Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ozlemcim senin mesajını alımtılayıp altına baska mesj yazmısım, ters oldu senin mesajının cevabını da buraya yazayım:)

Evet ya misafirlikler beni bozuyor, bu uc gun biraz salar gibi oldum, kilo vermenin rahatlıgı mıdır nedir, ama yok rahtlamak yok.. Daha cok kilo var gonderecek...:)

Bu arada dun aksamki dogumgunu pastasından azıcık yedin, ama masa tatlı doluydu, baska hiç birinden yemedim, gullac, sakızlı muhallebi, kalbıra bastı vardı ayriyetten , yemedim ama:)
Neyse bu 4 gün orantılarsın artık + çıkmayalım.Çok kötü bir duygu:17:
sabah(12:30)
sahanda yumurta
2 dilim çavdar
7 zeytin
yarım kk peynir
domates
salatalık
biber
şekersiz çay

akşam(18:30)
5 yk taze fasulye
salata
yarım dilimden dha az pide

o 6 saatlik arada kızlar meyvenin dibine vurduk arkdaşlarla ben kayısıyı çok yedim

3 litre su
spor yok.
öğlene kadar uyudun sanırım:16:Afiyet olsun burcu güzel menü.:nazar:kayısılarda kabızlığa iyi gelir:52:

Bisküvi ve kebap ekmeği haricinde güzel bir menü. Sanırım bu yemeğin adı tepsi kebabı. Çok lezzetli oluyor. Afiyet olsun.
Ellerine sağlık canım. Başka mesaj atan yok sanırım. Biran önce bu konuyu düzeltmemiz lazım. En kısa zamanda lütfen herkes çekidüzen versin paylaşımlara ve mesaj sayılarına.
Burculardan başka mesaj sayısını gönderen olmadı kaptan.Tuba'da telefondan sayamıyor sanırım:34:

evet güzel oluyor tadı:56:tek çeşit olduğu zaman özellikle bu tarz yemeklerde yerken ayarı tutruramıyorsun sanki.
dün kalAN ETİN yanına pilav,çorba,patlıcan salatası yaptım hem daha az yemiş oldum,ekmeğide çok çok az yedim daha hafif hisdsettim kendimi.
gonaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 salatalık 1 domates 2 tane biber
1 dilim peynir

ara 1 tane elma

öğle 1 kase nesfit yağsız sütle

ara 1 tane mavi yeşil pirinç patlağı

akşam
1 kase çorba
4 yemek kaşığı etli patlıcan yemeği
salata
1 tane ceviz içi

3 litre su
güzel menü afiyet olsun.Umarım 1 tane pirinç patlağından kastın 1 paket değildir:52:

canım dünkü mesaj sayım 5
cnm bir önceki günün mesajlarınıda sayman lazımdı.:34:

Günaydın takımımın güzel ve çıtır hatunları :16:Herkese güzel, mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum. :54:

Günaydın hoş geldin çıtır anne:34: Teşekkürler senin içinde güzel,mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir hafta olur inşallah:16:

Dünkü menüm

02:00
2 dilim peynirli pide
2 siyah zeytin
minik bir parça Karpuz
2 bardak şekersiz çay
1 tane çilek reçelinin çileği:52:

20:05
1 parça tepside et
1 yemek kaşığı kadar bulgur pilavı
3 yemek kaşığı közlenmiş bol biberli patlıcan salatası
1 kaseden az mercimek çorbası
400ml ayran
minik bir parça kebap ekmeği:52:

20:45
1 fincan şekersiz türk kahvesi

23:30
1 sade soda

2,5 litre su

Egzersizler

21:10
1 saat 45 dakika sahilde bebek arabasıyla yürüyüş

Son düzenleme:
Tuba'nın mesaj sayısı;

19 temmuz:10

20 temmuz:10

Son düzenleme:
Kızlar ben şimdi çıkıyorum. Kardeşimin ve benim bebişim için kuran okutacağız. İftara da kardeşimde olurum. Gelmeye çalışırım ama gelemezsem merak etmeyin. :16:

Not: Takımımızı boş bırakmayın olur mu? Dün çok boş kalmış. Hiç gelmeyenler var. :20:

öğlene kadar uyudun sanırım:16:Afiyet olsun burcu güzel menü.:nazar:kayısılarda kabızlığa iyi gelir:52:

Burculardan başka mesaj sayısını gönderen olmadı kaptan.Tuba'da telefondan sayamıyor sanırım:34:

evet güzel oluyor tadı:56:tek çeşit olduğu zaman özellikle bu tarz yemeklerde yerken ayarı tutruramıyorsun sanki.
dün kalAN ETİN yanına pilav,çorba,patlıcan salatası yaptım hem daha az yemiş oldum,ekmeğide çok çok az yedim daha hafif hisdsettim kendimi.

güzel menü afiyet olsun.Umarım 1 tane pirinç patlağından kastın 1 paket değildir:52:

değil değil sadece paketin içinden 1 tane aldım

gunaydın kızlarr....
dünkü menüm

sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 domates 1 salatalık 2 biber
3 zeytin
1yk menemen
1 fincan yeşil çay

öğle
1 kase nesfit yağsız süt

ara 1 tane antep fıstıklı baklava(yedikten sonra çok pişman oldum ama iş işten geçmişti artık)

akşam
1 kase sebze çorbası
1 kase salata
4 yk etli patlıcan yemeği (dünden kalmıştı)

3 litre su yarım saat bebek arabasıyla yürüyüş

MENÜM

Sahur (03:00)

1 tane hurma
Minik bir şeftalinin yarısı (bunları sahuru hazırlarken atıştırdım.)
1 tabak zeytinyağlı barbunya
Azıcık peynir, domates
1 tane haşlanmış yumurta
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Yarım fincan şekersiz çay

İftar (20:18)

1,5 porsiyon zeytinyağlı yeşil fasulye
Bol salata
1 kaşık yoğurt

3 litre su

Şuanda da liptonun limonlu soğuk çayını içiyorum. İçmemem lazım ama dayanamadım. Kalorisi çok düşük diyecektim ki o 100 ml kalorisiymiş. Ben 330 ml içtim. :26:

Kızlar yaaa bende bir sorun var çözemedim. Kabız değilim, kendimi şiş hissetmiyorum. Bugün iftardan önce yine tartıldım (taktım yaa kafaya) 70,6 çıktım. Dün 70 ti. İyici sinirlerim oynamaya başladı. Normalde bu yediklerimi yesem bir haftada kesin 2 kilo veririm. Şimdi gram oynamıyor. Sürekli hareket etmeye çalışıyorum. Oruç oruç zor oluyor ama yinede bir işe yaramıyor. :53:
menün gayet iyi kaptan bi sıkıntı yok o soğuk çayları hiç denemedim. emzirmeyı bıraktın ardından ramzan girdi metobolizma yavaşlamış olabilir.ramazandan sonra normale döner. yarıladık zaten
Kaptancım ben de mi kaldırsam acaba tartıyı persembe aksamına kadar, ay iyi fikir aslında kaldırayım, evet evet kLdırayım...

Bu arada gorumcemden eve döndük, herkes yattı şimdi , ben de biraz toparlayım, ütü filan yapayım, yarın da misafir var işte yine..
oğlum sürekli tepesine çıkıp durduğu için ben kaldırdım. bir önceki tartımı da böyle bozmuştu sıpa. bu sabah tartıldım cumaya kadar indirmem artık.
Ceza önermiştim sana güllaç için. Kimseden ses çıkmadı. Ben iki gün 3 mil leslie daha ekliyorum cezana. Bununla birlikte tam 3 gün 3 mil leslie cezan var. Haberin olsun not alıyorum. Bu arada benimde 4 gün leslie cezam duruyor. Ama fırsat bulamadım bebişten. En kısa zamanda yapacağım inşallah. :17:

Hadi bakalım kolay gelsin sana. Bende temizlik için yarını bekliyordum. Benim uyuz kocam iş için piknik ayarlamış ve yarın saat 11:00 de piknik yerinde olup hazırlık yapmamız lazım. Bi sürü söylendim minicik çocukla oruç oruç oralarda ne işimiz var diye. Ev resmen rezalet durumda. Bi mutfağı toparlayabiliyorum günlük. Onun haricinde minişten hiç fırsat olmuyor. Biran önce evi temizlemem lazım ki iftara misafir çağırayım. Allahım aklımı koru nasıl çıkacağım bu işin içinden. :50:
ramazan ortasında ne pikniği yaw :44:
kızlar bugü n güzel ama saçma birgündü bende anlamadım yedik içtik ama sonunda bayramlık ağzım açıldı iyi oldu rahatladım :52:menüm çok iyiydi bugün protein ağırlıklı tek kaçamak bi anda gözüm döndü yarım bazlamayı yemişim onu yiyip aydınlandıktan sonra hiç bişi yemedim ttlı pasta filan vardı hepsini geri çevirdim kendime ceza verdim her türlü cezayada razıyım :50:
kime açtın bayramlık ağzını diyecektim ki aşağıda açıklamışsın :1:
sabah(11:30)
1 sahanda yumurta
1 dilim çavdar
5 zeytin
1 kk peynir
domates salatalık
1 parça helva(fındık kadar)
şekersiz çay

ara(15:00)
3 tane kayısı

öğle ve akşam(18:30)
ızgara et
domates salatalık biber
yarım bazlama
:17:
ayran

3 litre su
2 tane maden suyu

bazlama dışında bence güzel. ben de bazlama yedim hafta sonu çok güzel ya insan dayanamıyor gözünün önüne koyunca
zumba yapan dostlar bana bi link filan atın da onu yapayım bi sürü var nette cezam var malum ama acısı çıkacak o cezanın bu hafta inş. :52:
ben hiç yapmadım bi fikrim yok malesef
Ütülerimi yaptım yatıyorum şimdi ama once dunku menumu yazayım

Sahura kalkamadım

İftar
1 kepce domates corbası
1 yemek kasıgı pilav
1 parca kuzu eti
1 parca tavuk
Salata
2 hurma
Minik bir dilim dogumgunu pastası yanında azıcık dondurma

Su 2,5 lt
Spor
2,5 saat cocuklarla avm gezmesi
ekmek yemediğin için pilav görmezden gelinebilir. pasta da çok ince dilimmiş . yemişsin artık yapacak bişey yok sporla telafi edersin :34:
dünkü menüm

1 kaşık nesfit+süt
(poşetin dibinde bukadar kalmıştı:52:)

3 tane petibör bisküvi

şekersiz çay

tepside et
(içinde kıyma,maydanoz,soğan,sarımsak,biber)

2 dilim pişmiş domates
1 pişmiş biber

2-3 parça kebap ekmeği
salata
600 ml ayran

1 fincan sade türk kahvesi

21:15
1 sade soda

22:30
1 fincan şekersiz çay

2,5 litre su

Egzersizler
21:00
1,5 saat sahilde bebek arabasıyla normal tempoda yürüyüş
sahurun yıne çok hafif canım. kebap ekmeği göze batıyor sadece. özlem sizin oralarda diyet yapmak da eziyet oluyordur ya her yemeği çok güzel
gonaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 salatalık 1 domates 2 tane biber
1 dilim peynir

ara 1 tane elma

öğle 1 kase nesfit yağsız sütle

ara 1 tane mavi yeşil pirinç patlağı

akşam
1 kase çorba
4 yemek kaşığı etli patlıcan yemeği
salata
1 tane ceviz içi

3 litre su
şu lıght pirinç patlağı dışında çok çok güzel bir menü canım. bu tarz lıght ürünler yemiyoruz aşağıda açıklamış kaptan zaten.
Kızlar kardeaimin pastasını yaptım, kendim sevmediğim sekilde yaptım yememek için, artık bi tadına bakarım aksam.. Annem de aksama patates de yapalım diyor, her menuye patates ekliyor yaa, yok dedim yapmayalım yeter bize olanlar dedim yapmicaz:))
şu patatesi ben de çok kullnıyorum. diyete başladığımdan beri patates bitmıyo evde :1:
Ozlemcim senin mesajını alımtılayıp altına baska mesj yazmısım, ters oldu senin mesajının cevabını da buraya yazayım:)

Evet ya misafirlikler beni bozuyor, bu uc gun biraz salar gibi oldum, kilo vermenin rahatlıgı mıdır nedir, ama yok rahtlamak yok.. Daha cok kilo var gonderecek...:)

Bu arada dun aksamki dogumgunu pastasından azıcık yedin, ama masa tatlı doluydu, baska hiç birinden yemedim, gullac, sakızlı muhallebi, kalbıra bastı vardı ayriyetten , yemedim ama:)
tebrikler iraden için :34:
kızlar bugün arkadaşlarım gelcekti tamamen aklımdan çıkmış neyse onlar geldi sunumu hallettik çok güzel oldu perşembe günü sabah sunum var çarşamba prova yapcaz cuma sınavım var yani bu hafta çok yoğunum ama girmeye çalışcam bugün son yatış günü yarından itibaren yardırmam lazım hem sunuma hem sınava çalışcam :50:
allah kolaylık versin
sabah(12:30)
sahanda yumurta
2 dilim çavdar
7 zeytin
yarım kk peynir
domates
salatalık
biber
şekersiz çay

akşam(18:30)
5 yk taze fasulye
salata
yarım dilimden dha az pide

o 6 saatlik arada kızlar meyvenin dibine vurduk arkdaşlarla ben kayısıyı çok yedim

