Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy unuttum soylemeyi, beni bir dikiş dikme hevesi sardı, bilip bilmeden ugrasıp duruuyorum gece gunduz:)) kendime birseyler dikmeye calısıyorum, aklımda guzel tasarımlar varda onları dikebişecek yetenek yok bende:))
Ayy unuttum soylemeyi, beni bir dikiş dikme hevesi sardı, bilip bilmeden ugrasıp duruuyorum gece gunduz:)) kendime birseyler dikmeye calısıyorum, aklımda guzel tasarımlar varda onları dikebişecek yetenek yok bende:))
Burcum elbise guzelmiş, ayakkabı olarak da siyah hariç diyorsan kemerinin renginde olabilir
13. Takımın Kraliçeleri 2. Hafta(10-16 Haziran 2013)
Zayıflama Kraliçesi
0zlem(72,5/71.2/1.3/%1.79)
- 0zlem bu hafta % 1.79 luk yüzdeyle bu haftanın Zayıflama Kraliçesi oldu tebrikler
Su Kraliçesi
- burcugncy 21.1 litreyle bu haftanın Su Kraliçesi oldu tebrikler
Spor Kraliçesi
- 0zlem 373 dk spor yaparak bu haftanın Spor Kraliçesi oldu tebrikler
Paylaşım Kraliçesi :126:
- burcugncy 220 mesajla bu haftanın Paylaşım Kraliçesi oldu tebrikler
J76-5235 UST DANTELLI ELBISE
kızlar bu elbiseyi almayı düşünüyorum altına ne renk bi ayakkabı gider siyah hariç![]()
kızlar, sonradan yine yazabilir miyim bilemedim...
ben yrn sabah tatile gidiyorumartık duymayan kalmamıştır ama son bi kez sööliim dedim..
30 haziran akşama doğru dönerim...
çok öpüyorum sizi, kimse diyeti bozmasııın, ben bozmicam.. yani elimden geleni yapıcam oralarda açık büfelerde
kendinize iyi bakııınn, mucuuuukkks![]()
Bu arada gunaydınkızlarr,
Yarın kızımın dogumgunu, 2 yasını dolduruyor, bugun ona hazırlıklar yapıcam tum gun.. Yaarında misafirlerle filan cok yogun olucam, yinede fırsat buldukca gelirim insallah:) opuyorum kızlarrr
Günaydın arkadaşlar nasılsınız? öncelikle herkese az kalorili, bol sporlu, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum
Kraliçe seçilmişiz ortak![]()
teşekkürler
emoş sen her gün içtiğimiz suyu,yaptığımız sporumu not aldın?ellerine sağlık
sporlar falanda cumadan perşembeye değilde pazartesiden pazara kadar not alınıyor:))
Vay be 373 dakika yani saat 13 dakika spor yapmışımama bu hafta yerlerdeyim
![]()
Venüs rahatsızlanmış.Umarım durumu iyidir şuanda.Geçmiş olsun venüs
Aslında her renk ayakkabı gider bu elbisenin altına.Birazda bulunacağın ortama göre bir model ve renk seçebilirsin
İyi tatiller cnm kendine dikkat et.1 temmuzda görüşürüz![]()
Dikerim tabi burcum dikmezmiyim:)) bence elbiseye üçüncü bi renk katma, en iyi siyah olur, yada altın detayları olan bi siyah ayakkabı olabilir:)
Bu arada gunaydınkızlarr,
Yarın kızımın dogumgunu, 2 yasını dolduruyor, bugun ona hazırlıklar yapıcam tum gun.. Yaarında misafirlerle filan cok yogun olucam, yinede fırsat buldukca gelirim insallah:) opuyorum kızlarrr
Ayy bu arada kızımın pastasından yiyebilirim dimi???
Burcucum düğünse ağır şık bir ayakkabı giyinmen lazım.platformsuz modelllerde çok moda.olmadı ayakkabının topuğuna uygun bir şekilde kısaltırsın biraz elbiseyi
bizim yerimizede oyna![]()
Burcucum daha çok varmış.Eylüle kadar 55 kilo olursun sen![]()
Ah ah bende ağustosun sonuna kadar 60-65 arası olurum inşallah.![]()
inş. olurum canım yaaaa çok az gidio artık valla moralim bozuluooo![]()