- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Senin sayende Burcu' cum eğer o 100 gram gitmeseydi şuan ikinci ya da üçüncüydük. Teşekkürler yenidenafiyrt olsun kaptişşşş pide koklamaya bayıldımmmmmmmmmmmmmmm
ödev yapıodum kaptiş yaaaaa birinci bizizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:118::118::118::118::118::118::118:

Hayırdır inşallah kuzum? Umarım önemli bişey değildir. Merakta bırakma bizi. :44:iyi geceler kızlarrr herkese şimdiden iyi haftasonları ben yarın yokum![]()
Pide haricinde güzel bir menü. Koklasaydın yaaa sadeceiyi geceler kızlar yatmadan önce bi bakayım dedim birinci olmusuz yuppieçok mutlu oldum. gelmişken menümü de yazayim yarın büroda uzun uzun alıntı yapasım mesajlari.
sahur
menemen yedik eşimle miktarı tam bilmiyorum ama bir servis kaşığı gibi düşünebiliriz
2 dilim ekmek
iftar
1kepçe tarhana çorbası
1tabak taze fasulye.
çok çok az pide
yürüyüş
sabah 15 dk anneme giderken
9da 2 km bankaya
öğleden sonra 3km

Bulgurla yapılan köftelere bişey demezsek eğer ama bana o tepsideki oruk yağlı gibi göründü. Bide senin az kilo vermende sanki bu bulgurların parmağı var gibi geldi. Şişkinlik yapmış olabilir. Dondurma haricinde üç menünde güzel. Spor ve su miktarı da öyle. Sen üç gün menü yazmadın da ben neden görmedim :44:17 temmuz menüm
02:00
2 dilim kavun
peynir
bir parça ekmek
2 fincan şekersiz çay
20:05
yarım kase mercimek çorbası
biraz patatesli köfte
(kısır gibi bulgur,salça yoğruluyor
içine haşlanmış patates konulup yine yoğruluyor)
biraz soğanlı,maydanozlu kıyma
300ml ayran
22:00
1 sade soda
2,5 litre su
Êgzersizler
18:30
30 dakika minoşşla sahilde yürüdük
22:00
1 saat 15 dakika sahilde bebek arabasıyla normal tempoda yürüyüş
18 temmuz menüm
1 kase nesfit+süt
4 kaşık fırında güveç
(patlıcan,domates,biber ve kuşbaşı et)
1 kase kadar yoğurt
1 parça içli köftenin fırında tepsiye basılmış hali
21:00
400ml kayısılı form çayı ve yeşil çay karışımı
23:00 sade soda
2,5 litre su
Egzersizler
1,5 saat sahilde bebek arabasıyla hızlı tempoda yürüyüş
19 temmuz mneüm
büyük bir kase nesfit+süt
2 siyah zeytin
sucuklu yumurta
domates,salatalık
peynir
bir parça helva
bir parça ekmek
20:30
sade türk kahvesi
21:30
2 küçük top meyveli dondurma
23:00
1 sade soda
2,5 litre su
Egzersizler
2 saat sahilde bebek arabasıyla hafif tempoda yürüyüş
Su haricinde menünü çok beğendim. Afiyet olsun. Spor yok mu?Menümü yazayım kızlar:
sahur:
yeşil mercimek çorbası
2 kk peynir
domates salatalık
1 bardak çay
2 hurma
akşam
semizotlu yoğurt
5 kaşık kavurma (kavurma mı denir haşlama mı emin değilim ikisinin arası bir şey)
haşlanmış havuç
3 bardak çay
su çok az oldu 1 lt![]()
Kızlar bu arada ben menüye eklemeyi unutmuşum. 35 dk tempolu yürüyüş bebek arabasıyla. Ayrıca bugün araba eşimde olduğu için iş yerine de otobüsle gittim. Arada bayağı yürüdüm. Bu arada bebiş henüz kreşe başlamadan kreş parası ödemeye başladım. Biraz saçma oldu ama mecbur kaldım.

Son düzenleme: