- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
hadi az spor yappp o zamannnn hop bir iki üç :122::122::122::122:
karnım acıktı yaa aç karnına yapmiyim sabahleyinde aç karnına çıktım yürüyüşe.akşamda çıkarım muhtemelen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi az spor yappp o zamannnn hop bir iki üç :122::122::122::122:
karnım acıktı yaa aç karnına yapmiyim sabahleyinde aç karnına çıktım yürüyüşe.akşamda çıkarım muhtemelençok işimiz var çokkkk kilo vermek için
![]()
Bende seni ve yarışmayı özlemişim Püsküüt'çümÇok iyiyim allaha şükür. Terslik yok ama benim miniş emmeyi bırakınca bende süt felan kalmadı. Emzirme işi bittiği içinde üzerimde fazlalık olan kiloları atayım biran önce dedim. Haftaya listeye giriyorum inşallah. Bu arada tebrik ederim seni hedef kilona ulaşmışsın
Darısı bana inşallah![]()
oy oy oy oy duygulamışbende seni çok iyi anlıyorum cnm.
Tekrardan tebrik ediyorum.inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın
afiyet olsun cnm ekmek yememişsin kahvaltıda.kyısılı form çayıda içmemişsin bugün
sporun çok güzel 1saat 40 dakika leslie iyi sıkılmadan yapmışsın hep aynı hareket var sanırım lesliede yürüme hareketi o yüzden dedim.
![]()
Selam canlarim gelemedim bugün şimdide cepten yazıyorum eve gidince geçmişi okurum. Burcu cum senden gerçekten hiç umudum yoktu utandirdin beni.
ayyy niye umudun yoktu kaptiş ya bak üzüldüm şimdiaslında tuttğunu koparan bi insanım ama sanırım kilomdan rahatsız olmak bana göre değildi ama artık rahatsız oluyordum her yanım taşıyordu gögüslerim sanki hamileymişim gibi dolu doluydu bende kendimden umutlu değildim ama sizin sayenizde kaptancım bunuda bil yani
![]()
Canım benim şok diyetleri hiç tavsiye etmiyorum. Sağlıksız bir şekilde kilo vermek ardından verdiğin kiloyu yeniden alman demek. Hemde vücudunun dengesini bozarak. Lütfen normal ve sağlıklı beslen. Şok diyet istemiyorum. 100 gr bile gitsin sağlıklı gitsinHaklısın kaptancım, bu hafta cok iyi olmalıyız, ben bu hafta 5 gunluk bi şok diyet yapıcam, boylesini hiç tasvip etmesemde buna ihtiyacım var. Soyle bi kilo verip basta onun ustune devam edicem motive olmus olarak.. Bakalım, kararlıyım
Kaptancım benim telefonumda surekli acıl duruyor bu site, kapatmıyorum hiç, baska birseyw girdi gimde de baflanıypr buraya da.Oyuzden gorunuyorundur asagıda..
