Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldiiiim kızlaaaar, sporumu yaptım, duşumu aldım, yeşil çayımı hazırladım, karşınızdayım![]()
valla bilmediğim için oraları kuzum
hakkatten ya emoş gelmedi halaTamam kuzum görüşürüzzz
![]()
canım ben geçenlerde nette bişi okudum du atıyım sana ben yaptım çok güzel oldu blamadım şimdi ama dukkan diyet sitesindendi sanırım
şöle yaptım çilekleri ve kivileri istediğim büyüklükte doğrayıp yoğurtla karıştırdım 15 dk buzlukta dondurdum çıkardım 5 dk beklettim dondurma gibi oldu istersen bi dene dondrmaya düşkün olmadığım için yaz bana hiç sıkıntı olmuo ama sadece görüp denemk istmiştim
Kızlar ben az sonra işten çıkacağım. Direk yüzmeye gideceğim, plates dersine denk gelirsem belki ona da girerim. Akşamları pek yazamacağım artık. Çok öpüyorum sizleriii![]()
bebeklerimmmmm ben geldim sonunda :) internetimiz açıldı yerleştik telaşımız da bitti sonunda sizi çok özledim yaaa :) 1 haftalık geçmiş var hepsini okucam :) azcık bi hasret giderelim :) nasılsınız napıyosunuz keyifler nasıl ben yokken naptınız bakiiiiiim :):)
cerencim onu buse sormuştu canım:) benim kollarımla sıkıntım yok :)
burcuuuuu burdayım tatlım bakıyorum bi yandan :) sonunda geldim nası mutluyum :) buraya gelmeyince kaçamak yapıcam diye çok korktum ama cumadan beri 1 kg vermişim sinir stres telaş derken :) ama düzensizlikten oldu ondan çok da hoşuma gitmedisen naptın nasıl gidiyo bebeğim
![]()
sabah(11:00)
1 haşlanmış yumrta büyük boy
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
1.5 dilim tam bugday
ara(13:00)
1 türk kahvesi sade
6 badem
öğle(15:00)
1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurtlu semiz
akşam(19:30)
1 gögüs ızgara
közlenmiş mantar biber domates
4 kaşık yoğurtlu semiz
3 lt su
1 saat walk at home
30 dk normal yürüyüş
40 dk basen karın egzersizi
500 ml yeşil çay
500 ml şekersiz çay
![]()
hoşbulduk şekeriiimmmhoşgkdn kuzucummmmmmm![]()
ayy Burcuuu, İstanbul'a gelirsen sana sözüm olsun, bebekte waffle yicez, tamam mı tatlım, haber ver bana
cebimi yazarım sana özelden bi ara ok
ben de sade activia'yla yapıodum kızlar, içine limon aroması ve hindistan cevizi, tatlandırıcı , süper oluyor.. ne kadar çok karıştırırsanız o kadar iyi oluyor..
bravo venüüsss, sen spora git de bazı akşamlar gelme kuşum önemli değil
ay Emoooşş, hoşgeldin canikooomm, özlediiikkk, oohh işleri de bitirmişsiniz, süper..
hmm, tamam cnm, Buse de gelmio ki bu aralar, gelirse ona soralım.. bu hafta düzene girer cnm diyetin , sıkma canını
menünün prof'usun Burcu
hoşbulduk şekeriiimmm![]()
bugünkü menüm kızlar:
sabah(08:00)
200 ml light süt
2 dilim tam tahıllı ekmek(tost ekmeği) arasına beyaz peynirli sandviç
öğlen(12:20)
1 kase mercimek çorbası
tavuklu-patatesli bi yemek vardı, sadece tavuklarını yedim (2 köfte kadardı)
yoğurt
ara(16:00)
2 ceviz
6 badem
ara(18:00)
250ml light sütlü neskafe (spor öncesi)
akşam yookkmalum spor olayı
3,2LT su
2 kupa yeşil çay
2 saat PT
Neden yasak olsun.Ben evde kendim yapıyorum internette bir çok tarif bulabilirsin.Şeker yerine tatlandırıcı ve bazen aroma kullanarak mis gibi dondurmalar yapabilirsin.Mesela fıstıklı dondurma yemiyorum da fıstık aroması katıyorum yada karamel.
Hem o lezzetten vazgeçmiyorum hemde kalorisini almıyorum.![]()
canım ben geçenlerde nette bişi okudum du atıyım sana ben yaptım çok güzel oldu blamadım şimdi ama dukkan diyet sitesindendi sanırım
şöle yaptım çilekleri ve kivileri istediğim büyüklükte doğrayıp yoğurtla karıştırdım 15 dk buzlukta dondurdum çıkardım 5 dk beklettim dondurma gibi oldu istersen bi dene dondrmaya düşkün olmadığım için yaz bana hiç sıkıntı olmuo ama sadece görüp denemk istmiştim
Edeceğim Burcuuummm!
Ay sorma canım ya! Azıcık moralim bozulsun böyle kendimden geçiyorum ama artık yüzmeye başlıyorum olmayacak artık!
