Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olunuyor canım merak etme
aslında pilav dışında kötü durmuyor canım![]()
halay şekelim tabi cnm yaa, bravo sana, halay başı laylaylaylay
takımı çok seviyorum , nazar değdi, geçicek, toplanıyoruuuzz
cnm hallettşn galiba sonraraki yorumlarını gördüm..
çok güzel cnm
fikir güzel cnm, menü de pilav dışında güzel... her şey yavaş yavaş düzeliyor galiba Nur'cum
benim eşim gitti, ben kayınvalidemlerde kaldım, izin çıkmadı ama burda balkonda dklarca düdük çaldık, tencere tava vurduk.. ortam inanılmaz.. sonuna kadar destekliyorum... sen de mitinglere katılamasan bile olduğun yerden destek ver cnm.. sosyal medayada paylaşman bile destektir...
kızlar bu arada hemen saç kestirdim, duşumu aldım he.. benim de dişçim kayınvalidemin karşı aptnında.. walla, 10m..
kuaförüm yürüyerek 15dk ama arabayla gittim 3dkda.. hemen kestirdim, geldim, duş yaptım, hoooppp size yazmaya...
katlı yaptırdım bayaa, uzatıcam diyorum ya şimdilik, uzatmaya müsait bi model oldu... öncekini takmıştım zateni kestim gitti![]()
ahahahhahaha canım merak etme şişmiceksin çok
iyi hadi bakalım bende aralık da kestirdim 2014 hazirana kadar kestirmicem ahtım var
geldi geldi bizimkide evde hadi bakalım uğrarsın bea arada![]()
SABAH(11:00)
1 haşlanmış yumurta
kızartılmış tam bugday roll
domates salatalık
şekersiz çay
5 zeytin
yarım kk dan peynir
öğle(15:00)
1 kase yoğurt
kuru kayısı
akşam(19:30)
3 yk bamya
1 tavuklu karnıyarık
salata
1/2 dilim kek
3 lt su
20 dk jilian
20 dk karın basen
500 ml yeşilçay
iyi geceler tatlıımm, hatta artık günaydıniyi geceler kızlarrrr
sevindim öyle düsünmene
tsk ederim canim.
bazi seyler düzeliyor baska skntilar geldi araya en önemlisi halen regl olamadim bu beni asiri derecede geriyor.
hic sinirlenmeyecegim seylere sinirleniyorum ve kendimede sinirleniyorum sonra. kisir döngü gibi bisey
sihhatler olsun canim.
benim saclarim epey uzundur, hem sadece uclarini kestirim onlara kiyamiyorum.
yalniz karar verdim söyle düzgün gercekten isinin ehli profesyonel bir kuaför bulabilirsem yüz seklime uygun sac stili hangisidir diye analiz yaptirip kestirmek istiyorum. bana cok kisa yakismaz fakat öyle profesyonel birini bulsam kisacik kesecegiz dese kabul ederim yani o derece kendi tipime uygun kesimi bulmak istiyorum artik.
kuaföre soruyorum ben su sekil düsündüm sizce benim yüzüme uygunmudur, öyle istiyorsan keserim karari sen vercen diyor ya böyle isinden anlamayan bu isi sirf para icin yapan ve ruhsuz calisan kuaförlerden biktim.
cok dertliyim yani bu konuda canim![]()
bugünki menüm
10:00
1 yumurta haslanmis
2 kücük balik filet
yarim dilim tam bugday e.
13:00
3 dilim nektarin
3 dilim mango
15:00
1 topuz ekmek
3 kk peynir 45% yag orani
20:00
6 adet sarma
1 kase yogurt
2,5lt su
hareket yok ama asiri terleme var![]()
kizlar reglim halen gecikmekte 11gün gecikti
nette okudumda torid sorunu olup benim yedigim ilaci yiyenler yedikleri sürece regl olamayanlar var
biri yazmis hatta 1 yil o hapi kullandim hic regl olmuyordum. 1 yil üzerine hapi kesince reglim yeniden basladi diye.
böyle bisey olabilir mi
cok hararetliyim, sürekli terliyorum kendimi menopoza giren bayanlar gibi hissediyorum ates basiyor sürekli
banyodan cikiyorum halen yapis yapis durumda oluyorum.
asiri derecede sinirlerim bozulmus durumda.
yine internette benim aldigim hapi icin biri yazmis ki, reglinde gecikme olmus ve aile doktoru hapi 1 gün icme demis.
