Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlaaarrr...
hala regl olmadım ama sabah bişeyler olacak gibiydi.. bugünden çok ümitliyim.. hoş 1 haftadır aynı şeyi söylüyorum :52::52:
bu akşam da olmazsa randevuyu alıcam doktordan.. tam bebiş olsun derken bir sorun çıkmasa yaa...

günaydın kötü düşünme cnm.stres,yorgunluk,üzüntü bunlarda etkiler.inşallah en kısa zamanda anne olursun:34:

Egzersizler;

09:30 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programı
10:00 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programı
16:30 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programı
17:00 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programı

Dün evi viledasız eğilerek sildim kızlar buda egzersiz sayılır dimi?:52:

egzersizler süpermiş ben de yapmalıyım..

Burcu resimler çok güzel ne güzel çıtır olmuşsun darısı başımıza:34: tekrardan tebrikler:46::46:

kuzucan protein iyidir ya boşver :) ben sınav haftası akşam yemekle uğraşmayayım diye 2 şer tane yiyodum :9:

canım menünü paylaşmadın sanırım menülerini görmeliyiz ki yanlışlarını düzeltebilelim :)

olur canım nasıl uygun olursa artık :)

melekcim akşam çiğ köftelerden dolayı mı yemedin? 4 sıkım iyidir bende arada yemeye başladım haftada 1 gün en azından çiğ köfte yiyeyim dedim :) ama perşembeleri yemeyin şişkinlik yapıyo :52:

tamam kuzucum temmuzun ilk haftasını sana veriyorum o zaman :) ceren gerçekten çok az kaldı şimdi de 55 mi olsam diye bi düşünce başladı ama esad yok diyo. 52 kilo olduğum zamanlardan bi fotoğraf gösterdi sonra da 57-58 olduğumu gösterdi zayıflık hiç yakışmıyomuş onu anladım :9: 57 ideal tam güzel durmuş :) 57 ye kadar düşerim sonra bırakırım diye düşünüyorum :)

iyi geceeler kuzucan kolay gelsin :)

iyi geceler tatlım :16:

valla emoş bende eğer 60 olursam 55 olma gibi bi düşüncem var inş. tabi 60 düşünce duruma bağlı ama annem çok verme dio gencay biraz daha ver vermesi zor alması kolay dio valla bende karasızım benm 55 halimle bi fotom bile yok ya :52:

Günaydın kızlar dün akşam eve geç geldik.Gittiğimiz yerde telefondan yazmak istedim ama bebiş sağ olsun yazdırtmadı.:19:

Dünkü menüm;

07:30 1 haşlanmış yumurta,1 tam buğday ekmeği,1 üçgen peynir,1 saşatalık,yarım domates,1 fincan şekersiz çay
10:30 1 salatalık
12:00 soğanlı,domatesli,biberli 1 tavuk pirzola,5 kaşık yoğurt içine 1kaşık keten tohumu,biraz salata
13:30 400ml yeşil çay
15:30 inek sütü ile 1 fincan şekersiz nescafe,3 kayısı,1 dilim elma
18:00 4 kaşık az zeytinyağlı barbunya,5 kaşık yoğurt içine 1 kaşık keten tohumu,bol salata
19:00 sade türk kahvesi
21:30 1 bardak kadar vişne suyu,1 tane cips;))

3 litre su

Egzersizler;

özlem kadının dibisin yaaa diyet spor hepsi çok iyi cipsi geçtim yani 1 tanden bişi olmaz afyet bal şeker kaymak olsun :52:

Benimde denemem lazım o çayı o zaman bende aynı sıkıntıdan dertliyim.Keten tohumuna sardım son zamanlar:26:

menün güzel ama emoşun dediği gibi yumurta yada dönerden birini seçseydin senin için daha iyi olurdu ama olsun arada olacak:34:

Geçmiş olsun cnm:16: bu havada da hastalık zor olur.

Bende bir süre tvden izleyerek yaptım.Sonra karın dvdsini indirdim internetten.Güzel ama hem çok uzun sürüyor hemde çok konuşuyor dahada uzuyor:9: Belki ilerleyen zamanlarda tekrar 21 günlük karın dvdsine başlarım.

valla canım artık her sabah düzenli çıkıyorum nazar değmesin ya çok zor günler yaşadım :52:

Gününüz aydın olsun hatunlar,

Dünkü menüm;

09:00 kahvaltılık gevrek+ süt

11:00 yeşil çay

13:30 yoğurt ( zencefil, zerdeçal, tarçın ile)

14:00 salata, tavuk şiş

17:30 yoğurt ( zencefil, zerdeçal, tarçın ile)

20:00 peynirli yumurta, 1 dilim ekmek, çok az kavun

2 lt su

canım menünü çok beğendim düne nazaran çok çok çok iyi :nazar::nazar:

Günaydın kızlaaarrr...
hala regl olmadım ama sabah bişeyler olacak gibiydi.. bugünden çok ümitliyim.. hoş 1 haftadır aynı şeyi söylüyorum :52::52:
bu akşam da olmazsa randevuyu alıcam doktordan.. tam bebiş olsun derken bir sorun çıkmasa yaa...

günaydın bebeğim sen içini rahat tut elbet olacaksı bi sorun filan da yok evrene pozitif enerji sal :54:

Kızlar yanlış saymadıysam dünkü mesaj sayım 13:34: Bazen 1 mesajda alıntı yaparak bir çok kişiye cevap veriyoruz.onuda 1 mesaj olarak mı sayıyorsunuz yoksa kaç mesaj varsa o kadar mı?

alıntıların hepsi tek mesaj canım

Burcu resimler çok güzel ne güzel çıtır olmuşsun darısı başımıza:34: tekrardan tebrikler:46::46:

sağol canım benm :52:

günaydın kızlarrr bügun yokum ben çok çok kaynatın keyifle bi geçmiş okuyum beaaaa :52:

kendinize dikkat edin özlemmmm kaçamak yapma bak bende yapmıcam inş. bugün dün şişkinliğim varmış bugün inmiş ama umarım tekrar şişmem öptüm hepinizi yanacıklardan
:52:

günaydın kızlar :) uyku arasından yazıyorum çok uykum var benim yaaa sabahın 7 buçuğunda tadilata başladı alt kattakiler şimdi ses yok. fırsattan istifade azcık daha uyuyup gelcem :9:

kızlaaarr, yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyoruumm..
kısaca kendimi tanıtayım, ceren ben :42:
30 yaşındayım, 3 yıllık evliyim :16::16: , bilgisayar mühendisiyim, zayıflayınca bebiş yapmaya karar verdik eşimle :33::33::33:

Ceren merhaba ben de yeniyim memnun oldum :) :)

Şuan alıntı yapamıyorum :P ama Tuba ve Şerife, sizlerle de tanıştığıma memnun oldum canlar :)

Sanırım bir de Melek ve Özlem var, kafam çok karıştı kızlar :D 13. grupta kaç kişi var :)))

Son düzenleme:
günaydın kızlar :) uyku arasından yazıyorum çok uykum var benim yaaa sabahın 7 buçuğunda tadilata başladı alt kattakiler şimdi ses yok. fırsattan istifade azcık daha uyuyup gelcem :9:

Uyu uyu da gel bekleriz biz:))

Şuan alıntı yapamıyorum :P ama Tuba ve Şerife, sizlerle de tanıştığıma memnun oldum canlar :)

Sanırım bir de Melek ve Özlem var, kafam çok karıştı kızlar :D 13. grupta kaç kişi var :)))

Ben de memnun oldum canım, adın neydi? Kacırdımmı?

