Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1 kilo versem yeter dio yaa, cadı.. 1 kilo bu, neyine yetmicek zaten...
ben bu hafta 1 kiloyu geçmek istiyorum walla ki durum geçebilecekmişim gibi duruyor...
bu arada bugün 8. haftam bitti kızlar... yani hakediyorum artık yaa, di mi ama..

dibine kadarrr hakediosunnn :52:

geçmiş olsun kuzucum :16:

kepek evet biraz fazla olmuş ama iyi kaçamaksız :52:

canım ya bu kpek dediğin normal kepekli un değil dimi bn burdaki marketlere baktım hep kepekli un var oda bugday unu karışımlı daha büyük yerlre bakmam lazım sanırım :52:
Malesef canım bunun üzerinde direk yulaf kepeği yazıyor.Yada yulaf kepeği ve galeta karışımı...Ben sana örnek göstereyim hemen
Tık tık...

kızlar felaket yorgunum sabah erkenden derse gittim dersten çıktım 1 buçuktan 4 buçuğa kadar uygulama sınavım vardı dvlet dairesi gibi hoaları gezdim felaket bigündü yarında bi sınavım var ama bu normal bi sınav :52: şimdi bi yemek yiyim sonra başlıcam aralarda burdyım laptopum açık :54:
Ayyy şimdi bu kadar tempoda birde sınavlarım olsa aklımı oynatırdım heralde.Zaten arada az yemekten aklım gidiyo geliyo:9::9::9:
allah kolaylık versin arkadaşım.işin zor.:24::24::24:
aslında olabilir ama pişmemiş yumurta ya :19:
Pişmemiş evet bende ilk denediğimde çikolata yaptım.ama o kadar çırpıyorsun ki krema gibi oluyor.Anlaman mümkün değil.yani ben çikolatayı beğendim.Bunuda deneyecektim ama evde yağsız yoğurt kalmamış.2 kutu almıştım ofiste dolapta kaldı.Yarın denerim artık akşama.:21::21::21:

sabah(09:15)
1 roll tam bugday ekmeğine marul 1 çeri domates çeyrek kk yağsız peynrle sandviç
1 kutu süt
1 bardak şekersiz çay

öğle(12:00)
1 porsiyon kuru fasulye
salata

akşam(18:15)
1 kase mercimek çorba
yarım kk peynir
salata yağsız, 5 zeytin

3 lt su
40 dk karın basen egzersizi
65 squats
500 ml yeşilçay

kızlar sporları yapmayı düşünüyorum umarım yapabilirim yapamazsam da yaparsamda yazarım :52:

Afiyet şeker olsun.Bende şu an kuru fasülyeleri ocağa koydum geldim.Haşlansınlarda yemek yapayım yarına kolay olsun:1::1::1:
Bana yasak ama kocişle bebiş yiyorlar:52::52::52:
O makarnalı gün hariç menüler süper bozmadan devam baby.

Bugünkü menüm:

sabah(08:00)
2 dilim tam tahıllı ekmek içine 1,5KK beyaz peynirli sandviç.(ya kızlar 1/4ünü yiyemedim, boğazımdan dolayı sanırım ..)

ara(10:00)
200ml light sütlü latte

öğlen(12:00)
1 kase mercimek çorbası
türlü gibi bir yemek (susuz, 1 posiyondan daha az)
yoğurt

ara(15:30)
3 erik
1/2 ceviz
5 badem

akşam(18:45)
1 tabak karnıbahar yemeği + yoğurt

3 kupa yeşil çay (şimdiye kadar 1 içtim ama boğazım ağrıdığı için 3 garanti, suyu kaynatıyorum bile :52:)
2,6LT su (2,1 şimdi ama daha içicem)
spor yok
afiyet olsun canımcım.Dukan yapmıyorken bende hep karnıbahar yerdim.kalorisi çok düşükya çok işe yarardı:1::1:
Beğeniyorum senin menülerini maşallah bozmadan devam.
afiyet olsun Burcuumm, ayy boğaz ağrım yetmezmiş gibi, hem belim ağrıyor, hem tüm vücudum.. bu nasıl bir hastalık yaa...
Çabucak iyileşirsin inşallah iki gündür düzelemedin:18: Nazaramı geldin kuzum iyi bak kendine:29:
tüm gün elektiriğim yoktu yeni geldi.yıldırım düşmüş çok sıkıcıydı bugün

Vallahi bende sıkıldım.Kimseciler gelmedi.:19: Utanmasam sıkıntıdan çalıştım diycem:9::9::9:Bayaaa iş yaptım bugün:10::10::10:
İnşallah patronumun karısı aranızdan biri değildir:1::1::1::9::9::9:

13.05.2013
Menüm

Sabah
2 yumurta ve kepek ile yapılmış pancake.

Öğle
Hindi jambon ve sabahtan kalan pancakeler.
Zero

17.00
En küçük kutuda light ton balığı(Bol limonlu)

Akşam
Ekmeksiz soğan ve maydanozla tatlandırılmış sıfır yağlı kıymadan köfte.

Suyum : 3 lt.

Sporum
Sabah 1 saat tempolu yürüyüş.
100 tane sağ bacak,100 tane sol bacak merdiven basamağına in çık.
30 sağ 30 sol bacak yana..
30 sağ 30 sol bacak arkaya..
100 tane mekik.

Kızlaarr, hani demiştim ya ctesi gecesi 4te yattım diye, anneme mini bir video hazırladım çünkü... saat 11de aklıma geldi hadi yapayım dedim bir baktım 4 olmuş.. ama minik güzel bir hediye oldu, sizinle de paylaşayım dedim...

