Selaaam kızlarr., yaklasık ii aylık bir aradan sonra tekrar sizlerleyim.. Hatırlarsanız iphonumu ufaklık suya attıgı için telefonsuz kalıp izne ayrılmak zorunda kalmıstım.. Ancak yeni bir telefon alabildim ve artık internetim var, insallah bu yaz boyunca bol bol paylasım yapabilicem, ben bu izne ayrıldıgım donemde iki kilo aldımsizin motivasyonunuz olmadan saldım gitti yaa
Ee siz ne durumdasınız, mezun olan , olmaya yaklasanlar filan... Hadi bakalım , bu yaz okul yokken hazır bol bol spor yapmak isityorum.. İnsallah bir an once saglıklı bir sekilde hedefllere ulasırııızzz:))
Bu arada hatırlayamayanlar-tanımayanlar icin adım tuba, 26 yasındayım iki kızım var ogrenciyim. Suan 72 kiloyum boyum 169 hedefim ise 63
hoşgeldin tubacım :):) bugün tam listelere bakarken seni düşünüyodum :) ne zaman geleceksin diye üzerine sen yazmışsın

Selam kızlar :) sanırım 13. takım için iki haftalık deneme sürecim başlamış bulunmakta. Kuralları okudum. Umarım her gün yazabilirim. Diyetten çok zorlanacağım nokta bu olabilir :) Şimdi tartıldım, kilom 63,4 hedefim 50 canlarım, motive olmaya hazırım :)
kızlar bi ara plates yaparak 67 kilodan 64-65 indim..ama misafirlerim vardı 3 haftadır geri saldım kendimi :) bugün tekrardan başlamaya karar verdim şuan 64ten 59-60 lara inmek istiyorum..boyum 1,70 64 kiloyum,,ben plates yaparken termal sauno şort kullanıyorum tuzuyla beraber birde yoğurtlu yulaf ezmesi yiyorum birde sabah akşam 1 soğan bi tutam maydanoz ve bi dilim limonun suyunu kaynatıp içiyorum :)) umarım eski kiloma dönerimm![]()
Tekrar yazayım canlar :) Ben Pınar. 21 yaşındayım. boyum 1.60. hedefim 50. Sakarya üni pdr bölümünden geçen ay mezun oldum. kpss ye ve yüksek lisansa hazırlanmaktayım. Yani şuan şükür ki Psikolojik Danışmanım diyebilirim :) Sevdim burayı bak ne güzel :)
Vay be :) helal diyorum sana. mükemmelsin, devamını dilerim :)
hoşgeldiniz kızlar :) ben takım kaptan yardımcısıyım birazdan kendimi tanıttığım mesajı da paylaşırım :) şimdi sizin için takım kurallarını paylaşıyorum okuyup onaylamalısınız
mrb kızlar ben 170 boyunda 64 kiloda 31 yaşında evli mutlu çocuksuz( kimya öğretmeniyim,dershanede çalışıyorum bu hafta tatile girdik :) bu ayın sonuna kadar verebildiğim kadar vermeyi düşünüyorum! burcu kendime hedef koyuyorum inmeyi istediğim kilo 58 cik :))) daha fazla inemem sanırsam galiba yanılmıyosam
![]()
çok memnun oldum canım vermen gereken kilo çok az biraz dikkatle verirsin umarım hemen :)