Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Güncel[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Fark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcugncy[/TD]
[TD]65,3[/TD]
[TD]64,5[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]highchemist[/TD]
[TD]64[/TD]
[TD]62[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]limonlubrokoli[/TD]
[TD]60,9[/TD]
[TD]60,7[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavera87[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mid_night_sun
[/TD]
[TD]71[/TD]
[TD]69,5[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mutedeyyin[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]0zlem[/TD]
[TD]72,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]restillday[/TD]
[TD]63,4[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]smmberra[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]69,5[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ssercecik[/TD]
[TD]72,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venuskadini[/TD]
[TD]72,5[/TD]
[TD]70,5[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar bu haftaki hedef tablomuz bu şekilde eksik olanlar söylesin ekleyeceğim. tubacım seninkini 70 aldım ama şu anki kilona göre bi hedef belirle

Son düzenleme:

Evde olduğum zamanlarda Walk at Home 70 dakikalık olanın 30 dakikasını yapsam, 40 dakika bölgesel egzersiz Cd var onu yapsam, 40 dakika da plates Cd var onu yapsam. Ağustos'a kadar cm olarak incelmiş olur muyum ya? Evde değilsem de havuzda yüzüyor olacağım ve plates derslerine katılacağım.

tabikide incelirsin canım bende ilk böyle başladım şimdi sadece açık havada yürüyüş ve karın egzersizleri yapıyorum

Bebeğimler ben az sonra öğle yemeğine çıkacağım, şuan ofisteyim. Aralarda tekrar yazarım ama akşam nete giremeyeceğim. Gezi Park'ı karıştı malum desteğe gideceğim. Haber vereyim, sıkı takipteyim topice artık. :15::16:

dikkat et canım kendine öpüyorum #direnVenüs :)

kız menemeni ekmeksiz nasıl yedin ya :53:
terbrikler valla :1:

kolay gelsin.. şerifecim...

bende plates diye duymuştum ama hiç yapmadım :44:

tmm canım görüşürüz.. dikkat et kendine..
abur cubur yeme ona göre :41: :9:

sorma melek ya onu bile yiyesim yok iştahım bi kapandı açılmıyo şimdi ekmeği bırak yemek bile yiyemiyorum hemen doyuyorum :(

Bu cuma kaç kilo çıkacağımızı mı kestirecez yani, hmm çok zor. 63.4 iken ben cuma sabahı 63 olurum sanırım.

evet canım her hafta hedef koyarsak asıl hedefimize daha çok yaklaşmış oluruz. atıyorum sen 14 kilo verceksin. bu hafta 400 gr hedef koydun ama 1 kg verirsen 13 kg kalmış olacak gittikçe yaklaşıp moticve olacaksın :34:
tam yaticam bebiş sağolsun yatırmadı zaten:52:sabaha karşı uyudum 1-2 saat falan.Gece 3te bir acıktım biraz kavun yedim artık:56:

Zamanla alışırsın bence devam et:41:

Bende az önce yaptım jiilian. :41::41:Sendemi yeni geldin.Kişiler çoğalınca karıştı:52::52:

özlemcim mavera yani tuba eski üye 2 aydır izindeydi yeni geldi daha zamanla kaynaşırsınız :)

tamam alt alta yazarım artık:)
200ml tamek vişne suyu 98 kaloriymiş.:52::52:

gönderdiğim mesaj sayısı doğru.profilimden saydım dün gördeğim mesajları:34:

tamam canım not aldım :34:

Canlar yeşil çayla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Yıllar önce kuzenimin bir tanıdığı doğal ürünler satan bir yer açmıştı, destek olmaka amaçlı yeşil çay almıştım. Nasıl demleneceğini söylemişti. Belki biliyorsunuzdur :)

Öncelikle kullanacağımız su arıtılmış olmalı, yani marketlerde satılan şişe sulardan :)
Özellikle 'Porselen' demlik, bardak, fincan vs. tercihimiz olmalı :)
İlk önce kaynar su porselene konulacak, daha sonra yeşil çay eklenecek. Ben poşet çay kullanmıyorum. Poşet çay için hatta tüm bitki çayları için geçerli bu, bitkinin üzerine kaynar su dökmeyin sakın kızlaar :)
Dördüncüsü, çayın içine metal bir şeycikler değdirmemek, yani plastik kaşık kullanabiliriz.
Demlerken bardağın ağzı mutlaka kapalı durmalı, yeşil çay için 5dk yeterli :)
Son olarak, yeşil yaprakları ya da çay poşetini suyun içinden almamız gerekiyor. İçinde bekletmeyeceğiz :)

