Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlaaaarrr...

günaydın kuzucummmm :52:

fıstıkları abartmadıysan, sarmalar önemli değil bence cnm, sabahtan başka ekmek yememişsin zaten :34::34::34:

ayy çok güzel di mi Burcuuu, bana da bu hafta bir sürü kişi söylüyoo, çok mutlu oluyoruuumm :52::52::52::52:
aynen devam ediyoruz şekerr...

sana daha iyilerini alcakmış kızzz, kıskanma da elinden düşürüp yere falan patlatmasın tlfu :52::52::52::52::52:

yok canım abartmadım merak etme kavrulmamış el ayamı kaplıcak kadardı :52: amann ya s3 ü niye sattı o zaman vereydi bana :35:

ay kızlaaarrr , bu saat oldu niye kimse yazmıoooo?? Burcuu, Nur, Meleeekkk nerdesiniiizz, sesimi duyan var mıı??
bak size heyecan yaptıriim, sabah 70,0 gördüüm :52::52::52::52::52::52:

tey tey tey tey teyyyyyyyyyy :64::64::64::64:

Bu arada, 1-2 gün tickerlar görünmemişti yaa, benimki komple silinmiş.. yeniden ekledim.. haberiniz olsun kızlaaaaaarrr...:33::33::33:

evet canım bende dün gece farkettim onu bi bakıyım filan dedim baktım yok yeniden yaptım :52:

[ı]günaydın kızlar ben bugün çok uyumuşum ya bi kalktım saat 12 ye çeyrek var hemen duşa girdim şimdi kahvaltı yapcam

bu arada hepinizin mirac kandili mübarek olsun kuzularımmm
[/ı]
:54:

yettim gayriii :9::9: alıcam yeni kişiler artık bugünden itibaren merak etmeyin :) :)

ay hadi al bakalım birilerini Emooşş...:46::46::46::46:

ya şanssızmıyz neyiz :) kimse yok bekleyen :D çıkıcam canım birazdan. ev arkadaşımın annesiyle babası geliyo kep töreni için onları karşılıycam artık rahatım buralardayım :)

tühh, karşılaşamadık deseneeee, ama burdaydan artık Ok :52::52::52:

kızlar venüsle konuşan var mı bu hafta kilo bildirmesi gerek yoksa diskalifiye olabilir:26:
ben konuşmadım cnm, teli yok bende :50::50:

canım ben konuştum bu hafta bildireceğini söledi ama konuşurum yine :26:
iyi barii :34::34:

Merhaba kızlar nasılsınız :-)
iyiyiz Meleeekk, sen nasılsın? annenlerdeydin di mi? selam sööle bizden :52::52::52::52::52:

Back
X