Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayy çatlak yaa, :52: grevle olmaz, yemek lazım :34::34:

ayy kızlaaarrr, cidden mi yaa, 1. miyimm :52::52::52::52: ayy heyecan yaptım :52::52: pööff 5ten sonra da dışardayım, geç gelicem eve, bakarım artık o zman kesinleşmiş olur... :52::52::52: ama takım olarak 1.lik bekliyordum ben :50:

geçmiş olsun canım yaa, dikkat et cnm annene geçmesin evet hassas bir zamanda şimdi...

canım ahttın turkcell se ben sana mesaj atarım :52:

ayy bi şey diicem, 1. olursam hikaye yazmak lazım di mi? ay ben akşam dışardayım, gece yapsam sorun olur mu? sanki 1. oldum da derdi düştü ama ne biliyim şimdi , duygularım karışıkk :52::53::51::26::33::18::32::17:

Kızlar bu akşam kardeşimle minnak oğluşu bize gelicek bebişler birlikte oynasın diye:24::24:
Yarın da diğer kardeşimle Teyzoş ziyaretine gidicez ordan da sihirli baloncuklar (bubble show'a).Akşama annemi ziyarete ve hatta belkide onda kalmaya..
Beni göremezseniz merak etmeyin olur mu.Çünkü annemde internet yok.Teldende birşeyler yazamıyorum ben çok uzun sürüyor:27::27::27::27: Beceremiyorum da diyebiliriz.:27::27::27:

cerencim yarın da yazabilirsin tatlım
ay süper cnm, ok , saol

hallederiz kuzucum o zaman :52:
tenk yuu beybiii

Kızlar bu akşam kardeşimle minnak oğluşu bize gelicek bebişler birlikte oynasın diye:24::24:
Yarın da diğer kardeşimle Teyzoş ziyaretine gidicez ordan da sihirli baloncuklar (bubble show'a).Akşama annemi ziyarete ve hatta belkide onda kalmaya..
Beni göremezseniz merak etmeyin olur mu.Çünkü annemde internet yok.Teldende birşeyler yazamıyorum ben çok uzun sürüyor:27::27::27::27: Beceremiyorum da diyebiliriz.:27::27::27:

tamam cnm, ohh gez bakalım, sakın gezerken diyeti unutma heee... :52:

ay süper cnm, ok , saol

tenk yuu beybiii

tamam cnm, ohh gez bakalım, sakın gezerken diyeti unutma heee... :52:
eneeeeeeeeeeee hiç unuturmuyum tatile azıcık kalmış:47::47::47::47::47::47:
Şeytan dürtüyor tabiki bazen ama napim:52::52::52:

Bugün yemek saatinde misssssssss gibi köfteci ramizin tavuklarından yiyip birde miss gibi alışveriş yaptım.Kızıma 1 tulum,1 pantolonlu askılı tshirtlü (böyle balonumsu) alt üst takım.Bir tane de sandalet aldım.Güneş kremide aldım ona..Kızım tatile hazır bunlar son eksikleriydi.
Bende mal gibi gidicem heralde.Evdekiler ya büyük ya küçük.Tam bedenim olanlarda geçen yıl haşat olmuştur.Kala kala bir şort bir kaç tshirt kalmış.Alsam yakında büyük gelecekler,almasam nasıl tatil yaparım :30:
En güzeli diyorum evdekileri iyice ayıklayıp bi kaç tanede yeni şort,tayt almak...
Bir kaçta penyeyle gitmem.Yada pazara gidip ucuz ucuz doldursam mı valizi:52::52::52::52::52::52:

eneeeeeeeeeeee hiç unuturmuyum tatile azıcık kalmış:47::47::47::47::47::47:
şeytan dürtüyor tabiki bazen ama napim:52::52::52:

Bugün yemek saatinde misssssssss gibi köfteci ramizin tavuklarından yiyip birde miss gibi alışveriş yaptım.kızıma 1 tulum,1 pantolonlu askılı tshirtlü (böyle balonumsu) alt üst takım.bir tane de sandalet aldım.güneş kremide aldım ona..kızım tatile hazır bunlar son eksikleriydi.
Bende mal gibi gidicem heralde.evdekiler ya büyük ya küçük.tam bedenim olanlarda geçen yıl haşat olmuştur.kala kala bir şort bir kaç tshirt kalmış.alsam yakında büyük gelecekler,almasam nasıl tatil yaparım :30:
En güzeli diyorum evdekileri iyice ayıklayıp bi kaç tanede yeni şort,tayt almak...
Bir kaçta penyeyle gitmem.yada pazara gidip ucuz ucuz doldursam mı valizi:52::52::52::52::52::52:

canım valla bende pazar günü gitcem sosyetelere 3 lira 5 lira alcam :52:

Günaydııııınnn,

kilo bildirimi yapıyorum :

başlangıç: 78,6
geçen hafta: 74,7
bu hafta: 72,3 :32::32::32::32::32::32::32::32::32:
fark: 2,4 kg :46::46::46::46::46::46::46:
%lik: 3,21 :52::52::32::32::32::32::33::33::33::33::52::52::52::32::32::32::33::33:
CEREN SÜPER Bİ SONUÇ BUUUUUU HAKKINDI ZATEN:52::52::52:
kızlar günaydın :) 1 saate gelicem arkadaşıma gidiyorum bizim internet sıkıntılı bakım varmış gidip geliyo listeleri hazırlaycam merak etmeyin beni emi :) bu arada kilom 62,4 bugün fark 1,5 bu taşınma beni zayıflattı stresten :D
tebrikler emoş çok güzel vermişsin :16:
zeliş artık daha fazla asılıp en azından 80 leri görmeyi başarmalısın

haklısın burcu şunun şurasında 6 kilom kalmış 80lere hiç bi şey vericem söz :15:
geçen hafta:66.9

bu hafta:66.7

fark:200

yüzdelik: %0.3 :43::43:
bence sen duraklama dönemine girdin burcum :26:
Ohhhhhhh afiyet olsun.Ama yemeden önce büyük hayaller kurma biraz tadına alışman lazım burcucum..

Moralini bozma bak ben oralardan geldim buralara.Herşey istemekle oluyor inan bana..

sen süper vermşsin ama hilal abla bende bi 80lere geleydim :27:
Başlangıç :103,1
Geçen Hafta : 86,5
Bu hafta :85,2
Fark :1,3 %1,50

:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::124::124::124::124::124::66::66::66::66::66::66::66::66:
çok iyi hiilal abla:46::46:
günaydın..:16:
geçen hafta :61.6
bu hafta :61.6 kilom aynı ve bu göz işi uzadı iyice kimseye haksızlık olmasın beni izinli yaz sefgili kaptiş ve yardımcısı ...
kilo veren herkesi kutluyorum..veremeyenlere vazgeçmek yok önümüzdeki hafta daha fazla asılın diyorum..:9:

sende bendensin derya abla haftaya vericez inşallah:13:
tebrikler canım

burcum üzülme ben de -100 gr dayım.tabi benimki hatalarım yüzünden.inş. haftaya tatlım

zelişcim sen de üzülme canım haftaya daha fazla olur inş.

inşallah ayşe abla ama ben artı çıkmayı bile hakettim bu hafta:43:
geçen hafta 69

bugün 68,9

giden 100 gr:50:

haftaya daha iyi olacak eminim ayşe abla:34:
Bugün yeniden zayıflayamış olanların öncesi sonrası fotolarına baktım.Harika ya insanların bir gün canına takk diyor demekki özgür olamamak.İsteğini giyememek sevdiklerinle fotoğraflarda gülememek vs vs.
İnce olmak hayatı kolaylaştırıyor vallahi.Umarım bende ,sizde en kısa zamanda hedeflerimize ulaşabiliriz.:40:

kesinlikle herşeyi kiloma bağlıyorum şu an zayıf olsam hayat çok daha güzel olurdu ama olacak :41:
Kızlar kilom 80.2 :-( 200 gram anca gitmiş.Ama benim suçum,bu hafta çok yoğundum giremedim.Burdan uzakta olunca dikkat edemedim.Haftaya insaallah daha iyi bir sonuç olacak

kendimi gördüm melek abla ikimizde aynıyız :24:
Başlangıç: 87.6 (2.3.13)
Geçen Hafta: 73.0 (10.5.13)
Bugün: 72.5 (17.5.13)
Skor: -500 gr
Hedef: 50 kg​
tebrikler venüzzzz:46::46:

canım normalde alıyoorum ama bu hafta hem bilgisayarım yoktu hemde taşınma olayıyla kaynadı haftaya tam gaz devam :) haftaya olabilirsin kraliçe :16:

tühh kaçırdım fotoları neyse bi dahakine artık :) toparlamana sevindim canım :)

evet canım makine farklı ayna farklı olunca garip oldu taytı da bacaklarım daha net belli olsun diye giydim :)
ütülenecek bi dünya eşya var :52: hala başına geçemedim yıkıyorum yıkıyorum bitmiyo taşınırken haliyle tozlanıyo kirleniyo bugün bitiricem hepsini inşallah :) çok saol canım :)

bende istanbula gelmek istiyorum ama ne zmana bilmiyorum esad yarın gidiyo bi 3 hafta kalacak orda ordayken gidebilirsem gelicem ama kalacak yerim sıkıntı işte ama gelirsem istanbula sizinle mutlaka görüşüp tanışmak istiyorum :16:
resimleri kaldırmıyorum tatlım :) istediğin zaman bakabilirsin :34:

tatlım ben gönderirdim ama kullanmıyorum bu ara :31:

38leeerrr 36 laaaarrrrr olacakkkkk giricez giyicez gezicezzzz :52:

gayet güzel tatlım :) spor da olsaymış mükemmel :D

piliç büyük olmuyo mu canım? afiyet olsun canım

sabrın sonu selamet diye buna denir işte süpeeerrr mükemmeeeeelllll :46::46::46::46:

zelişciğim olacak böyle zamanlar paylaşımlarının artığını farkettim :) haftaya listeye alabiliriz seni :)

üzülme burcum sen gayet güzel kilo veriyosun zaten. tuvalet sıkıntım var demişsin düzelir mutlaka :34:

bravooooo hilalcim süpersinnnnnn :52:

izine ayrılmasan da olurdu canım ama öyle istiyosan öyle olsun tatlım :)

gram gram da gitse giden gidiyo canım :)

aynen söylediklerine katılıyorum canım :) geçen yıl ben kilolarımdan dolayı tatile çıkmadım bu sene acısını çıkartıp 3 kere gidicem :52:

kızlar sıkmayın canınızı kilo veremedim diyince veremiyosunuz haftaya daha çok vericem diyin süper olacak :)

ayyy ellerine sağlık tatlım :)

yakında bende başlıcam bu kepeğe :9:
LİSTEYE GİRİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM OLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :8::8::8::8::8::52::52::52::52::52::52::52::52::62::62::62::62::62::66::66::66::64::64::64::64::64: TEY TEY TEY :118::118::118:

Kızlar bugün birden fenalaştım ateşim 38.5a yükseldi midem çok kötüydü dus aldım birde ağrı kesiciyle uyudum hiç bi şey anlamadım birden oldu şimdi daha iyim ama sadece baş ağrım kaldı ama anneme bulaşacak diye korktum o kaldıramaz şimdi menümü yazıp kaçaym kötüyüm çünkü hala :26:
geçmiş olsun zelişcim

Menüm

sabah 10:00
2 incir
1 avuç beyaz leblebi

öğlen
2 hurma
1 avuç beyaz leblebi
2 ceviz

akşam 19:00 gibi yerim
1 kase çorba

su şimdilik 1.5
2.5a çıkar ama

söz uyumadan tüm geçmişi bitiricem ama şimdi kötüyüm kızlar sonra görüşürüz :)
iyide hiçbirşey yememişsin, iyice güçten düşersin sonra..

iyi eglenceler hilalcim

Bugünkü menüm:

Sabah: 09.00
2 dilim ekmek
2 domates ve peynir

Öğle: 14..00
Special K kraker ve ayran

Akşam: 19.00
Patlıcan musakka
1 dilim ekmek ve cacık

3 lt su.
30 dk. zumba
50 mekik + 50 makas hareketi

Bugünkü menüm:

2 dilim ekmek
2 domates ve peynir

Patlıcan musakka
1 dilim ekmek ve cacık

3 lt su.
30 dk. zumba

melek güzel olmuş doydun mu? bide ekmekler beyaz ekmek mi? güzel olmuş beğendim :52::52:

Eki Görüntüle 713996

kızlar bu hafta modum bu bugün ilk not ortalamalrım açıklancak ve heyecanım çok staj notum ne olcak merak ediorum :52::52:
:60: :60: ben sınavlara toplu giricem rapor aldığım için bakalım ben ne hale gelicem burcu:9:
smileylerin hepsi sigmadiig icin bazilarini sildim

masallah canim cok tebrik ederim seni. insallah bireysellerde 1. olursun motiven artar :29:

kizlar ben zaten normalde her sabah 2 yumurta ve 1kk peynir ile omlet yapiyorum domatesi yanina cig olarak dogruyordum,
bu sefer pisirerek yapayim dedim, herkes hem yumurta hem menemen, yani yumurta cok olmus dedi, tek fark pismesi veya cig yenmesi domatesin ondan cok sasirdim :9::9::9:

tebrikler canim

canim bu hafta daha gayretli ol haftaya cok güzel bir sonuc görelim hem sen sevin hem biz sevinelim.
sana güveniyoruz daha iyi olacak.
:29::29::29:

hizli yürüyorum canim. alisinca cok güzel oluyor birde yürüyüs yerim cok güzel keske burada olsanizda birlikte yürüsek kizlar eminim oraya gitseniz sizde cok seversiniz :16:

tebrik ederim canim cok güzel bir sonuc :29::29:

bende ara ara bakiyorum netten. zaten diyete baslamamin bana gaz verici sebebide o resimlerdi.
bayanlar gördüm 100kg üzerinde simitleri var öyle kilo vermis ki sanki spor hocasi olmus vucuda sahip.
bu tarz fotolar beni gaza getirdi. ondan öncesinde online forum takip yerinde diyetle ilgili bisey görsem gözlerimi baska yere cevirirddim cok gicik olurdum :9::9::9:

insallah bizde ulasacagiz canim

olsun canim en azindan duraklama degil
haftaya daha iyi olacak insallah :29:

canim tickerinde 72.1 görünce venüs iyi veriyor bu sefer yine beni gecti demistim ama simdi ayni olduk yine :9::9:
tebrikler canim.

insallah canim.
kolay gelsin canim insallah car cabuk biter.
bende taytla resim cekilmistim. hayatta tek basina tayt giyinmem o size özeldi :9::9:

tesekkür ederim canim cok dikkatlisin gercekten :54:

notlari ögrendikten sonra bu moda gecersin insallah

Eki Görüntüle 714010

sağol nurcum inşallah haftaya çok iyi sonuçlar alıcam :10:
kızlar paylaşım alanına baktım şimdiye kadar takım olarak 2. yiz cerende bireyselde 1. :16:

süpersiniz kızlar:46::46::46:

ceren hakediyordun uzun süredir böyle bi sonucu tebrik ederim canım :38:
konuşulan takım mı kız neler bilion sen :52:

çok geçmiş olsun cnm benm :16:
teşekkürler burcu anlamadıımki ne oldu bana sabah ölüyordum şimdi turp gibiyim :60:
canım öğle olmamış hastasın ama öğlende çorba içebilirdin yada yoğurt filan yeseydin leblebiyide çok abartma bebegm :54:

leblebiden başka bi şeyi midem kabul etmedi :26:
Ehh kuzum böyle yersen hasta olursun tabiki:47::47::47:
Geçmiş olsun.

Ahaaaa bak Ankara gene :41::41::41:
Benim kocişte diyo ki ankara gecelerini de merak ediyodum bakim nasılmış:9::9::9::9:

teşekkürler hilal abla :16:
zelişcim geçmiş olsun canım

sağol ayşe ablacım :16::16:
ayy çatlak yaa, :52: grevle olmaz, yemek lazım :34::34:

ayy kızlaaarrr, cidden mi yaa, 1. miyimm :52::52::52::52: ayy heyecan yaptım :52::52: pööff 5ten sonra da dışardayım, geç gelicem eve, bakarım artık o zman kesinleşmiş olur... :52::52::52: ama takım olarak 1.lik bekliyordum ben :50:

geçmiş olsun canım yaa, dikkat et cnm annene geçmesin evet hassas bir zamanda şimdi...

sağol ceren zaten gripten bana bi şey olmazda anne için endişelendim :ssz:
ayy bi şey diicem, 1. olursam hikaye yazmak lazım di mi? ay ben akşam dışardayım, gece yapsam sorun olur mu? sanki 1. oldum da derdi düştü ama ne biliyim şimdi , duygularım karışıkk :52::53::51::26::33::18::32::17:

hadi yazda okuyalım çok güzel oluyor böyle takımdan birinin bireyselde 1. olması :9::9:
geçmiş olsun zelişcim

iyide hiçbirşey yememişsin, iyice güçten düşersin sonra..

iyi eglenceler hilalcim

midem bulanıyor melek abla anca bu kadar yiyebildim:26:

Bugünkü menüm:

2 dilim ekmek
2 domates ve peynir

Patlıcan musakka
1 dilim ekmek ve cacık

3 lt su.
30 dk. zumba

afiyet olsun melek abla güzel olmuş :16:

:60: :60: ben sınavlara toplu giricem rapor aldığım için bakalım ben ne hale gelicem burcu:9:

sağol nurcum inşallah haftaya çok iyi sonuçlar alıcam :10:

süpersiniz kızlar:46::46::46:

ceren hakediyordun uzun süredir böyle bi sonucu tebrik ederim canım :38:

teşekkürler burcu anlamadıımki ne oldu bana sabah ölüyordum şimdi turp gibiyim :60:

leblebiden başka bi şeyi midem kabul etmedi :26:

teşekkürler hilal abla :16:

sağol ayşe ablacım :16::16:

sağol ceren zaten gripten bana bi şey olmazda anne için endişelendim :ssz:

hadi yazda okuyalım çok güzel oluyor böyle takımdan birinin bireyselde 1. olması :9::9:

midem bulanıyor melek abla anca bu kadar yiyebildim:26:

valla canım bnm hiç çalışasım yok bugün 2saat filan baktım ama ilk notlar açıklanacak bugün onun stresi bastı hiç bişi anlamadım

Back
X