Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Öyle yapacağım. Hatta belirsizlik ve hayal kırıklığında hepten etkilenmemek için onu kaybetmeye kendimi hazırlamaya başladım. Gidişat iyi görünmüyor. Hayırlısı

hmm okudum...:26::26::26:
aslında bu çok yaşanılan bir durum Venüsümm... yani onu aklında o kadar güzelleştiriyorsun ki.. düşünsene, fiziksel olarak yanında olmadığında, her şey duyduğun ses ve hisselerine kalıyor.. hayal gücün devreye giriyor.. ee tabi kendisi için kötü bir karakter çizecek hali yok :52:
sonuçta kimse mükemmel değil.. o ortamda kasılmış olabilir, zaten sinirler gergin... belki bir şans daha verebilirsin.. ya da yok istemem dersen, hayatına devam edersin.. dediğim gibi hayırlısı olsun tatlım.. seni burda 3 aydır tandığım kadarıyia , batman'ın kaybı olurrrr.. :52::52::52::52:
sana da güzel bir anı olarak kalır, :34::34::34::34:

evet, gidicem bu kilolar :46::46::46: kendini tanıtır mısın cnm biraz.. biz dün Haticeye tanıtmıştık ama yazalım senin için de,
ben ceren, 30 yaşındayım, 3 yıllık evliyim (temmuzda 3 bitiyor :16:) bilgisayar mühendisiyim, yavaştan bebiş düşünüyoruz, o yüzden zayıflamaya çalışıyorum.. 10 gün sonra bu harika takıma gireli 3 ay olacak.. topplamda 8e yakın kilo verdim.. ben bazı haftalardaki zirveler dışında 300-500gr veririm.. yavaşlardanım yani :)

hosgeldin canim, ben nur 21 yasindayim, ögrenciyim, yurt disindayim.
3ay civarindadir takimdayim, arkadaslarinda motivasyonuyla bana göre cok güzel kilo verdim.
takima dahil olmak herkese iyi gelecegini düsünüyorum.

günaydın canımmmm :52: özlemcim kendini tanıtsana braz :52: haftasonuya takım sinek avlar bugün :43:

Merhaba arkadaşlar hoşbulduk;) Bende 24,5 yaşındayım.evliyim,17 aylık 1 tane bebişim var.Bütün gün onunla ilgileniyorum.
Kilo alma hikayem;:43:
5-6 yıl öncesine kadar 45-50 arasında kilosu olan çok zayıf bir genç kızdım.sonra zamanla .55-58-60 derken-4 yıl öncesinde de 63 kg.olduğumu hatırlıyorum.evlendikten sonra zamanla bu 76 oldu.gecen yıl bu aylarda en son 83.200'ü gördüm. 83kg olmamda bebişiminde etkisi vardır tabi :))spor ile 1 ayda 5-6 kg verdim.veriş o veriş sonra kendimi bıraktıüzerinden 1 yıl geçti neyse ki geri 83 olmadım. takıma başlamadan önce biraz kilo vermiştim.7.takıma başladığımda 31 mayısta tartım 75.200'ü gösterdi.bu cuma günü 72.500 çıktım.Umarım sağlıklı güzel bir şekilde kilo verir ve forma gireriz hep birlikte.:46: Bu defa kesin kararlıyım.Hepbirlikte kurtulacağız şu kilolardan:34:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar hoşbulduk;) Bende 24,5 yaşındayım.evliyim,17 aylık 1 tane bebişim var.Bütün gün onunla ilgileniyorum.
5-6 yıl öncesine kadar 45-50 arasında kilosu olan çok zayıf bir genç kızdım.sonra zamanla .55-58-60 derken-4 yıl öncesinde de 63 kg.olduğumu hatırlıyorum.evlendikten sonra zamanla bu 76 oldu.gecen yıl bu aylarda en son 83.200'ü gördüm. 83kg olmamda bebişiminde etkisi vardır tabi :))spor ile 1 ayda 5-6 kg verdim.veriş o veriş sonra kendimi bıraktıüzerinden 1 yıl geçti neyse ki geri 83 olmadım. takıma başlamadan önce biraz kilo vermiştim.7.takıma başladığımda 31 mayısta tartım 75.200'ü gösterdi.bu cuma günü 72.500 çıktım.Umarım sağlıklı güzel bir şekilde kilo verir ve forma gireriz hep birlikte.:46: Bu defa kesin kararlıyım.Hepbirlikte kurtulacağız şu kilolardan:34:

hayırlı olsun canım benim haftaya listeye de girecekmişsin umarım hemen istediğin kiloya kavuşursunnn :52:

Kızlar mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Dün annem gencayı ve beni çağırdı oturdu karşımıza anlatın dedi. işte evlenmek istiyoruz filan dedik . hiç bişi demedi kafanızda ne var dedi gencayda 2014 şubat mart nişan ağustos düğün dedi. annemde tamam olur dedi ben şok oldum çünkü 2015 ten önce bi hareket beklemioduk
yani seneye bu zamanlar düğün telaşında olcam dahada zayıflamam lazımmmmmmmmmmm
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Tebrikler senin adına çok sevindim.İnsanın sevdiği,anlaştığı biriyle hayatını birleştirmesi çok güzel bir duygu:34:

bu cuma listede olmayacağım o zaman. inşallah inşallah:))

yani karar defterine göre öle şimdi izinli olan bi arkadaşta da öle olmuştu sanırım :52: yooo olcaksın haftaya derken önümüzdeki cumadan bahsediyorum :D

Son düzenleme:
ayy çatlıcam, neler oldu ben yemek yaparken.. hemen okuyoruuummmm:53::53::53::53:

hmm okudum...:26::26::26:
aslında bu çok yaşanılan bir durum Venüsümm... yani onu aklında o kadar güzelleştiriyorsun ki.. düşünsene, fiziksel olarak yanında olmadığında, her şey duyduğun ses ve hisselerine kalıyor.. hayal gücün devreye giriyor.. ee tabi kendisi için kötü bir karakter çizecek hali yok :52:
sonuçta kimse mükemmel değil.. o ortamda kasılmış olabilir, zaten sinirler gergin... belki bir şans daha verebilirsin.. ya da yok istemem dersen, hayatına devam edersin.. dediğim gibi hayırlısı olsun tatlım.. seni burda 3 aydır tandığım kadarıyia , batman'ın kaybı olurrrr.. :52::52::52::52:
sana da güzel bir anı olarak kalır, :34::34::34::34:
Yani aslında ben onun sadece karakterini hayal ettim. Dış görünüşü hiç umrumda olmadı. Karakterini de sohbetlerimiz sonucunda yaptığım analizlerle kafamda oluşturdum. Fakat ilk görüşmenin verdiği ne yapacağını bilmezlik ve gözlerinden, jest&mimiklerinden akan özgüven problemi beni bir yerde yanlış yapmışım demeye götürdü. Bakalım zaman gösterecek.
Hoşgeldin canım. Ben de Venüs. 21 yaşındayım, 2 Mart 2013'ten beri 13. takım ile diyet yapıyorum. 87.6 kg'dan 70.8 kg'a düştüm. En son final haftası ve olağanüstü hal dönemi nedeniyle bulabildiğim yemekleri yemek zorunda kaldım. Fakat düzenimi yavaş yavaş oturtmaya çalışıyorum tekrar. Sen de belli ki istikrarlısın kilo verme isteğinde. İstedikten sonra buradaki kontrol ve motivasyon da eklenince güzel şeyler yaparsın umarım.

Kızlar ben takımda 3 kez üst üste bildirimde bulunmadı görünüyorum. Bu diskalifiye olmama neden olabilirmiş. Fakat ben Burcu aracılığı ile izinli gösterilmek istemiştim, göstermemiştiniz. Bu durum nasıl olacak?

Hoşgeldin canım. Ben de Venüs. 21 yaşındayım, 2 Mart 2013'ten beri 13. takım ile diyet yapıyorum. 87.6 kg'dan 70.8 kg'a düştüm. En son final haftası ve olağanüstü hal dönemi nedeniyle bulabildiğim yemekleri yemek zorunda kaldım. Fakat düzenimi yavaş yavaş oturtmaya çalışıyorum tekrar. Sen de belli ki istikrarlısın kilo verme isteğinde. İstedikten sonra buradaki kontrol ve motivasyon da eklenince güzel şeyler yaparsın umarım.
Hoşbulduk canım 3 ayda 17 kilo.Süper:) tebrik ediyorum seni.Fizik olarak çok değiştirmişsindir kesin;)Eminim ideal kilona ulaşacaksındır. Darısı bütün kilo vermek isteyenlerin başına...