Eder eder yeter ki motivasyonumuzu yüksek tutalım
Yok canım, konserve tonbalığıydı. Süzdüm iyice ama zaten parça parça balık sudan geçirsem iğrenç olurdu. Normalde %95 az yağlı tonbalığı yiyorum.
Ne gıcığı canım birbirimizi uyarmak bizim görevimiz![]()
Önüme getirilen herşeye hayır diyerek reddediyorum yinede akşama kadar sürekli bişeyler getiriyorlar
Diyetteyimden anlamıyorlar mı acaba
Dün akşam krokanlı pasta getirdiler buda sana diyeKırıcam kafalarını..
bebeklerimmmmm ben geldim sonunda :) internetimiz açıldı yerleştik telaşımız da bitti sonunda sizi çok özledim yaaa :) 1 haftalık geçmiş var hepsini okucam :) azcık bi hasret giderelim :) nasılsınız napıyosunuz keyifler nasıl ben yokken naptınız bakiiiiiim :):)
bugünki menüm
12:00
2 yumurta
1 dilim peynir 45% yag
yarim dilim tam bugday ekmegi
1 domates
14:00
3 kuru kayisi
19:30
2 balik filet izgara
salata (domates, salatalik, 1 tk zeytin yagi)
7 tane yesil erik (bunda seker yok sanirim)
3 bardak yesil cay
2lt su
1saat yürüyüs
iyi geceler hatunlarım yarın yokum merak etmeyn bni sabah staj akşam gencaylara gitcem kaynanam kçk bi operasyon geçirdi bi geçmiş olsun diim![]()
kızlar bugün son staj günüm akşamda gç gelirim haberiniz ola öptüm hepiniziii![]()
Günaydın kızlar paylaşımlarim iyice düştü biliyorum ama okuldan izin aldım daha sık burda olmaya çalışıcam annemin 2. kemoterapi seansı dümdü o yüzden hiç uğrayamadim bu gün perşembe ve ben diyet açısından berbat bi hafta geçirdim ve sizide özledim kızlar böyle ayrı kalmak istemiyorum çünkü sizden ayrı diyette yapamıyorum
Hoşgeldin emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebebeklerimmmmm ben geldim sonunda :) internetimiz açıldı yerleştik telaşımız da bitti sonunda sizi çok özledim yaaa :) 1 haftalık geçmiş var hepsini okucam :) azcık bi hasret giderelim :) nasılsınız napıyosunuz keyifler nasıl ben yokken naptınız bakiiiiiim :):)
ben geldim kızlar
burcucum güle güle giy babetini
emoşum hoşgeldin cnm
hilalcim hayellerindeki rakama inş. ulaşırsın
venüscüm iyi eğlenceler sporun da ohhh misss
sabah(11:00)
1 haşlanmış yumrta büyük boy
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
1.5 dilim tam bugday
ara(13:00)
1 türk kahvesi sade
6 badem
öğle(15:00)
1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurtlu semiz
akşam(19:30)
1 gögüs ızgara
közlenmiş mantar biber domates
4 kaşık yoğurtlu semiz
3 lt su
1 saat walk at home
30 dk normal yürüyüş
40 dk basen karın egzersizi
500 ml yeşil çay
500 ml şekersiz çay
![]()
bugünkü menüm kızlar:
sabah(08:00)
200 ml light süt
2 dilim tam tahıllı ekmek(tost ekmeği) arasına beyaz peynirli sandviç
öğlen(12:20)
1 kase mercimek çorbası
tavuklu-patatesli bi yemek vardı, sadece tavuklarını yedim (2 köfte kadardı)
yoğurt
ara(16:00)
2 ceviz
6 badem
ara(18:00)
250ml light sütlü neskafe (spor öncesi)
akşam yookkmalum spor olayı
3,2LT su
2 kupa yeşil çay
2 saat PT
aaaaaa kaynana mı.Burcu sen annenlerden bahsetmiştin.Bekarsın değil mi?iyi geceler hatunlarım yarın yokum merak etmeyn bni sabah staj akşam gencaylara gitcem kaynanam kçk bi operasyon geçirdi bi geçmiş olsun diim![]()
bugünki menüm
12:00
2 yumurta
1 dilim peynir 45% yag
yarim dilim tam bugday ekmegi
1 domates
14:00
3 kuru kayisi
19:30
2 balik filet izgara
salata (domates, salatalik, 1 tk zeytin yagi)
7 tane yesil erik (bunda seker yok sanirim)
3 bardak yesil cay
2lt su
1saat yürüyüs
günaydııın kızlaaaaarr, ayyy içim içime sığmıyor.. inanamazsınız bu sabah 20 kere falan tartıldmbaktıkça hoşuma gidiyor... siz bu durumları nerdeyse her hafta yaşıyorsunuz ama ben genelde 300-500cü olduğumdan şoklardayım
aayyyy yrn da gelsin de bildirim yapalııımmm
![]()
Hilal bunu çok beğendi.
Bu haftada benden 1 küsür gelecek kızlar inşallah..![]()