Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla bilmediğim için oraları kuzum:52:
hakkatten ya emoş gelmedi hala :43: Tamam kuzum görüşürüzzz :54:

ayy Burcuuu, İstanbul'a gelirsen sana sözüm olsun, bebekte waffle yicez, tamam mı tatlım, haber ver bana :52::52::52:
cebimi yazarım sana özelden bi ara ok :34:

canım ben geçenlerde nette bişi okudum du atıyım sana ben yaptım çok güzel oldu blamadım şimdi ama dukkan diyet sitesindendi sanırım

şöle yaptım çilekleri ve kivileri istediğim büyüklükte doğrayıp yoğurtla karıştırdım 15 dk buzlukta dondurdum çıkardım 5 dk beklettim dondurma gibi oldu istersen bi dene dondrmaya düşkün olmadığım için yaz bana hiç sıkıntı olmuo ama sadece görüp denemk istmiştim

ben de sade activia'yla yapıodum kızlar, içine limon aroması ve hindistan cevizi, tatlandırıcı , süper oluyor.. ne kadar çok karıştırırsanız o kadar iyi oluyor..:51::51::51::51:

Kızlar ben az sonra işten çıkacağım. Direk yüzmeye gideceğim, plates dersine denk gelirsem belki ona da girerim. Akşamları pek yazamacağım artık. Çok öpüyorum sizleriii:16:

bravo venüüsss, sen spora git de bazı akşamlar gelme kuşum önemli değil :52::52::52::52:

bebeklerimmmmm ben geldim sonunda :) internetimiz açıldı yerleştik telaşımız da bitti sonunda sizi çok özledim yaaa :) 1 haftalık geçmiş var hepsini okucam :) azcık bi hasret giderelim :) nasılsınız napıyosunuz keyifler nasıl ben yokken naptınız bakiiiiiim :):)

ay Emoooşş, hoşgeldin canikooomm, özlediiikkk, oohh işleri de bitirmişsiniz, süper.. :46::46:

cerencim onu buse sormuştu canım:) benim kollarımla sıkıntım yok :)

burcuuuuu burdayım tatlım bakıyorum bi yandan :) sonunda geldim nası mutluyum :) buraya gelmeyince kaçamak yapıcam diye çok korktum ama cumadan beri 1 kg vermişim sinir stres telaş derken :) ama düzensizlikten oldu ondan çok da hoşuma gitmedi :( sen naptın nasıl gidiyo bebeğim :16:

hmm, tamam cnm, Buse de gelmio ki bu aralar, gelirse ona soralım.. bu hafta düzene girer cnm diyetin , sıkma canını :51:

sabah(11:00)

1 haşlanmış yumrta büyük boy

1 kk peynir

5 zeytin

1 domates

1 salatalık

1.5 dilim tam bugday

ara(13:00)

1 türk kahvesi sade

6 badem

öğle(15:00)
1 kase mercimek çorba

1 kase yoğurtlu semiz

akşam(19:30)

1 gögüs ızgara

közlenmiş mantar biber domates

4 kaşık yoğurtlu semiz

3 lt su

1 saat walk at home

30 dk normal yürüyüş

40 dk basen karın egzersizi

500 ml yeşil çay

500 ml şekersiz çay

:42::42::42::42:

menünün prof'usun Burcu :46::46::46::46:

hoşgkdn kuzucummmmmmm :52:
hoşbulduk şekeriiimmm:54::54::54:

ayy Burcuuu, İstanbul'a gelirsen sana sözüm olsun, bebekte waffle yicez, tamam mı tatlım, haber ver bana :52::52::52:
cebimi yazarım sana özelden bi ara ok :34:

ben de sade activia'yla yapıodum kızlar, içine limon aroması ve hindistan cevizi, tatlandırıcı , süper oluyor.. ne kadar çok karıştırırsanız o kadar iyi oluyor..:51::51::51::51:

bravo venüüsss, sen spora git de bazı akşamlar gelme kuşum önemli değil :52::52::52::52:

ay Emoooşş, hoşgeldin canikooomm, özlediiikkk, oohh işleri de bitirmişsiniz, süper.. :46::46:

hmm, tamam cnm, Buse de gelmio ki bu aralar, gelirse ona soralım.. bu hafta düzene girer cnm diyetin , sıkma canını :51:

menünün prof'usun Burcu :46::46::46::46:

hoşbulduk şekeriiimmm:54::54::54:

ahahahha sağol kuzum :16:

bugünkü menüm kızlar:

sabah(08:00)
200 ml light süt
2 dilim tam tahıllı ekmek(tost ekmeği) arasına beyaz peynirli sandviç

öğlen(12:20)
1 kase mercimek çorbası
tavuklu-patatesli bi yemek vardı, sadece tavuklarını yedim (2 köfte kadardı)
yoğurt

ara(16:00)
2 ceviz
6 badem

ara(18:00)
250ml light sütlü neskafe (spor öncesi)

akşam yookk :52::52: malum spor olayı

3,2LT su
2 kupa yeşil çay
2 saat PT

bugünkü menüm kızlar:

200 ml light süt

1 kase mercimek çorbası
yoğurt

2 ceviz
6 badem

3,2LT su
2 kupa yeşil çay
2 saat PT

:46::46::46::46::46::46::46::46: bravaaaa bravaaaa :46::46::46::46:

iyi geceler hatunlarım yarın yokum merak etmeyn bni sabah staj akşam gencaylara gitcem kaynanam kçk bi operasyon geçirdi bi geçmiş olsun diim :52:

Neden yasak olsun.Ben evde kendim yapıyorum internette bir çok tarif bulabilirsin.Şeker yerine tatlandırıcı ve bazen aroma kullanarak mis gibi dondurmalar yapabilirsin.Mesela fıstıklı dondurma yemiyorum da fıstık aroması katıyorum yada karamel.
Hem o lezzetten vazgeçmiyorum hemde kalorisini almıyorum.:52:
canım ben geçenlerde nette bişi okudum du atıyım sana ben yaptım çok güzel oldu blamadım şimdi ama dukkan diyet sitesindendi sanırım

şöle yaptım çilekleri ve kivileri istediğim büyüklükte doğrayıp yoğurtla karıştırdım 15 dk buzlukta dondurdum çıkardım 5 dk beklettim dondurma gibi oldu istersen bi dene dondrmaya düşkün olmadığım için yaz bana hiç sıkıntı olmuo ama sadece görüp denemk istmiştim

ikinizede tesekkür ederim kizlar denerim cok canim cekerse.
benim daha acik sormam gerekirse disarida gezerken herkes dondurma aliyorya ben alayim mi almayayim mi?
onun icin sormak istedim yani hazir dondurmalar icin

Edeceğim Burcuuummm!

Ay sorma canım ya! Azıcık moralim bozulsun böyle kendimden geçiyorum ama artık yüzmeye başlıyorum olmayacak artık!

Eder eder yeter ki motivasyonumuzu yüksek tutalım

Yok canım, konserve tonbalığıydı. Süzdüm iyice ama zaten parça parça balık sudan geçirsem iğrenç olurdu. Normalde %95 az yağlı tonbalığı yiyorum.
Ne gıcığı canım birbirimizi uyarmak bizim görevimiz:16:

aynen motivasyon cok önemli gercekten.
ben kacamak yapinca tam down oldum. ama toparladim cok sükür.

Önüme getirilen herşeye hayır diyerek reddediyorum yinede akşama kadar sürekli bişeyler getiriyorlar:31::31::31:
Diyetteyimden anlamıyorlar mı acaba:53::53:
Dün akşam krokanlı pasta getirdiler buda sana diye:47::47::47::47:Kırıcam kafalarını..

kiyamam ya canim iyi yapiyorsun yeme kesinlikle, onlar senin hedefini asil istegini engelleyecek yiyecekler.

bebeklerimmmmm ben geldim sonunda :) internetimiz açıldı yerleştik telaşımız da bitti sonunda sizi çok özledim yaaa :) 1 haftalık geçmiş var hepsini okucam :) azcık bi hasret giderelim :) nasılsınız napıyosunuz keyifler nasıl ben yokken naptınız bakiiiiiim :):)

hosgeldin canim yeni evin hayirli olsun güle güle otur.
artik bigün geliriz bize hafif biseyler ikram edersin :34::9::9:

bugünki menüm

12:00
2 yumurta
1 dilim peynir 45% yag
yarim dilim tam bugday ekmegi
1 domates

14:00
3 kuru kayisi

19:30
2 balik filet izgara
salata (domates, salatalik, 1 tk zeytin yagi)
7 tane yesil erik (bunda seker yok sanirim)

3 bardak yesil cay
2lt su

1saat yürüyüs

bugünki menüm

2 yumurta
1 dilim peynir 45% yag
1 domates

3 kuru kayisi

2 balik filet izgara

3 bardak yesil cay
2lt su

1saat yürüyüs

ahhh nur yine 2 öğün olmuş 14 te ara yapmak yerine bi çorba salata yada salata yoğurt yiyeblirsin suyun da az gibi ama geneli iyi bi menü :16:

kızlar bugün son staj günüm akşamda gç gelirim haberiniz ola öptüm hepiniziii :16:

Günaydın kızlar paylaşımlarim iyice düştü biliyorum ama okuldan izin aldım daha sık burda olmaya çalışıcam annemin 2. kemoterapi seansı dümdü o yüzden hiç uğrayamadim bu gün perşembe ve ben diyet açısından berbat bi hafta geçirdim ve sizide özledim kızlar böyle ayrı kalmak istemiyorum çünkü sizden ayrı diyette yapamıyorum

günaydııın kızlaaaaarr, ayyy içim içime sığmıyor.. inanamazsınız bu sabah 20 kere falan tartıldm :52::52::52: baktıkça hoşuma gidiyor... siz bu durumları nerdeyse her hafta yaşıyorsunuz ama ben genelde 300-500cü olduğumdan şoklardayım :33::33::33::33::33: aayyyy yrn da gelsin de bildirim yapalııımmm :32::32::32::32::32::32::32:

iyi geceler hatunlarım yarın yokum merak etmeyn bni sabah staj akşam gencaylara gitcem kaynanam kçk bi operasyon geçirdi bi geçmiş olsun diim :52:
kızlar bugün son staj günüm akşamda gç gelirim haberiniz ola öptüm hepiniziii :16:

okey beybii, öptük biz de senii :54::54::54:

Günaydın kızlar paylaşımlarim iyice düştü biliyorum ama okuldan izin aldım daha sık burda olmaya çalışıcam annemin 2. kemoterapi seansı dümdü o yüzden hiç uğrayamadim bu gün perşembe ve ben diyet açısından berbat bi hafta geçirdim ve sizide özledim kızlar böyle ayrı kalmak istemiyorum çünkü sizden ayrı diyette yapamıyorum

Zeliş'çim, senin durumu biliyoruz ama elinden geldiğince yediklerine dikkat etmelisin cnm.. bu şekilde zaman kaybediyorsun sadece.. Anneciğin nasıl? daha iyi mi? çokk geçmiş olsun tatlım tekrar tekrar...
hadi bugünden itibaren full motivasyon devam et de haftaya şaşırt bizi cnm :34::34::34::34::34:

Hoşgeldin emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:3::3::3::3:
ben geldim kızlar

burcucum güle güle giy babetini

emoşum hoşgeldin cnm

hilalcim hayellerindeki rakama inş. ulaşırsın

venüscüm iyi eğlenceler sporun da ohhh misss

Kız alıntı yapamıyomusun yoksa:53: Ne güzelde özet geçmiş:9::9::9:

sabah(11:00)

1 haşlanmış yumrta büyük boy

1 kk peynir

5 zeytin

1 domates

1 salatalık

1.5 dilim tam bugday

ara(13:00)

1 türk kahvesi sade

6 badem

öğle(15:00)
1 kase mercimek çorba

1 kase yoğurtlu semiz

akşam(19:30)

1 gögüs ızgara

közlenmiş mantar biber domates

4 kaşık yoğurtlu semiz

3 lt su

1 saat walk at home

30 dk normal yürüyüş

40 dk basen karın egzersizi

500 ml yeşil çay

500 ml şekersiz çay

:42::42::42::42:

Menü güzel de saatlerin bugün değişik mi olmuş sanki.
Bu arada seni kıskandım akşam gidince mis gibi yemek yaptım kendime hepsini yedim anlatıcam menü yazarken.

bugünkü menüm kızlar:

200 ml light süt

1 kase mercimek çorbası
yoğurt

2 ceviz
6 badem

3,2LT su
2 kupa yeşil çay
2 saat PT

Hilal bunu çok beğendi.
aaaaaa kaynana mı.Burcu sen annenlerden bahsetmiştin.Bekarsın değil mi?
bugünki menüm

2 yumurta
1 dilim peynir 45% yag
1 domates

3 kuru kayisi

2 balik filet izgara

3 bardak yesil cay
2lt su

1saat yürüyüs

Süpersin canım süper..

günaydııın kızlaaaaarr, ayyy içim içime sığmıyor.. inanamazsınız bu sabah 20 kere falan tartıldm :52::52::52: baktıkça hoşuma gidiyor... siz bu durumları nerdeyse her hafta yaşıyorsunuz ama ben genelde 300-500cü olduğumdan şoklardayım :33::33::33::33::33: aayyyy yrn da gelsin de bildirim yapalııımmm :32::32::32::32::32::32::32:

Bu haftada benden 1 küsür gelecek kızlar inşallah..:24::24::24::24:

Bu arada,

Burcu'cum kayınvalidene geçmiş olsun diyorum , aferin uslu gelin seni, git bakalım ziyaretine :52::52::52::52:
Emoş'çum yeni eviniz hayırlı olsun, rahat rahat, oturun cnm..:52::52::52::52:

Back
X