Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar dün konuştuğumuz takım içi eşleşmeyi kura çekerek yapıcam itirazı olan var mı

venüs ben ceren melek özlem hatice nur... izinlileri ve emoşu katmıyorum bi süre daha online olamayacğı için?
7 kişiyiz takımda şimdilik;) ikili eşleme biri açıkta kalacak galiba.yada biri üçlü eşleşecek :3:

ay bi geçemedim sizi.. hep 3. yüm :60:
olsun ilk 3 te olmakta iyidir :9:

hatice kim ya :44: ne ara geldi, hiç görmedim ben onu :50:

hatice smmmberra nickli olan arkadaş canım.

7 kişiyiz takımda şimdilik;) ikili eşleme biri açıkta kalacak galiba.yada biri üçlü eşleşecek :3:

evet öle olcak sanırım

melek eşlemeyi yapalım da mesela eşler birbirine ne yapcak filan tam belirlesek onu :52:

hatice smmmberra nickli olan arkadaş canım.

evet öle olcak sanırım

melek eşlemeyi yapalım da mesela eşler birbirine ne yapcak filan tam belirlesek onu :52:

O Hatice arkadası eklemesek?
Şundan dolayı diyorum,hiç göremedim buralarda ben onu...

Eşler,birbirlerinin menülerinde gördükleri eksi ve artıları söylesin.
Spor konusunda teşvik etsin.
Kaçamak yapılırsa zaten onun nisbetinde spor cezası olacak...

Özel durumu sıkıntısı varsa, diyete motive olamıyorsa ona destek olmaya calıssın
paylasımları konusunda yardımcı olsun

O Hatice arkadası eklemesek?
Şundan dolayı diyorum,hiç göremedim buralarda ben onu...

Eşler,birbirlerinin menülerinde gördükleri eksi ve artıları söylesin.
Spor konusunda teşvik etsin.
Kaçamak yapılırsa zaten onun nisbetinde spor cezası olacak...

Özel durumu sıkıntısı varsa, diyete motive olamıyorsa ona destek olmaya calıssın
paylasımları konusunda yardımcı olsun

tamam canım o zaman haticeyi eklemeyelim 6 kişi olalım hatice deneme süresini aşarsa katarız o zaman tamam herkes anlar zaten ben kurayı çekiyorum :52:

kura çekim sonucu

burcu----özlem
melek----venüs
nur------ceren

gayet adil şekilde çektğime emin olabilirsiniz kızlar. ilk hafta böle haftaya pazar tekrar kura çekeriz istersenizzz

Herkese hayırlı uğurlu olsun.Bol bol yağlarımızı eritiriz inşallah:46: Cumadan cumaya değişecek sandım ben.Hani cuma günleri bildirim yapıyoruz ya o yüzden:34:

Vücutta 1 kg yağlanma olması için fazladan 7 bin kalori almak gerekir. Sadece ufak tefek sapmalar hemen yağlandığınız anlamına gelmez. diyor bir yazıda...:26::28:

Son düzenleme:
Bu diyeti kim yazmış? :44:

Bugünü yok sayıyoruz o halde. Zaten hepimiz dürüst olmak ile görevliyiz burada. Başka türlü takımlardan verim almak imkansız.

:9: aman canım ben 2 haftadır neler neler yaptım üzülme

internette diyetleri araştırırken bir sitede gördüm.ayda 15 kg demesi dikkatimi çekti ama 15 kg imkansız:52:
ilk iki gün yemek yenmiyor:45: ilk 2 gün detox gibi bişey oluyor heralde:28:
yani kendimizi kandırarak hiç birşeyin üstesinden gelemeyiz sonuçta.

Son düzenleme:
Herkese hayırlı uğurlu olsun.Bol bol yağlarımızı eritiriz inşallah:46: Cumadan cumaya değişecek sandım ben.Hani cuma günleri bildirim yapıyoruz ya o yüzden:34:

Vücutta 1 kg yağlanma olması için fazladan 7 bin kalori almak gerekir. Sadece ufak tefek sapmalar hemen yağlandığınız anlamına gelmez. diyor bir yazıda...:26::28:

inş. eritiriz canım . pazardan pazara çekeriz kurayı canım.:52:

canım ben sna şöle diyim 1 kg yağ 7000 kalori almak filan değil yani doğrudur ama tamamıyle metabozlizma işi o bence sende 37 binde yağ olur bende 3 binde filan mesela ben ayranın beni şişirdiğini keşfettim geçen perşembede ayran içtim tartıda 300 gr fazla çıktım dünde ayran içtim 200 gram fazla çıktım yani benm metabolizmam yavaş :40: zaten bende hipotiroidi var :1:

tamam canım o zaman haticeyi eklemeyelim 6 kişi olalım hatice deneme süresini aşarsa katarız o zaman tamam herkes anlar zaten ben kurayı çekiyorum :52:
evet, o şekilde olabilir :31:
kura çekim sonucu

burcu----özlem
melek----venüs
nur------ceren

gayet adil şekilde çektğime emin olabilirsiniz kızlar. ilk hafta böle haftaya pazar tekrar kura çekeriz istersenizzz
Venüs gözüm üstünde :40: :1:

cuma günü kilo bildirimi sonuclar falan telaşlı oluyor, pazar en iyisi :1:

dogrudur...
az bişi yedik diye yaglanmayız belki ama kilo verimi durur.
Bu yazıdan suda cıkıyor ki, eksi 7000 kalori 1 kg kaybı demek o zaman :52:

internette diyetleri araştırırken bir sitede gördüm.ayda 15 kg demesi dikkatimi çekti ama 15 kg imkansız:52:
ilk iki gün yemek yenmiyor:45: ilk 2 gün detox gibi bişey oluyor heralde:28:
yani kendimizi kandırarak hiç birşeyin üstesinden gelemeyiz sonuçta.

çok doğru bi laf canım benm bide hiç bişi yemezsen metabolizman zayıflar ertesi gün yiyince yavaş olan metabolizma bunu karşılayamaz hoppp kilo :52:

Kızlar , 7000 kalori 1 kg yapıyor.

Atıyorum benim günlük almam gereken kalori 2000, ben günlük 300 yersem haftada 1 kg alıyorum.
Ama günlük 1000 kalori yersem, haftada 1 kg veriyorum.
ikiside saglıksız...

Onun için haftada 1 kg vermek istiyorsak,
Benim günlük 1500 kalori + 500 kalori harcatan bir spor yapmam lazım.
1000 kalori böyle dengelenmiş oluyor...

Kalori hesabı yapıyorum,ordan biliyorum.
Çok çok az degilde, dikkat ederek yiyerek ve düzenli spor yaparak çokda güzel kilo verilir.

Birde diyeti bıraktıgınızda yapabilecekseniz spor yapın diyordu...
Mesela ben 30 dk. spor yapabilirim hergün..
diyetten sonrada...
Ama bazıları 1.5 - 2 saat yapıyor ya, devam edemezseniz normal yemege dönüşte, kilo alırsınız diye okumustum..

Tabi düsturumuz,dengeli beslenme olmalı... :42:

Tickerimi hazırlarken üzüldüm ya :43:
Bir zamanlar orda -18 yazıyordu.. Ne salagım ben :57:

kızlaaaarr, karnım ağrıodu diye bir yattım, yatış o yatış.. az önce uyandım yaa :53::53:
karnımın ağrısı geçti, ama başım ağrıyor şimdi :52::52::52::52::52:
o da geçer yarım saatte... sersem oldum ama iyi geldi walla... :52::52::52:

bu arada,benim karın ağrısı, yalancıymış.. hala bi şey yok :52::52:
akşamdan ümitliyim...

Bende geçtiğimiz ay sağlıklı beslenmeye çok dikkat ettim.Kalori hesabı yaptığımda 1000 kaloriyi geçmedi sanırım.Ama yediklerimin bire bir karşılığını bulamıyorum baktığım sitede kabataslak yani 1000 kaloriyi geçmiyor. Az yememe reğmen şişkinlik hissediyorum.İnsan zamanla alışıyor yani az yemeye dengeli beslenmeye.Böyle hayat geçermi derdim.3 kaşık pilav,makarna,1 dilim ekmek:9:Fazla bile geliyor alışınca insan.Umarım bir süre daha bu şekilde devam ederim.Kötü düşünmeyelim herşeyi olumlu düşünelimki güzeel karşılık alalım:34: Sendemi kalori hesabı yapıyorsun burcu? Mahsuru yoksa yaşını söylermisin*:8:

heyyy kendine gel bakıyımmmm ben arkadaşıma salak dedirtmem :20: kendine gel bi daha aynı hatayı yapmazsın olur biter :16:

Off Burcu,anlatamam.Acayip pişmanlık duyuyorum.
Nasıl gözüm görmez o kadar kiloyu tekrar alırım ya :57:

Zaten bi istedigim kiloya ineyim, asla almam... (inşaallah)

Aslında var ya, akşam yemedikten sonra alınmıyor.
Ben akşam yemeye baslayınca almaya basladım

Off Burcu,anlatamam.Acayip pişmanlık duyuyorum.
Nasıl gözüm görmez o kadar kiloyu tekrar alırım ya :57:

Zaten bi istedigim kiloya ineyim, asla almam... (inşaallah)

Aslında var ya, akşam yemedikten sonra alınmıyor.
Ben akşam yemeye baslayınca almaya basladım

canım akşam ye ama az ye hiç yemeden de olmuo

Melek aşırı az yersen kilo alıyorsun demek.Bu kilo olayıda çok karmaşık.İnsan bazen ne yapacağını şaşırıyor.

Sen kendini üzme.İnşallah ideal kilona en kısa zamanda ulaşır ve hep o kiloda kalırsın.kilolu olanın halinden kilolu olan anlıyor zaten.Bende zayıfken kilolu olan arkadaşlarım vardı ilaç falan kullanırlardı.Kızardım ama Hiç anlamazdım hallerinden.Ama insan öyle bir noktaya geliyorki ne yapacağını şaşırıyor.Aman sakın kimse ilaç milaç kullanmasın. Egzersiz ve sağlıklı beslenmeyle herşeyin üstesinden geleceğiz inşallah hepbirlikte.

canım akşam ye ama az ye hiç yemeden de olmuo

Akşam dediğim 20.00 den sonrası...
Hani çayın yanına, cerez,mısır,kurabiye yada meyve olayı var ya :1:

20.00 den sonra tek lokma yemeyince kiloda korunur, kiloda verilir..
Ben baktım almıyorum,akşamda yemeye basladım :1:
Mısır patlattım, bisküviler havada ucustu.
Sonrada olan oldu :52:

Kızlar ben çıkıyorum.Dışarı çıkacağız.Akşam görüşürüz.
Kendinize iyi bakın, kendinizi üzmeyin, kendinizi sevin ki herşey güzel olsun:21::16:

Back
X