Gunayyydınn hanmlarrr
Jillianla sporumuzu yaptık geldim:) kendimi cok iyi hiissediyorum , yaz sonunda cok farklı bir fizigim olucak insallah, sıkı fit ve inceee:))

Günaydın kızlar! Şöyle bir geçmişe baktım geldim :12:
ben şu an kıskançlıktan kudurma durumum var gencay ın saçını başını yolmak o sakalını cımbızla tek tek yolmak istiyorum :47: adam tatile gidicek ben gidemiyorum o niye gidiyo yaaa offf valla sinir oldum ha :52:
Bebeğim çok çılgınsıııaaan:23: :23:
Kızlar ilk menümü paylaşıyorum :) 2 haftadır ne yediğimi tek tek yazıyordum zaten, bugünkü de böyleydi. Kaçamaklarım var :( Ah bu ben :( Kızabilirsiniz bana ahaha :D :D :(

10.06.13
Sabah-09:00
1 adet normal gözleme (Annem yapmış, yemesem ayıp olurdu bak :) Yememeliydim :(
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 avuç fındık
Öğle-15:00
1 normal porsiyon nohut yemeği
Akşam-18:00
4 çorba kaşığı nohut yemeği
2 KASE PİLAV!! Pilav olmaz ki ama ya :( YEDİM.

Egzersiz: Toplam 2 saat ev temizliği + 70 dk ütü yapmak :))

3 LİTRE SU, hala içmekteyim.
Gözleme ve 2 kase pilav olmamış bebeğim. Sporu da saymıyoruz bir kere öyle. :19: :9:
sabah(11:00)
2/3 dukan gözleme peynirli
4 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay

öğle(15:30)
2 dilim tam bugdaydan peynirli domatesli yağsız tost
3 yk yoğurt

akşam(19:30)
1 porsiyon et döner
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1/4 kk peynir
şekersiz çay
domates salatalık

4 lt su
500 ml yeşilçay
500 ml kayısılı form çayı
38 dk spor(10 dk kardiyo, 10 dk basen ,1o dk bacak ,8 dk karın )
1.5 saat ev temzliği

:42::42:

bugün fazla yemişim kızlar sanki ya :14:

Süpppeeer afiyet olsun bebeğimcim
Hosbulduum canımcım, gidicek insallah kilolar bu yaz
Haydi bakalım :8: :8:
evet venüs'cüm yoldasım,gardaşım benim :9:

ayy çok kötü bişi kilo verip geri almak :50:

special k nın krakerlerinden :56:

cok lezzzetliler,tarif verdim denemen laızım :34:

iyi cok almamıssın :46:

ben venüsle yer degiştirsem olurmu?
Evet çok kötü kiloları geri almak. Düşündükçe ağlayasım geliyor ama önüme baka baka bugüne kadar geldim. Bundan sonra da geçmiş bizi baltalamasın. Benimle kim ne için yer değiştirecek kız?
Menüm:

Sabah: 10.30
2 dilim ekmek
Peynirli yumurta
2 közlenmiş biber,doamates ve salatalık

Öğle: 15.30
6 sıkım çiğköfte
2 bardak ayran
Bol yeşilllik ve domates

1 saat yürüdüm
2 kupa çilekli yeşilçay
3 lt su

Afiyet olsun süper ortakcığım :13:
bugünkü menüm:

sabah(10:30)
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2kk beyaz peynir
5 yeşil zeytin
domates-salatalık-maydonoz
çay

öğle-akşam (17:00)
2 kaşık patates salatası
1/2 tabak çoban salata
4-5 köfte kadar et

su malesef çok az, 1 LT kadar
yeşil çay yok
spor yok ama tüm gün açık hava, yürüyüş, top oynama vs...
Afiyet olsun Cerenimoooo
Günaydın kızlar dün akşam eve geç geldik.Gittiğimiz yerde telefondan yazmak istedim ama bebiş sağ olsun yazdırtmadı.:19:

Dünkü menüm;

07:30 1 haşlanmış yumurta,1 tam buğday ekmeği,1 üçgen peynir,1 saşatalık,yarım domates,1 fincan şekersiz çay
12:00 soğanlı,domatesli,biberli 1 tavuk pirzola,5 kaşık yoğurt içine 1kaşık keten tohumu,biraz salata
18:00 4 kaşık az zeytinyağlı barbunya,5 kaşık yoğurt içine 1 kaşık keten tohumu,bol salata

3 litre su

Egzersizler;

21:30 atıştımarsı o saatte olmasaymış iyiymiş bebişim. Azıcık yağ ve bol bol şeker depolamış oldun yatmadan. Geri kalan süper Afiyet olsun :16:

Dünkü menüm;

