Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM

Sabah (09:30)

Haşlanmış yumurta, peynir
Domates, salatalık
Yarım dilim tam buğday ekmeği
200 ml süt

Öğle (14:00)

1 porsiyon patatesli tavuk yemeği
Domates, salatalık
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam (18:30)

3 yemek kaşığı yoğurt

Suyu 3 litreye tamamlayacağım. Spor yapamadım hava çok rüzgarlıydı. Bebişimle çıktım ama tekrar eve dönmek zorunda kaldım

Not : Patatesi yememem gerektiğini biliyorum ama daha önce yediğim sağlıksız yiyeceklerden sonra bu menü bile bana kilo verdiriyor. Siz sakın ola benim menüleri örnek almayın. Bu aralar benim metabolizmam çok hızlı.

kaptiş menü çok güzelll :46: benmde yavaş metabolizmam:50: arada bi hızlandırmak lazım sabah tartılcam merak ediyorum kaç çıkıcam :44:

MENÜM

Domates, salatalık
200 ml süt

Domates, salatalık
3 yemek kaşığı yoğurt

3 yemek kaşığı yoğurt

Suyu 3 litreye tamamlayacağım. Spor yapamadım hava çok rüzgarlıydı. Bebişimle çıktım ama tekrar eve dönmek zorunda kaldım

Not : Patatesi yememem gerektiğini biliyorum ama daha önce yediğim sağlıksız yiyeceklerden sonra bu menü bile bana kilo verdiriyor. Siz sakın ola benim menüleri örnek almayın. Bu aralar benim metabolizmam çok hızlı.

kapptişş, ben de patatesleri söyleyecektim ama sen süt veriyorsun... hem ona iyi geliyor olabilir, nişastalı falan hem de dediğin gibi metabolizman çok hızlı senin :52::52::52:
ayyyy hızlıca ineceksin 60lara kaptiş sen :52::52::52::46::46::46::46:

şimdi genetikten herkese çekmişim kaptişşş şimdi babamında mesela dizden aşağı ve dirsekden aşağı ince. halamların basenleri çok geniş teyzemlerin gögüsleri büyük Allahım tam bir karmayım yaaaaaa :50: ama olumlu şeyler duyuyorum kaptiş ya arkadaşım dio ki öle bi toton vardı ki arada gözümüz kayıyodu şimdi çok iyi oldun dio :52:

ahh kuzuuumm, benim de baba tarafında ne ararsan var.. basen, baldır, göbek.. anne tarafı fıstık ama ama kime çekmişim tahmin edin :52::52::52: aklıma recepciğim geldi..
[video=youtube;za9HbpVtjxw]http://www.youtube.com/watch?v=za9HbpVtjxw[/video]

kapptişş, ben de patatesleri söyleyecektim ama sen süt veriyorsun... hem ona iyi geliyor olabilir, nişastalı falan hem de dediğin gibi metabolizman çok hızlı senin :52::52::52:

ahh kuzuuumm, benim de baba tarafında ne ararsan var.. basen, baldır, göbek.. anne tarafı fıstık ama ama kime çekmişim tahmin edin :52::52::52: aklıma recepciğim geldi..

bu videoyu bi ara bende paylaştım burda venüs için yaaaaa çok hoş yaaa madem kromozomunuz bozuk niye bu çirkin dünyaya getrionuz beni beaaaa :52::52::27::27:

kaptiş menü çok güzelll :46: benmde yavaş metabolizmam:50: arada bi hızlandırmak lazım sabah tartılcam merak ediyorum kaç çıkıcam :44:
Benim metabolizma tamamen emzirmekten kaynaklı hızlandı. Emzirmeyi bıraktım ama maşallah yine aynı hızla devam ediyor.

Ceren cim normalde yenmemesi gerekiyor ama bugün yemek zorunda kaldım. Hatta büyük ihtimal yarında yiyebilirim. Çok yapmışım :9:Bu arada canım benim ben emzirmeyi bıraktım artık. Maalesef minik cadı emmiyor. Sağmaya çalıştım sağıp da biberonla vereyim diye sütüm kesilmiş. 10 ml bile çıkmadı. Zaten diyete de o yüzden başladım yoksa en az altı ay yapmazdım.

Prof. Dr. Karatay, patates kızartması, kola, pilav, makarna, enerji içecekleri, taze sıkılmış ve hazır meyve suları ile tatlıların da aşırı insülin salgılanmasına yol açtığını dile getirerek, şöyle devam etti:
“Bir kutu kola içtiğimiz zaman ilk 10 dakikada 10 tatlı kaşığı şeker, kana geçer. Bu, vücudumuzun günlük ihtiyacının 100 katı kadar şeker anlamına gelmektedir. 20. dakikada kan şekeri aniden yükselir, buna karşılık olarak da insülin hormonu yükselir. 40. dakikadan sonra kafeinin tümü kana geçer ve da bu kan basıncını yükseltir. 45. dakikadan sonra beyinde dopamin yapımı artar. Dopamin, mutluluk hormonudur ve yoğun enerjiyle devam eder. Bu beyinde eroine benzer bir etkidir. 60-90 dakika sonra ani halsizlik hissi başlar. Acıkma hissi, huzursuzluk, ellerde titreme ve ardından kola ve tatlılara saldırılır. Çünkü o yüklü enerji hissine artık bağımlılık başlamıştır. Beyinde meydana gelen dopamin mutluluğuna bağlılık başlamıştır. Bu bir kısır döngüye dönmüştür. Kişiler buna hapsolmuştur. Sonrasında karaciğer yağlanması başlar, arkasından göbek yağlanması, bel çevresi genişliği ve memelerin büyümesi artar.”

kızlar merhaba, ben de bi zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum ama bir sürü grup var acaba nasıl alıyorsunuz aranıza, kiloya göre mi nasıl :8:

Benim metabolizma tamamen emzirmekten kaynaklı hızlandı. Emzirmeyi bıraktım ama maşallah yine aynı hızla devam ediyor.

Ceren cim normalde yenmemesi gerekiyor ama bugün yemek zorunda kaldım. Hatta büyük ihtimal yarında yiyebilirim. Çok yapmışım :9:Bu arada canım benim ben emzirmeyi bıraktım artık. Maalesef minik cadı emmiyor. Sağmaya çalıştım sağıp da biberonla vereyim diye sütüm kesilmiş. 10 ml bile çıkmadı. Zaten diyete de o yüzden başladım yoksa en az altı ay yapmazdım.

anladım kaptişim.. erken bırakmış minnoş ama emmeyince, süt de azalınca naapcan... diyetine sağlık o zaman :52::52:

Prof. Dr. Karatay, patates kızartması, kola, pilav, makarna, enerji içecekleri, taze sıkılmış ve hazır meyve suları ile tatlıların da aşırı insülin salgılanmasına yol açtığını dile getirerek, şöyle devam etti:
“Bir kutu kola içtiğimiz zaman ilk 10 dakikada 10 tatlı kaşığı şeker, kana geçer. Bu, vücudumuzun günlük ihtiyacının 100 katı kadar şeker anlamına gelmektedir. 20. dakikada kan şekeri aniden yükselir, buna karşılık olarak da insülin hormonu yükselir. 40. dakikadan sonra kafeinin tümü kana geçer ve da bu kan basıncını yükseltir. 45. dakikadan sonra beyinde dopamin yapımı artar. Dopamin, mutluluk hormonudur ve yoğun enerjiyle devam eder. Bu beyinde eroine benzer bir etkidir. 60-90 dakika sonra ani halsizlik hissi başlar. Acıkma hissi, huzursuzluk, ellerde titreme ve ardından kola ve tatlılara saldırılır. Çünkü o yüklü enerji hissine artık bağımlılık başlamıştır. Beyinde meydana gelen dopamin mutluluğuna bağlılık başlamıştır. Bu bir kısır döngüye dönmüştür. Kişiler buna hapsolmuştur. Sonrasında karaciğer yağlanması başlar, arkasından göbek yağlanması, bel çevresi genişliği ve memelerin büyümesi artar.”

