cereeen çoooook güzel eğlen tadını çıkar seneye durmlara göre gidemeyebilirsin
evet canım not alıyorum :) o yüzden yazın herşeyi
ayy benim de gitmem lazım yarın mutlaka gitmeliyim. bi de cumartesi denize gidicez mutlaka gitmeliyim :)
çok geçmiş olsun canım benim. inşallah ülser değildir ya. bende de vardı 2 yıl önce iyileştim. erkenden farkettiğimiz için küçüktü. yemek yemek sıkıntı oluyo. o dönem baya kilo vermiştim. ama 2 yıl önce ilaçları bırakınca aniden aldım kiloları. hastalık sonrası çok dikkat etmek gerekiyo
melekcim saçmalama ya hepimizde oluyo bu tarz durumlar. geçici bir dönem. atlatıp güzelce kilo vermeye devam edeceksin ben sana inanıyorum
o duygu ne güzeel bir duygudur ya

benim de giymek istediğim 36 beden bi elbisem var inşallah yakın zamanda giyebileceğim
kzının doğum günü kutlu olsun canım nice güzel yaşalrı olsun :) yaş gününde olur kaçamak çnemli oan telafi edebilmek :)
canım sonuç nedir? gittinmi doktora?
bünyeye şok etkisi olmuştur bence canım :) süper gidiyosun bence canım :)
ayy burcu ne güzel bişey bu :):)) bugün bende yaşadım aynı şeyi :) tezgahtar illa 40 dene dedi ben 38 olur dedim. 40ı denedim büyük geldi 38 i verdi. bu seferde 38 in koltuk altları büyük durdu poflaya poflaya kız 36 getirdi :) ben de bi mutluluk bi mutluluk sorma
yaaaa ben 1,9 kilo mu vermişim 2 aydır çok kötü çok 1-2 kilom kaldı toparlanmam lazım hemen !!!
geldim beeennnn :)
canım ben sana atayım özelden.
çok teşekkür ederim canım :)
çok sağol bebeğim :)
evet canım 60,5 tu geçen hafta bu hafta hiç tartılmadım yarın ne çıkacak bakalım :) 27 şubatta başladım ben 76 kiloydum o zman 15,5 kilo vermişim yani :)
canım misafir olarak takılabilirsin burada. en azından yediklerine dikkat edersin :)
ben şu anda 1100 kalori alıyorum. bu çok az bence doyulmaz ya :26:
canm bana bırakmışsın ama sen bilirsin. izine ayrılınca kilo almayacağım diyorsan ayrıl. yok kesin alırım diyosan 1 mesaj yazsan bile kafi. başın çok kalabalık. cumadan cumaya bildirim de yapabilirsin benden yana sıkıntı yok
ellerine sağlık canım :)
sağol venüscüğüm :) hatırladılar da sırf ben kızayım diye yapmışlar. önemsediğimi biliyolar :)
teşekkürleer canım benim :)
kızlar oylama hakkındaki yorumunuzu söyleyin çok geç olmadan paylaşalım. ben evet diyorum.
kuzucum menülerini göremedim senin. bu şekilde olunca gözden kaçırabilirim. kraliçeler için not almam lazım
aynen canım koleksiyonum tamalanacak yakında ama hala pırlanta seviyesine geçemedik

14 şubatta pırlanta bekliyorum artık
burcucum bildirim yapabilecek misin peki?
ankaraya mı gidiyosun canım? arada uğrasan iyi olur. listedesin çünkü
şeker komasına girme kız
burcu ya o elbiseyi giyemicem sanırım

esad pek beğenmedi bi de onun giyecekleriyle uyumlu olmayacak diye yarın birlikte başka elbise alalım dedi. bulabilirsek yeni alıcam bulamazsam dediğin gibi ayakkabı bulmam lazım. ısprtada da çok yer yok alabileceğim. bakıcam artık bi çaresine
dürümü iyi toparlamışsın canım afiyet olsn :) su biraz fazla ama dikkat et böbreklere zarar bu kadar su
ben yaptım ki :)
özlemcim menüne bişey demiyorum da senin şu sporlarına hayranım ya