Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13. Takımın Kraliçeleri 3. Hafta(17- 30Haziran 2013)

Zayıflama Kraliçesi :21::17:

highchemist (64/62/2/%1.56)

• highchemist 314. Etapta % 1.56 lık yüzdeyle bu haftanın Zayıflama Kraliçesi oldu tebrikler :46:(14-21 haziran)

mutedeyyin (80.4/79.4/1/%1.24)

• mutedeyyin 315. Etapta % 1.24 lük yüzdeyle bu haftanın Zayıflama Kraliçesi oldu tebrikler :46:(21-28 haziran)

Su Kraliçesi :7::17:

• burcugncy 43.5 litreyle bu haftanın Su Kraliçesi oldu tebrikler :46:(17-30 haziran)

Spor Kraliçesi :8::17:

• 0zlem 685 dk spor yaparak bu haftanın Spor Kraliçesi oldu tebrikler :46:(17-30 haziran)

Paylaşım Kraliçesi :126::17:

• burcugncy 106 mesajla bu haftanın Paylaşım Kraliçesi oldu tebrikler :46:(17-22 haziran)

kızlar liste 2 haftayı kapsıyo geçen haftanın mesaj sayıları elimde olmadığı için bu şekilde yaptım. kraliçelerimizin hepsini tebrik ediyorum :16::46:

Kızlar nerelerdesiniz yaaaaa? Bomboş yine takım:47:Bu arada başka takımlara azıcık göz attımda durum çok vahim. Bizim takımın maşallahı var yatıp kalkıp dua etmemiz lazım. Neler varmış öyle neler. Menüleri görünce dudaklarım uçukları. :53::52:

13. Takımın Kraliçeleri 3. Hafta(17- 30Haziran 2013)

Zayıflama Kraliçesi :21::17:

highchemist (64/62/2/%1.56)

• highchemist 314. Etapta % 1.56 lık yüzdeyle bu haftanın Zayıflama Kraliçesi oldu tebrikler :46:(14-21 haziran)

mutedeyyin (80.4/79.4/1/%1.24)

• mutedeyyin 315. Etapta % 1.24 lük yüzdeyle bu haftanın Zayıflama Kraliçesi oldu tebrikler :46:(21-28 haziran)

Su Kraliçesi :7::17:

• burcugncy 43.5 litreyle bu haftanın Su Kraliçesi oldu tebrikler :46:(17-30 haziran)

Spor Kraliçesi :8::17:

• 0zlem 685 dk spor yaparak bu haftanın Spor Kraliçesi oldu tebrikler :46:(17-30 haziran)

Paylaşım Kraliçesi :126::17:

• burcugncy 106 mesajla bu haftanın Paylaşım Kraliçesi oldu tebrikler :46:(17-22 haziran)

Eline sağlık Emoş'cum harika bir liste olmuş. Tebrik ediyorum bütün kraliçeleri :16:

Kızlar nerelerdesiniz yaaaaa? Bomboş yine takım:47:Bu arada başka takımlara azıcık göz attımda durum çok vahim. Bizim takımın maşallahı var yatıp kalkıp dua etmemiz lazım. Neler varmış öyle neler. Menüleri görünce dudaklarım uçukları. :53::52:

kaptiş bizim takımın menüleri gene iyi de kilo verme de sıkıntı var. bi de herkes izinde. yaz geldi diye saldık hepimiz :19:

kaptiş bizim takımın menüleri gene iyi de kilo verme de sıkıntı var. bi de herkes izinde. yaz geldi diye saldık hepimiz :19:
Asıl şimdi sıkı sıkı sarılmak lazım. Mesela ben bir ay sonra İzmir deyim. Denize girmemek olmaz. Geçen yıl bu zamanlar 60 kiloya yakındım. Şimdi on kilo fark var. Bir ayda ne kadar giderse kardır. Artık bir dk bile kilolu olmak istemiyorum. Hepimizin böyle düşünmesi lazım. :34:Bizde de katılım yetersiz. O nedenle kilo vermekte sorun var. Paylaşımlar çoğaldığı zaman motivasyonda artıyor. Burda daha çok zaman geçirdiğimizde kendimizi daha çok adapte edebiliyoruz. Beyin sürekli kilo vermeye odaklandığı zamanda güzel kilolar veriliyor. İnşallah ben bu hafta çok iyi bir yüzdeyle gireceğim listeye. Bugün tartıda gördüğüm rakama ben bile inanamadım. :9:Ayrıca şuan takım olarak sarı kartımız var. Bu hafta mutlaka ilk üçe girmemiz lazım. :47:

elllerine sağlık emoş.Tek tek not alıyorsun herşeyi.
​
Asıl kraliçe sensin EMOŞ
:118::74::65::65::46::46:

Günaydın arkadaşlar nasılsınız? uyanın hadii:36::36: tuba sabah 5:30da yürüyüşe gidecektin sanırım ne yaptın:8:
Bugün hava çok güneşli hem bizimkide uyuyor anlaşılan bu sabah sahilde yürüyüş yapamicam:50::50: neyse üşenmezsem ve cadıda rahat bırakırsa evde yaparım inşallahh:16::16: bu arada tartıdaki rakamlarım çok güzel görünüyor inşallah bu şekilde devam eder:nazar::nazar:
Herkese az kalorili,bol sporlu,sağlıklı ve mutlu bir hafta geçirmesini diliyorum:16::16:
Hoşçakalın:3::3:

Ozlemcim cıltım sabah yuruyuse 5:50 de cıkıp 6:35 te döndüm:)

Sellaammm hanımlarr
Gecmişe daldım direk, simdi okudum bitti ama malesef alıntı yapmamda sıkıntı olabiliyor.. Oyuzden boyle alıntısız yazıcam cevaplarımı:)

Ebrucum, şok diyete izin çıkmadı senden demek.. Ben baslamıstım bu sabah ama devam etmeyeyim ozaman.. Ne yapmalıyım? ramazana kadar 70 in altına dusmek istiyorum, suan 71 kiloyum.. Pilav makarna yemiyeyim dimi ve tabi tatlı cikolata:((

Burcum ya gercekten harika bir duygu o, kucuk bedenler istemek, ne giysen yakısıyor filan, fazlalık yok... Hadi o gunler yakın benim için de.. İnanıyorum:)

tuba kilonu göremiyoruz ticker yapsana sende:34:

burcum çok geçmiş olsun annen nasıl şimdi iyidir inşallah :26:

cereeeeen hoş geldin bebeğim :) bu cuma değil de bi sonraki cuma listede olacaksın tatlım :) çok mu kilo aldın kuzucum? sıkı bir programla kolayca verirsin canım :34:

biliyorum tatlım, bu cuma yokum da bu kiloları veremezsem, haftaya da girmesem mi diyorum.. çok sıkı girdim bugün olaya... vercem başka yolu yok :17::17:
çok aldım çooookk :50::50::50::50:1 haftada nasıl alırım yaa, 8 günde alınan kilo 8 kilo verilebilir değil miiiiiiii :26:

kızlar ben gidiyorum arkadaşlarımla buluşcmm akşama görüşürüzzzzzzzzzzzzzz :52:

iyi gezmeler Burcuuumm, annene de geçmiş olsun tatlım :nazar:

Evliliğimin ilk yıllarında spor salonuna hergun gidip deli gibi spor yapıyordum, karnımda baklavalarım oluşmaya bazlamıstı, bi taraftan ısık vurunca belli oluyordu:) ozamanlar o kadar sporlu kaslı halimle 58 kiloydum, ama evlenirken 56 kilo oldugum halde daha zayıf gorunmuyordum, sporla vucudum sımsıkıydı.. Simdi araya iki cocuk girdi, ve ben 2 yıldır 69.9 u bile goremedim.. Hedefimi üçe böldüm, Şimdi öncelikli hedefim 70in altına dusmek, 69
İkinci hedef 65
Ve son olarak 62
İlk hedefe cok yakınım, sizinde katkılarınızla bu yazbittiğinde bu hedeflerin coguna ulasmıs olacagıma inanıyorum:)

bu arada, yeni gelen arkadaşlar için kendimi tanıtayım:

ceren ben, 30 yaşındayım, 3 yıllık evliyim, (11 temmuzda 3 yıl bitiyor :16: ) , bebişimiz yok, zayıflıyım, yapcas dermişim :33::33:
bilgisayar mühendisiyim, 7-8 yıldır çalışıyorum...

bu takımı çok seviyoruuuuummmm :16:

biliyorum tatlım, bu cuma yokum da bu kiloları veremezsem, haftaya da girmesem mi diyorum.. çok sıkı girdim bugün olaya... vercem başka yolu yok :17::17:
çok aldım çooookk :50::50::50::50:1 haftada nasıl alırım yaa, 8 günde alınan kilo 8 kilo verilebilir değil miiiiiiii :26:

iyi gezmeler Burcuuumm, annene de geçmiş olsun tatlım :nazar:

Neeeeeeeeeee
8 kilo mu aldınn, yanlışlık v ar dimi????:))

ceren 8 kilomu aldın 78 mi oldun:44::44:

tuba kilonu göremiyoruz ticker yapsana sende:34:

Tickerim vardı bir zamanlar suan gorunmuyor mu? Ben telefondan baglandıgım için tickerlarınızı goremiyo ru m, ipadden girersem gorunuyor
İpadden baglanınca bir ara hazırlayayım tickerimi ozaman:) bu arada kilom 71:)

Back
X