1gün icmemis ve hemen regl olmus.
buna dayanarak ve regl olacagimi umarak bu sabah hapimi icmedim.
ayriyeten aspirin adet yaklastiginda icildiginde adet kanamasinin hemen baslamasini sagladigini bildigim icin 1 aspirin ictim.
henüz karnimda ne agri ne sizi var, fakat ben git gide korkmaya basladim.
yumurtaliklarimda sorun mu var, kistmi var ne varki 11gün gecikti ve nekadar daha gecikecegi mechul.
daha önce adet düzensizligi yasadigimda doktorum gecikmenin stres altinda iken nomral oldugunu söylemisti.
biliyorsunuz cok stresli bir dönem geciriyorum umarim sorun tek budur.
icimi döküp biraz rahatlamak istedim kizlar,
cünkü en kötü sey geliyor aklima, ya benim ileride bebegim olmazsa![]()
.
Sahsen ben bircok fikrin/ideolojinn, bircok milletin ve din mensuplarinin yasadigi bir ülkede yasiyorum.
Farkli fikirlerde, farkli milletlerden, farkli dinlere mensup bircok arkadasim var.Herkesin fikrine ve kendi icin dogru olarak düsünüp o yönde sürdürdügü hayatina kimseye zarari olmadigi sürece saygi duyan bir insanim.Herkes kendi yasam tarzinda ve fikirlerinde özgürdür ve düsüncelerini dogru yerlerde paylasmakdada özgürdür. Insanin kendi icin daha dogru buldugu fikirler vardir.
Bu fikirleri karsi tarafa asilamaya calisildiginda, hakarete varacak üstü kapali cümleler kuruldugunda muhakkak er gec bir patlak
verme söz konusu olur. Grubumuzda olasi tartismalara meyil vermek istemeyiz. Güzel bir tartisma platformunda, yani kadinlar kulubü forumu icinde, uygun alanda (13.grubun konusu altinda degil!) politik konularinin paylasilmasini daha dogru buluyorum.
Kizlar kendi fikrimi söylemeden sizden direkt bir ricada bulunmak istiyorum. Lütfen grubumuzun olasi birlik-beraberligi, motivasyonu bozulmamasi ve grubumuzda negatif seyler yasanmamasi icin gündemdeki politik sorunlari grubumuzda konusmayalim.
Isteyen gider meydanlarda destek olur, sosyal paylasim aglarinda destek cikar.
Istemeyen kapisini bacasi örter evde oturur, yine savundugu düsünceye sosyal paylasim alanlarinda destek cikar.
Gündemdeki konuyla ilgili forumda baslik acildi, ilgililerin orada fikirlerini paylasmalarinin hepimiz icin daha dogru oldugunu düsünüyorum.
Bunu sadece olasi tartismaya önlem olarak söylüyorum. Nedeni belirttigim gibi grubumuzda herhangi bir kücük polemik büyüyüp
grubumuzu icinde soguk muhabbetler olan ve bizler icin atraktifligini kaybeden bir grup haline dönüsmesinden cekindigim icin.
Gündemde yasananlari destekleyen ve desteklemeyen herkesin fikrine saygi duyuyor, hepimizin grubumuzun iyiligi icin sizden gündemdeki konuyla ilgili grubumuz icinde paylasimda bulunmamanizi rica ediyorum.
.
.
Sahsen ben bircok fikrin/ideolojinn, bircok milletin ve din mensuplarinin yasadigi bir ülkede yasiyorum.
Farkli fikirlerde, farkli milletlerden, farkli dinlere mensup bircok arkadasim var.Herkesin fikrine ve kendi icin dogru olarak düsünüp o yönde sürdürdügü hayatina kimseye zarari olmadigi sürece saygi duyan bir insanim.Herkes kendi yasam tarzinda ve fikirlerinde özgürdür ve düsüncelerini dogru yerlerde paylasmakdada özgürdür. Insanin kendi icin daha dogru buldugu fikirler vardir.
