Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar yediğimiz yemeklerin yanı sıra internetten ebru şallı plates videolarıyla spor yapın özellikle mayıs ayında yaptıkları çooook güzell :)) ben şimdi kendime elektrik veriyorum :37: Eşim fizik tedavi aleti almıştı basenlerime pedlerini yapıştırdım veriyom coşkuyu veriyom coşkuyu :9:

platesin yararını bnde çok gördüm canım

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz demedim ben :27:

Kızlar hoşgeldiniz hepiniz... :16:

Ben Melek.. 24 yasındayım. Evliyim 3.5 yasında bi oglum var.
Kur'an Kursu öğretmeniyim.Bursa'da yasıyorum...:3:

kızlar bu gecelik benden bu kadar yarn büyük ihtimal tüm gün yokum gencay ın anasına sözüm var görümcesinin oğlunun düğünü için elbise bakıcaz geç gelirim herhalde öptüm hepinizi iyi gecelerrr :54:

HTML:
K
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz demedim ben :27:

Kızlar hoşgeldiniz hepiniz... :16:

Ben Melek.. 24 yasındayım. Evliyim 3.5 yasında bi oglum var.
Kur'an Kursu öğretmeniyim.Bursa'da yasıyorum...:3:

Hosbulduuk ben cok da yeni sayılmam izindeydim
Tuba ben de 26 yasındayım 2 kızım var biri 5,5 digeri 2 yasında:)

kızlar bu gecelik benden bu kadar yarn büyük ihtimal tüm gün yokum gencay ın anasına sözüm var görümcesinin oğlunun düğünü için elbise bakıcaz geç gelirim herhalde öptüm hepinizi iyi gecelerrr :54:

İyi geceler canım

HTML:
K

Hosbulduuk ben cok da yeni sayılmam izindeydim
Tuba ben de 26 yasındayım 2 kızım var biri 5,5 digeri 2 yasında:)

İyi geceler canım

Memnun oldum Tuba..

Allah bagıslasın cocuklarını...:emir_bebek:
ben sendende eskiyim.. tanıdık hiç kimsem yok su an takımda :9:
bi ebru var sadece...

Son düzenleme:
canım form çayı bana çok iyi geldi düzenli tuvalete çıkıyorum bağırsak tembelliğide yapmadı. benim kabızlık sıkıntım var canım 4 gün bile çıkmadığımı biliyorum o nedenle bana çok iyi geliyo :52:

ayy emoş ya annem şu yumurta kalmasın ağlar dedi ondan yedim :52: small boydu zaten bi lokmada gitti :52:akşam proteinin dibine vrdum emoş :52:

sağol canım gözleme yulaf kepeğinden dönerde ekmeksiz et döner canım :52:

kuzucan protein iyidir ya boşver :) ben sınav haftası akşam yemekle uğraşmayayım diye 2 şer tane yiyodum :9:

kızlar kiraz sapıyla bi dilim limon kaynattım ve yeşil çayla birlikte bi bardak içtim şimdi de gece platesi yapcam :)))

canım menünü paylaşmadın sanırım menülerini görmeliyiz ki yanlışlarını düzeltebilelim :)

evet venüs'cüm yoldasım,gardaşım benim :9:

ayy çok kötü bişi kilo verip geri almak :50:

special k nın krakerlerinden :56:

cok lezzzetliler,tarif verdim denemen laızım :34:

evet, krebi ince yapabilirsen cok güzel oluyor

ebe gümecini cok seviyorumda buralarda pek bulamıyorum ya :50:

iyi cok almamıssın :46:

sen cok online degilsin diye bi şeettiydik :26:

tmm canım

emoş, bu hafta sana atıcaz o zaman.
ben venüsle yer degiştirsem olurmu?

benim haftamda yaz kursu baslamıs oluyorda yogun olurum :44:

olur canım nasıl uygun olursa artık :)

Menüm:

Sabah: 10.30
2 dilim ekmek
Peynirli yumurta
2 közlenmiş biber,doamates ve salatalık

Öğle: 15.30
6 sıkım çiğköfte
2 bardak ayran
Bol yeşilllik ve domates

1 saat yürüdüm
2 kupa çilekli yeşilçay
3 lt su

melekcim akşam çiğ köftelerden dolayı mı yemedin? 4 sıkım iyidir bende arada yemeye başladım haftada 1 gün en azından çiğ köfte yiyeyim dedim :) ama perşembeleri yemeyin şişkinlik yapıyo :52:

kızlaaarr, yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyoruumm..
kısaca kendimi tanıtayım, ceren ben :42:
30 yaşındayım, 3 yıllık evliyim :16::16: , bilgisayar mühendisiyim, zayıflayınca bebiş yapmaya karar verdik eşimle :33::33::33:

saol cnm, walla tam hastalandı bizimki :26:

:34::34::34:

cnm ben de yrn artı çıkıcam galiba, şimdi tartıldım 72 diyor, sabah akşam 1 kio fark ediyor ama anlamadım :26::26: bi şey de yemedim bugün.. ama hala hastalanmadım.. eğer bu alşam da olmazsam drdan randevu alıcam yrn :50::50: bir sorun mu var kiii... 33.gün bugün yaa... benim normalde 26-28maks olurdu....

ayy Emoş'umm hedefina ne kadar yaklaştın... harikasın :46::46::46: ha gayret...

ok kuzucum, temmuz ilk hafta ben gönüllüyüm, senin için de uygunsa.. çünkü son hafta ve ağustosta 10 gün yokum cnm...