pööff, evet yaa, biliyorum... benim şu alkali diyetinde de neler yazıyorlar kolayla ilgili... içmemek lazım :50:
hele light daha fenaymış :50::50::50::50:

kızlar merhaba, ben de bi zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum ama bir sürü grup var acaba nasıl alıyorsunuz aranıza, kiloya göre mi nasıl :8:

cnm,cuma yarışması takımları ortak paylaşım alanına yazman lazım, kendini tanıtıyorsun... takım kaptanları seni davet ediyorlar...
:34:

Dün Burcu'ya mesaj sayıları hakkında bişeyler yazmıştım. Az kişiyiz diye. Şimdi yeterince çoğaldık gibi geldi. Bugünden itibaren mesajlarımızı saymaya başlıyoruz. Aşağıdaki listeye göre mesaj sayılarınızı günlük olarak gönderirsiniz. Sırası gelen kişide buraya liste yapar sayıları.

01 - 02 Temmuz limonlubrokoli
03 - 04 Temmuz mavera87
05 - 06 Temmuz mid_night_sun
08 - 09 Temmuz burcugncy
10 - 11 Temmuz Ozlem

anlaşıldı kaptişş :):)

kızlarrr bugün arkadaşla aralıksız 3 saat gezdik ve denedik çıkardık filan yürüdük yürüdük en ucuza en güzelinin bulduk 2 gömlek 1 bluz 1 de pantolon aldım hemde dar kesim veeee oram buram çıkmadı :16: ama yemekte biraz patatesi kaçırdım :17: sanırım ama yarın telafi etcem hiç merak etmeyinnnnn zaten akşama yakın yedim akşamı salatayla geçircem sanırım:16:. düşünsenizeeeee gömleklerde 42 giyerken 38 giymek pantalonda 44 giyerken 38 -40 arası giymek o kadar mutluyum kiiiiii :52:

36ları alacağın günler de gelecek burcum :16:

sabah(10:00)
1 yumurtadan omlet
yarım dilim ekmek
4 zeytin
çok az peynir
domates salatalık
şekersiz çay

öğle yada ara(14:30)
1 sade türk kahvesi
2 tane o küçük minik lokumlardan

akşam(16:30)
1 nugget menü
(4 tane nugget tavuk patates elma dilim 4 dilim 1 sigara böreği yeşillik)
ayran

19:30
salata
2 yk yoğurt

3.5 litre su
300 ml yeşilçay
spor 3 saat aralıksız gezip tozma

yarına telafi edicem söz
:50:

burcuuuuu o lokumlar akşam yediklerin hiç olmamış sen böyle değildin. yarına daha düzelteceğine inanıyorum :)

bugünkü menüm:

sabah(08:00)
1 yumurta
1 dilim light beyaz peynir
maydonoz-salatalık
çay
(ekmek yoookkk)

öğlen(12:20)
ton balıklı salata
1 dilim kepekli ekmek

ara(15:00)
5 badem

ara(18:40)
1 ananaslı activia

akşam(19:30)
1 tabak zyağlı bamya yemeği + yoğurt (4 kaşık)

2,5LT su (2yi geçtim en az 2,5 yapıcam :34:)
500ml yeşil çay (öğledem sonra 200ml, şimdi 300ml içiyorum)
spor yok :50:

afiyet olsun ceren güzel menü :)

kızlar, size menümü yazmayı özlemişim :52: iyi ki varsınız...

neyse, ben dün alkali diyeti diye bir kitap okumaya başladım.. bir dergide gördüm önce, sonra havaalanında kitapçı vardı, aldım hemen..
30-40 sayfasını yolda okudum... çok mantıklı... tavsiye ediyorum...

