Tamam canım.Face de Dukan yapanların grubu var orda çoğu kişi kullanıyor ve diyetle birlikte kilo alan görülmedi sakıncalı olacağını düşünmüyorum.Bende splenda kullanıyorum aynı şeker gibi ama kalorisi yok ağızda acı bir tatda bırakmıyor onu da gönül rahatlığıla kullanabilirsin.
Kaptan zaten çayı ve kahveyi oldum olası şekersiz içmişimdir ama şu limonata falan var ya haniBazlama yemeyi düşünmüyorsun dimiYoğurtta ekle bu menüye ya da ayran iyi gider.
Ben tatlandırıcıların her türlüsüne sıcak bakmıyorum. Sonuçta hepsi işlenmiş ve yapay. En güzeli kullanmamak.Mesela şuan ben şeker ve tatlandırıcı dahil hiç bişey kullanmıyorum.

Çay kahve tamam ama mesela dün içtiğim limonata? Bu tip içecekleri de tamamen bırakırsam diyete de devam etmem zorlaşır. Bugün sahurda yiyecekleri daha kolay reddettim ama tamamen hayatımdan çıkartabileceğimi sanmıyorum. İmkanı olsa aşçılık okuluna gidip pastacılık şefi olmak isteyen bir insandan bahsediyoruz sonuçtatatlandırıcıya bende karşıyım önceden şeker kullanırdım onuda bıraktım şimdi herşeyi şekersiz kullanıyorum

olsun önemli değil daha yeniyim yavaş alıırsınız :))Aslında dukandan bahsedeyim biraz en azından biraz fikir edinmiş olursunuz.
Bir gün saf protein bir gün sebze protein yapıyorum.Bugün sebze+protein günüm.Günde 2 yemek kaşığı yulaf kepeği hakkımız var ve onunla kek,börek,poğaça,tatlılar,ekmekler yapabiliyoruz.Yani izinli malzemelerle yaratıcılığı size kalmış olan herşeyi yapabiliyoruz.Hangi saatde istersek izinli gıdalardan sınırsız tüketebiliyoruz.Süt ve süt ürünleri günlük 1 lt. (Yağsız ve yarım yağlı olmak üzere) günlük 2 yemek kaşığı sıvıyağ 1,5-2 lt su ve yeşilçay içmek gerekiyor.
Peki