Eeeee sen gelmezsen, ben gelmezsem topik boş kalır tabii ki. Artık alışkanlıkları bozacağız. Daha sık gelmeye çalışacağız. Olur dimi?Gecmişi bitirdim simdi, sadwce kaptancımşa burcum basbasa takılmıssınoz yaa, topik bombos ama zaten hafta sonları boyşe olmasına alısıgız
Menün gayet güzel. Sabah kahvaltısının saatine bayıldım. Çok güzel. Sadece 15 antep fıstığına takıldım. Antep fıstığı yememelisin. Onun haricinde süper olmuş. Afiyet olsun.Bugünkü menüm
07:00
bol maydonozlu naneli 1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
4 zeytin
yarım domates 1 fincan şekersiz çay
09.30
2 dilim elma
11:30
1 dilim ekmek arasına tepside et
2 salatalık,yarım domates,1 biber,maydonoz ve naneden oluşan yağsız salata
400 ml ayrn
14:30
1 küçük yeşil elma
15:30
2 ceviz,15 tane antep fıstığı
17:00
400ml yaseminli yeşil çay
18:30
1 parça fırınlanmış tavuk pirzola
3 kaşık fırınlanmış sebze
2 kaşık kadar yoğurtlu yağsız makarna
biraz salata
3 litre su
birazdan sade türk kahcvesi içecem
Egzersizler
08:00
1 saat bebek arabasıyla tempolu yürüyüş
19:30
1 saat 45 dakika sahilde hafif tempoda yürüyüş
Geldim Ayşe'cim. Sanada kolay gelsin. İnşallah sınavın güzel geçerde biran önce dönersin aramıza.iyi geceler kızlarr.ebrucum dönmüşsün takıma canım inş. hedefine ulaşırsın.burcum Allah kavuştursun canım.ben de annemlerdeyim hala son 2 günüm,burdan kayınvalideme geçeceğim 3 gün de orda kalıp evime döneceğim.cumartesi kpss sınavım var.sonrasında ev taşıyacağız inş. ramazanda buradayım.kg sabit almadım vermedim de.arada kaçırsam da dengeliyorum tatil de anne evin de diyet yapılmıyor arkadaş![]()
Özlem cim sende her sabah tartılanlardansın galiba. Çok ama çok sinir bozucu bir durum. Bence ilk fırsatta tartıyı ulaşamayacağın bir yere kaldır ve sadece cuma dan cuma ya tartıl. Olur mu? Her gün tartılmak motivasyonunu azaltır.Günaydın kızlar şimdi uyandım.bugün bebişinde kalkası gelmemiş uyuor hala aslında o benim çalar saatimdineyse bugün sahile yürüyüşe çıkamıyacağız
diyordum ki uyanddı şimdi sandalyesini sürükleyerek anne diye diye buraya geliyor
neyse tartıdaki rakamlarım çok iyi görünüyor kızlar.Artık o günkü meyve diyeti şoklamasımı iyi geldi,yürüyüşler mi,burcu sen kas şişkinliği falan diyordun 2 gündür jillian yapamadım o dediğindenmi oldu bilmiyorum:44::44:
dün 71.800 çıkmıştım,bugün akşam çok yememe rağmen 71,500dün gece 12de bağırsaklarımda iyi çalıştı
ama yatmadan önce 73 çıkmıştım sanırım tartıda
neyse çok konuştum bugün pazar herkes uyuyordur zaten iyi pazarlarrr![]()
Poğaça demişsin.bende kilo olarak 70 altını,göbek çevremdede 90nın altını görmneye başlarsam inşallah kendimi çokk çookk iyi hissedeceğimi düşünüyorum.
okadar kilo vermişssin cnmm maşallah diyelimmartık eskiki kadar hızlı ve çok verme olmaz sanırım.
bilmiyorum ya yapsammı yapmasammı jillianı karar veremedim.2 gün yapamayınca bir üşengeçlik geldi sanki yapasım gelmiyor
eşim izindeyken çok karbonhidrat ağırlıklı,bol kalorili yiyeceklerle beslendim dürümler,hamburgerlerve abarttım sanki ozaman bu şekilde yemeyi.o yüzden belki duraksadı kilo vermem.
neyse zamanla deneme yanılma yöntemiyle ve buradaki arkadaşların tecrubeleriyle öğrenecez
Bende kahvaltıda poğaça,domates salatalık yedim saat 10:30.Ne pişirserm diye düşünüyorum.fazla acıkmazsam yulaf ezmesi-yoğurt yerim muhtemelen
![]()
Burcu cum zaten iki üç kişiyiz. Mesajları ben görebiliyorum. Şuan için mesaj saymaya gerek yok. Ben zaten bi kaç gün içinde gereken uyarıları yaparım. Kimin sık gelip gelmediği çok belli oluyor az kişi olunca. Takım toparlanınca yeniden saymaya başlarız.hiç bilmiyorum ki kuzucum ya ben sormuştum ama cevap gelmedi![]()
Aç karnına yürüyüşe çıkma zaten Özlem cim. Aç karnına spor yapılmaz. Yemeklerden en az bir saat sonra spor yapmak gerekiyor. Hem aç hem tok karnına yapılmıyor. O zaman daha çok acıkırsın.karnım acıktı yaa aç karnına yapmiyim sabahleyinde aç karnına çıktım yürüyüşe.akşamda çıkarım muhtemelençok işimiz var çokkkk kilo vermek için
![]()
O halde hoş geldin..