genel olarak diyor ki, vucüt alkali yaşamak için yaratılmıştır, asidik olmak ona zarar verir... ama günümüzde her şey o kadar asidik ki, malesef denge bozuluyor, vucut da bu asiti kandan arındırmak için, onu yağ içine hapsediyor ve depoluyor.. daha çoook şey var.. gerçekten, önce sağlıklı yaşam sonra zayıflamak için okunmalı... aklınızda olsun güzeller... ben devam ediyorum kitabıma :52::52::52:

benim bi arkadaşım da alkali diyet yapıyo ama takıntılı oldu iyice. suyun onun bunun ph değerlerine bakıyo uymazsa yemiyo falan çok zor ben yapamam :)

kaptancım, şimdi bu listeye göre mi atıyoruz mesajları?
bu arada venüs nerde kızlaarr??
Melek de yok...
Nur bir süre gelemeyeceğim demişti....
Ayşe de izinde...

ayy kuş kadar kalmış bizim ekip beee...

venüsün sağlık problemleri vardı canım psikolojik olarak da çok iyi değldi. geçen hafta izine ayrıldı. melek de iş yoğunluğundaan dolayı izne ayrılmak istedi. kimse kalmadı yanii :(

MENÜM

Domates, salatalık
200 ml süt

Domates, salatalık
3 yemek kaşığı yoğurt

3 yemek kaşığı yoğurt

kaptiş senin durumunda menü de göze batan bişey yok bence afiyet olsun :16:

kızlar ben çıkmak zorundayım. 3 gündür tuvalete çıkamıyodum. midem taş gibi olmuştu. akşam üzeri sancım tuttu. hastaneye gittim. gaz sıkışması varmış. hala ağrım var yatıp uyuyacağım. menümü paylaşıp çıkıyorum. öpüldünüz :54:

bugünkü menüm:

1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
4 zeytin
yarım dilim tam buğday ekmeği

öğle(13:30)

4 ızgara köfte
salata
1 bardak ayran

akşam(18:00)

4 yk yeşil mercimek yemeği
2 kaşık yoğurt
1 küçük kase salata

4 lt su, 2 fincan sade nescafe, 1 fincan yeşilçay
30 dk jillian, 45 dk yürüyüş(30dk normal. 15dk koşu )

Ben burda Canan hocanın bir videosunu seyrettim. Doktorum programına katılmıştı. O gündür bugündür beyaz ekmek yemiyorum. Bir dilim beyaz ekmek yediğimiz zaman o büyüklükte bir kesme şeker yiyormuşuz gibi oluyormuş. Gerçekten faydalı bilgiler veriyor.
Canım arkadaşlar söylemiş. Cuma yarışmalarına katılmak isteyenler bölümüne yazıyorsun katılmak istediğini ihtiyacı olan takım seni çağırıyor. Eğer hala yazmadınsa takımımızda boş yer var bizim takıma gelebilirsin.

kızlar ben kaçar,
bilgisayarı eşime veriyorum.. yrn görüşürüüüzzzz..:54::54::54::54:
İyi geceler canım görüşmek üzere. :3:

kızlar ben çıkmak zorundayım. 3 gündür tuvalete çıkamıyodum. midem taş gibi olmuştu. akşam üzeri sancım tuttu. hastaneye gittim. gaz sıkışması varmış. hala ağrım var yatıp uyuyacağım. menümü paylaşıp çıkıyorum. öpüldünüz :54:
Geçmiş olsun Emoş'cum. Yat dinlen biraz. Dikkat et kendine. :5:

bugünkü menüm:

1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
4 zeytin

4 ızgara köfte
salata
1 bardak ayran

2 kaşık yoğurt
1 küçük kase salata

Alkış alkış alkış maşallah :nazar:Allah nazarlardan korusun süper bir menü. Tebrik ediyorum. En ufak yorumlanacak olumsuz bir durum yok. Harika bir takımım var yaaa. Gurur duyuyorum sizinle. :16:

