Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yapcam bende ama diorum ya jillian bende felaket kas şişkinliği yapıo moralim bozuluo :52:
bence devam et jilliana.Kası fazla olanlar daha fazla kalori yakıyormuş ve daha kızlı kilo veriyormuş.Yağ yakımı çok oluyor.
Erkekler gibi kaslanacak halimiz yok.Onlar saatlerce vücut geliştirme sporları yapıyorlar o görüntülere gelmek için:52:

kızlar dün ben farketmeden telefonum kapanmış internete giremedim şarj aletim de arkadaşımda kalmıştı baya bekledim akşama. neyseki boşuna üzülmüşüm herkes kutladı doğum günümü :):) hatta esad öyle bi şaka yaptı ki için için ağladım. bana yine yüzük almış. 3. tektaşım oldu :16: zaten yüzük almasa burnundan getirirdim :9: şimdi ingilizce çalışıyorum kurs var 5te 2 gündür yattığım için bütün ödevler kaldı onları yetiştiriyorum. arada uğramaya çalışıcam öpüyorum hepinizi :54:

Son düzenleme:
kızlar dün ben farketmeden telefonum kapanmış internete giremedim şarj aletim de arkadaşımda kalmıştı baya bekledim akşama. neyseki boşuna üzülmüşüm herkes kutladı doğum günümü :):) hatta esad öyle bi şaka yaptı ki için için ağladım. bana yine yüzük almış. 3. tektaşım oldu :16: zaten yüzük almasa burnundan getirirdim :9: şimdi ingilizce çalışıyorum kurs var 5te 2 gündür yattığım için bütün ödevler kaldı onları yetiştiriyorum. arada uğramaya çalışıcam öpüyorum hepinizi :54:

kolay gelsin canımmmm :52:

Bir oylamaya daha yapmaya gereksinim duydum..

Performans uygulamamızda 2.haftaya girdik. İlk hafta üç takım ortalamanın altındaydı. Bu hafta ise beş takım ortalamanın altında.
Uygulamanın işe yararlığı şüpheli..
İlk süremiz bitene (2 ay) kadar devam edelim ama eğer böyle giderse kural amacını sağlamamış olacak.. ki amacımız ortalamaları yükseltmek, sizlerin bu zayıflama işinden bir an önce kurtulmanıza bir itici güç sağlamaktı.
Zaman içerisinde bakar, işe yaramazsa kuralı kaldırırız.

Ortalama altında kalan takım çokluğu nedeniyle bir geri dönüşüm uygulaması eklemek istiyorum. Negatif işe yaramadı gibi görünüyor, pozitifin belki katkısı olur.

Öneri:
Performans uygulaması ile ilgili olarak ortalama altında kalan takımların aldığı notalar ve devamındaki sarı kartlar, ilgili takımlar ilk üçe girdiğinde silinir.

Oylama:
1. Takım => Evet / Hayır
2. Takım => Evet / Hayır
3. Takım => Evet / Hayır
4. Takım => Evet / Hayır
5. Takım => Evet / Hayır
6. Takım => Evet / Hayır
8. Takım => Evet / Hayır
9. Takım => Evet / Hayır
10. Takım => Evet / Hayır
13. Takım => Evet / Hayır

Oylama Kuralı:
  • Önerinin kabulü veya reddi için 6 oy yeterlidir.
  • Bütün takımların oylamaya katılmaları zorunludur.
  • Oylama 1 Temmuz Pazartesi akşamı sona erecektir.
  • Oylamaya katılmaya takımlar ceza puanı alacaktır.

selam arkadaşlar
dün berbat bir gün geçirdim ve hala öyle

kızımın boğazı iltihaplanmış ateşi var düşmüyor akşam acile götürdük
benimde boğazım iltihaplanmış
eşimin çok fena sırtı tutuldu kızım için acilden geldikten sonra babası geldi onu götürdü. oturamıyordu bile . neyse hasta halimle 2 hastaya bakıyorum. giremediğim için çok üzgünüm. lütfen kusura bakmayın.
haftasonuda tatile gideceğim sanırım takıma girme işini bir süre ertelemek benim için dha doğru olur, bu günlerde katılımım az olacağından sizinde motivasyonunuzu bozmayalım, başka arkadaşların yerini haksız yere doldurmayayım.

tekrar görüşmek üzere hoşçakalın.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar

eşimin çok fena sırtı tutuldu kızım için acilden geldikten sonra babası geldi onu götürdü. oturamıyordu bile . neyse hasta halimle 2 hastaya bakıyorum. giremediğim için çok üzgünüm. lütfen kusura bakmayın.
haftasonuda tatile gideceğim sanırım takıma girme işini bir süre ertelemek benim için dha doğru olur, bu günlerde katılımım az olacağından sizinde motivasyonunuzu bozmayalım, başka arkadaşların yerini haksız yere doldurmayayım.

geçmiş olsun canımmm görüşürüzzzzzz :3:

selam arkadaşlar

Hepinize gecmiş olsun canım

Kızlar 30 dk leslie ve 15 dk jillian abs tamamdır!! :))
Cocuklar bıraksaydı devam ederdşm valla iyi gidiyordu:)

Simdi sıra ev işi ve yemek yapımında

sabah(11:00)
1 kızarmış tam bugday roll ekmek
2 yumurtadan omlet(tereyağlı)
4 zeytin
çok az peynir
şekersiz çay
domates

öğle(16:00)
1 ince dilim karpuz
çok az peynir

akşam(17:45)
1 kaseden az tandır çorba
6 tane misketten az büyük köfte
(
köfte mantar bezelye patatesten bi yemek sadece köfteleri yedim)
salata
yarım kutu coca cola zero

3.5 litre su
300 ml yeşilçay
300 ml kayısılı form çayı
1 saat jillian
20 dk basen bacak egzersizi

:42::42:

evet canım link bu

tünaydın canım bende kalktım da girmek nasip olmadı bende birazdan leslie yapcam :52:

aysın o tün artık şerifeeee hop 1 2 3 hop hop hop :52:
oo ayıp ettin 20 dk zumbaaaa !! hemen arkasından 40 ebrucumla platesss :8: bi de arkadaşa gittim yürüyerekk :10:

Selamm kızlarr
Ben de ancak geldim, dikişlerle ugrasıyorum, birazdan kızımı uyutunca spora baslayayım diyorum..
ne diktin şekerim bende geleyim beraber dikelimmm :21:fikir alışverişi yapalım:) bugün 4 sene önce diktiğim eteğim vardı onu giydin arkadaşa gidince dedim ben diktim o da diyo ne güzel dikmişsin :17:

Her yerimde ağrı vardı acaba yapmasammı dedim bugün jiilian sonra yapabildiğin kadar yap dedim kendi kendime.Neyse rippedin yaptım hepsini.Ağrım hafifledi sanki yapınca:41::41:six packide akşam yaparım:41::41:
Ya 1 hafta ara verdim diye yada bu programda farklı hareketler var o yüzden ağrım oldu:44: Dayak yemiş gibiyim:9::9:

bencede tünün aysın artık:52: Senmiydin hiç ev işi yapmak istemiyorum,üşeniyorum diyen karıştırdımda:44: Hareket et, egzersiz yap inan enerji doluyorsun ve bütün evin altını üstene getiresin geliyor:52::52:

Ssaat ilerlediği zaman yapmaya üşeniyorum zaman zaman.O yüzden hazır modumdayken yapim aradan çıksın dedim.:34:
Bebiş uyurken daha rahat yapsrsın aslında:emir_bebek::emir_bebek: Benimki peşimden koşturdu şimdiden hevesleniyor cadı:52::52:
gızzz evim temiz olduğu için evle uğraşmıyooom gecen cumartesi baya bi temizlemiştim evde benden başka dağıtacak adam yok hep ben dağıtıyoomm :9:
bak o kadar üzülmüştünnn ne güzel süpriz olmuş sanaa:46::46: ha bu arada tek taş kolleksiyonu yapıyorsun sanırımm :9:
selam arkadaşlar

allah acil şifa versin önce sağlık sonra zayıflama çalışmalarııı !!! sağlığın yerinde olmazsa zaten yapamazsın istediğin şeylerii:26:

Bugünkü menüm

08:00
2 kk beyaz peynir
6 siyah zeytin
yarım dilim ekmek
1 salatalık
yarım domates
2 fincan şekersiz çay

12:00
1 salatalık

14:00
1 kaşık bulgur pilavı

tepside et
(içinde maydonoz,biber,soğan,sarımsak var)
200gr yemişimdir

salata

2 dilim kadar ekmek

16:15
1 sade soda

18:00
1 limonlu soda

19:00
2 dilim karpuz

20:00
1 parça ekmek arası tepside et

3litre su

Egzersizler

10:30
35 dakika Jillian Michaels - Ripped In 30 egzersiz programı

16:00
1,5 saat dışarıda hafif tempoda yürüyüş​

İyi akşamlar kızlar oturduğum yerde uyuya kalmışım az önce uyandım:37:
jillianın 6w6packi yapicaktım yaaa:47:
manyak gibi olmuşum uyuyunca:27:

Kimsecikler yok galiba herkese iyi geceler:16::16:

Son düzenleme:
Bugünkü menüm

08:00
2 kk beyaz peynir
6 siyah zeytin
yarım dilim ekmek
1 salatalık
yarım domates
2 fincan şekersiz çay

12:00
1 salatalık

14:00
1 kaşık bulgur pilavı

tepside et
(içinde maydonoz,biber,soğan,sarımsak var)
200gr yemişimdir

salata

2 dilim kadar ekmek

16:15
1 sade soda

18:00
1 limonlu soda

19:00
2 dilim karpuz

20:00
1 parça ekmek arası tepside et

3litre su

Egzersizler

10:30
35 dakika Jillian Michaels - Ripped In 30 egzersiz programı

16:00
1,5 saat dışarıda hafif tempoda yürüyüş​

afiyet olsun canım :nazar:

kızlar ben yarın yokum okul var üstten ders aldım o başlıo haftada 2 gün perşembe cuma herkese iyi gecelr öpüldünüz :16:

Back
X