Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy unuttum soylemeyi, beni bir dikiş dikme hevesi sardı, bilip bilmeden ugrasıp duruuyorum gece gunduz:)) kendime birseyler dikmeye calısıyorum, aklımda guzel tasarımlar varda onları dikebişecek yetenek yok bende:))

Ayy unuttum soylemeyi, beni bir dikiş dikme hevesi sardı, bilip bilmeden ugrasıp duruuyorum gece gunduz:)) kendime birseyler dikmeye calısıyorum, aklımda guzel tasarımlar varda onları dikebişecek yetenek yok bende:))

bende aynen öyleyim makine aldım kumaşlarım var bi ilham gelse başlayacam:52: bi ara baya bi diktim etek, bluz elbise falann :34:

o zaman bana bi elbise dik tubiiiiii :9:

Burcum elbise guzelmiş, ayakkabı olarak da siyah hariç diyorsan kemerinin renginde olabilir

canım oda pek cırt durmaz mı yafff:44:

​melekkkkk mesaj kutunu temizler misin? mesaj sayılarını yollayamıyorummmm

Günaydın arkadaşlar nasılsınız? öncelikle herkese az kalorili, bol sporlu, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum:16::16:

13. Takımın Kraliçeleri 2. Hafta(10-16 Haziran 2013)

Zayıflama Kraliçesi :21::17:

0zlem(72,5/71.2/1.3/%1.79)

• 0zlem bu hafta % 1.79 luk yüzdeyle bu haftanın Zayıflama Kraliçesi oldu tebrikler :46:

Su Kraliçesi :7::17:

• burcugncy 21.1 litreyle bu haftanın Su Kraliçesi oldu tebrikler :46:

Spor Kraliçesi :8::17:

• 0zlem 373 dk spor yaparak bu haftanın Spor Kraliçesi oldu tebrikler :46:

Paylaşım Kraliçesi :126::17:

• burcugncy 220 mesajla bu haftanın Paylaşım Kraliçesi oldu tebrikler :46:

Kraliçe seçilmişiz ortak:46::46::46:

teşekkürler :46::46:

emoş sen her gün içtiğimiz suyu,yaptığımız sporumu not aldın?ellerine sağlık:46:

sporlar falanda cumadan perşembeye değilde pazartesiden pazara kadar not alınıyor:))
Vay be 373 dakika yani saat 13 dakika spor yapmışım:46::46: ama bu hafta yerlerdeyim :17:

Son düzenleme:
Venüs rahatsızlanmış.Umarım durumu iyidir şuanda.Geçmiş olsun venüs:16:

J76-5235 UST DANTELLI ELBISE

kızlar bu elbiseyi almayı düşünüyorum altına ne renk bi ayakkabı gider siyah hariç :52:

Aslında her renk ayakkabı gider bu elbisenin altına.Birazda bulunacağın ortama göre bir model ve renk seçebilirsin:34:

kızlar, sonradan yine yazabilir miyim bilemedim...
ben yrn sabah tatile gidiyorum :52::52::52: artık duymayan kalmamıştır ama son bi kez sööliim dedim..
30 haziran akşama doğru dönerim...

çok öpüyorum sizi, kimse diyeti bozmasııın, ben bozmicam.. yani elimden geleni yapıcam oralarda açık büfelerde :33::33::33:

kendinize iyi bakııınn, mucuuuukkks :54::54::54:

İyi tatiller cnm kendine dikkat et.1 temmuzda görüşürüz:16:

Son düzenleme:
Dikerim tabi burcum dikmezmiyim:)) bence elbiseye üçüncü bi renk katma, en iyi siyah olur, yada altın detayları olan bi siyah ayakkabı olabilir:)

Bu arada gunaydınkızlarr,
Yarın kızımın dogumgunu, 2 yasını dolduruyor, bugun ona hazırlıklar yapıcam tum gun.. Yaarında misafirlerle filan cok yogun olucam, yinede fırsat buldukca gelirim insallah:) opuyorum kızlarrr