Çok gerekli mi bilmiyorum, ama bir bildikleri vardır elbet :))

Canlar yeşil çayla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Yıllar önce kuzenimin bir tanıdığı doğal ürünler satan bir yer açmıştı, destek olmaka amaçlı yeşil çay almıştım. Nasıl demleneceğini söylemişti. Belki biliyorsunuzdur :)

Öncelikle kullanacağımız su arıtılmış olmalı, yani marketlerde satılan şişe sulardan :)
İlk önce kaynar su porselene konulacak, daha sonra yeşil çay eklenecek. Ben poşet çay kullanmıyorum. Poşet çay için hatta tüm bitki çayları için geçerli bu, bitkinin üzerine kaynar su dökmeyin sakın kızlaar :)
Dördüncüsü, çayın içine metal bir şeycikler değdirmemek, yani plastik kaşık kullanabiliriz.
Son olarak, yeşil yaprakları ya da çay poşetini suyun içinden almamız gerekiyor. İçinde bekletmeyeceğiz :)

çok çok güzel bilgiler, mutlaka bir bildikleri vardır da söylemişlerdir ama iş yerinde ben çoğu zaman olmaması gereken herşeyi yaparak demliyorum :52::52:

evde daha dikkatli olacağım.. zaten yeşil çayı çok azalttım, B vitamini ve folik asiti bloke ediyormuş.. hamilelik hazırlık-hamilelik-ve emzirme döneminde önerilmiyormuş ben de yeni öğrendim... ben hazırlık dönemindeyim :52::52::52::52:

çok çok güzel bilgiler, mutlaka bir bildikleri vardır da söylemişlerdir ama iş yerinde ben çoğu zaman olmaması gereken herşeyi yaparak demliyorum :52::52:

evde daha dikkatli olacağım.. zaten yeşil çayı çok azalttım, B vitamini ve folik asiti bloke ediyormuş.. hamilelik hazırlık-hamilelik-ve emzirme döneminde önerilmiyormuş ben de yeni öğrendim... ben hazırlık dönemindeyim :52::52::52::52:

Nasıl nasıl B vitaminini bloke ediyor :( Ben 2 yıldır iğne, kan, hap, şurup daha yeni kurtuldum, anemiden :( Demli çay da içemiyorum :( Çay keyfim sıfırlandı :)

bende bu şekilde yapıyorum. porselen kapaklı süzgeçli bardağım var süzgeci de porselen. bi kere metal süzgeçli bardakta yaptım tadını aldıktan sonra bi daha kullanmadım. çok farkediyo tadı. yararlı bilgiler için teşekkürler :)

cereeen bende bunu ebrudan hatırlıyorum hamile olduğumu öğrenince bıraktım demişti. sen de komple bırak hiç içme :34:

smmberra hedef kilonu belirtmemişsin kaç kilo olmak istediğini yazar mısın?

kızlar bu cuma için hedeflerinizi de yazın yazmayanlar var hala
her seferinde yazacagım unutuyorum :9:

Cuma hedefim 79.2...

dogru yapıyormusum ama ben poşeti içinde tutuyordum :1:
artık cıkarırım , sagol bilgiler için :16:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Güncel[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Fark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcugncy[/TD]
[TD]65,3[/TD]
[TD]64,5[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]highchemist[/TD]
[TD]64[/TD]
[TD]62[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]limonlubrokoli[/TD]
[TD]60,9[/TD]
[TD]60,7[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavera87[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mid_night_sun
[/TD]
[TD]71[/TD]
[TD]69,5[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mutedeyyin[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]0zlem[/TD]
[TD]72,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]restillday[/TD]
[TD]63,4[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]smmberra[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]69,5[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ssercecik[/TD]
[TD]72,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venuskadini[/TD]
[TD]72,5[/TD]
[TD]70,5[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar bu haftaki hedef tablomuz bu şekilde eksik olanlar söylesin ekleyeceğim. tubacım seninkini 70 aldım ama şu anki kilona göre bi hedef belirle