Kızlar menüme 1 fincan sütlü şekersiz nescafe ekliyorum. Şimdi içerken aklıma geldi. :9:

bugünkü menüm

08:00
1 kase nesfit,süt

12:30
5 kaşık yoğurt, 5 kaşık domatesli biberli bulgur pilavı

14:40
400 ml yaseminli yeşil çay

15:30
2 dilim şeftalı

16:30
çeyrek salatalık
400ml yaseminli yeşil çay

18:30
1 parça fırınlanmış tavuk pirzola
3 kaşık patlıcan salatası
1 kaşık domatesli biberli bulgur pilavı
400ml ayran

toplam

800ml yeşil çay

3,5 litre su

egzersizler

17:00
20dk kondisyon bisikleti
(ekran 150cal gösterdi)

20:00
1 saat bebek arabasıyla hafif tempoda yürüyüş​

merhaba herkese burdan ayrılalı 1.5 ay oldu sanırım annemle tedaviye gittim geldim sınavlarım derken koptum internet bulamadım uzun süre burdan ayrılmak istemiyorum bizim eski kızlardan kim kaldı bilmiyorum ama ebru abla geri dönüş yapmış bu çok güzel :16: sınav sonçlarım kötü geldi herşeyin hayırlısı ama ebru abla listede olmasamda yine buralarda olmak istiyorum iznin olursa tabi:26:

kizlar iyi geceler ben geldim :3: bugun gec uynadıgım ıcın sanırım kalktıgım zaman canım bısey yemek ıstemedı.
uyandıgım gıbı bı paket form bisküvi yedim daha sonra bi seftali bol bol su içtim akşam yemeğinde 2 yemek kaşığı kadar kıymayı karabiberle kavurup yedım(tuz eklemeden) daha sonra meyve olarak karpuz ve seftali tukettım.
Simdi evde harika yemek pisiyor yemeyi oyle cok istiyorum ki :56::56::56::56:

bugünkü menüm

1 kase nesfit,süt

2 dilim şeftalı

çeyrek salatalık

400ml ayran

toplam

800ml yeşil çay

3,5 litre su

egzersizler

20dk kondisyon bisikleti
(ekran 150cal gösterdi)

Doyurucu bi menü olmuş çok begendim:) pilavda çok yağ kullandınmı?

ben de bu takımdayım deneme sürecindeyiiiim :)

nesfit kilo aldırır diyenler oluyordu öyle bi sorun oluyor mu sizce nasıl, sabahları iyi midir?

ben yarın başlıyorum, şöyle bi listem var, çeşitli yemekler vs

mecitefendi lahana yağı streç film ile sar spor yap

sabah limonlu ılık su
beyaz omlet / maydonoz/ çavdar
1 dilim çavdara peynir + domates salatalık maydonoz
sebzeli omlet

türlü yemeği +yoğurt taze fasulye+yoğurt
tavuk sote + yoğurt tavuklu salata
ıspanak yoğurt yoğurt çorbası
patlıcan salatası
içecek=== sade türk kahvesi / yeşil çay / bitki çayı / 2,5 lt su
salatalık, yeşil elma

anlaşıldı kaptişş :):)

36ları alacağın günler de gelecek burcum :16:

burcuuuuu o lokumlar akşam yediklerin hiç olmamış sen böyle değildin. yarına daha düzelteceğine inanıyorum :)

afiyet olsun ceren güzel menü :)

benim bi arkadaşım da alkali diyet yapıyo ama takıntılı oldu iyice. suyun onun bunun ph değerlerine bakıyo uymazsa yemiyo falan çok zor ben yapamam :)

venüsün sağlık problemleri vardı canım psikolojik olarak da çok iyi değldi. geçen hafta izine ayrıldı. melek de iş yoğunluğundaan dolayı izne ayrılmak istedi. kimse kalmadı yanii :(

kaptiş senin durumunda menü de göze batan bişey yok bence afiyet olsun :16:

inş o günler gelcek emoş merak etme yarın örnek menüyle burdayımmmm :52:

geçmiş olsun kuzummmm

bugünkü menüm:

1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
4 zeytin

4 ızgara köfte
salata
1 bardak ayran

2 kaşık yoğurt
1 küçük kase salata

çok harikaaaa :nazar:

bugünkü menüm

1 kase nesfit,süt

2 dilim şeftalı

çeyrek salatalık

400ml ayran

toplam

800ml yeşil çay

3,5 litre su

egzersizler

20dk kondisyon bisikleti
(ekran 150cal gösterdi)

özlemcim pilavlar çok olmamış gibi ya bulgurun şişkinliği çok daha farklı oluyorrrr bilisunnn ama gerisi güzel bi menüüü :52:

merhaba herkese burdan ayrılalı 1.5 ay oldu sanırım annemle tedaviye gittim geldim sınavlarım derken koptum internet bulamadım uzun süre burdan ayrılmak istemiyorum bizim eski kızlardan kim kaldı bilmiyorum ama ebru abla geri dönüş yapmış bu çok güzel :16: sınav sonçlarım kötü geldi herşeyin hayırlısı ama ebru abla listede olmasamda yine buralarda olmak istiyorum iznin olursa tabi:26:

zelişcim umarım annen iyidir canımmm sınavın çok mu kötü gerçekten mi hayırlısı olsun kuzucum hakkında :54:

kizlar iyi geceler ben geldim :3: bugun gec uynadıgım ıcın sanırım kalktıgım zaman canım bısey yemek ıstemedı.
uyandıgım gıbı bı paket form bisküvi yedim daha sonra bi seftali bol bol su içtim akşam yemeğinde 2 yemek kaşığı kadar kıymayı karabiberle kavurup yedım(tuz eklemeden) daha sonra meyve olarak karpuz ve seftali tukettım.
Simdi evde harika yemek pisiyor yemeyi oyle cok istiyorum ki :56::56::56::56:

canım ismin neydi kaçırdım ben galiba :26:açıkçası menün bana çok sağlıklı gelmedi çünkü grupça diyet değilde sağlıkla beslenme yolunda ilerliyoruz. sabah ne kadar geç kalkarsan kalk mtlaka kahvaltı yap yoksa metabolizman uyarılmaz form yiyecekleri aksine daha kalorilidir bunu bil yani ye ama bi paket değil bu yediklerini saatli yazarsan seviniriz sporunu suyunu içtiğin çayı filan daha detaylı yazmalısın yukarda örnek menüler vardır zaten akşam 6 dan sonra bişi yeme bence çünkü hepsi sana yağ olarak dönecektir bunuda bil :34:

ben de bu takımdayım deneme sürecindeyiiiim :)

nesfit kilo aldırır diyenler oluyordu öyle bi sorun oluyor mu sizce nasıl, sabahları iyi midir?

ben yarın başlıyorum, şöyle bi listem var, çeşitli yemekler vs

mecitefendi lahana yağı streç film ile sar spor yap

sabah limonlu ılık su
beyaz omlet / maydonoz/ çavdar
1 dilim çavdara peynir + domates salatalık maydonoz
sebzeli omlet

türlü yemeği +yoğurt taze fasulye+yoğurt
tavuk sote + yoğurt tavuklu salata
ıspanak yoğurt yoğurt çorbası
patlıcan salatası
içecek=== sade türk kahvesi / yeşil çay / bitki çayı / 2,5 lt su
salatalık, yeşil elma

öncelikle kendime tanıtayım ben burcu 21 yaşımdayım hemşirelik öğrencisiyim sözlüyüm 13 marttan beri burdayım 12 kilo verdim.
kendini tanıtırsan çok sevinirim.

menün güzel ama saatleriyle yazarsan daha iyi olur. örnek menüler var. yeşilçayın miktarınıda yazmalısın. bide sporu yemekelrden 1 saat sonra yap yani metablizman çalışıo olsun sabah aç karnına metabolizman pek çalışmaz umduğundan daha az kalori yakarsın. ama menün güzel :nazar:

Back
X