Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam millett, esimin telefonuna taktım kartımı , nete girdim , gecmise biraz bakayım bakalim neler olmus :))

bugünkü menüm:

sabah(10:45)
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta ve çok az kaşar peynirli omlet(1/2 kk kadardır)
domates-salatalık

öğlen(15:30)
1 tabak kavun ve 100ml sütlü neskafe

akşam(20:30)
ızgara somon ve salata
1 mandalinalı soda

spor ve yeşil çay yok
2,5LT su (henüz 2 ama içiyorum 2,5yapcam söz) :17: o bile az ama....

(bugün az yedim , yrna 69u görcem inşallaaahhh :52::52::52::52:)

Menün güzel bencede afiyet olsun:nazar::nazar:
evet meyveli sodalarda şeker vardır bence.içindekileri oku:42:
inşallah görürsün 69u en kısa zamanda 65e inmemiz lazım.:16:

Geç olmadan hemencecik menümü yazayım.

MENÜM

Sabah (11:30) Bebiş ancak bu saatte izin verdi kahvaltı yapmama :17:

1 tane haşlanmış yumurta
1 kk büyüklüğünde peynir
5 tane zeytin
Domates, salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
200 ml süt

Öğle (15:00)

1 kase şehriye çorbası
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası

Ara (17:00)

1 avuç beyaz leblebi

Akşam (19:00)

1 kase şehriye çorbası
1 kase yoğurtlu semizotu salatası

Şimdide bir fincan sütlü şekersiz nescafe

Spor yok :47: Su 3 lt

MENÜM

1 tane haşlanmış yumurta
1 kk büyüklüğünde peynir
5 tane zeytin
Domates, salatalık
200 ml süt

1 kase şehriye çorbası

1 avuç beyaz leblebi

1 kase şehriye çorbası

afiyet olsun kaptişşşşşşşşş :nazar:

bilmiyorum ki kaptan biraz zor ya kaptanlık işi devamlı ilgilenmen gerekio filan şu an okuyorum sıkıntı yok tatilim filan var ama neyse o günler gelsinde bi hele :52: tamam o zaman 56 ya yolu var şimdi bakalım :52:
Burcu'cum kaptanlık işi kalıcı değil canım. Mezun olurken istersen bırakıyorsun. Ben mezun olurken kaptan yardımcıma bırakmıştım kaptanlığı. Sonrasında oda bir başkasına bırakmış. Ama ben arada bir gelip bakıyordum takıma ne var ne yok diye. Bir gün bir baktım takım kapanmak üzere. Çok kötü bir durum var ortada. Ben devreye girdim. Sonrasında bir sürü olay oldu. Site yönetimi bile devreye girdi. Takımdan biçok kişinin üyeliğini durdurdular. Ecem'i biliyorsun. O dönemden kalma bir arkadaştı Ecem. Sonrasında toparladık takımı. O nedenle mezunken kaptanlık yapıyordum. Sırf takımımız kapanmasın diye :16: Yani senden sonra gelecek olan kaptanı yetiştirip öyle gitmen gerekiyor. Bana bırakan kaptanda öyle yapmıştı. :16:

Kızlar çok yorgunum bütün akrabaları ziyaret ettik veda için ev bulundu ve ben ne zaman gruba katılsam böyle şeyler çıkıyor amaizin almak istemiyorum bu defa ya sadece menümu yazar çıkarım sanırım kızlar akşam yine uğrarım görüşürüz :3:
Buralarda ol zaten Zeliş'cim. Hiç olmazsa diyeti bırakmamış oluyorsun. :34:

selam kızlar, ben geldim...

bana hala dünün mesaj sayılarını atmayanlar vaaarrr , bekliyoruummm :34:
Kızlar günü gününe atın lütfen mesaj sayılarını. Emoş uğramadı inşallah kötü bir durum yoktur. :44:

Bugünkü menüm

08:00
Muhammara
2 dilim Kuru cavdar ekmeği
2 fincan şekersiz cay

13:30
1 parça karpuz
1 parça kavun
1 küçük ekşi elma

18:00
Yumurta
Biraz kebap ekmeği
Soğan salatası

21:30
2 sade soda

2.5 litre su

Egzersizler

19:50

1 saat 20 dakika sahilde bebek bisikletiyle yürüyüş
Anlaşılan Özlem ekmeksiz duramayanlardan, maşallah menülerde ekmeğin her çeşidi var :9: Öğleyi meyveyle geçiştirmişsin. Keşke daha doyurucu bişeyler yeseydin ya da yanına Ceren inde dediği gibi süt ürünlerinden birini tüketseydin. Yürüyüş yine mükemmel, senin yerinde olmayı isterdim :16:

ay evet, biran önce 65 istiyoruuuummm... ama bana yetmeyecek biliyorum ben.. eğer bu arada hamile kalmazsam ben daha devam ederim inebildiğim kadar...