7 haziran 72.500
14 haziran 71.500 olurum inşallah kabızlık sorunum olmazsa tabikii:26::26::26::17::17::17:

Evde olduğum zamanlarda Walk at Home 70 dakikalık olanın 30 dakikasını yapsam, 40 dakika bölgesel egzersiz Cd var onu yapsam, 40 dakika da plates Cd var onu yapsam. Ağustos'a kadar cm olarak incelmiş olur muyum ya? Evde değilsem de havuzda yüzüyor olacağım ve plates derslerine katılacağım.

toplam iki saat egzersiz diyeceğiz yani.bence etkisi olur,sıkılaşırsın.:41::41::46:

kızlar aranıza yeni katıldım inşallah hepimiz ulaşırız hedeflerimize..
hoşgeldin merve hepimizın arzusu bu inşallah inşallah inşallah olacak:16::16::16:

hoş geldin merve ben kaptan yardımcısıyım. kendinden bahseder misin biraz. tanışalım kaynaşalım :) öncelikle takım kurallarına uyman gerekli online olduğunda takım kurallarını paylaşacağım.

her seferinde yazacagım unutuyorum :9:

Cuma hedefim 79.2...

dogru yapıyormusum ama ben poşeti içinde tutuyordum :1:
artık cıkarırım , sagol bilgiler için :16:

7 haziran 72.500
14 haziran 71.500 olurum inşallah kabızlık sorunum olmazsa tabikii:26::26::26::17::17::17:

not aldım kızlar :)

tam yaticam bebiş sağolsun yatırmadı zaten:52:sabaha karşı uyudum 1-2 saat falan.Gece 3te bir acıktım biraz kavun yedim artık:56:

Zamanla alışırsın bence devam et:41:

Bende az önce yaptım jiilian. :41::41:Sendemi yeni geldin.Kişiler çoğalınca karıştı:52::52:

İzinliydim ben caanım, 2 aydır yoktum, simdi geri dondum:)

Yeni Gelen Arkadaşlar İçin Hatırlatma:

****arkadaşlar takım kurallarını okudunuz biliyorsunuz geçmişi okumak önemli. biri ya da birileri size bir soru yöneltmiş olabilir. ya da bir öneride bulunmuş olabilir. o yüzden son yazdığımız mesajdan itibaren geçmişi okumaya özen gösteriyoruz. ille de size yazılmış mesaj olarak algılamayalım. genel olarak bi konu konuşulmuş olabilir. bu birbirimizle daha iyi kaynaşabilmemiz için çok önemli.

****aynı zamanda cuma günü listeye girmek için mesaj sayıları çok önemli. mesaj sayılarını düzgün göndermeme, günlük 5 mesaj limitini doldurmama listeye girmeye engeldir.

arkadaşlar mesaj saymayı bilmeyenler için ayrıntılı olarak anlatıyorum :

$2ezlr9e.webp

$dw2g09.webp

$ngdesj.webp

Nasıl nasıl B vitaminini bloke ediyor :( Ben 2 yıldır iğne, kan, hap, şurup daha yeni kurtuldum, anemiden :( Demli çay da içemiyorum :( Çay keyfim sıfırlandı :)

Evet cnm yaa, ben de hazırlık ıcın 2-3 aydır folıkasıt ıcıyordum, bosa gıtmemıştır umarım :53:

bende bu şekilde yapıyorum. porselen kapaklı süzgeçli bardağım var süzgeci de porselen. bi kere metal süzgeçli bardakta yaptım tadını aldıktan sonra bi daha kullanmadım. çok farkediyo tadı. yararlı bilgiler için teşekkürler :)

cereeen bende bunu ebrudan hatırlıyorum hamile olduğumu öğrenince bıraktım demişti. sen de komple bırak hiç içme :34:

Evet canııımm :53: ogrendığımden berı 2 kez ıçtım sadece, o da sabah ılacı alıyorum, bırınde akşam açtım dıgerınde ogleden sonra.. Alıştım da canım ıstıo... Ama çok az ıçcem, hatta tatılden sonra hıc ıcmem heralde :52:

İnşallah cnm :16:

Back
X