smileylerin hepsi sigmadiig icin bazilarini sildim
masallah canim cok tebrik ederim seni. insallah bireysellerde 1. olursun motiven artar
kizlar ben zaten normalde her sabah 2 yumurta ve 1kk peynir ile omlet yapiyorum domatesi yanina cig olarak dogruyordum,
bu sefer pisirerek yapayim dedim, herkes hem yumurta hem menemen, yani yumurta cok olmus dedi, tek fark pismesi veya cig yenmesi domatesin ondan cok sasirdim

tebrikler canim
canim bu hafta daha gayretli ol haftaya cok güzel bir sonuc görelim hem sen sevin hem biz sevinelim.
sana güveniyoruz daha iyi olacak.

hizli yürüyorum canim. alisinca cok güzel oluyor birde yürüyüs yerim cok güzel keske burada olsanizda birlikte yürüsek kizlar eminim oraya gitseniz sizde cok seversiniz
tebrik ederim canim cok güzel bir sonuc

bende ara ara bakiyorum netten. zaten diyete baslamamin bana gaz verici sebebide o resimlerdi.
bayanlar gördüm 100kg üzerinde simitleri var öyle kilo vermis ki sanki spor hocasi olmus vucuda sahip.
bu tarz fotolar beni gaza getirdi. ondan öncesinde online forum takip yerinde diyetle ilgili bisey görsem gözlerimi baska yere cevirirddim cok gicik olurdum

insallah bizde ulasacagiz canim
olsun canim en azindan duraklama degil
haftaya daha iyi olacak insallah
canim tickerinde 72.1 görünce venüs iyi veriyor bu sefer yine beni gecti demistim ama simdi ayni olduk yine

tebrikler canim.
insallah canim.
kolay gelsin canim insallah car cabuk biter.
bende taytla resim cekilmistim. hayatta tek basina tayt giyinmem o size özeldi

tesekkür ederim canim cok dikkatlisin gercekten
notlari ögrendikten sonra bu moda gecersin insallah
Eki Görüntüle 714010