Yarın kızımın dogumgunu, 2 yasını dolduruyor, bugun ona hazırlıklar yapıcam tum gun.. Yaarında misafirlerle filan cok yogun olucam, yinede fırsat buldukca gelirim insallah:) opuyorum kızlarrr

Kızınla ve ailenle birliklte nice,sağlıklı,mutlu yıllar geçirmenizi diliyorum.:16:Bizim yerimize öp kızını.:54:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar nasılsınız? öncelikle herkese az kalorili, bol sporlu, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum:16::16:

Kraliçe seçilmişiz ortak:46::46::46:

teşekkürler :46::46:

emoş sen her gün içtiğimiz suyu,yaptığımız sporumu not aldın?ellerine sağlık:46:

sporlar falanda cumadan perşembeye değilde pazartesiden pazara kadar not alınıyor:))
Vay be 373 dakika yani saat 13 dakika spor yapmışım:46::46: ama bu hafta yerlerdeyim :17:

aynen bebegim ya kraliçeliği kimseye vermemişizzzzz :52:

Venüs rahatsızlanmış.Umarım durumu iyidir şuanda.Geçmiş olsun venüs:16:

Aslında her renk ayakkabı gider bu elbisenin altına.Birazda bulunacağın ortama göre bir model ve renk seçebilirsin:34:

İyi tatiller cnm kendine dikkat et.1 temmuzda görüşürüz:16:

kuzenimin düğününe gtcem kuzum ya bilemedim ki şimdi elbise hatunda bilek de duruo biliosunuz ben bodur bi insanım :52: bende yerlerde oluyor :52: o nedenle bilemedim zaten platform giyemiyorum gncayı geçiyorum o zaman oda güzel olmuo :50:

Dikerim tabi burcum dikmezmiyim:)) bence elbiseye üçüncü bi renk katma, en iyi siyah olur, yada altın detayları olan bi siyah ayakkabı olabilir:)

anlaştık o zaman :52:

canım kızının doğum günü kutlu olsun benm yerime öp bıcırığı :52:

Ayy bu arada kızımın pastasından yiyebilirim dimi???

az ve ince bi dilim :52:

Burcucum düğünse ağır şık bir ayakkabı giyinmen lazım.platformsuz modelllerde çok moda.olmadı ayakkabının topuğuna uygun bir şekilde kısaltırsın biraz elbiseyi:34:
bizim yerimizede oyna:32::32::32:

Burcucum düğünse ağır şık bir ayakkabı giyinmen lazım.platformsuz modelllerde çok moda.olmadı ayakkabının topuğuna uygun bir şekilde kısaltırsın biraz elbiseyi:34:
bizim yerimizede oyna:32::32::32:

daha düğüne çok var özlemim yaaa :52:düğün eylülde ama ben şu an param varken alıyım diorum yoksa parayı harcamaya başladım bu elbise benm diğer burda olan resmdeki elbisenin kumaşından bakalım bi haftaiçi olsun ona göre karar vercem :52:

Burcucum daha çok varmış.Eylüle kadar 55 kilo olursun sen:16::16::46::46:
Ah ah bende ağustosun sonuna kadar 60-65 arası olurum inşallah.:16::16:

inş. olurum canım yaaaa çok az gidio artık valla moralim bozuluooo :50:

Canım benim bozma moralini bak ben senin verdiğin kiloları görünce jiillianın sayfasında paylaşmıştın.öyle karar verdim buraya katılmaya.kilosu çok fazla olanlar daha çabuk veriyor başlarda.demekki senin çok fazla kilon kalmamış.Bu açıdan düşün birde.:34:
minimum haftada 500gr versen ağustosun son haftasına kadar 5 kilo vermiş olursun.Güzel değil mi?:16::16::46::46:

Canını sıkan başka konularda var sanırım onlarında üstesinden gelirsin sen..Hiç bir şey senden değerli değil kendini üzme,yıpratma..:129::16:

Son düzenleme:
Back
X