Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım bugdayda oluomuş zaten ayşe sölemiş :16:

sağol canım benimmmm :52:

sağol hilalimmmmmm :52:

pınarbaşı burma burma yar yar yar yar yar amannnn teyyy teyyy teyyyyy :64::64::64::64::64::64::64::64::64:

hobaaa eller havayaaa :52::52:

hadi hayırlı olsun canım inş. kilo verirsin :16:

ins sgl cnm:29:

akşam dondurma, kraker, sabah neskafeyle geçiştirme, hele suu yok nerdeyse..:50::50::50:

iç iç :52::52::52:

500gr yoğurt-2lt su karışımı olmalı cnm..

sonrasında içme cnm.. yoğurt ne kadar kullandın? 500grsa suyu fazla olsa bile içebilirsin ama yoğurdu fazlaysa ayarla ona göre cnm..

:46::46::46::46::46::46::46: Burcuu, cumaya ben de 71li bi şey görücem inşallah :52::52::52: ayy 70li olur mu kız:52::52::52:

ben yogurdu ölcmedim nette ölcü görmedigim icin, ama 500grdan fazladir belkide.
zaten karar verdim 2 gün ayni seyden iceegim suan yarisindan cogu duruyor.

kızlar bugün jillian yapamıcak ayagım burkuldu bugün bişi yoktu ama biraz önce çökünce canım yandı bi baktım dizimin yan tarafında bi şişlik var o nedenle bugün yapmıcam eğer yarına geçerse devam etcem geçmezse dokora gitcem ay hareketsizlik umarım kilo aldırmaz :50:

kızlar bugün jillian yapamıcak ayagım burkuldu bugün bişi yoktu ama biraz önce çökünce canım yandı bi baktım dizimin yan tarafında bi şişlik var o nedenle bugün yapmıcam eğer yarına geçerse devam etcem geçmezse dokora gitcem ay hareketsizlik umarım kilo aldırmaz :50:

gecmis olsun canim

Burcu mısır tazeydi.Tok tutsaydı akşamı yemeyecektim ama olmadı :-)
Geçmiş olsun,bi kaç günden birşey olmaz,sağlığına bak sen

kizlar karnim sis ve midem cok bulaniyor.
2.si psikolojik ama ben daha fazla ayran detoksu yapmayacagim bugpn.
3 ögün ayran yedim yeter bence bukadar.
yarin dvm edecegim insallah.
tuzsuz hic yenmiyor, tadida pek ho sayilmaz.
cok acikirsam 20:30 en gec 1 kase daha yerim

Burcu mısır tazeydi.Tok tutsaydı akşamı yemeyecektim ama olmadı :-)
Geçmiş olsun,bi kaç günden birşey olmaz,sağlığına bak sen

hiç anlamadım melek ya nası oldu diyeee bi baktım diğerine göre şişlik var acaba jillian yaparken zorladım da o da mı tetikledi diorum anlayamadım :50:

kizlar karnim sis ve midem cok bulaniyor.
2.si psikolojik ama ben daha fazla ayran detoksu yapmayacagim bugpn.
3 ögün ayran yedim yeter bence bukadar.
yarin dvm edecegim insallah.
tuzsuz hic yenmiyor, tadida pek ho sayilmaz.
cok acikirsam 20:30 en gec 1 kase daha yerim

CANIM BEN O KADAR YAPAMAM EN FAZLA SAAT 7 ye kadar içer bırakırım .

burcucum geçmiş olsun canım

sağol cANIM bnm :14:

sevgi konusunda dgl sorunumuz.
baska nedenler var yani kendi aramizda olan seyler degil hayat sartlariyla ilgili.:14::14:

anladım canım ama ben ilşkiler konsunda katıyımdır biraz o yüzden yorum yapmıyım en iyisi canınıda çok sıkarım öle bi özelliğim var :53:

anladim canim ama gizlilikten dolayi cok acik yazamiyorum herseyi.

canım ben çok katıyım bazı konularda çünkü etrafımda örnek çok çevrem çok geniş 100 kızın olduğu bi sınıfta okuyorum az çok bişiler duyuyorum yani o yüzden gerçekten çok katıyım etrafımdakilere diyorum bana bişi anlatmayın diorum çnkü o kadar katıyım ki kırılırlar bu nedenle çok iyi bi dert dinleyicisi değilim aşk konularında ama içimizd evliler vr onlar daha iyi anlarlar die düşünüyorum

canım ben çok katıyım bazı konularda çünkü etrafımda örnek çok çevrem çok geniş 100 kızın olduğu bi sınıfta okuyorum az çok bişiler duyuyorum yani o yüzden gerçekten çok katıyım etrafımdakilere diyorum bana bişi anlatmayın diorum çnkü o kadar katıyım ki kırılırlar bu nedenle çok iyi bi dert dinleyicisi değilim aşk konularında ama içimizd evliler vr onlar daha iyi anlarlar die düşünüyorum

canim yoksa sende bir derdim var bölümünde her evli olup esiyle sorununu bildiren bayanlara bosan diyenlerdenmisin :34::34::29:

canim yoksa sende bir derdim var bölümünde her evli olup esiyle sorununu bildiren bayanlara bosan diyenlerdenmisin :34::34::29:

yok canım asla boşan ayrıl demem ama hani bazı şeyler olmaması gerekir ya öle ben 4 4lük bi ilşkim var diyemem ama biz tencere kapagız mesela öle bi durum ki tek kavga nedenimiz ayrı yaptığımız şeyler yani mesela benden ayrı gezmeye gitmesi yada benm ondan ayrı gezmeye gitmem evlensek 4 4lük olcak bu ndenle kıl olduğum şeyler çoktur ve şükürler olsun gencayım öle değil yani biraz titizim diyelim mesela en tahmmül edemediğim şey bi erkeğin kız gibi trip atması ya benle ilgilen ya arkadaşlarınla filan 2 ailesine rağmen biriyle ilşki götüren lütfen üstüne alınma ama en yakın arkadaşım şu an bu durumda ve aramızdaki bağlar kopuo çünkü oğlan benmle konuşmamasını istio ona bişiler dediğim için bnm ilşkim onlar kadar pürüzsüz olmadığı için bnm ilk sevgilim öle bi insandın ki şimdi ona teşekkür ediyorum yaptığı hatalarla doğrularla bana gerçekten çok şey öğretti ve aynı hatalrı gencayda yapmadım 2.5 yıldır çok iyi gidio ve ailemin tek kabullendği insan oldu gencay belkide o nedenle sevgili varsa çok büyük yada küçük olmıcak çok duyarsız olmıcak trip atmıcak aileme saygı duyucak ve en önemlisi beni her saniye sevecek :44: bu kadar canım işte ben sana gördüklerimi anlatsam piuuuu dersin ki ne diosnnn :52:

Back
X