Bu fikirleri karsi tarafa asilamaya calisildiginda, hakarete varacak üstü kapali cümleler kuruldugunda muhakkak er gec bir patlak
verme söz konusu olur. Grubumuzda olasi tartismalara meyil vermek istemeyiz. Güzel bir tartisma platformunda, yani kadinlar kulubü forumu icinde, uygun alanda (13.grubun konusu altinda degil!) politik konularinin paylasilmasini daha dogru buluyorum.
Kizlar kendi fikrimi söylemeden sizden direkt bir ricada bulunmak istiyorum. Lütfen grubumuzun olasi birlik-beraberligi, motivasyonu bozulmamasi ve grubumuzda negatif seyler yasanmamasi icin gündemdeki politik sorunlari grubumuzda konusmayalim.
Isteyen gider meydanlarda destek olur, sosyal paylasim aglarinda destek cikar.
Istemeyen kapisini bacasi örter evde oturur, yine savundugu düsünceye sosyal paylasim alanlarinda destek cikar.
Gündemdeki konuyla ilgili forumda baslik acildi, ilgililerin orada fikirlerini paylasmalarinin hepimiz icin daha dogru oldugunu düsünüyorum.
Bunu sadece olasi tartismaya önlem olarak söylüyorum. Nedeni belirttigim gibi grubumuzda herhangi bir kücük polemik büyüyüp
grubumuzu icinde soguk muhabbetler olan ve bizler icin atraktifligini kaybeden bir grup haline dönüsmesinden cekindigim icin.
Gündemde yasananlari destekleyen ve desteklemeyen herkesin fikrine saygi duyuyor, hepimizin grubumuzun iyiligi icin sizden gündemdeki konuyla ilgili grubumuz icinde paylasimda bulunmamanizi rica ediyorum.
.
bugünki menüm
10:00
1 yumurta haslanmis
2 kücük balik filet
yarim dilim tam bugday e.
13:00
3 dilim nektarin
3 dilim mango
15:00
1 topuz ekmek
3 kk peynir 45% yag orani
20:00
6 adet sarma
1 kase yogurt
2,5lt su
hareket yok ama asiri terleme var![]()
kizlar reglim halen gecikmekte 11gün gecikti
nette okudumda torid sorunu olup benim yedigim ilaci yiyenler yedikleri sürece regl olamayanlar var
biri yazmis hatta 1 yil o hapi kullandim hic regl olmuyordum. 1 yil üzerine hapi kesince reglim yeniden basladi diye.
böyle bisey olabilir mi
cok hararetliyim, sürekli terliyorum kendimi menopoza giren bayanlar gibi hissediyorum ates basiyor sürekli
banyodan cikiyorum halen yapis yapis durumda oluyorum.
asiri derecede sinirlerim bozulmus durumda.
yine internette benim aldigim hapi icin biri yazmis ki, reglinde gecikme olmus ve aile doktoru hapi 1 gün icme demis.
1gün icmemis ve hemen regl olmus.
buna dayanarak ve regl olacagimi umarak bu sabah hapimi icmedim.
ayriyeten aspirin adet yaklastiginda icildiginde adet kanamasinin hemen baslamasini sagladigini bildigim icin 1 aspirin ictim.
henüz karnimda ne agri ne sizi var, fakat ben git gide korkmaya basladim.
yumurtaliklarimda sorun mu var, kistmi var ne varki 11gün gecikti ve nekadar daha gecikecegi mechul.
daha önce adet düzensizligi yasadigimda doktorum gecikmenin stres altinda iken nomral oldugunu söylemisti.
biliyorsunuz cok stresli bir dönem geciriyorum umarim sorun tek budur.
icimi döküp biraz rahatlamak istedim kizlar,
cünkü en kötü sey geliyor aklima, ya benim ileride bebegim olmazsa![]()
evlenmeden önce 1 sene ben de hiç kestirmemiştim, uzatıcam demiştim, ve kendi saçımla topuz yaptırmıştım :) yani araya ek malzeme falan koyuyorlar ya onlar olmadan.. iyi oluyor, uzat Burcuuu
ay kuşum öğleni geçiştirmişsin, akşam araya azıcık kek sıkışmışolmazsa daha iyi tabi ama benim de canım istiyor walla, naapıcam bilmiyorum...
