menün güzel duruo canım afiyet olsun
tsk ederim canim.
gecmis olsun tekrar.
doktor ilaca gerek duymadiysa belkide ilac alacak kadar sorun yoktur.
ama bende degerim cok düsük olmamasina ragmen 2. kan tahlilinde 1.den daha yüksekti artik ilac vakti geldi dedi.
ve bu hapi ömür boyu iceceksin, hamileyken dahi iceceksin bunun bebege zarari degil faydasi var dedi.
birde troid yavas calisinca bebek olma sansi azaliyormus bu beni cok üzdü suan bekar olmama ve baya bir süre
anne olmayi düsünmememe ragmen.

neden ömür boyu icecegim dedi bilmiyorum, bu hastalik hic düzelmeyen biseymidirki
olsun canim sen baya saglikli veriyorsun yada daha önce yaptigin diyetler vardi sanirim onlar demek ki metabolizmani yavaslatmis canim yani aclik metabolizmasina ozaman girmissin demek ki.
ama suan verdigine göre vücudun o aclik metabolizmasindan ya cikti yada cikmaya dvm ediyordur.
birde yavas verilen kilo kolay geri alinmaz derler
evet cnm haklisin ben meraktan baktim ama kesinlikle inanmiyorum 19 olmam mümkün dgl su durumda

yani canim gecen hafta cuma günü biliosunuz cok üzülmüstüm ama ertesi gün tartida baya fark görünce sevindim.
o gördügüm farkdan cokta fazla daha vermedim ama bakalim yarin tarti ne diyecek.
yok canim sadece dönet eti.
digerleri olsa yazarim. birde diyete basladigimdan beri agzima sulu yemek icinde bile patates sürmedim

evet aslinda türk standartlarina göre kisa sayilmam fakat yasadigim ülkede kisalar arasindayim, onlarin bacaklari benim boyum kadar

hele gecen 2sevgili görüdmm ikisinnde boyu manken gibiydi, bayan olmama ragmen kizin bacaklarindan gözlerimi alamadim, zaten boy icabi gözüm bacaklari hizasindaydi

hem uzun hemde formu cok güzeldi hicbir capiklik yoktu, epey süre önümde yürüyorlardi baya gözlerim takildi yani

bir zaman sonra aramiz baya acildi malum onlarin 1 adimi benim 3 adimim

Masallah gercekten Allah özene bözene yaratmis dedim. birde sort giyniyordu icine siyah corap ile yani giyim tarzida sevdigim sekildeydi. formuda süperdi bayildim. ama sahsen erkek olsam o kadar uzun sevgilim veya esim olsun istemezdim sirik gibi.
ama sevgiliside model gibi bayaaa uzun oldugu icin cok yakisiyorlardi.
canim biliyorum metabolizman yavaslar dediniz buna ek olarak aclik metabolizmasini ögrenince asil nedeni daha iyi anladim.
insallah aclik metabolizmasina girmemismdir.
aynen canim bende tatile gitcem insallah. fakat benim birde söyle bir sorun var.
rezarvasyon tarihimiz tam regl zamanima denk geliyor planima göre. yani havuz deniz bana hayal

fakat güneslenecegim ve bikiniyle olmak istedigim icin 1 ay kaldi sayilir o zaman icinde bi hayli kilo vermeliyim.
artik bende 6li sailari görmek istiyorum

insallah basaracagiz canim
amin canim tesekkür ederim.
su alintilarimi cevaplayayim o siteye göz atacagim insallah.
afiyet olsun canim. resim baya istah acici görünüyor hele bu saatte.
bu arada mantari nasil közlüyorsun?
mantari cok seviyorum ama bildigim kaymakli tariften baska birsey yok.
onuda suan yapmam kesinlikle mega bir kacamak yapmis olurum yoksa