Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne bilim :26: hiç bu kadar sıkı bi diyete girmemiştim :54: ben bugün karar verdim bu sabah gözleme yedim mutfağa gidip gelip sarma atıyom ağzıma ama tabi yedim ama plateste yaptım kan ter içinde kaldım :5: benim asıl diyet yarın başlıyo :56:

yarından itibaren senin için yeni bigün canım veee hemen senden 4 4lük menü beklemiyoruz zaten zamanla düzelcek benm menüleri görseydin aynı bende öleydim bi sarmadan nolcak filan ama kilo veremeyince hırslandım :kkk: sende yapabilirsinn :29:

burcu bişi sorcam alttaki kilo ile ilgili bölümü nasıl yapıyoruz şuan ki kilo hedef kilo falan bana bi yardımcı olsan sekerim :17:

özlem ben etininkini aldım pek bi tatsız tuzsuz ama yoğurtla iyi gidiyo bide üstüne pekmez gezdiriyorum azıcık :1: çayı şekersiz içerim yogurdu pekmezli :))

canım etinin ki yulaf ezmesi onu biliyorum bende yulaf kepeğini dukkan diyeti yapanlar hamurişi için kllanıyorlar :52: bizde gözleme krep filan isteyince ondan yapıyoruz:23:

afiyet olsun tatlım saatlerini de yaz bi dahakine :34:

afiyet olsunn minnoşum iyi güzel hoş :54: :52:
Tımım cınımlar tişikürler:27:
ne bilim :26: hiç bu kadar sıkı bi diyete girmemiştim :54: ben bugün karar verdim bu sabah gözleme yedim mutfağa gidip gelip sarma atıyom ağzıma ama tabi yedim ama plateste yaptım kan ter içinde kaldım :5: benim asıl diyet yarın başlıyo :56:
Hadi bakalım. Canım diyet zaten böyle yapılır. Sıkı diyet dediğin İsveç gibi falan olur bence.:12:

Ona istinaden dedim zaten nihihihih:9:

$in-biyik-finirbıhçi_263644.webp $tişikkirlir-sipirmin_313560.webp ahahahahha bu ikisine çok gülüyorum ya :52::52::52:

Ahahahah hemen de nereden buluyorsun böyle fotoğrafları yaaa:9::9::9::9::9::9: Ben karikatürü biliyorum da mesela nereden bulup da çıkaracağım yani:1:

google emmim sağolsun bi kelime yazıyorum hepsi çıkıo :52: bunlar benim pc de vardı hatta sipirmın masaüstü yani her açtığımda bi gülüyorummm :52::52:

Ay Burcum ya alemsin!
O değil de bugün benim gibi bir içi buruk olan var mı? Havadan mıdır nedir? Çok gri..

ben şu an kıskançlıktan kudurma durumum var gencay ın saçını başını yolmak o sakalını cımbızla tek tek yolmak istiyorum :47: adam tatile gidicek ben gidemiyorum o niye gidiyo yaaa offf valla sinir oldum ha :52:

anladıııımm :18:ama tırstım biraz sankim :53:

tırsılcak çok bişey yok canım :) zamanla alışıyosun kural gibi gelmiyo gündelik alı9şkanlık oluyo :)

zamanla olacak şeyler canım bunlar. 1-2 hafta sonra farkı görürsün :34:

Kızlar ilk menümü paylaşıyorum :) 2 haftadır ne yediğimi tek tek yazıyordum zaten, bugünkü de böyleydi. Kaçamaklarım var :( Ah bu ben :( Kızabilirsiniz bana ahaha :D :D :(

10.06.13
Sabah-09:00
1 adet normal gözleme (Annem yapmış, yemesem ayıp olurdu bak :) Yememeliydim :(
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 avuç fındık
Öğle-15:00
1 normal porsiyon nohut yemeği
Akşam-18:00
4 çorba kaşığı nohut yemeği
2 KASE PİLAV!! Pilav olmaz ki ama ya :( YEDİM.

Egzersiz: Toplam 2 saat ev temizliği + 70 dk ütü yapmak :))

3 LİTRE SU, hala içmekteyim.

Kızlar ilk menümü paylaşıyorum :) 2 haftadır ne yediğimi tek tek yazıyordum zaten, bugünkü de böyleydi. Kaçamaklarım var :( Ah bu ben :( Kızabilirsiniz bana ahaha :D :D :(

10.06.13
Sabah-09:00
1 adet normal gözleme (Annem yapmış, yemesem ayıp olurdu bak :) Yememeliydim :(
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 avuç fındık
Öğle-15:00
1 normal porsiyon nohut yemeği
Akşam-18:00
4 çorba kaşığı nohut yemeği
2 KASE PİLAV!! Pilav olmaz ki ama ya :( YEDİM.

Egzersiz: Toplam 2 saat ev temizliği + 70 dk ütü yapmak :))

3 LİTRE SU, hala içmekteyim.

canım pilavdan uzak durmalısın pilav doyurmaz aksine hızlı acıktırır. ve baya da yemişsin kilo olarak geri döner sana. gözlemei de yarım yiyerek dengeleyebilirsin :) afiyet olsun canım ilk güne göre menün fena değil :34:

Back
X