Kızlar ben takımda 3 kez üst üste bildirimde bulunmadı görünüyorum. Bu diskalifiye olmama neden olabilirmiş. Fakat ben Burcu aracılığı ile izinli gösterilmek istemiştim, göstermemiştiniz. Bu durum nasıl olacak?

canım diskalifiye etmek emoşun nezlindeymiş emoş öle dedi o nedenle öle gösterdik izinli gösterilmek için en son bildirim yaptığın hafta izinli yazmamış gerekiomuş canım emoş seni ilk hafta bildirimde bulunmadı diye gösterince öle oldu yoksa 2. hafta ben izinli gösterme işini söledim

Mazeretsiz 3 hafta bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. İstisnai durumlar takım kaptanının yetkisindedir dio canım yani diskalifiye olmuosun bu durumda

Son düzenleme:
Hoşbulduk canım 3 ayda 17 kilo.Süper:) tebrik ediyorum seni.Fizik olarak çok değiştirmişsindir kesin;)Eminim ideal kilona ulaşacaksındır. Darısı bütün kilo vermek isteyenlerin başına...
Çok teşekkür ederim. Ağustos'a kadar 60 kiloya düşmek istiyorum.:12: Başaracağız birlikte:15:
canım diskalifiye etmek emoşun nezlindeymiş emoş öle dedi o nedenle öle gösterdik izinli gösterilmek için en son bildirim yaptığın hafta izinli yazmamış gerekiomuş canım emoş seni ilk hafta bildirimde bulunmadı diye gösterince öle oldu yoksa 2. hafta ben izinli gösterme işini söledim
Umarım bir sorun olmaz ya:44:

burcu ceren melek venüs yeni gelen arkadaşlar hatice ve özlem nur

devamlı online olanlar bunlar :44:

o zaman kıymalı yumurta yap :52:
burcu sen bu kişileri eşleştirir misin? kura cekimi ile
müsait degilsen ben sonra yaparım...

kıymalı yumurta mı :50:
canım okudum da ben .
şimdi beklediğin gibi çıkmayınca ne hissettin.

canım onun için ben diyetisyen bi arkadaşımla iletişime geçip bi site önermesini isticem ona göre düzenlicez :51:

yada diyetisyene gittiğinde böle bi çizelge varsa faaliyete geçebilirsin venüsüm
oo iyi aslında kalori hesabına göre ayarlanır
bu cuma listede olmayacağım o zaman. inşallah inşallah:))
sen 7. takımda bir dahaki hasta 13. takıma transfer diye yazdıracaksın.
sonra burdasın

burcu sen bu kişileri eşleştirir misin? kura cekimi ile
müsait degilsen ben sonra yaparım...

kıymalı yumurta mı :50:

oo iyi aslında kalori hesabına göre ayarlanır

sen 7. takımda bir dahaki hasta 13. takıma transfer diye yazdıracaksın.
sonra burdasın

canım ben halletcem eşleştirme işini yarın yada pazartesi yapalım olmaz mı herkes girmiş olur hem :52:

7. takım haftaya bildirm yapcaksa evet öle yapması gerekio canım ama ya bildirm yapmazlarsa çünkü takım kapanıyor sanırım neyse bakalım bi

normalde diskalifiye olunuyor.ama mazeretin oldugu için, tolare edeilebilir canım :34:

canım ben halletcem eşleştirme işini yarın yada pazartesi yapalım olmaz mı herkes girmiş olur hem :52:

7. takım haftaya bildirm yapcaksa evet öle yapması gerekio canım ama ya bildirm yapmazlarsa çünkü takım kapanıyor sanırım neyse bakalım bi

Bu hafta kapalı degildi sanırım.
Özlem yinede transfer talebini bildirsin.Bizden cıksın olay :1:

Back
X