[video=youtube_share;CJPCKPm53qk]http://youtu.be/CJPCKPm53qk[/video]
çok şeker.. annen ne kadar sevinmiştir şimdi :16:
ay yok ööle deme, uğursuzluk falan yok... bazen ptesileri oluyor böyle, yoğun başlıyor hafta heralde ondan ondan :52::52::52::52:

cnm ben de okudum konuları... yani ne desem bilemedim... hiçbiri hoş şeyler değil tabii ama özellikle attığı mesajlar beni çok üzdü... yapıcı olmak zor, emek gerektirir hep bi şeyler kurmak.. yıkmaksa kolay.. bir de biz dışarıdan ne dersek diyelim, senin düşüncen en önemlisi.. ama aklında bitirmiş gibisin, üstelik hayat gerçekten idare eder şekilde yaşanmayacak kadar değerli.. tabi ki sahip olduklarımıza şükürler olsun, allah eksikliğini göstermesin, ancak hepimizin daha iyisi için çabaladığı da gerçek.. bu durum hem maddi, hem manavi durumları için geçerli.. evlilik , hayatında büyük bir paya sahip, haketmediğini düşündüğün şekilde neden yaşayasın ki... :( çok güzel şeyler yazmadım biliyorum ama per parlak görünmedi bana durum...
evet bitirdim, kalıcı bi işim olsa hemen bırakıcam..
bizi dışardan görsen, dersinki aşık çift ne güzel...
ama öyle degil işte.. güya cok seviyor ama kavgada içimi dışıma çıkarmaktanda geri kalmıyor...
be mübarek adam, biraz alttan al,bi kerede susan taraf sen ol ne olacak yani.. ama yoook illa dediğim dedik çaldıgım düdük... :47:

aman neyse ya, topiği kendimle mesgul etmeyeyim...
Aslında ben nöbetçi gibi hep burdayım ama kızlar pazartesi sendromunda bence:9::9::9:
İnşallah tatsız günler en kısa zamanda geride kalır canım:38:
inş. canım inşaallah...
Kızlar face de bir diyet grubunda bir kür deniyorlar.
4 kasık yağsız yogurt ,2 yumurta akını karıstırıyorlar.(Yumurta akları krema gibi olana kadar çırpılıyor..)Hergun akşam 1 kere bu karısımı uygulayacaksın ama arasında 18-20 saat olması gerekiyor yazmışlar.
Ağır protein değerindedir hızlı kilo verdirir demişler.
Bizde denesek mi:)
olabilir aslında ama çiğ yumurta kokarmı ki :25:
Deli gibi kendi kendime yazıp gidiyorum ama aklımdayken sorayım.Mesaj sayısını birine bildirmem gerekiyor mu yoksa menü gibi burada paylaşayım mı?

msj sayılarını emoşa atıyorduk ama ortalarda yok bi kaç gündür,yogunluktan sanırımm :44:

Nolcak kavga edicez bi daha yapmayacaksın:9::9::9:
benim çektiğim çileye bak senin yaptığına bak aşkolsun.neden oldu peki:26:üzüldün mü sevindin mi canın mı istedi:26:Niye yedin:14::14::14:

bilmiyorum net bir sebep yok iştahım hayli açık kendimi çok iyi kontrol ederken kontrolden çıktım:14:

Benim bu saate kadar uyumamış olmam bir mucize ofiste resmen ayakta uyuyordum sabah.Yarın sabah uyanabilmem lazım.yolun başında su koyvermek istemiyorum.Hepinize iyi geceler sabah görüşmek üzere:126::126::126::126::126::126:

msj sayılarını emoşa atıyorduk ama ortalarda yok bi kaç gündür,yogunluktan sanırımm :44:
yarın emoşa atarım o zaman bende.ofiste bilgisyarda kayıtlıyorum hepsini :)
bilmiyorum net bir sebep yok iştahım hayli açık kendimi çok iyi kontrol ederken kontrolden çıktım:14:

een son kontrolden çıktığımda 85 ten 88,3 e çıkmıştım sana da hatırlatmak isterim:33::33:
Çok üzüldüm sonra lütfen yarın normale dönmüş ol.Bak kaç gündür o kiloya inemedim:19:

Dünkü menüm:
Sabah:
2 dilim t. bugday ekmeğine peynirli tost
1 bardak çay

Öğle:
1 dilim ekmek
2 kasık etli yemek

Akşam:
1dilim ekmek
domates salatalık peynir

2 lt. su,spor yok,yürüdüm bol bol

Bugünkü menüm:
Sabah:
1 h. yumurta
2 dilim t.b. ekmeği
3 közlenmiş biber
domates salatalık peynir ve çay

öğle:
tavuk döner ve ayran ( tavuk yedim sadece)

akşam:
5 sıkım çiğköfte
bol yeşillik ayran

30 dk. zumba + 2 lt.su (3 e tamamlarım)

Benim bu saate kadar uyumamış olmam bir mucize ofiste resmen ayakta uyuyordum sabah.Yarın sabah uyanabilmem lazım.yolun başında su koyvermek istemiyorum.Hepinize iyi geceler sabah görüşmek üzere:126::126::126::126::126::126:

ii geceler Hilal'cim...:16:

Bir arkadaş bu yumurta meselesinin altına yazmış ki: iyiki zayıflamak için kurbağa börtü böcek fln yemek gerekmiyor gerekse yiycem o durumdayım..
Şimdi bende resmen o durumdayım yani.ye 2 kg iniceksin deseler ne kadar iğrençleşebilirim bilemiyorum.:77::77::77::77:

Back
X