2 lt su
Afiyet olsuuuun :56: gayet iyi

Gunayyydınn hanmlarrr
Jillianla sporumuzu yaptık geldim:) kendimi cok iyi hiissediyorum , yaz sonunda cok farklı bir fizigim olucak insallah, sıkı fit ve inceee:))

Adım Pınar :) yaş 21 :)
Günaaydıın :) bu arada sizin menülerde gördüm jillian'ı, sabah. level1'i yaptım. kendimi duşa zor attım :) Bugün yaptım ama yarın yapabilecek miyim acaba, gaza gelmem lazım. her gün nasıl dayanıyosunuz, ev işine benzemiyormuş hiç :D

Valla kendimden çok sana güvendim şuan :) Senden bana doğru enerji kitlesi yayıldı :) Başarılıyormuş demek ki diyorum ;)
Ay onur duydum böyle hissetmenden.Herkes dalgalanma yaşıyor bu diyet sürecinde sürekli. Sana da olur arada ama bizlerle kalırsan hiç merak etme zaman geçtikçe onlar da gidiyor.
:16:

kızlar yediğimiz yemeklerin yanı sıra internetten ebru şallı plates videolarıyla spor yapın özellikle mayıs ayında yaptıkları çooook güzell :)) ben şimdi kendime elektrik veriyorum :37: eşim fizik tedavi aleti almıştı basenlerime pedlerini yapıştırdım veriyom coşkuyu veriyom coşkuyu :9:

ahhahaa, çok komiksin cnm...

kızlar bu gecelik benden bu kadar yarn büyük ihtimal tüm gün yokum gencay ın anasına sözüm var görümcesinin oğlunun düğünü için elbise bakıcaz geç gelirim herhalde öptüm hepinizi iyi gecelerrr :54:

yrn yok musun :53: , bye tatlıımm :16::16:

hayırlı geceler kızlarrrr ... geliboludan sevgilerrrr:16:
iyi geceler gelibolu :16:

kuzucan protein iyidir ya boşver :) ben sınav haftası akşam yemekle uğraşmayayım diye 2 şer tane yiyodum :9:

canım menünü paylaşmadın sanırım menülerini görmeliyiz ki yanlışlarını düzeltebilelim :)

olur canım nasıl uygun olursa artık :)

melekcim akşam çiğ köftelerden dolayı mı yemedin? 4 sıkım iyidir bende arada yemeye başladım haftada 1 gün en azından çiğ köfte yiyeyim dedim :) ama perşembeleri yemeyin şişkinlik yapıyo :52:

tamam kuzucum temmuzun ilk haftasını sana veriyorum o zaman :) ceren gerçekten çok az kaldı şimdi de 55 mi olsam diye bi düşünce başladı ama esad yok diyo. 52 kilo olduğum zamanlardan bi fotoğraf gösterdi sonra da 57-58 olduğumu gösterdi zayıflık hiç yakışmıyomuş onu anladım :9: 57 ideal tam güzel durmuş :) 57 ye kadar düşerim sonra bırakırım diye düşünüyorum :)

iyi geceeler kuzucan kolay gelsin :)

iyi geceler tatlım :16:

ok, temmuz ilk hafta bende :34::34: ya ben de şimdi yaklaştım ya hedefe, daha inmek mi lazım diye düşünüyorum :52::52:

kuzucanlar ben de yatıyorum :) iyi geceler hepinize öpücükler very big :54::54:
iyi geceler canıımm, :52::52:

Dünkü menüm;

3 litre su

Egzersizler;

egzersizler sayesinde akşamki meyvesuyunu affediyoruz ..:52::52:

Benimde denemem lazım o çayı o zaman bende aynı sıkıntıdan dertliyim.Keten tohumuna sardım son zamanlar:26:

menün güzel ama emoşun dediği gibi yumurta yada dönerden birini seçseydin senin için daha iyi olurdu ama olsun arada olacak:34:

Geçmiş olsun cnm:16: bu havada da hastalık zor olur.

