13738. mesajdaki alintilarima o an cvp veremedigim icin tekrar alintilayamadan cvp yaziyorum:
mid_night_sun kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlaaarr, ben kaçıyorum, yrnki ziyaret için bebişe hediye bakıcam, sonra akşam PTye gidicem, sonra da arabayı servisten alıcaz eşimle (tahminen 12 gibi)
bu akşam benden umudu kesin... yrn akşamdan önce yazmaya çalışırım ama bakalım...
öpüldünüüüzzz..
bu arada yrn ayran detoksu yapsam mı yaa? yolda zor olur mu? dur bakalım bunu da düşünücem
canim eger ayran detoksunu yaparsan paylas, onu yaparken miden nasil di dayanmasi kolay mi ve faydasini gördün mü diye. bu beni yakindan ilgilendiriyor.
bende müsait bir zamanda yapmayi düsünüyorum
Alıntı UcukMavi kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
sağol emoş bazılarının sonucu aldım bişey çıkmadı çok şükür.sadece serum demiri düşük çıkmış.bakalım dr ne diyecek 1 tanesi kaldı 3 gün içinde çıkacak oda.cuma yada pazartesi günü gideceğim ne zaman çıkarsa sonuç göstermek için
gecmis olsun canim tekrar
Alıntı limonlubrokoli kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
itiraf:
kızlar ben bugün 2 tane çikolatalı kahve çekirdeği yedim
canim idollerimden biri olarak sana yakistiramadim, fakat neyseki resimde gördüm cok kücüklermis o cislar. ama yinede cis sonusta kücük ama tehlikeliler.
sanirim listede suan olmamanin rahatligi var ama olmasin. sana güveniyorum hemen düzeltecegini biliyorum 
Alıntı LAydLiNe kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Kızlar size bir sürprizim var. Umarım hoşunuza gider Bu hafta listeye girmeye karar verdim. Biran önce, hazır emzirme dönemindeyken fazlalıklarımdan kurtulayım diye düşünüyorum. Siz bu konuda ne dersiniz? Gireyim mi listeye?
pek tanisamadik, dogum zamanina yeni geldigim icin ama nedense ben girmeni cok istiyorum 

birde emzirirken daha kolay kilo veriliyormus, ne kadar dogrudur bilmem ama gecmiste bakmistim bir ara baya vermissin yine verirsin. agrin sizinda kalmamistir insallah yoluna birlikte dvm ederiz, bende artik listedeyim kaptancim 
Alıntı zaum kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Ebru abla annem çok ıyi ya çok şükür yürüyor konuşuyor gülüyor artık 3 gün baygın yattı nerdeyse ama iyi şimdi :)
cok sevindim canim. Allah sifasini versin insallah cok daha iyi olur
Alıntı burcugncy kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım benim
canım salataya bence hiç yağ koyma 1tk ha var ha yok bol limon sık
tesekkür ederim canim.
salatayi azda olsa yagsiz yiyemedigim icin sabah yumurtama yag koymuyorum ki aksam salatama koyabileyim, öyle bir pazarlik icersindeyim kendimle