:34::34::34: beni de düşünürmüş kuzuumm..:16::16::16:

69,5 :18::18::18::18::18:

saol tatlımm :16::16:

hoşgeldin canıımmm, ama aramızda 1-2 kilonun lafı mı oluurr :52::52::52: sen gel de verirsin hemen :34::34::34:

siz de mi çocuk istiosunuz şerifecim? biz de istemeye başladık yavaştan ama biraz daha kilo veriyim, çalışmalara ööle başlıcaz.. gerçi eşim bu ay sonuna kadar beklerim diyo ama ben bi yolunu buluruumm :52::52::52:

kötü beee...

hahhaaa, bayıldım bu yoruma :52::52::52:

bakıcam kuşum hemen...

:26::26: olsun kuzucum, şööle düşün, sensiz gidebileceği son bikaç tatili :52::52::52::52:

bakıcam cnm şimdi...

:16::16::16:

saol cnm...

tamam kuzucum temmuzun ilk haftasını sana veriyorum o zaman :) ceren gerçekten çok az kaldı şimdi de 55 mi olsam diye bi düşünce başladı ama esad yok diyo. 52 kilo olduğum zamanlardan bi fotoğraf gösterdi sonra da 57-58 olduğumu gösterdi zayıflık hiç yakışmıyomuş onu anladım :9: 57 ideal tam güzel durmuş :) 57 ye kadar düşerim sonra bırakırım diye düşünüyorum :)

iyi geceeler kuzucan kolay gelsin :)

hayırlı geceler kızlarrrr ... geliboludan sevgilerrrr:16:

iyi geceler tatlım :16:

Günaydın kızlar dün akşam eve geç geldik.Gittiğimiz yerde telefondan yazmak istedim ama bebiş sağ olsun yazdırtmadı.:19:

Dünkü menüm;

07:30 1 haşlanmış yumurta,1 tam buğday ekmeği,1 üçgen peynir,1 saşatalık,yarım domates,1 fincan şekersiz çay
10:30 1 salatalık
12:00 soğanlı,domatesli,biberli 1 tavuk pirzola,5 kaşık yoğurt içine 1kaşık keten tohumu,biraz salata
13:30 400ml yeşil çay
15:30 inek sütü ile 1 fincan şekersiz nescafe,3 kayısı,1 dilim elma
18:00 4 kaşık az zeytinyağlı barbunya,5 kaşık yoğurt içine 1 kaşık keten tohumu,bol salata
19:00 sade türk kahvesi
21:30 1 bardak kadar vişne suyu,1 tane cips;))

3 litre su

Egzersizler;

09:30 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programı
10:00 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programı
16:30 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programı
17:00 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programı

Dün evi viledasız eğilerek sildim kızlar buda egzersiz sayılır dimi?:52:

canım form çayı bana çok iyi geldi düzenli tuvalete çıkıyorum bağırsak tembelliğide yapmadı. benim kabızlık sıkıntım var canım 4 gün bile çıkmadığımı biliyorum o nedenle bana çok iyi geliyo
Benimde denemem lazım o çayı o zaman bende aynı sıkıntıdan dertliyim.Keten tohumuna sardım son zamanlar:26:

menün güzel ama emoşun dediği gibi yumurta yada dönerden birini seçseydin senin için daha iyi olurdu ama olsun arada olacak:34:

fıstıklar, biliyorum çok az takıldım ama benim kaçmam lazım.. eşim kötü... onunla ilgileniyim, sonra yatarız zaten...
öptüüüm güzellerr.. :54::54::54::54:
Geçmiş olsun cnm:16: bu havada da hastalık zor olur.

kızlar yediğimiz yemeklerin yanı sıra internetten ebru şallı plates videolarıyla spor yapın özellikle mayıs ayında yaptıkları çooook güzell :)) ben şimdi kendime elektrik veriyorum :37: eşim fizik tedavi aleti almıştı basenlerime pedlerini yapıştırdım veriyom coşkuyu veriyom coşkuyu :9:

Bende bir süre tvden izleyerek yaptım.Sonra karın dvdsini indirdim internetten.Güzel ama hem çok uzun sürüyor hemde çok konuşuyor dahada uzuyor:9: Belki ilerleyen zamanlarda tekrar 21 günlük karın dvdsine başlarım.

Son düzenleme:
Gününüz aydın olsun hatunlar,

Dünkü menüm;

09:00 kahvaltılık gevrek+ süt

11:00 yeşil çay

13:30 yoğurt ( zencefil, zerdeçal, tarçın ile)

14:00 salata, tavuk şiş

17:30 yoğurt ( zencefil, zerdeçal, tarçın ile)

20:00 peynirli yumurta, 1 dilim ekmek, çok az kavun

2 lt su

Günaydın kızlaaarrr...
hala regl olmadım ama sabah bişeyler olacak gibiydi.. bugünden çok ümitliyim.. hoş 1 haftadır aynı şeyi söylüyorum :52::52:
bu akşam da olmazsa randevuyu alıcam doktordan.. tam bebiş olsun derken bir sorun çıkmasa yaa...

Kızlar yanlış saymadıysam dünkü mesaj sayım 13:34: Bazen 1 mesajda alıntı yaparak bir çok kişiye cevap veriyoruz.onuda 1 mesaj olarak mı sayıyorsunuz yoksa kaç mesaj varsa o kadar mı?

Back
X