Selam millett, esimin telefonuna taktım kartımı , nete girdim , gecmise biraz bakayım bakalim neler olmus :))

hışgeldin cnm..

MENÜM

1 tane haşlanmış yumurta
1 kk büyüklüğünde peynir
5 tane zeytin
Domates, salatalık
200 ml süt

1 kase şehriye çorbası

1 avuç beyaz leblebi

1 kase şehriye çorbası

menün güzel kaptişş, disiplinine hastayım, 1 gün spor yapamadın diye kendine kızıyorsun :17:

Burcu'cum kaptanlık işi kalıcı değil canım. Mezun olurken istersen bırakıyorsun. Ben mezun olurken kaptan yardımcıma bırakmıştım kaptanlığı. Sonrasında oda bir başkasına bırakmış. Ama ben arada bir gelip bakıyordum takıma ne var ne yok diye. Bir gün bir baktım takım kapanmak üzere. Çok kötü bir durum var ortada. Ben devreye girdim. Sonrasında bir sürü olay oldu. Site yönetimi bile devreye girdi. Takımdan biçok kişinin üyeliğini durdurdular. Ecem'i biliyorsun. O dönemden kalma bir arkadaştı Ecem. Sonrasında toparladık takımı. O nedenle mezunken kaptanlık yapıyordum. Sırf takımımız kapanmasın diye :16: Yani senden sonra gelecek olan kaptanı yetiştirip öyle gitmen gerekiyor. Bana bırakan kaptanda öyle yapmıştı. :16:

Buralarda ol zaten Zeliş'cim. Hiç olmazsa diyeti bırakmamış oluyorsun. :34:

Kızlar günü gününe atın lütfen mesaj sayılarını. Emoş uğramadı inşallah kötü bir durum yoktur. :44:

Anlaşılan Özlem ekmeksiz duramayanlardan, maşallah menülerde ekmeğin her çeşidi var :9: Öğleyi meyveyle geçiştirmişsin. Keşke daha doyurucu bişeyler yeseydin ya da yanına Ceren inde dediği gibi süt ürünlerinden birini tüketseydin. Yürüyüş yine mükemmel, senin yerinde olmayı isterdim :16:

kaptiş sen yinede bırakma buraları ya eğer bana bırakırsan ben mezun olursam kime bırakcam o zamn yani çok zor böle işler braz sıkıya gelemiyorum sanırım :52:

Gamze'nin hikayesini okudum.İnsan okuyunca etkileniyor ya.:nazar::nazar:
Tebrikler başaran herkese:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:
İnşallah bizde başarırız ve mezun oluruz...:16::16:

kızlar annm evde yarışıo benle yaaaa kilo vermeye çalışıo 40 gündür diyet yapıo 7 kilo verdi yawwww :52:

kaptiş, yazını okudum, bu detayda bilmiyordum hikayeni, çok etkilendim...
tebrik ediyorum seni tekrar :46::46::46::46::46:
Teşekkürler Ceren'cim. Aslında kısaltarak anlatmaya çalıştım. İnşallah darısı hepinizin başına. Hedefe ulaşmak kadar güzel bir duygu yok. :16:

bugünkü menüm:

sabah(10:45)
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta ve çok az kaşar peynirli omlet(1/2 kk kadardır)
domates-salatalık

öğlen(15:30)
1 tabak kavun ve 100ml sütlü neskafe

akşam(20:30)
ızgara somon ve salata
1 mandalinalı soda

spor ve yeşil çay yok
2,5LT su (henüz 2 ama içiyorum 2,5yapcam söz) :17: o bile az ama....

(bugün az yedim , yrna 69u görcem inşallaaahhh :52::52::52::52:)
Sadece soda olmamış. Kaşar az demişsin zaten. Hiç olmasa iyiymiş ama olmuş. Spor yok. Su az. Suyu çoğaltıp sporda ekleyince çok iyi gidecek kiloların. :34:

Seni meraklı turşucu seni :9:

Ben birazdan bizim yarışın listesini de hazırlayacağım. Unutmayalım yarışı :9:

afiyet olsun kaptişşşşşşşşş :nazar:
Teşekkürler Burcu'cum. Ama kimse demiyor şehriye çorbası olmamış diye. Normalde şehriye çorbası içmememiz gerekiyor ama bugün bebişle yapabileceğim en kolay yemek o olduğu için yaptım. Bugün yine bütün huysuzluğu üstündeydi. O yüzden kendi eleştirimi kendim yapayım. Şehriye çorbası olmamış :47:

ay evet, biran önce 65 istiyoruuuummm... ama bana yetmeyecek biliyorum ben.. eğer bu arada hamile kalmazsam ben daha devam ederim inebildiğim kadar...

hışgeldin cnm..

menün güzel kaptişş, disiplinine hastayım, 1 gün spor yapamadın diye kendine kızıyorsun :17:
Bir gün değil canım yaa nerdeyse 3 gündür yapamıyorum. Doğumdan sonra benim kanamam çok olmaya başladı. Hatta sular seller gibi. Çok sık ped değiştirmeme rağmen bütün kıyafetlerim kirleniyor. Doktora sordum apranax al dedi. Eskiden bu kadar çok olmazdı. O nedenle yürüyüşe de gidemiyorum. Spor yapmadan zayıflanmıyor maalesef.

MENÜM

1 tane haşlanmış yumurta
1 kk büyüklüğünde peynir
5 tane zeytin
Domates, salatalık
200 ml süt

1 kase şehriye çorbası

1 avuç beyaz leblebi

1 kase şehriye çorbası

Afiyet olsun..:nazar::nazar:

Aslında bir zamanlar dediğin gibiydim ekmeksiz bir gün geçirmem imkansızdı.çok yerdim bide.Makarnanın,pilavın yanında bile:17:
Şu sıralar alıştım aslında dahada iyi olacak.1,5 ay önce ekmek tadından uzaklaşmak için 1 hafta ağzıma 1 lokma bile girmedi.Demekki ekmeksizde insan doyabiliyormuş dedim kendi kendime.
:17::17:

Teşekkürler Ceren'cim. Aslında kısaltarak anlatmaya çalıştım. İnşallah darısı hepinizin başına. Hedefe ulaşmak kadar güzel bir duygu yok. :16:

Sadece soda olmamış. Kaşar az demişsin zaten. Hiç olmasa iyiymiş ama olmuş. Spor yok. Su az. Suyu çoğaltıp sporda ekleyince çok iyi gidecek kiloların. :34:

Seni meraklı turşucu seni :9:

Ben birazdan bizim yarışın listesini de hazırlayacağım. Unutmayalım yarışı :9:

Teşekkürler Burcu'cum. Ama kimse demiyor şehriye çorbası olmamış diye. Normalde şehriye çorbası içmememiz gerekiyor ama bugün bebişle yapabileceğim en kolay yemek o olduğu için yaptım. Bugün yine bütün huysuzluğu üstündeydi. O yüzden kendi eleştirimi kendim yapayım. Şehriye çorbası olmamış :47:

Bir gün değil canım yaa nerdeyse 3 gündür yapamıyorum. Doğumdan sonra benim kanamam çok olmaya başladı. Hatta sular seller gibi. Çok sık ped değiştirmeme rağmen bütün kıyafetlerim kirleniyor. Doktora sordum apranax al dedi. Eskiden bu kadar çok olmazdı. O nedenle yürüyüşe de gidemiyorum. Spor yapmadan zayıflanmıyor maalesef.

şehriye çorbası niyeki kaptişşşşş

kaptiş sen yinede bırakma buraları ya eğer bana bırakırsan ben mezun olursam kime bırakcam o zamn yani çok zor böle işler braz sıkıya gelemiyorum sanırım :52:
Aslında tickerda hedef 60 yazıyor ama benim hedef inşallah 55. Hedefi bulana kadar buralardayım. Ama ola ki bi sorun oldu. Gitmem gerekti. Şuan için Emoş'dan sonra en uygun kişi sensin. Okulunun bitmesine daha bir sene var. O zamana kadar kaptanlık yapacak birini bulursun zaten. Belki de ben gitmeden birlikte buluruz. Takımı sahipsiz bırakmak istemem. Eminim ki burdaki hiç kimse bunu istemez. :16:

Gamze'nin hikayesini okudum.İnsan okuyunca etkileniyor ya.:nazar::nazar:
Tebrikler başaran herkese:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:
İnşallah bizde başarırız ve mezun oluruz...:16::16:
Başaramaman için hiç bir sebep yok Özlem. Eğer gerçekten istersen başarmayı en kısa zamanda başarırsın unutma bunu. Sadece diyet konusunda değil. Bütün hayatınla ilgili böyle düşün.:34:

kızlar annm evde yarışıo benle yaaaa kilo vermeye çalışıo 40 gündür diyet yapıo 7 kilo verdi yawwww :52:

