Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kraliçelerimizi tebrik ederim kızlar
moralim bozuk yeğenim rahatsız biraz.uğramaya çalışırım yine
Günaydın kızlaaaaarrr,
emoş usulü haa, çok komikafiyet olsun cnm, güzel menü...
allah zihin açıklığı versin Burcuuuu![]()
hhıııhhhh, su şişemi doldurdum, gün içinde şişemden içeyim hep, çünkü ben arada bardak içiyordum şişem yanımda yok diye...
hem kilo vermeme etkisi olur belki regl falan derken :) kraliçe olamasam da düşes olurum![]()
canım havuç konusu gerçekten karışık ama çiğ tüketilmesi ve az oranda tüketilmesi öneriliyo. yani yemeğin içindeki bi kaç dilimden sorun olmaz
evet canım biz ailecek adrenalini seviyoruz :) tandem diye bişi var 2 kişi uçuyosun önde yolcu arkada pilot. 3 kere uçma girişimimiz oldu hepsinde de rüzgar yüzünden iptal ettik. artık uçabileyim istiyorum ama başksıyla değil sevgilimle :) o duyguyu ilk onun yanındayken yaşamak istiyorum :)
yürüyüşleri de yazıyorum canım seninki 120 dk toplamda bu sadece 3 günlük bu hafta 6 günlük olarak devam edecek :)
hıdırellez konusu çok tartışmalı bi konu kimi kesim islami yargılara uygun kimi kesim uygn değil diyo. ama bana göre bağtıl inanç değil. yazın gelişinin kutlandığı dualar edilen bi gün/bayram. Kur'an-ı Kerim de de ismen olmasa da böyle bir velinin olduğu insanlara yardm ettiği geçiyo diye biliyorum.
afiyet olsun canım :) beni yiyip bitirmişsin gözümden kaçmadı :) burda çıkmıyo artık mevsim geçti en son 7 liraya buldum o da koydu o kadar para vermek :)
görüşürüz tatlım iyi dersler :)
yaz yaz :) burcunun litreleri görse 3,3 3,2 her milimini yazmış
sana arada uğra demiştim canım ama hiç gelmedin neyse. kilo durumun nasıl almadın dimi izindesin diye? telefonun gelsin paylaşımların artarsa izinden dönebilirsin o zaman :) öpüyorum canım iyi dersler :)
teşekkür ederim kızlar.kan değerlerinden biri baya düşük çıkmıştı.ayrıntılı incelediler çok şükür korkulacak kötü bişey çıkmadı.sadece değeri yükselene kadar dikkatli olcak yaralanmalara karşı kuzum benim.Allahım tüm hastalara acil şifalar versin.
ne güzel.. inş. devamı gelecekgünaydııııın kızlaaaarrr,
ayy çok mutluyum bu sabah, bir tartıldım, 74,1yani cumaya göre 700gr vermişim ve reglime 2 gün falan vaaaarr. ayyy sabrımın sonucunu görecek miyim artık neee.. ayyy nazar değmesin, böyle devam etsin , öpüyoruuuuumm sizii
![]()
afiyet olsun...sabah(11:00)
2 dilim tam bugdayın arasına yarım kk peynirle yağsız tost
roka maydanoz
2 zeytin
öğle(15:00)
çılbır (kaynayan suya yumrtayı kırdım üzerine yoğurt döktüm pulbiber ve nane)
salatalık
1 dilim tam bugday
akşam(19:30)
1 tane haşlanmış yumurta
ot yemeği (4 yemek kaşığı yağa 2 büyük baş soğan ve otu koyup kavuruosun)
1/4 kk peynir
3 zeytin
3.5 litre su
20 dk bacak egzersizi
100 mekik(50 normal 50 obliks)
500 ml yeşilçay
9 bardak şekersiz çay![]()
ebe gümeci gibi birşeymiydi? annemde cok yapar ot yemeklerinibizim köyde nivik diolar canım ısırgana benzio tadı biraz ama garip bi ot![]()
dünkü menüm
sabah(08:30)
1 h. yumurta
1 dilim peynir
4-5 ince dilim domates
4-5 ince dilim salatalık
bol yeşillik
ara(11:00)
1 bardak yoğurt 200 gr
öğle(13:30)
1 porsiyon tavuk çorbası
1 porsiyon kıymalı ıspanak yemeği
3-4 kaşık yoğurt
ara(15:00-16:00)
10 çilek 10 erik
akşam(17:30)
200 gr et mangal
2 bardak ayran
salata
3 lt su, 1 fincan nescafe, 1 türk kahvesi, 2 fincan yeşilçay
1 saat yürüyüş, 30 dk egzersiz
afiyet olsun emoşbugünkü menüm
sabah+öğle(12:00)
4 yk melemen (2 yk z.yağlı 4 kişilik)
bol yeşillik
domates+salatalık
1 dilim peynir
2 dilim salam
4 zeytin
ara(15:00)
1 türk kahvesi+10 çilek
akşam(18:00)
1 porsiyon et şiş
1 kase cacık
salata
1 bardak ayran
3 lt su, 1 fincan yeşilçay, 2 fincan nescafe 1 türk kahvesi
1 saat yürüyüş, 1 saat bisiklete bindim
haftasonu yoktum,evde degildim.. cumartesi girebildim sadece :26:bugün 13. takıma çok kızdımsabahtan beri kimseler uğramamış 2 kere dışarı çıkıp geldim misafirimle ilgilendim fırsat buldukça girdim her seferinde sadece burcu vardı geçmişi okuyosanız farkedersiniz zaten. tamam bugün pazar ama bi meraba diyen bile olmamış
hala gönderilmeyen mesaj sayıları var. paylaşılmayan menüler. her hafta ilk 3teyiz diye salmayalım lütfen. bizim takımımız gibi bir takım daha yok şu yarışmada. motivasyonumuz çok yüksek ama haftaiçi de böyle giderse dereceleri unutun bence. birazdan yeni uygulama olan kraliçeleri açıklayacağım sonuç ortada zaten kim buradaysa o kraliçe
13. Takımın Kraliçeleri 1. Hafta(Yeni başladığımız için su ve spor 3 günlük)
Zayıflama Kraliçesi
venuskadini ( 75.6/73.9/1.7/ %2,25)
- venüskadini bu hafta % 2,25 lik yüzdeyle bu haftanın Zayıflama Kraliçesi oldu tebrikler
Su Kraliçesi
- burcugncy 9,5 litreyle bu haftanın Su Kraliçesi oldu tebrikler
Spor Kraliçesi
- burcugncy 215 dk spor yaparak bu haftanın Spor Kraliçesi oldu tebrikler
Paylaşım Kraliçesi :126:
- burcugncy 186 mesajla bu haftanın Paylaşım Kraliçesi oldu tebrikler
bugünkü menüm:
sabah(11:30)
1kk beyaz peynir
1,5 dilim çavdar ekmeği
közlenmiş biber + marul
1 kupa light sütle neskafe
akşam(17:30)
ızgara istavrit (tava yaptırmadım walla)
3-4kalamar (tavaydı ama mecbuurr, yemicem de naapcem )
2 dilim ekmek
bol yeşil salata
2,5lt su
2 kupa yeşil çay
2 saate yakın PT
* bi de yemekten sonra 40dk kadar caddede yürüdük...
ne güzel ya.. biri benid edersin basına otutrsakızlar günaydııınnn :) gerçi öğlen oldu ama dersin başından kalkamadım :) bi geçmişi okuyayım![]()
işte bu duygu hiç birşeye degişilmezkızlar, bugün bana herkes zayıfladın mı sen diyooo, diyette olduğumu bilenler de çok farketti diyooo.. bir kotum vardu 8-9aydır giyemiyordum, yani giysem bile öyle sıkıyordu ki oturamıyordum, karnım morarıyordu falan.. bugün gayet rahat giydim.. yani üzerime oturuyor ama sıkmıyor![]()
bi 3-5 kilo daha versem çok belli olacak demek kiiii![]()
kızlar ben azcık spor yapcam çok sinirliyim bi şekilde atmam lazım sinirimi öpüyorum gelirim yarım saat 1 saate
ne güzel ya.. biri benid edersin basına otutrsa
işte bu duygu hiç birşeye degişilmez
hayırdır,ne olduda böyle sinirlendin burcu?:26:
hayırdır burcucum neden sinirlendin
adamın biri uyuz etti otobüste ben ilerliyorum oda peşimden gelio arkamda duruo filan bende çantamdaki çatal iğneyi çıkardım sapladım bağırdı napıosun filan die asıl sen napıosun gerizekalı filan muhabbetler geçti sinirlendim 5 durak önce indim yürüdüm eve 30 dk filan yürüdüm geçmei sinirim bi yarım saatte walk at home yaptım rahatladım![]()
Cumartesi Menüm:
Sabah (10.00)
2 dilim ekmek
peynirli biber kavurması
domates salatalık ve çay
Öğle: (14.00)
3 kaşık makarna (annemlerdeydim)
Akşam: (19.30)
1 dilim ekmek
1 porsiyon kazan kebabı ve cacık
2 lt. su
20 dk. yürüyüş
Pazar menüm:
Sabah: (11.00)
2 dilim ekmek
Yarım porsiyon menemen
Peynir ve çay
Öğle: (15.00)
1 elma
1 bardak süt
Akşam: (19.30)
Bir tabak yeşil fasülye ve cacık
2 lt su
Otobüslerde oluyor böyle şeyler ,benimde basıma gelmişti.
Senin gibi bi kaç durak önce inmiştim bende
Sen hep sinirlen o zaman.baksana ne biçim spor yapmıssın(şaka tabi )
Ben sinirlenince yemege saldırıyorum...![]()