Bende bir süre tvden izleyerek yaptım.Sonra karın dvdsini indirdim internetten.Güzel ama hem çok uzun sürüyor hemde çok konuşuyor dahada uzuyor:9: Belki ilerleyen zamanlarda tekrar 21 günlük karın dvdsine başlarım.

sorma hala ateşli cnm ya :50::50:

Dünkü menüm;

2 lt su

güzel olmuş cnm..

Allah gönlüne göre versin... İstediğin gibi olur inşallah
saol cnm ama henüz bebek istemiyoruz, bu ay sonu başlıcaz çalışmalara , nbu neyin gecikmesi anlayamadım.. havalar ya da diyetten olabilir :53:

günaydın kötü düşünme cnm.stres,yorgunluk,üzüntü bunlarda etkiler.inşallah en kısa zamanda anne olursun:34:

evet evet, anne olmaya daha var ya, bi çalışmalara başlayalım da :52::52:

valla emoş bende eğer 60 olursam 55 olma gibi bi düşüncem var inş. tabi 60 düşünce duruma bağlı ama annem çok verme dio gencay biraz daha ver vermesi zor alması kolay dio valla bende karasızım benm 55 halimle bi fotom bile yok ya :52:

özlem kadının dibisin yaaa diyet spor hepsi çok iyi cipsi geçtim yani 1 tanden bişi olmaz afyet bal şeker kaymak olsun :52:
valla canım artık her sabah düzenli çıkıyorum nazar değmesin ya çok zor günler yaşadım :52:

canım menünü çok beğendim düne nazaran çok çok çok iyi :nazar::nazar:

günaydın bebeğim sen içini rahat tut elbet olacaksı bi sorun filan da yok evrene pozitif enerji sal :54:

alıntıların hepsi tek mesaj canım

sağol canım benm :52:

ok :16::16::16:
bu arada ben de verdikçe daha da vermek istiyorum kızlar.. :52::52:

günaydın kızlarrr bügun yokum ben çok çok kaynatın keyifle bi geçmiş okuyum beaaaa :52:

kendinize dikkat edin özlemmmm kaçamak yapma bak bende yapmıcam inş. bugün dün şişkinliğim varmış bugün inmiş ama umarım tekrar şişmem öptüm hepinizi yanacıklardan

beklicez seni Burcuuu :52::52:

iyi uykulaaarr :9:

Kızlaaar bu sabah tartıda 70.3 kg çıktım. Çok mutluyummm, yıllar oldu bu kiloya inmeyeliii!!!!
:46::46::46::46:

Dünkü menüm;

3 litre su

Egzersizler;

sporlar süper :16: akşamki kaçamak olmasaymış mükemmel menü :) bi de menülerini yanyana değil de alt alta yazarsan okuması da yorumlaması da kolay olur tatlım :34:

Dünkü menüm;

2 lt su

afiyet olsun cnm menün genel olarak iyi ama akşam meyve tüketmemeye çalış 3-4 gibi yesen daha iyi akşam geç yenen meyve şeker olarak depolanıyo aklındda bulunsun :)

Kızlar yanlış saymadıysam dünkü mesaj sayım 13:34: Bazen 1 mesajda alıntı yaparak bir çok kişiye cevap veriyoruz.onuda 1 mesaj olarak mı sayıyorsunuz yoksa kaç mesaj varsa o kadar mı?

1 mesajda 10 alıntı da yapsan 1 mesaj sayılıyo canım. ona göre bi bak da tekrar söyle mesaj sayılarını olur mu?

akşama görüşürüz o zman tatlım :16:

bu ara biraz kalabalık olduk :) daha ceren, burcu, ben(emoş), izinde olan bi dünya arkadaş var :D

Kızlaaar bu sabah tartıda 70.3 kg çıktım. Çok mutluyummm, yıllar oldu bu kiloya inmeyeliii!!!!

tebrik ederim venüscüğüm :) 60lı rakamlara çok az kaldı!!!!:52:

:56:Dünkü Menüm:56:

sabah(10:00)

yarım dilim kızarmış kepekli ekmek
2 çatal peynir
3 çeri domates
yarım salatalık

öğle(14:00)

4 yk melemen
2 kaşık yoğurt

akşam(19:00)

2 yk fırında kremalı tavuk