etten kat be kat yağlı oluyor.

resmi görünce sporun dibine vurdum venüssss :52::52:

Afiyet olsun canımmm

anladim canim, bunda sos yoktu yani direkt izgaradan nasil alindiysa öyle idi.
ama ekstra icine yag katmislarmiydi bilmiyorum.
evet tabi canim biz eve yagsiz kiyma aliyoruz disaridakiler yagli kiyma aliyor daha uygun fiyat oldugu icin.

Kizlar size 2 sorum var:

1. Yayla corbasi (yogurt) corbasi icebilirmiyiz, yada tahminimden daha mi zararli diyetime?

2. Sütlü Nescafe icmemizde sakinca var mi?[/QUOTE

canım yayla iç ama normalden az iç ve yapılırken çok pirinçli mi yarma mısır tarzı şeyler varsa çok çok az iç :D sütlü nescafe iç ama sakın şeker atma. ha bide sütlü nescafeyi akşam içme sonuçta süt ve laktoz akşam yağa çevirir :D

pirinc, yogurt, yumurta ve sosu var üzerinde. ben dibinden almiyim ki pirinc gelmesin ve üzerinin sosunu ayirayim ozaman.

ok canim ozaman bidaha canim istedgnde sütlü icerim nescafe. dün canim cok kahve cekti icmemistim ondan sorayim dedim.
ben prensip geregi yillardir iceceklerime seker koymuyorum iyiki buna alismisim yoksa diyetle birlikte dahada zor olacakti :32:

kizlar saat 19 olmuuuuuus
ben daha yemek yemedimmmm kahvaltiylayim.
hemen gidip kendime doyurucu ve az yagli biseyler koyup yiyeyim :32::32:

evet tabi canim biz eve yagsiz kiyma aliyoruz disaridakiler yagli kiyma aliyor daha uygun fiyat oldugu icin.

pirinc, yogurt, yumurta ve sosu var üzerinde. ben dibinden almiyim ki pirinc gelmesin ve üzerinin sosunu ayirayim ozaman.

ok canim ozaman bidaha canim istedgnde sütlü icerim nescafe. dün canim cok kahve cekti icmemistim ondan sorayim dedim.
ben prensip geregi yillardir iceceklerime seker koymuyorum iyiki buna alismisim yoksa diyetle birlikte dahada zor olacakti :32:

adana yer yer değişir canım ama 1 porsiyonu 4 köfte kadar filan sonçta dışarda yediğmiz köftede yağlı oluo yani dışardaki en iyi seçenekler servis tarzı şeyler adana servis döner köfte filan :D canım zaten sosu deli gibi yağ bence direk nane atın yada sen kendine ayır öyle yap :D bence kahveye de sütsüz alış çok güzel oluo :D bende 3.5 yıldır lşeker kullnmıoyorum

Hihihih tatlım beniiiimmmm...
:90::86: Ay vücudumu şekillendirsin başka bir şey istemiyorum.:109: Temmuz 15'de tatile çıkacağım 2,5 ay durmadan spor yapacağım bir gelişme olur değil mi?

2,5 ayda süper şeyler olur tatlım :)

kızlarrrr dün ceren resim koy demişti aynı kıyafetle çektiğim 2 resmi koydum before after yaptım bakın albüme ben bile farkı resimleri yan yana koynca gördüm
ay kaldırmaaa, bakıcam hemen :52::52:

adana yer yer değişir canım ama 1 porsiyonu 4 köfte kadar filan sonçta dışarda yediğmiz köftede yağlı oluo yani dışardaki en iyi seçenekler servis tarzı şeyler adana servis döner köfte filan :D canım zaten sosu deli gibi yağ bence direk nane atın yada sen kendine ayır öyle yap :D bence kahveye de sütsüz alış çok güzel oluo :D bende 3.5 yıldır lşeker kullnmıoyorum

kizlar benim yedigim yer kebapci degildi bir kutlama vardi orada yedim.
diger yiyecekler hamurisi veya yagli ve pirincli seylerdi ondan bu adanayi tercih ettim. hatta salatayida sadece az tuz dökerek yedim yagi filan yoktu.

ben ayda yilda bir kahve icerim ama onu sütdüz icemem ondan önce sorayim dedim. :7:

burcu canim gercekten iyi kilo vermissin masallah.

sanirim motive olmak icin bende resim cekmeliyim kendime ve 1-2 ay sonra resimleri karsilastirmaliyim.
ama foruma koymayi düsünmüyorum. ben görür sonucu size derim :32::32::32:

burcu canim gercekten iyi kilo vermissin masallah.

sanirim motive olmak icin bende resim cekmeliyim kendime ve 1-2 ay sonra resimleri karsilastirmaliyim.
ama foruma koymayi düsünmüyorum. ben görür sonucu size derim :32::32::32:

sağol canım benim :D bence bi foto koymalısın biz meraktan çatlarızzzzz :52:

He ben kebapları soslu moslu bildiğim için söyledim canım.
Selam kızlaaaarr,
ben geldim, bir bakayım neler kaynattınız dünden beri...
Pek bir şey kaynatmadık canım, bugün sakindi dükkan
:27:

Back
X