Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba arkadaşlar hoşbulduk;) Bende 24,5 yaşındayım.evliyim,17 aylık 1 tane bebişim var.Bütün gün onunla ilgileniyorum.
Kilo alma hikayem;:43:
5-6 yıl öncesine kadar 45-50 arasında kilosu olan çok zayıf bir genç kızdım.sonra zamanla .55-58-60 derken-4 yıl öncesinde de 63 kg.olduğumu hatırlıyorum.evlendikten sonra zamanla bu 76 oldu.gecen yıl bu aylarda en son 83.200'ü gördüm. 83kg olmamda bebişiminde etkisi vardır tabi :))spor ile 1 ayda 5-6 kg verdim.veriş o veriş sonra kendimi bıraktıüzerinden 1 yıl geçti neyse ki geri 83 olmadım. takıma başlamadan önce biraz kilo vermiştim.7.takıma başladığımda 31 mayısta tartım 75.200'ü gösterdi.bu cuma günü 72.500 çıktım.Umarım sağlıklı güzel bir şekilde kilo verir ve forma gireriz hep birlikte.:46: Bu defa kesin kararlıyım.Hepbirlikte kurtulacağız şu kilolardan:34:

çok uzun bir süre zayıf olduğun için , vücut o kilolara inmeyi başaracaktır Özlemcim.. ha gayret :52:

Kızlar mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Dün annem gencayı ve beni çağırdı oturdu karşımıza anlatın dedi. işte evlenmek istiyoruz filan dedik . hiç bişi demedi kafanızda ne var dedi gencayda 2014 şubat mart nişan ağustos düğün dedi. annemde tamam olur dedi ben şok oldum çünkü 2015 ten önce bi hareket beklemioduk

yani seneye bu zamanlar düğün telaşında olcam dahada zayıflamam lazımmmmmmmmmmm

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

canıııımmm, ben bu iletiyi kaçırmışım yaa... çoookk tebrik ederim...:nazar::nazar::nazar: süper olmuş... güzel haberlerini iletirsin bize artık.. fıstık gibi bi gelin olcan kız, 1 yıl onceden zayıflamaya başladın :52::52::52::52:

Kızlar ben takımda 3 kez üst üste bildirimde bulunmadı görünüyorum. Bu diskalifiye olmama neden olabilirmiş. Fakat ben Burcu aracılığı ile izinli gösterilmek istemiştim, göstermemiştiniz. Bu durum nasıl olacak?

canım diskalifiye etmek emoşun nezlindeymiş emoş öle dedi o nedenle öle gösterdik izinli gösterilmek için en son bildirim yaptığın hafta izinli yazmamış gerekiomuş canım emoş seni ilk hafta bildirimde bulunmadı diye gösterince öle oldu yoksa 2. hafta ben izinli gösterme işini söledim

Mazeretsiz 3 hafta bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. İstisnai durumlar takım kaptanının yetkisindedir dio canım yani diskalifiye olmuosun bu durumda

Venüs'cüm Burcu anlatmış zaten, aynen öyle oldu... Emoş'un elindeymiş, diskalifiye olmak ne demek kızz, olmazsın :34::34::34:
mazeretin vaaaarrr, direniyordun sen :33::33::33:

İftara 8 dk. kaldı. :52:
Ben cıkıyorum kızlar :27:

allah kabul etsin cnm..

kızlaaar nasılsınız bakiiim? burcuuumm nasılsın nasıl gidiyooorrr çok özledim burayııı :16:
Buseee, naber? nasılsın? biz de seni özledik cnmmm.. gel arada.. azcık kilo almışsın hee, ver hemen, senin nazarlık menülerin efsane :52::52:

sabah(11:15)
1 tam bugday roll ekmekten peynirli tost
2 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay

öğle(15:30)
1/2 dukan pizza
300 ml ayran
1 küçük dilim kavun

akşam(19:30)
1/2 tavuk gögüs ızgara
300 ml ayran
közlenmiş sebzeler
salata

3.6 litre su
1.5 lt sodalı yeşilçay
500 ml kayısılı form çayı
30 dk jillian
20 dk basen karın egzersizi

:42::42:
:nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:

