Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet biraz dahamı yesem dedim 1 çatal aldım bıraktım.Ama doydum şiştim bile çokşükür:16:.Ama 1 litreye yakın su tükettim yemekte:52:
Ama ben senin akşamki menünü merak ettim.Yaz bişey olmaz:16::16:
Yazamam Özlem'cim o kadar felaket ki ne sen sor ne ben söyleyeyim. Allahtan bugün cuma ve telafi için bir haftam var. Yoksa durum çok vahim çokkkk. Yaptığım en kötü kaçamak bu. Sanırım biraz orucun birazda daha önce 23 kilo verebilmenin rahatlığı var ama biran önce kurtulmak istiyorum bu kilolardan. Bugün eşimde gazladı iyice. Bu arada eşimle iddiaya girdik. Onun hedefi 70 şuan 83 kilo. Benimkisi 60. Kim önce ulaşırsa diğerine hediye alacak. Ben ona takım elbise alacağım. Ben kazanırsam o da bana profesyonel fotoğraf makinası alacak. Sanırım o yüzden oda gazlıyor beni ama bu sondu. Zaten mide fesadı geçiriyorum sandım. Çok kötü oldu midem. :52:Sen iyi etmişsin az yemekle. :34:

:9::nazar:13. Takım bireysel yarışma sıralaması :nazar::9:

1. Ozlem : 69.1 :65::71::62:

2. mavera87 : 69.5:46::64:

3. mid_night_sun : 70.3:46::66:

4. LAydLiNe : 70.6 :86::89::14::27:

Herkesi tebrik ediyorum..:46::46::46:

Kızlar bilgisayar yine donuyor.:50:
Mesaj listesinede bakamadım:50:
Ben çıkıyorum herkese iyi gecelerr:16::16:

12 temmuz mesaj sayım:20

Yazamam Özlem'cim o kadar felaket ki ne sen sor ne ben söyleyeyim. Allahtan bugün cuma ve telafi için bir haftam var. Yoksa durum çok vahim çokkkk. Yaptığım en kötü kaçamak bu. Sanırım biraz orucun birazda daha önce 23 kilo verebilmenin rahatlığı var ama biran önce kurtulmak istiyorum bu kilolardan. Bugün eşimde gazladı iyice. Bu arada eşimle iddiaya girdik. Onun hedefi 70 şuan 83 kilo. Benimkisi 60. Kim önce ulaşırsa diğerine hediye alacak. Ben ona takım elbise alacağım. Ben kazanırsam o da bana profesyonel fotoğraf makinası alacak. Sanırım o yüzden oda gazlıyor beni ama bu sondu. Zaten mide fesadı geçiriyorum sandım. Çok kötü oldu midem. :52:Sen iyi etmişsin az yemekle. :34:

Geçmiş olsun diyelim sana o zaman..:16:
Bil bakalım eşim oturduğum masaya ne koydu..:47::47: 3 tane minik top kek..:56::56:

Bil bakalım eşim oturduğum masaya ne koydu..:47::47: 3 tane minik top kek..:56::56:
Ama sen yemezsin onları dimi? Bu saatte yersen daha büyük bir felaket olur. Bugün mesajlar Tuba'ya atılıyor bu arada.

Ebru selam Canim
Maydanozun vucuttaki suyu attigi konusunda bir bilgin deneyimin varmi

Keşke tutsaymışsın daha iyiymiş. Bişey yiyip içememişsin düzgünce:25:13. Takım hep böyle güzeldi yani :16:

Görüşürüz canım. :16:

Hoş geldin Burcu' cum. Emoş' ta gittiğine göre kaptan yardımcısı ilan ediyorum seni :34:

Tamam canım. Sözünü aldığıma göre listeye ekledim seni. Ama unutma giderken tartını mutlaka götür. Gerçi ben hatırlatırım sana. + çıkmakta yok. Çıkarsan çok fena yaparım seni :47::34:

Hamarat hatunun hali başka oluyor :9:Eee işleri bitirmişsin gel de iki lafın belini kıralım :52:

Ne güzel bir gün olmuş senin için. Gitmezse zaten o kilolar ben götüreceğim :27:

Ne güzel o kadar yürüyüşün ödülü bu olmuş. Ama kıymalı makarna ne onu anlamadım :44: Bence yeme hazır bu kadar güzel kilo veriyorken kendine başka bişeyler yap bence.