iyi geceler tatlıımm, hatta artık günaydın
ben bu kuaföre 4 yıldır gidiyorum, hatalrı oluyor tabi ama düzeltir de.. kestirdim işte, ohh rahatladımama senin kadar uzun olunca insan kıyamaz heralde, haklısın.. bakalım belki hamilelik falan ben de uzatırım
cnm meyveler ve sarma fazla olmuş.. bu dönemde dikkat edersen, reglinden sonra ciddi bir iniş yaşayacaksın ve çok motive olacaksın... azcık sık dişini
cnm, ilacı bence doktora sormadan bırakma.. her konuda doktoruna danış.. tiroidin yüksek olması, yumurtalıklarına regl olamamandan daha fazla zarar veriyor inan.. bence yrn tekrar ilaca başla.. ya a doktorunu ara güzelim...
ay kızlar, bu arada günaydııın yaa, yazmayı unutmuşum..
ayran detoksunda 2. günüm.... hemen bi şeyler yiyip, spora gidicem...
bu arada dünün karı 300gr.. yani 300gr inmişim.. az olmuş ama neyse artık
gelince haberleşirizzzz byee![]()
canım zaten aramızda tartışma olmadı sayfalarca bi konuşmada sadece ufak bi konuştuk sonra bıraktık zaten
ceren annem dedi ki sen diyettsin die biz bişi yiyemiyoruz kek yap dedi yaparsam yerim dedim yemezsin dedi sonra yaptım Allah ım 3 ay olmuş kendi kekimden yemeyeli dayanamadım yedim valla bu hafta ki ödülüm buydu tamam artık yok
hadi hadi inş. dha fazlası kankaaaa![]()
günaydın kızlarrrrr sabah eryaman a gittim daha doğrsu gece kızılay yaralanan arkadaşlardan 20 25 kişilik bi grup vardı bi kaç tıp öğrencisiyle birlikte arkadaşımın evinde revir yapmışlar sabaha kadar da topladıklarını getirdi gencaylar pansuman filan yaptık ama şimdi eve gelmek zorunda kaldık çünkü onlar toplanıp tkrar kızılay a gittiler uamrım bugün o kadar kötü olmazzz
Kızlaarrr,spora gitmedikeşim dünden çok yorulmuş, halim yok dedi, ee ben de zaten ayran detoksu gazisiyim, hiiçç halim yok , tamam dedim , gitmedik walla
artık salıya gidicez... ohhh, dinlenelim biraz bee...
anladım zuzum, yarım dilim yemişsin zaten, afiyet olsun... ben sana güveniyorum, başka ödül yok diosan doğrudur
ellerinize sağlık tatlım...
inşallah bugün bi şey olmaz cnm , burası daha normale dönüyor gibi, hatta millet etraftaki pislikleri topluyor... zaten şimdi Tvler de ankarayı kızılayı veriyor..
markete gittim ceren sabah dolabı açtım 2 yumura kalmış yoğrt bitmiş vlla psikolojim bozuldu marketi topladım geldimmm tabi ilk aldığım mantarrr![]()
selam güzeller,
mesaj sayılarımız aşağıdaki gibi... eksiklerinizi gönderebilirseniz güncellerim...
Eki Görüntüle 726236
aman mantarsız kalma Burcuuu
ay bu sabah kalktım, baktım yumurta yooookkk, alacak vaktim de yok, çünkü spora gitme planımız vardı o sıra.. yerine süt içtim 1 bardak.. birşey olmaz bence... şimdi detoksun malzemelerini haşlıyorum, bir mercimek kaldı, içmeye başlamak üzereyim...![]()
ahahah biraz suyunu az koy kız öle ayran gibi içilmiomantarsız yaşayamam bennnnnn
![]()
ellerine sağlık canımnasıl yapılacağını anlatta bu hafta ben yapıyım listeyi zaten kimse kalmadı herkes izinde
ay walla ben çok sulu yapmıştım dün ama bugün midem o kadar sulu kaldırmıcak... dışarı da çıkmamız lazım kocişşle.. haşladığım malzemeyi yanıma alıcam, dışardan light ayran falan alcam artık... arada yoğurt da yiyebilirim belki dayanmama bağlı
cnm, excel var mı sende, ben bunu excelde yapıyorum, sonra resim olarak ekliyorum... varsa, nasıl yapıldığını anlatırım, yoksa, başka bir metod buluruz![]()