günaydın kızlar;
kilo bildirimimi yapıyorum.
başlangıç : 78,6
geçen hafta : 75,1
bu hafta :74,8
fark : -0,3
%lik : 0,4
* yüzdeliği doğru hesapladım mı bir kontrol edin kızlar.
0,3/75,1 * 100 yaptım.
tebrik ederim canim

tickerimi da güncellediiiimmm..
kızlaaarr, 300 yine az ama 2-3 güne hastalanıcam ya, bence harika... yani haftaya 1 kilo falan olabilir heee
gerçi çoğunuzun hep öyle maşallah ama beni biliyorsunuz artık, 500ün üstü mucize bende
kendime alkış alkış alkış
kafayı yedim
![]()
hem sabrin hemde azmin icin tebrik ederim canim

geçen hafta 63.3
bu hafta 61.9
giden 1.4kg yüzde hesaplamyı unuttum :26: ne neyle çarplıyordu ne neye bölünüyordu..
![]()
kızımın performans ödevi var onu yapacağız .sonrasında gelerim inşALLAH..![]()
masallah canim güzel vermissin tebrikler

başlangıç:76
geçen hafta: 68.3
bu hafta: 66.9
fark : 1.4
yüzde: 2.05
umarım doğru hesaplamışımdır![]()
:118::118::118::118::118::118::118::118:
ve 2. 1,4kg fark tebrikler canim süper

leblebiyi gün içinde yemeye çalış canım. akşam geç olmuş afiyet olsun :)
1,4/63,3 *100 yapıcan canım 2,21 oluyo yüzden tebrik ederimsüper bi sonuç :)
peki canim haklisin.
bu arada ben yüzdeyi hesaplamiyordum hemen
0,41 cikti bende 0,3/74*100 yaptim yani bugüpnki kilomdan yaptim dogrumudur.
kızlar benim kilom 65,9
gece serum yedim o da şişirdi galiba çünkü çarşamba günü 65,2 ydim Allahtan haftaya giricem listeye :)
insallah canim

ya bişey sorcam ben mesaj yazarken smileylerim sayı olarak görünüyo mesajı gönderince görünüyo eskiden direk görünürdü bende mi sıkıntı sizde de var mı mesela kalın yaptığımda da bunlar çıkıyo [B ] [/.B] normalde direk yazı kalınlaşırdı yani ben yazarken göremiyorum ama mesajı gönderince görünüyo
bendede öyle canim yazi veya sayi seklinde cikiyor mesaj yazarken.
peki kaptancim, tesekkür ederim.Geçmiş olsun canım yeniden umarım şimdi daha iyisindir.
Gayet güzel bir menü olmuş ama perşembe günü yediklerinize dikkat edin. Leblebi olmamış akşam akşam hemde perşembe akşamı.
dogru baya yanlis oldu o saatte

nur geç geliyo yine gecikti geçen haftada tam 11:30 da gelmişti saat farkını unutuyo ama gelir inşallah![]()
evet gecen hafta saat farkindan oldu

bu haftada aksam yatmadan kendie tenbih ettim bura saati su saate kadar bildirim yapacagim diye bu seferde nette sorun vardi ama yinede vakti gecirmeden bildirimimi yaptim cok sükür

ayy buse naptı acaba bu hafta verebildi mi çok merak ettim :26: geçen hafta kilo aldım diye üzülüyodu
hakikaten bende merak ediyorum. en son yazdiginda calisiyorum demisti.
bak ben 18 martta diyete başladım, 78,6ydım, bugün 74,8im... yani ben hep yavaş veriyorum.. takmıyorum, devam ediyorum... aynen devam tatlımm![]()
masallah sabrina azmine canim