Vallahi bravo annene. Selam söyle benden. Kocaman tebrik ediyorum. Az kalmış sana yetişmesine :46::nazar:

Aslında tickerda hedef 60 yazıyor ama benim hedef inşallah 55. Hedefi bulana kadar buralardayım. Ama ola ki bi sorun oldu. Gitmem gerekti. Şuan için Emoş'dan sonra en uygun kişi sensin. Okulunun bitmesine daha bir sene var. O zamana kadar kaptanlık yapacak birini bulursun zaten. Belki de ben gitmeden birlikte buluruz. Takımı sahipsiz bırakmak istemem. Eminim ki burdaki hiç kimse bunu istemez. :16:

Başaramaman için hiç bir sebep yok Özlem. Eğer gerçekten istersen başarmayı en kısa zamanda başarırsın unutma bunu. Sadece diyet konusunda değil. Bütün hayatınla ilgili böyle düşün.:34:

Vallahi bravo annene. Selam söyle benden. Kocaman tebrik ediyorum. Az kalmış sana yetişmesine :46::nazar:

71.800 çıkmış kaptiş sabah yaaaaa. valla azimle gelio :52:

kaptanlık işini zamanı gelince konuşuruz kptişşş

Son düzenleme:
ilaçları bırakınca kadın eridi gitti valla :52:

geçmiş olsun ciddi bir sorunu yoktu inşallah:16:
Söyle annene oda gelsin bizim takıma:52::52:
Kaptan,ben,ceren kilolarımız yakın birbirine kendi aramızda yarışıyoruz.Onunda kilosu yakın sayılır.Oda bizimle yarışsın:52::52:

Merhaba ben 13. takımın yenisiyim. Merhaba! :) Ben VasthaNerada. Aslında VashtaNerada olacaktı ama yanlış yazmışım hatta ondan giriş yapmaya çalışırken epey sıkıntı yaşadım. :)

Kilo durumumu ve geçmişimi anlatacak olursam; 167 boyundayım, uzun zamandır 65 kilo civarındaydım. Hep aklımda kilo vermek olsa da bir çaba göstermedim. Son bir kaç ayda kilo aldım. 72 kilo civarındayım. Bir ara 75 i görünce artık kilo almamam lazım dedim ama pek bir şey yapmadım. Ama kıyafetlerim olmamaya başladı. İyice canım sıkılıyor bugünlerde. Artık bir şeyler yapmam gerektiğini biliyorum.

Tekrardan tebrik ediyorum seni kaptan:46::46::nazar::nazar:
Bir tek resim bile yeterliymiş çok büyük bir değişim..:nazar::nazar::46::46:
Teşekkürler Özlem'cim. Bir ara size o fotoğrafların yüzü açık halini ekleyeyim profilime. O zaman daha iyi göreceksiniz arada ki farkı. Şimdi anlıyorum kilo almakla kendime ne kadar büyük bir kötülük yaptığımı :50:

sabah(11:00)
2 yumurtadan omlet
1 kızarmış tam bugday roll ekmek
2 ince dilim kaşar
4 zeytin
domates biber salatalık
şekersiz çay

öğle(15:00)
5 yk kısır
çok ince bi dilim yaptığım pastadan(sabah 8 de kalktım yaptım yiyim yaa)
poğaça filan vardı yemedim daha neler vardıda yemedim hiç birinden :)

akşam(19:00)
1 kase yarım yağlı yoğurt
2 tane kornişondan az büyük salatalık

4 lt su
600 ml yeşilçay
30 dk egzersiz

:42::42:
Birazcık kısırdan hiç bişey olmaz. Sonuçta bulgur. Pastanın da tadına bakmasan olmazdı zaten :9:Ama akşamı çok hafif geçirmişsin. Ben beğendim menünü afiyet olsun canım. Telafisini de yarın yap ama unutma :34:

şehriye çorbası niyeki kaptişşşşş
Şehriyeler bir nevi makarna canım. Karbonhidrat yani. Nasıl mantı makarna yemiyorsak şehriye çorbasını da pek tercih etmememiz lazım.

71.800 çıkmış kaptiş sabah yaaaaa. valla azimle gelio :52:

kaptanlık işini zamanı gelince konuşuruz kptişşş
Valla süpermiş. Onu da mı takıma alsak ne :9:Bu arada kızlar bizde eşimle birlikte yapıyoruz diyeti ama onun ki biraz fil diyeti oluyor İşin şakası akşam çok geç geliyor işten. Saat 21:00 de akşam yemeği yerse eğer imkanı yok kilo veremez :9:Şimdi inatlaştık. Sana inat incecik olacağım diyor :60::60::60:

Back
X