Menüm:

Sahur:
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin ve çay

İftar:
1 dilim ekmek
4 kaşık kıymalı türlü
1 kase sebze çorbası

2.5 lt su ( yatana kadar )
30 dk. zumba + 50 mekik

:46::46::46: bravo cnm

07:30 sade türk kahvesi
08:30 sade türk kahvesi,biraz bitter çikolata
10:00 1 salatalık
13:00 2 bardak şekersiz çay,3 minik poğaça
16:00 1 bardak şekersiz çay,3 küçük parça baklava
18:00 şekersiz sütlü nescafe(inek sütü)
19:00 sade türk kahvesi
20:30 2 bardak çay,biraz kıraker

3litre su
toplam 1 saat dışarıda hafif tempoda yürüdük

Başağrım vardı.bulantı oldu bayılacak gibi hissettim kendimi öğleden sonra.tatlı yiyince kendime geldim biraz:47: kan şekerim düşmüştür belki:26: Neyapim yediğim hiçbirşeyi saklamak istemiyorum sizden.Niye kendimizi kandıralımki:31: böyle tiplerde var etrafımızda yerler yerler otururlar.Ben bişey yemiyorum.ilaçlar kilo aldırıyor derler:9:

kız bu neee??? neyse, dürüst olmuşsun. o açıdan tebrik ediyoruz... ama sağlıklı menüler bekliyoruz senden :33::33:

Oğlumun alaycı bakışları eşliğinde, zumbamı bitirmiş bulunuyorum :9:

Gidip bi yeşilçay alayım... :7:

yok ya, yapmıyor.
Yarım saat boyunca bi videodakilere bide bana baktı :1:
yapabiliyor muyum diye :60:

ahhaaa, çok komik yaa...

ahahha gencay ın yengesi plates yapıo 3 yaşında bi kızı var oda oynadığı topu alıp gelio oda yapıo ne gülüyüorum ya :52:

bizimkide 19 aylık pilates yaptığım zaman üf üf üf nefes veriyor.ebru şallı'yı gördüğü an nefes vermeye başlıyor.Cadı geçen 2 kgluk dambılın birini almış eline iyiki ayağına düşürmedi.:9:

çok sevimli oluolar di mi o zamanlarda...

Çocuklar herşeyi taklit ve takip etmeyi çok severler.
iyiki varlar :16:

bende evleneym hemen istiyorum zaten :52:

pşştt, burcuuu, benden önce doğururmuşsun :52::52::52::52: yok ben önce doğurayım hayırlısıyla :52::52::52: sen bana sorarsın merak ettiklerini :33::33::33:

İYİ GECELER KIZLAR YARIN DAHA HAFİF BİR GÜN OLSUN İNŞ. AMİN :nazar::nazar::52::52::52::52:

iyi geceleeeerr, ve günaydın kuzuumm.. inşallah...

dünkü menüm:

2 yumurta + beyaz peynirli yağsız omlet, 1,5dilim çavdar ekmeği
200ml light sütle neskafe

ara(15:30)
1 activia

ara(17:00)
1 yeşil elma

2kuru patlıcan ve 2 biber dolması
(biberler minicik, 1 lokma, dolma içinde sadece kıyma-soğan ve baharat var, toplamda 2 kaşık bulgur ekledim içine)
çok az z.yağı koydum, normal dolma değil yaniii :52::52:

ara(21:30)
1 kase light sütlü nesfit (canım çok tatlı istiyor kızlar akşamları, dayanamıyorum) :50:

2 LT su
spor yok
yeşil çay yok

Günaydııınn kızlaaarr...

hemen dünkü olanlara bakayım, menümü yazayım, Burcu'ya mesajlarımı yollayayım, sonra spora gidicem :52:
günaydın kuzucummm :54:

çok uzun bir süre zayıf olduğun için , vücut o kilolara inmeyi başaracaktır Özlemcim.. ha gayret :52:

canıııımmm, ben bu iletiyi kaçırmışım yaa... çoookk tebrik ederim...:nazar::nazar::nazar: süper olmuş... güzel haberlerini iletirsin bize artık.. fıstık gibi bi gelin olcan kız, 1 yıl onceden zayıflamaya başladın :52::52::52::52:

Venüs'cüm Burcu anlatmış zaten, aynen öyle oldu... Emoş'un elindeymiş, diskalifiye olmak ne demek kızz, olmazsın :34::34::34:
mazeretin vaaaarrr, direniyordun sen :33::33::33:

allah kabul etsin cnm..