Noldu Özlem, hiç bişey anlamadım, neden kavga ediyorsun tartıyla :53:
Kaptancim davetini simdi gordum:)) misafirlerimi agirladim yolladim, yatayim artik:)
kızlaaarrr, emoşş bireyselde biz de takım olarak 2. olmuşuzzz.. walla bravoo..:46::46::46::46::46:
Heyyy superrrr!!!:)))

:)) bu da ayri bi yarisma oldu ne guzel:))

Tatlım zaten sana hayatından çıkar demiyoruz. Tickerına göre hedefe yaklaşık 15 kilon var. Bu 15 kilo gidene kadar boğazına dur diyeceksin kaba tabirle hedefine ulaşacaksın. Hedefe ulaştıktan sonrada her şeyden yiyebilirsin ama azar azar ve dengeleyerek. Ama kilo verme aşamasında bunlardan uzak durman lazım. Anlaştık mı?

Ramazanda oruç tutmamak daha kötü oluyor. Belki tansiyonun düşmüştür. Büroda da düzgünce bişey yiyemediysen eğer patrondan dolayı o da etkilemiştir. Dikkat et kendine. Hasta olma sonra. :34:

Canım kilonu yazarken 61,4 değilde 61.4 yazacaksın. Virgül yerine nokta koyacaksın. :34:

Beni takıma çağıran kaptan eski_bir_masal (Hilal) Ondan önceki kaptanda neyneyse' ymiş. Ayyıldızım bi ara geldi ama şimdi başka takımda sanırım. Hilal dünya tatlısı bir insan. :16:Uzun zamandır görüşemiyoruz. Ondan sonraki kaptanda benim zaten.

Hayırdır inşallah canım geçmiş olsun umarım kötü bir durum yoktur. Sana çocukları sormuştum cevap vermemişsin. :44:

Takmadım canım merak etme senin sporuna. Sadece sıkılaş daha ince görün istiyorum. :34: Seni izne ayırmayı istemiyorum. Eğer izne ayrılmayacaksan seni bu hafta listeye alıyorum canım. Hazır birincilik gitti elden, ortalamamızda güzelken gir listeye çok etkilenmeyelim. Tatile giderken de lütfen baskülünü valizinin bir köşesine iliştir. Tartı değişikliği olsun istemem. O karıştırıyor çünkü işi. Çok fazla paylaşım yapamasan da cuma bildirim yaparsın. Gerekirse telefon numaralarımızı alırız bildirimi de telefonla yaparsın. Tatilde de dikkat edersin. Ama + çıkmamak şartıyla. Önce bana söz vermen gerekiyor. Daha zamanımız var karar ver senide ekleyeyim listeye. Cevap bekliyorum.
Peki kaptan :34:
ayy canım sorma ya dün biraz tuvalete çıktım sabah yne tık yok çıldırcam yaaaa :50:

canım + çıkmandan iyidir tebriklerrr :52:

bebegim toparlıcaksın ben inanıyorum :52:

kötü düşünce yok bdan sonra vereceğim o lanet kiloların hepsiniiii :kkk:

sağol kuzummm

tebrikler canım :46:

ben pilav dışında beğendim canım :52:

ahahahahahahah ama karışmak lazımmm :52:

canım yayla ve pilav olmamış :50:

sen istersinde olmazmı kaptancım benim :52:

tebriklerrr :46:

emoşum çok geçmişler olsun özlerim ben seni ya arada gel lütfennn :5:

tebriklerrrrrrrrrrrr :52:

ben her türlü tatladırıcıya karşıyım. ben şekeri 3 yıldır bıraktım. bizde evde yani kimse şeker kullnmıo mesela erkek arkadaşımın evindede bi tek erkek arkadaşım kullnıo şeker ekmek insana yüktür. sanayi türleri ise insana hastalık yaapr

ay anca geldim kolay gelsin kuzummmm
peki :)

Menümü yazayım
Sahur:
1 kase dün akşamki ıspanaklı çorbadan
1 dilim ekmek
roka,reyhan
2 hurma

İftar:
Yine aynı çorbadan bu kez 2 kase (Merak etmeyin yarın bu çorba yok menüde :52: )
salatalık
küçük bir parça ramazan pidesi

iftardan bir saat sonra şekersiz çay

Bugün 2 lt su içtim :34:

Bir de mesaj sayılarımı yazayım:
10 temmuz: 12
11 temmuz: 6
12 temmuz: 10

Bundan sonra günlük bildireceğim. Söz! :34:

şekersizse bence içebilirsin dedim ama kızlar ne der acep? :52::52::52::52:

tamam kuzucum
:52::52:
kızlaaarrr, emoşş bireyselde biz de takım olarak 2. olmuşuzzz.. walla bravoo..:46::46::46::46::46:

:nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46:

Evet canım evet gidecek hepsi :9:

Bu menülere de kilo veremedin yaaa acaba sorun nerde. Menün çok güzel. Bu hafta kaçamağında yoktu. İnşallah önümüzdeki cuma daha güzel bir sonuç alacağız senden.

