Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam canım anladım ^_^
Ramazan'ın gelişi biraz gözümü korkutuyor ama biraz da rahatlıyorum. Gün içinde kendimi daha rahat tutarım diye. :)

ramazanda beni tak korkutan olay sahurda yiyip yatmak olcak sanırım ama olabildiğince besin değeri yüksek ama hafif yiyecekler yemeli ve iftardan sonra üşenmeden spor yaparsak en azından kilo almadan geçirilebilir

ramazanda beni tak korkutan olay sahurda yiyip yatmak olcak sanırım ama olabildiğince besin değeri yüksek ama hafif yiyecekler yemeli ve iftardan sonra üşenmeden spor yaparsak en azından kilo almadan geçirilebilir

Sahurdan sonra uyumamayı düşünüyorum ama o zaman da iftardan sonra hemen uyuyacak gibiyim. iftarda çorba dışında pek bir şey yemeyi düşünmüyorum. Ama açlıktan gözüm dönmüş olabilir. Pazartesi günü öğle yemeğini biraz geç yedim diye çıldırıyordum az daha. Zaten bu olay aklımı başıma getirdi. :)

Sahurdan sonra uyumamayı düşünüyorum ama o zaman da iftardan sonra hemen uyuyacak gibiyim. iftarda çorba dışında pek bir şey yemeyi düşünmüyorum. Ama açlıktan gözüm dönmüş olabilir. Pazartesi günü öğle yemeğini biraz geç yedim diye çıldırıyordum az daha. Zaten bu olay aklımı başıma getirdi. :)

canım gece uykusu özellikle sabaha karşı olan derin uyku çok önemli o nedenle bence uyumalısın bide iftardan sonra uyursan yediklerin kilo olarak döner çnkü bütün gün aç ve susuzsun bu nedenle metabolizman çok yavaşlıcak :52:

canım gece uykusu özellikle sabaha karşı olan derin uyku çok önemli o nedenle bence uyumalısın bide iftardan sonra uyursan yediklerin kilo olarak döner çnkü bütün gün aç ve susuzsun bu nedenle metabolizman çok yavaşlıcak :52:

Ne bileyim uyanamam da işe yetişemem gibi geliyor. Dsha düzenli hayata alışamadım :D
Ben yatıyorum canım iyi geceler. :)

Ooooo daha çok var canım. Sakın şimdiden kıyafet felan alma. Bekle. Hatta son hafta bakarsın. Yoksa bol olur aldıkların ona göre:34: Sen de bak ama alma sakın. Sonra alırsın.

Ay ay ay ağzından bal damlıyor bal;-)
inşallah inşallah inşallah:-)

:9:Bireysel yarışma sonuçları:9:

1. mavera87 69.9:46:

2. Ozlem 70.1:46:

3. LAydLiNe 70.9 :52:

Bakalım haftaya bireysellerde ne yaşanacak. :9:

Ceren'i eklememişsin kaptan;-)

Günaydın arkadaslar herkese az kalorili,bol sporlu,saglıklı ve mutlu birgün geçirmesini diliyorum.;-)

Ceren bilgisayarı açtığımda dünkü mesajlarıda sayıp yollarim sana.B-)

kızlar kusura bakmayın gelemiyorum cuma günü hastamız vardı. 2 gündür onun başındayız. ev baya kalabalık. bilgisayar başına oturmaya vaktim yok. duruma göre yarın gelmeye çalışırım. öpüyorum hepinizi hoşçakalın

kızlar kusura bakmayın gelemiyorum cuma günü hastamız vardı. 2 gündür onun başındayız. ev baya kalabalık. bilgisayar başına oturmaya vaktim yok. duruma göre yarın gelmeye çalışırım. öpüyorum hepinizi hoşçakalın

Geçmiş olsun emos.umarım ciddi bir durum yoktur.görüşürüz:-/

geçmiş olsun emoşcum umarım hemen iyileşir görüşürüz

Gubaydin kizlar.. Gecmisi okuyorum kalktigimdan beri, bir haftadir birikmis naasil bitiricem bilmiyorum:))
Bu arada kaptancim tubayla cerende is yok demissin ama biz yarisa basladik zaten, baslamadik mi?? :) ben esime bile anlattim yaris yapiyoruz diye:))

günaydın kızlarrr iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrr :52:

Gubaydin kizlar.. Gecmisi okuyorum kalktigimdan beri, bir haftadir birikmis naasil bitiricem bilmiyorum:))
Bu arada kaptancim tubayla cerende is yok demissin ama biz yarisa basladik zaten, baslamadik mi?? :) ben esime bile anlattim yaris yapiyoruz diye:))

Gunaydin :)

Sabah tekrar tartildim. Baslangic kilom 72.1 cikti.kilo cizelgemi aksam duzeltirim. Telefondan giriyorum nete.

Son düzenleme:
Tekrar tebrikler :)

Allah analı babalı büyütsün. Benim de 1 yaşında bir yeğenim var. :) 72.5 kilom diye biliyorum, sabah tekrar tartılacağım. 55 kilo olmak da hedefim. Boyum da 1.67 İyi geceler. :)
Amin canım çok teşekkürler. Hedef kilosunu boyumuzun 10 değer altı olarak belirliyoruz. Ben yarışmada senin hedef kilonu 57 olarak alıyorum. Sonrasında sen 55 e kadar inebilirsin. :34:

Bence gayet mantıklı aynen bu şekilde devam edersek eğer kilo verebiliriz. İftarda sağlıklı ve doyurucu yemek yemek ve spor yapmak gerekli bence.

Ay ay ay ağzından bal damlıyor bal;-)
inşallah inşallah inşallah:-)

Ceren'i eklememişsin kaptan;-)
Ceren'i haftaya listeye girdiği zaman ekleyeceğim. O da var yani yarışta.

Geçmiş olsun canım. İnşallah çok önemli bir şey yoktur. Biran önce iyileşir hastan. Sen burayı düşünme.
Sizi kendime rakip görmüyorum demek istemiştim eğer bu sizi gaza getirecekse :9:Yarışta 4 ümüz varız. Sen, ben, Ceren ve Özlem. Ayyyyyyyyy okuyun bu mesajı. İlk günden beri bunu yazıyorum ama hep ben yok muyum diye soruyosunuz :60::60:

canım kilo çizelgende çok olmamış başlangıç kilon filan yazmıo akşam onları da düzeltirsen sevinirizzz :52:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Tamam canim eve gidince hemen duzeltecegim

Amin canım çok teşekkürler. Hedef kilosunu boyumuzun 10 değer altı olarak belirliyoruz. Ben yarışmada senin hedef kilonu 57 olarak alıyorum. Sonrasında sen 55 e kadar inebilirsin. :34:

Bence gayet mantıklı aynen bu şekilde devam edersek eğer kilo verebiliriz. İftarda sağlıklı ve doyurucu yemek yemek ve spor yapmak gerekli bence.

Geçmiş olsun canım. İnşallah çok önemli bir şey yoktur. Biran önce iyileşir hastan. Sen burayı düşünme.
Sizi kendime rakip görmüyorum demek istemiştim eğer bu sizi gaza getirecekse :9:Yarışta 4 ümüz varız. Sen, ben, Ceren ve Özlem. Ayyyyyyyyy okuyun bu mesajı. İlk günden beri bunu yazıyorum ama hep ben yok muyum diye soruyosunuz :60::60:

Peki cizelgeye de 57 yazayim o zaman :)

Ben ilk dediginde sadece cerenle ikimiz yarisicaz diye anlamistim, tamam ozaman kaptan , yarisiyoruz:))

Gecmis de o kadar cokki , daha 14 sayfa var okunacak, alintilayamiyorum yalniz zaten telefonla cok yavas aciliyor sayfalar, bir de alintilarsam donuyor.. Hadi okumaya devam:)

4-5 sayfa kaldi , direntuba, icim disim diyeyt menu kacamak vs oldu, basim donuyor, ama ufaklik yokken bitirmem lazim gecmisi, sonra daha da birikiyor :)

Back
X