Buseee, naber? nasılsın? biz de seni özledik cnmmm.. gel arada.. azcık kilo almışsın hee, ver hemen, senin nazarlık menülerin efsane :52::52:

:nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:

:46::46::46: bravo cnm

kız bu neee??? neyse, dürüst olmuşsun. o açıdan tebrik ediyoruz... ama sağlıklı menüler bekliyoruz senden :33::33:

ahhaaa, çok komik yaa...

çok sevimli oluolar di mi o zamanlarda...

pşştt, burcuuu, benden önce doğururmuşsun :52::52::52::52: yok ben önce doğurayım hayırlısıyla :52::52::52: sen bana sorarsın merak ettiklerini :33::33::33:

iyi geceleeeerr, ve günaydın kuzuumm.. inşallah...

senden önce doğurmam merak etme :52: ayyy böle çıtır gibi bi gelin olurum ya :52:

dünkü menüm:

2 yumurta + beyaz peynirli yağsız omlet, 1,5dilim çavdar ekmeği
200ml light sütle neskafe

ara(15:30)
1 activia

ara(17:00)
1 yeşil elma

2kuru patlıcan ve 2 biber dolması
(biberler minicik, 1 lokma, dolma içinde sadece kıyma-soğan ve baharat var, toplamda 2 kaşık bulgur ekledim içine)
çok az z.yağı koydum, normal dolma değil yaniii :52::52:

ara(21:30)
1 kase light sütlü nesfit (canım çok tatlı istiyor kızlar akşamları, dayanamıyorum) :50:

2 LT su
spor yok
yeşil çay yok

normal normal herşey çok güzel ama suyu azalttın ceren ya :52: :nazar:

ben çıkıyorum kızlar, giyinip, spora gidicem... 1 gibi dönerim...
görüşürüüüzzz..:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

hadi kolay gele yavrummmm :52:

günaydın kızlarrr ay ya sabah sabah davul zurna sesiyle uyandım ya yan binadan gelin çıkardılar :52:hüzünlendim ya ben bu adamı çok seviyom herhalde hemen evlenmek istiyorum beaaaa :69::69::78::78::38::38:

:1: Benim gelinliğimin üstü askılıydı, beyaz bi bolero yaptırmıstık.
Altı kabarık, cicek işlemeleri vardı öyle işte :1:

ay ben gelinliik bakıyorum zaten 1 yıldır ankaradaki bütün gelinlik fuarlarna gidiyorum katalog topluyorm filan şimdi bide az çok düğn tarihi belli olunca heyecan yaptım :52:

ay ben gelinliik bakıyorum zaten 1 yıldır ankaradaki bütün gelinlik fuarlarna gidiyorum katalog topluyorm filan şimdi bide az çok düğn tarihi belli olunca heyecan yaptım :52:

Heyecan olmaz mı h,ç? insanın en güzel anlarından biridir, gelinlik giyecegi an..
inş. herşey gönlünce olur... :16:

Kızlaaarr, ben geldim.. canım çıktı sporda.. hastalanmadım da hala :53:

neyse, bi bakayım benden sonra neler konuştunuz.. ya kızlaarr. ben gevşedim sanki..
ay böyle diyince garip oldu, diyet anlamında değil de, bacaklarımda özellikle sarkmalar var yaa :53::53: karnım da yumuşadı ama nispeten daha iyi... toparlanır mı bunlar zamanla? internette biraz araştırdım, 5-6ayda toplanır diyor.. bilmiyorum ne olacak halimiz... sizde var mı yaa:53::53:

Kızlaaarr, ben geldim.. canım çıktı sporda.. hastalanmadım da hala :53:

neyse, bi bakayım benden sonra neler konuştunuz.. ya kızlaarr. ben gevşedim sanki..
ay böyle diyince garip oldu, diyet anlamında değil de, bacaklarımda özellikle sarkmalar var yaa :53::53: karnım da yumuşadı ama nispeten daha iyi... toparlanır mı bunlar zamanla? internette biraz araştırdım, 5-6ayda toplanır diyor.. bilmiyorum ne olacak halimiz... sizde var mı yaa:53::53:

oldu canım bendede yumuşadım sarkmalar bendede var :53:

günaydın kuzucummm :54:

senden önce doğurmam merak etme :52: ayyy böle çıtır gibi bi gelin olurum ya :52:

normal normal herşey çok güzel ama suyu azalttın ceren ya :52: :nazar:

hadi kolay gele yavrummmm :52:

tamam anlaştık o zaman, ben önce doğurucam inşallah :52::52:
çıtır ötesi olacaksın kuzuuumm:nazar::nazar:
suyu evet cnm yaa, ama o kadar için daralıyo ki, reglden heralde.. neyse bugün biraz fazla olacak, spora da gittim ya, şimdiden 2ye yaklaştım..1.5i geçti yani..

günaydın kızlarrr ay ya sabah sabah davul zurna sesiyle uyandım ya yan binadan gelin çıkardılar :52:hüzünlendim ya ben bu adamı çok seviyom herhalde hemen evlenmek istiyorum beaaaa :69::69::78::78::38::38:

ööle oluyo Burcum, bi şeyler konuşulunca hemen olsun istiyosun:nazar::nazar::nazar:

evli olan minnoşlarım ben sizin gelinliklernizi çooooook merak ettim :17::17:

ben albüme koymuştum 1 resim galiba.. istersen sana özelden atayım 3-5 resim cnm... şimdi daha zayıfım ama neyseee :33::33:

denemen lazım, denediğinde görüyorsun sana uygun olanı.. gelinlikçiler de çok tecrübeli bu konuda.. dinle mutlaka onları.. ben beyaz butikten almıştım, çok memnun kaldım... diktiren arkadaşlar da nerdeyse aynı parayı ödediler yani...

hayallerimdeki olur umarım o kadar çok şey hayal ettk gencayla inş. hepsi gerçek olcak :27:
hayallerinden daha da güzel olsun cnm her şey :nazar::nazar::nazar:

oldu canım bendede yumuşadım sarkmalar bendede var :53:

zamanla toplanıcakmışız işte... 5-6 ay yazıo internette... bekleyelim bakalım kuzum.. diyor ki, ayda ortalama 3-4 kilo veriyorsunuz ancak cilt bu hıza yetişemiyor..o yüzden kilo verme bitince 5-6 ay beklemek lazımmış.. tabi bu durum normal kilo verenler için geçerli .. maks 30 kilo falan... eğer 50kilo falan veriliyorsa ameliyat kaçınılmaz ..:53:

tamam anlaştık o zaman, ben önce doğurucam inşallah :52::52:
çıtır ötesi olacaksın kuzuuumm:nazar::nazar:
suyu evet cnm yaa, ama o kadar için daralıyo ki, reglden heralde.. neyse bugün biraz fazla olacak, spora da gittim ya, şimdiden 2ye yaklaştım..1.5i geçti yani..

ööle oluyo Burcum, bi şeyler konuşulunca hemen olsun istiyosun:nazar::nazar::nazar:

ben albüme koymuştum 1 resim galiba.. istersen sana özelden atayım 3-5 resim cnm... şimdi daha zayıfım ama neyseee :33::33:

denemen lazım, denediğinde görüyorsun sana uygun olanı.. gelinlikçiler de çok tecrübeli bu konuda.. dinle mutlaka onları.. ben beyaz butikten almıştım, çok memnun kaldım... diktiren arkadaşlar da nerdeyse aynı parayı ödediler yani...

hayallerinden daha da güzel olsun cnm her şey :nazar::nazar::nazar:

olur at da bakıyım kuzucum ya merak ettim :52: aynen öle yapcam tecrübeli gelinlikçi tanıdıkları var anamın oralardan alcam ya diktirme hç bi zaman hayalindeki gibi olmuyor o nedenle diktirmem gördüğümü alırım :52:

Back
X