Terslik olmamasına sevindim açıkçası.. Kiloalara misafir gözüyle bakıp, yerleşmeden göndermek en güzeli..
Sana inancım tam.. Hedeflediğin kiloya, hedeflediğin sürede ve sağlıkla ulaşacağından eminim.
Teşekkür ederim, bitti bu iş.. Şimdi koru(yama)ma dönemindeyim..![]()
Ay bu da diyet yapmak kadar zormuş yahu.. Tek farkı stres yok artık..
![]()
Canım benim ilk menülerin kötüydü heran bırakıp gidecek gibiydin o yüzden dedim. Gurur duy kendinle. O yüzden dedim. Maşallah sana. Smile yapamıyorum![]()
bugünkü menüm
10:30
poğaça
salatalık,domates
şekersiz çay
15:30
1 elma
18:30
sucuklu yumurta
peynir,3 zeytin
salatalık,domates
şekersiz çay
1 dilim kadar pide ekmek
19:30
sade türk kahvesi
3 litre su
egzersizler
08:30
1 saat sahilde bebek arabasıyla tempolu yürüyüş
Canım benim şok diyetleri hiç tavsiye etmiyorum. Sağlıksız bir şekilde kilo vermek ardından verdiğin kiloyu yeniden alman demek. Hemde vücudunun dengesini bozarak. Lütfen normal ve sağlıklı beslen. Şok diyet istemiyorum. 100 gr bile gitsin sağlıklı gitsin
Eeeee sen gelmezsen, ben gelmezsem topik boş kalır tabii ki. Artık alışkanlıkları bozacağız. Daha sık gelmeye çalışacağız. Olur dimi?
Menün gayet güzel. Sabah kahvaltısının saatine bayıldım. Çok güzel. Sadece 15 antep fıstığına takıldım. Antep fıstığı yememelisin. Onun haricinde süper olmuş. Afiyet olsun.
Geldim Ayşe'cim. Sanada kolay gelsin. İnşallah sınavın güzel geçerde biran önce dönersin aramıza.
Özlem cim sende her sabah tartılanlardansın galiba. Çok ama çok sinir bozucu bir durum. Bence ilk fırsatta tartıyı ulaşamayacağın bir yere kaldır ve sadece cuma dan cuma ya tartıl. Olur mu? Her gün tartılmak motivasyonunu azaltır.
Poğaça demişsin.Olmamış oooo. Ayrıca diyete ara verdiğinde kötü beslenmişsin. Hiç mi düşünmedin ben bu kadar kilo verdim yeniden alacağım onları diye
Burcu cum zaten iki üç kişiyiz. Mesajları ben görebiliyorum. Şuan için mesaj saymaya gerek yok. Ben zaten bi kaç gün içinde gereken uyarıları yaparım. Kimin sık gelip gelmediği çok belli oluyor az kişi olunca. Takım toparlanınca yeniden saymaya başlarız.
Aç karnına yürüyüşe çıkma zaten Özlem cim. Aç karnına spor yapılmaz. Yemeklerden en az bir saat sonra spor yapmak gerekiyor. Hem aç hem tok karnına yapılmıyor. O zaman daha çok acıkırsın.
Kızlar kalan mesajlara sabah bakacağım. Geç oldu biraz. Menümü de sabah yazarım. Öpüyorum hepinizi![]()