Hayatımda böyle bir pizza görmedim. Nasıl yediğini düşündükçe midem bulandı. :53:

Dukan diye açıklama yapman süper olmuş. Eğer direkt bazlama deseydin herkes sana yüklenecekti. Çok güzel bir menü afiyet olsun canım.

Tam diyecektim ki ekmekler fazla olmuş, kendin fark etmişsin zaten. Onun haricinde güzel bir menü afiyet olsun.

Bence bir sakıncası yok. Bir kaseden bişeycikler olmaz. :34:

İnşallah canım. Biliyorsun deneme süresi 3 hafta ama menülerin düzenli ve sende aktif olursan eğer Burcu' da olduğu gibi bir haftaya bile inebiliyor. :34:

kaptiş şişlik ve kabızlık var ya hala tam geçmedi şişliğim var davul gibi hissediyorum kendimi:50:

Kızlar bugün menü yazmıyorum. Bütün suç Ramazan'ın. Çok çok kötü kaçamak yaptım. Buraya yazıp sizleri de baştan çıkarmak istemiyorum. Hepinizden özür diliyorum. Bundan sonra asla böyle bişey olmayacak. Oruç gerçekten çok etkiledi beni. Ama söz bu hafta en az 1 kg gidecek. :17:İsteyen istediği cezayı verebilir. Cezaların en kötüsünü hak ettim.:26:

ahh kaptiş ahhhhh :47:

Bugünkü Menüm

03:00
1 dolu kase nesfit+süt

20:10
4 kaşık domatesli,biberli,kıymalı makarna
4 kaşık yoğurt

şuan 1 sade soda

2,5 litre su

Egzersizler

15:00
1,5 saat çarşıda orta tempoda yürüyüş

21:00
20 dakika hafif yürüyüş​

afiyet olsun kuzucum makarna göze batmadı bende :52:

Dakika başı tartılıyorum diye sinirlendim tartıya:52:
Yedim bile kaptan:56::56:

:nazar::nazar:AFiyet olsun cnm:46::46:

Afiyet olsuun diyetine göre güzel görünüyor menün.:56::56:

Afiyet olsun.Biraz fazla olmuş gibi:9:

Şeker yoksa bence sorunda yok.şimdiden afiyet olsun burcuu:16::16:

:32::32::32::32:
:46::46::46::46:

sağol cnm :54:

Menümü yazayım
Sahur:
1 dilim ekmek
roka,reyhan
2 hurma

İftar:
Yine aynı çorbadan bu kez 2 kase (Merak etmeyin yarın bu çorba yok menüde :52: )
salatalık

afiyet olsun canım :52:

kızlarrr bugün ulucanlar cezaevi müzesine gittik herşey o kadar gerçek ki ya ordaki duygu çok başkaydı herkesin eşyaları duvar yazıları olduğu gibi herşey o vahşetin kokusu insanlara yapılan zulümler herşey bir bir ortada balmumu heykeller çok başarılı tam gerçek zindanlardaki sesler bizi çıkarı burdan filan gerçekten zamanında aydınlar içerde iş yapmıcaklar adamlar dışardaymış o dar ağacını gördüm ya yüreğim sıkıştı gerçekten :14:

neyse 1 saat orda gezdik ordan hayvaat bahçesine gittik 1.5 saatte orda gezdik ayaklarım ağrımış artık dışarda olmama rağmen sıfır kaçamak bugün sadece suyu biraz az içmişim onuda geceye kadar tamamlıcam hayvanat bahçesinde çok eğlendik ama :52:

bu hafta o kilolar gidecekkkkkkkkkkkk
:kkk:
çok merak ettim orayı ne güzel gezmişsin. üstelik hiç kaçamak da yapmamışsın. tebrikler
Kızlar çarşıya çıkmadan önce üzerimdeki elbiseyle tartıldım.69.900 çıktım.2 saat sonra eve geldiğimde tekrar tartıldım 69.300 çıktım.Üzerimdeki elbiseyi çıkartıp tartıldım.68.800 çıktım.:52:

Birde akşama kıymalı makarna yapicam.yanına yoğurt veya ayran ve salata.Artık bugün böyle olacak.:56::56:
niye okadar sık tartılıyorsun özlem :1: her kıyafet ayrı ağırlıkta gelir. hepsiyle ayrı ayrı mı tartılcan :1:
sabah(08:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına peynirli yağsız tost

öğle(13:00)
1 porsiyon gögüs ızgara tabağı
(tabakta salata pilav közlenmiş sebzeler
bide gögüs vardı işte pilav hariç hepsinin yedim)
1 büyük ayran

akşam(18:30)
roka salatası
3 cin biber
yarım dilim zeytinyağlı tam bgday ekmek
4 yk yoğurt

3.5 litre su
500 ml yeşilçay
spor yok ama bolca yürüdüm

:42::42:
süper menü burcucum . akşamı yıne çok hafif geçiştirmişsin.
Eki Görüntüle 754010

ahahahahahahahahahha benm böle bi arkadaşım varrrrrrrrrrr
:52::52::52:
hahhhaaa . var böyle tipler . ama pizza da pizzaymış ha orduya yeter
Benim bugünkü menüm

Saat 10.00
1 haşlanmış yumurta
B.peynir
Salatalık
Domates
Yeşil çay

Saat 14.00
Sebzeli et sote
Ajvar sos
Ayran
Dukan bazlama

Saat 19.00

Sebzeli et sote
Ajvar sos
Ayran
Dukan bazlama

Daha sonra 1 bardak süt yada light meyveli yoğurt yiyeceğim..

Su 2,5 lt.oldu devam ediyor.1 bardak yeşil çay.
40 dk.spor.
süper menü canım. ajvar sos ne bu arada?
canım süt içme ayranı ye çükü sütteki laktik asit direk yağ olarak depolanırken yoğrttta bu miktar daha daha dha azzz :52: afiyet olsun :52:
burcuuuu ben her sahurda süt içiyorum. içmiyim mi?
bugünkü menüm:

sabah(08:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim light beyaz peynir
salatalık-maydonoz
şekersiz çay
2 dilim kepekli ekmek

öğlen(12:30)
1 kase tavuklu çorba
3 köfte
1 dilim kepekli ekmek

ara(18:00)
6 badem
1 grissini

akşam(20:45)
3 köfte(tavuk)
2 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
çoban salata

ekmeklerim fazla mı olmuş yaa :17::17::17:

su 2.1Lt ama daha içiyorum...
4 dilim ekmek yemişsin. aslında fazla değil bence.
kızlarrr annem erik kompostosu yapmış bana ayırdı hiç şeker koymadı sahurda içersin diyeee içmeli miyim?
bene i,ç belki kabızlığına da çare olur
harikaaa :46:

tebrikler kızlar. :46:
Kızlar bugün menü yazmıyorum. Bütün suç Ramazan'ın. Çok çok kötü kaçamak yaptım. Buraya yazıp sizleri de baştan çıkarmak istemiyorum. Hepinizden özür diliyorum. Bundan sonra asla böyle bişey olmayacak. Oruç gerçekten çok etkiledi beni. Ama söz bu hafta en az 1 kg gidecek. :17:İsteyen istediği cezayı verebilir. Cezaların en kötüsünü hak ettim.:26:
ne yaptın okadar kaptan? kebap mı yedin? baklava mı yedin ?
Bugünkü Menüm

03:00
1 dolu kase nesfit+süt

20:10
4 kaşık domatesli,biberli,kıymalı makarna
4 kaşık yoğurt

şuan 1 sade soda

2,5 litre su

Egzersizler

15:00
1,5 saat çarşıda orta tempoda yürüyüş

21:00
20 dakika hafif yürüyüş​
özlem sahurda nesfitle durabiliyor musun ? tok tutuyor mu?

fotograf makınesi için değer bence :34:
yemedin demi?
Menümü yazayım
Sahur:
1 dilim ekmek
roka,reyhan
2 hurma

İftar:
salatalık

afiyet olsun canım gayet iyi.

günaydın kızlar. bu sabah dükkanı ben açtım galiba kimsecikler yok.
ben dün gece de sahura kalkamadım. neden böyle oldu anlamıyorum. 2 günüm gitti boşu boşuna :(((

dünkü menüm:

sabah(10.00)
1 peynirli sandvic

ara(11.00)
1 şekersiz nescafe

ara( 17.00)
1 top sade dondurma , 1 dilim güllaç

akşam(19.00)
1 servis kaşığı menemen
1 dilim ekmek
2-3 çatal yağsız makarna(oğlumdan kalanı yedim)

su:3 lt
yürüyüş: dün sakindi çok şükür. sabah oğlumu anneme götürken 15 dk. yürüyüş.

Gunaydın hanımlar
Bugun tartıda 70 i gordum:((( ben yeniden 7 li rakamlar istemiyordum:(( misafir agırlayınca hep boyle oluyor, neyseki bir haftam var telafi etmek için.. Bugun de biz davetliyiz biyere...

Gunaydın hanımlar
Bugun tartıda 70 i gordum:((( ben yeniden 7 li rakamlar istemiyordum:(( misafir agırlayınca hep boyle oluyor, neyseki bir haftam var telafi etmek için.. Bugun de biz davetliyiz biyere...

günaydın tubacım. bugün de mutlaka çok güzel şeyler hazırlamıştır ev sahibi. insan dayanamıyor gerçekten ama sen lütfen çok dikkat et herşeyden az az yemeğe çalış. pilav ve ekmek yeme. herşey boğazımızda bitiyor.

Ebru selam Canim
Maydanozun vucuttaki suyu attigi konusunda bir bilgin deneyimin varmi
Evet Beril' cim ben hiç denemedim ama su attığını ve çok kullanıldığında sağlıksız olduğunu biliyorum. Dikkatli kullanmak lazım. Her bünyede aynı etkiyi yaratmıyor. Bazıları iyi geliyor, bazılarına kötü geliyor.

Ay 2 tane daha getirdi.:47: 5 sana 5 bana diyor..:47::47:
İnşallah yememişsindir. :47:

Kaptancim davetini simdi gordum:)) misafirlerimi agirladim yolladim, yatayim artik:)

Heyyy superrrr!!!:)))

:)) bu da ayri bi yarisma oldu ne guzel:))
Evet canım. Kilolar yakınlaştı iyice birbirine. Bakalım haftaya neler olacak.

Menümü yazayım
Sahur:
1 dilim ekmek
roka,reyhan
2 hurma

İftar:
salatalık

Sadece göze batan pide var canım. Oruç olunca insanında canı çekiyordur. Onun haricinde güzel bir menü. Su çok güzel 2 litre yapmışsın. Tebrik ederim seni. Mesaj sayılarını not aldım. Günlük göndermen senin içinde kolay olur unutma. :34:

çok merak ettim orayı ne güzel gezmişsin. üstelik hiç kaçamak da yapmamışsın. tebrikler

niye okadar sık tartılıyorsun özlem :1: her kıyafet ayrı ağırlıkta gelir. hepsiyle ayrı ayrı mı tartılcan :1:

yemedin demi?

Çok kötüydü canım menüm. Diyete göre çok kötü aslında diyetten önceki yemelerime rağmen iyiydi ama diyet için kötü bir menüydü. Fotoğraf konusuna çok büyük merakım var ve yetenekli sayılırım. Uzun zamandır almayı düşünüyorum ama hep erteliyorum acelesi yok diye. Birazda tuzlu oluyor profesyonel makinalar. Ama bu kez alacağım inşallah. :16:

ben dün gece de sahura kalkamadım. neden böyle oldu anlamıyorum. 2 günüm gitti boşu boşuna :(((

dünkü menüm:

sabah(10.00)
1 peynirli sandvic

ara(11.00)
1 şekersiz nescafe

ara( 17.00)

akşam(19.00)
1 servis kaşığı menemen
1 dilim ekmek

Menünü hiç beğenmedim canım. Sağlıksız görünüyor. Uzun süre aç kalmışsın. Arkasından tatlı yemişsin. Akşam çok az olmuş ve karbonhidrat ağırlıklı. Protein yok menüde . Bu arada dün gece eşim koltukta uyuyakalmış, bende saati kurmuştum. Kalktık ki saat 03:30 ezan 03:44 te okunuyor. Apar topar bişeyler atıştırdık ama zor geçecek bugün benim için. Bundan sonra uyumak yok bana :9:

saat 10buçuk oldu hala uyuyormusunuz ya
Minik cadı uyuyunca bende kalkmadım. :9:

günaydın tubacım. bugün de mutlaka çok güzel şeyler hazırlamıştır ev sahibi. insan dayanamıyor gerçekten ama sen lütfen çok dikkat et herşeyden az az yemeğe çalış. pilav ve ekmek yeme. herşey boğazımızda bitiyor.
Haklısın canım. İstersen eğer başarıyorsun çünkü geçen yıl ben öyleydim. Misafirliğe bile gitsem sadece yemem gerekenleri yiyordum. Hatta artık etrafımdakiler o kadar çok alıştılar ki teklif bile etmiyorlardı. Çok katıyımdır bu konuda. Yemeyeceksem yemem ama bu sene acaip bi rahatlık var üstümde. Sanırım başardım yine başarabilirim duygusu ama biran önce bundan kurtulmam lazım. İşe dönmeden eski kiloma inmek istiyorum.

Gunaydın hanımlar
Şimdi ben kaçamak yaptım diye size kızamayacak değilim. Kendime de kızarım size de unutmayın bunu. Ben dahil bu cuma kimsede + kilo istemiyorum. Hatta hiç kimsenin yüzdesi 0.30 altında olmayacak. Yoksa çok kötü korkun benden :47:

yemedin demi?

canım gezilmesi gereken bi yerrr :16:akşam canım bişi istemedi açıkçası zate 10 buçukda uyuyakalmışım :32:

dünkü menüm:

sabah(10.00)
1 peynirli sandvic

ara(11.00)
1 şekersiz nescafe

ara( 17.00)

akşam(19.00)
1 servis kaşığı menemen
1 dilim ekmek

canım çok sağlıksız ya hep k.hidrat olmş proteine yüklennnnn

Gunaydın hanımlar

gırtlak tutlmuo dimi tubiii :43:

Evet Beril' cim ben hiç denemedim ama su attığını ve çok kullanıldığında sağlıksız olduğunu biliyorum. Dikkatli kullanmak lazım. Her bünyede aynı etkiyi yaratmıyor. Bazıları iyi geliyor, bazılarına kötü geliyor.

İnşallah yememişsindir. :47:

Evet canım. Kilolar yakınlaştı iyice birbirine. Bakalım haftaya neler olacak.

Sadece göze batan pide var canım. Oruç olunca insanında canı çekiyordur. Onun haricinde güzel bir menü. Su çok güzel 2 litre yapmışsın. Tebrik ederim seni. Mesaj sayılarını not aldım. Günlük göndermen senin içinde kolay olur unutma. :34:

Çok kötüydü canım menüm. Diyete göre çok kötü aslında diyetten önceki yemelerime rağmen iyiydi ama diyet için kötü bir menüydü. Fotoğraf konusuna çok büyük merakım var ve yetenekli sayılırım. Uzun zamandır almayı düşünüyorum ama hep erteliyorum acelesi yok diye. Birazda tuzlu oluyor profesyonel makinalar. Ama bu kez alacağım inşallah. :16:

Menünü hiç beğenmedim canım. Sağlıksız görünüyor. Uzun süre aç kalmışsın. Arkasından tatlı yemişsin. Akşam çok az olmuş ve karbonhidrat ağırlıklı. Protein yok menüde . Bu arada dün gece eşim koltukta uyuyakalmış, bende saati kurmuştum. Kalktık ki saat 03:30 ezan 03:44 te okunuyor. Apar topar bişeyler atıştırdık ama zor geçecek bugün benim için. Bundan sonra uyumak yok bana :9:

Minik cadı uyuyunca bende kalkmadım. :9:

Haklısın canım. İstersen eğer başarıyorsun çünkü geçen yıl ben öyleydim. Misafirliğe bile gitsem sadece yemem gerekenleri yiyordum. Hatta artık etrafımdakiler o kadar çok alıştılar ki teklif bile etmiyorlardı. Çok katıyımdır bu konuda. Yemeyeceksem yemem ama bu sene acaip bi rahatlık var üstümde. Sanırım başardım yine başarabilirim duygusu ama biran önce bundan kurtulmam lazım. İşe dönmeden eski kiloma inmek istiyorum.

kaptiş ne yedin yaww o kadarrrr :44:

günaydın kızlarrrr ayy bugün anam bi sürü iş verdi yaaa evi temzilicem kara lahana dolması sarcam yiyebilirim dimiiii :17:

Back
X