3 litre su
spor yok.
menü süper de meyveler abartılmış
Günaydın takımımın güzel ve çıtır hatunları :16:Herkese güzel, mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum. :54:
günaydın kaptaaannn
Dünkü menüm

2 dilim peynirli pide
2 siyah zeytin
minik bir parça Karpuz
2 bardak şekersiz çay

1 parça tepside et
400ml ayran

1 sade soda

2,5 litre su

Egzersizler

sahurda peynirli pideyle karpuz olmasaymış iyiymiş. sahur yerine iftarda yeseydin pideyı yıne eritirdin yatana kadar ama sahurdakı direkt yağ olarak depolanıyo.
Kızlar ben şimdi çıkıyorum. Kardeşimin ve benim bebişim için kuran okutacağız. İftara da kardeşimde olurum. Gelmeye çalışırım ama gelemezsem merak etmeyin. :16:

Not: Takımımızı boş bırakmayın olur mu? Dün çok boş kalmış. Hiç gelmeyenler var. :20:

güle güle kaptan allah kabule etsin. pazarları böyle oluyo malum

günaydın hafta sonu işin ucunu kaçıranlardan biri de benim :30:

cumartesi
sahur
1 sahanda yumurta
1 dilim peynir
domates
2 dilim ekmek

iftar
1 kase mercimek çorbası
1 tabak mantarlı tavuk sote
1 yemek kaşığı et sote(pilavla servis ediliyordu, pilavını yemedim )
1 kase yoğurt
biraz salata
2 bardak şekersiz vişne kompostosu
2 dilim bazlama. (bir bazlamayı 6 ya böldü. 2 dikdörtgen dilimini yedim) :30:

buraya kadar yıne bazlama affedilir belki ama yemekten sonra hayatımda ilk defa ekmek kadayıfı yedim. yengem evde kendi yapmış şekeri azdı o yüzdn ama tabıkı bu bahane değil cezama razıyım. üstelik yanında dondurma da vardı :14:
1 bardak şekeriz çay içtim sonra da

su 2,5 lt
yürüyüş sabah 15 dk oğlumu anneme götürdüm.
akşam üzeri 15 dk annemlere giderken yürüdüm.

pazar
sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek

iftar
çok az patlıcan kebap (3-4 köfte ile biraz patlıcan- kızartma değildi)
1 kase yoğurt
2 dilim beyaz ekmek :47:
2 top sade dondurma

regl oldum bugünden itibaren bu hafta oruçlu olmayacağım. sabah evde tost yıyıp çıktım güya yanıma nesfit alacaktım evde unutmuşum. bu öğle ne yıyeceğim bilmıyorum hiç :((

bu arada pazar günü 2,5 lt su içtim.

çarşşıya alışverişe gittik 2 saat yürüdüm spordan sayılırsa işte

ay parça parça yazıyorum da sonradan aklıma geliyor. hafta sonu tuvalet sorunum çözüldü. cumartesi tartıldım 60,5 çıktım bu sabah son kez tartıldım tartıyı kalldırdım. 60,7 çıktım. bu ekmek kadayıfları bazlamalar anında 200 gr olarak geri dönmüş bana :43: hedefim cuma sabahına kadar 60a inmek.

dün birkaç tencere yemek yaptım annemler yıne ısrar ederse burda kalk yanlız iftar yapma dıye yemekleri bahane edeceğim kedni evimde iftar yapacağım zaten oruçlu değilim. bu sayede daha kontrollü yemek yerim kendim. babam her akşam pide alıyor hiç kaçamak yapmasam pıdeye dayanamıyorum. annem her akşam pilav yapıyor zor oluyor yani.

günaydın kaptişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :52:

yok özlemim ya eskiden çok uyurdum müstakil evde otururken ama apartmana taşındığımdan beri öğle uykusu haram bebeler çok ses yapıo oturanlar bi tuhaf filan :52: erken kalktım aslında tam kahvaltıya oturcam arkadşlar biz gelioz diye aradı onları bekledim filan derken o saati buldu:52:

Dünkü menüm

2 dilim peynirli pide
2 siyah zeytin
minik bir parça Karpuz
2 bardak şekersiz çay

1 parça tepside et
400ml ayran

1 sade soda

2,5 litre su

Egzersizler

bebegim gece ki karpuz olmamışşş :50: ama geneli iyi bi menü :nazar:

görüşürüz kaptişşşşşşşşşş :3:

gunaydın kızlarr....
dünkü menüm

sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
3 zeytin
1yk menemen
1 fincan yeşil çay

öğle
1 kase nesfit yağsız süt

ara 1 tane antep fıstıklı baklava(yedikten sonra çok pişman oldum ama iş işten geçmişti artık)

akşam
1 kase sebze çorbası
1 kase salata

baklava dışında güzel bi menü canım ama

2 dilim baklavanın 500 kalori olduğunu söyleyen Altın, tatlı tüketenleri spor yapması gerektiğini ifade etti. Altın, "2 dilim baklava kişilerin 1 saate yakın tempolu yürüyüş demektir. Düşünmek gerekiyor ne kadar tatlı tüketmeleri gerekiyor bayramda. 2 saatlik ev işi bir tek baklava yapıyor. 6-8 baklavayı hesap edersek bunun telafisi yoktur. Şeker hastaları hastalanacaktır. Sağlıklarına dikkat etmeleri gerekiyor. Tükettiğiniz her bir porsiyon baklava için 500 kalori alırsınız. Bunu eritmek için de 1.5 saat hızlı tempolu yürüyüş, 1.5 saat hızlı yüzmek, 1 saat tempolu bisiklet çevirmek, 1 saat futbol oynamak, 2 saat tempolu ev temizliği, iyi bir tenis oyuncusuysanız 45 dakika tenis oynamak gerekiyor' dedi.

bundan sonra baklava yemeyi bi düşün :52:

menün gayet iyi kaptan bi sıkıntı yok o soğuk çayları hiç denemedim. emzirmeyı bıraktın ardından ramzan girdi metobolizma yavaşlamış olabilir.ramazandan sonra normale döner. yarıladık zaten

oğlum sürekli tepesine çıkıp durduğu için ben kaldırdım. bir önceki tartımı da böyle bozmuştu sıpa. bu sabah tartıldım cumaya kadar indirmem artık.

ramazan ortasında ne pikniği yaw :44:

kime açtın bayramlık ağzını diyecektim ki aşağıda açıklamışsın :1:

bazlama dışında bence güzel. ben de bazlama yedim hafta sonu çok güzel ya insan dayanamıyor gözünün önüne koyunca

ben hiç yapmadım bi fikrim yok malesef

ekmek yemediğin için pilav görmezden gelinebilir. pasta da çok ince dilimmiş . yemişsin artık yapacak bişey yok sporla telafi edersin :34:

sahurun yıne çok hafif canım. kebap ekmeği göze batıyor sadece. özlem sizin oralarda diyet yapmak da eziyet oluyordur ya her yemeği çok güzel

şu lıght pirinç patlağı dışında çok çok güzel bir menü canım. bu tarz lıght ürünler yemiyoruz aşağıda açıklamış kaptan zaten.

şu patatesi ben de çok kullnıyorum. diyete başladığımdan beri patates bitmıyo evde :1:

tebrikler iraden için :34:

allah kolaylık versin

menü süper de meyveler abartılmış

günaydın kaptaaannn

sahurda peynirli pideyle karpuz olmasaymış iyiymiş. sahur yerine iftarda yeseydin pideyı yıne eritirdin yatana kadar ama sahurdakı direkt yağ olarak depolanıyo.

güle güle kaptan allah kabule etsin. pazarları böyle oluyo malum

ay burcucum ya inan böle sıcak sıcak geldi o bazlama bide zaten diyete girmeden önce çok düşkünlüğüm vardı hamurişine 13 marttan beri hiç ağzıma poğaça kek filan sürmedim ha kek 1.5 ay önce yemiştim ama oda yarım dilim filan nasıl bi gözüm dönmüşse et filan görmedi gözüm yaaa cezam da zumba oldu bi ara yapacağım :52:

cumartesi
sahur
1 sahanda yumurta
1 dilim peynir
domates
2 dilim ekmek

iftar
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
biraz salata

buraya kadar yıne bazlama affedilir belki ama yemekten sonra hayatımda ilk defa ekmek kadayıfı yedim. yengem evde kendi yapmış şekeri azdı o yüzdn ama tabıkı bu bahane değil cezama razıyım. üstelik yanında dondurma da vardı :14:

su 2,5 lt

pazar
sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek

iftar
1 kase yoğurt
2 top sade dondurma

regl oldum bugünden itibaren bu hafta oruçlu olmayacağım. sabah evde tost yıyıp çıktım güya yanıma nesfit alacaktım evde unutmuşum. bu öğle ne yıyeceğim bilmıyorum hiç :((

bebeğim sen günahın büyüğünü işlemişsin bu hafta sou yemeğin üstüne tatlı yemişsin dondurma neyse ama ekmek kadayıfı şekersiz bile olsaaa un yağ aman Allah'ım yani ekmek için kızma kendine :50: :30:

kızlar günaydın bu saate kadar uyumadım merak etmeyin 10 da kalktım markete gittim alışveriş yaptım geldim evi topladım onları yerleştirdim filan derken bu saat oldu saat 1 gbi de derse oturcam arada buralarda olurum:52:

gunaydın kızlarr....
dünkü menüm

sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
3 zeytin
1yk menemen
1 fincan yeşil çay

öğle
1 kase nesfit yağsız süt

akşam
1 kase sebze çorbası
1 kase salata

afiyet olsun baaklava dışında güzel bir menü.neyseki bir taneyle yetinmişsin:34:

Aman hiç sormaa ya:52:zaten 4te yattım 7.5ta kalktım pideyi yediğim gün,erimiştir inşallah:52: karpuzda kibrit kutusu kadar.:56:

cumartesi
sahur
1 sahanda yumurta
1 dilim peynir
domates
2 dilim ekmek

iftar
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
biraz salata

su 2,5 lt

pazar
sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek

iftar
1 kase yoğurt
2 top sade dondurma

afiyet olsun cnm zateen hatalarını biliyorsun.Ramazanda kaçamaklar kaçınılmaz oluyor zaman zaman ama abartmamak lazım:34:
yok özlemim ya eskiden çok uyurdum müstakil evde otururken ama apartmana taşındığımdan beri öğle uykusu haram bebeler çok ses yapıo oturanlar bi tuhaf filan :52: erken kalktım aslında tam kahvaltıya oturcam arkadşlar biz gelioz diye aradı onları bekledim filan derken o saati buldu:52:
bebegim gece ki karpuz olmamışşş :50: ama geneli iyi bi menü :nazar:
Müstakilde evde oturmaya alışınca insan apartman hayatı zor gelir normal uyuyamaman:52:
Karpuz 1 kibrit kutusu büyüklüğünde cnm:56:

Son düzenleme:
keyifli bir hafta olması dileğiyle kardeş takımımıza günaydınlar:16:

ebrucum teşekkürler tatlım çok memnun oldum....hemen paylaşım alnına bildiriyorum
:21::10::8::7:

$1069424_468967996532141_533064120_n.webp

ayy buna çok güldüm yaaaa :52::60:

afiyet olsun baaklava dışında güzel bir menü.neyseki bir taneyle yetinmişsin:34:

Aman hiç sormaa ya:52:zaten 4te yattım 7.5ta kalktım pideyi yediğim gün,erimiştir inşallah:52: karpuzda kibrit kutusu kadar.:56:

afiyet olsun cnm zateen hatalarını biliyorsun.Ramazanda kaçamaklar kaçınılmaz oluyor zaman zaman ama abartmamak lazım:34:

Müstakilde evde oturmaya alışınca insan apartman hayatı zor gelir normal uyuyamaman:52:
Karpuz 1 kibrit kutusu büyüklüğünde cnm:56:

Offf o baklavayi yememeliydim 1 tanesi 250 kaloriymis yani 1 saat tempolu yuruyuse bedel neyse bu son onumuzdeki 5 ay baklava yok

Kızlar gelemedim haftasonu. Geçmişi okudum çok konuşmamışsınız. :33: Haftasonu kaçamakları olmuş bir sürü. :27: Ne yazık ki o kaçamakçılardan biri de benim. :17: cezam neyse hazırım. furun beyim, furun. öyle hakkediyorum. Su içmedim ben. :17: tüm hatftasonu içtiğim su 1.5 lt. :17: Regl dönemimdeyim 2 gündür oruçlu değilim ancak dün sahurda yedim bir şeyler. Menülerimi yazayım.

cumartesi:

sahur:
1 kase (yulaf+müsli+süt)

iftar:
2 zeytin
1 kase karalahana çorbası
1 kaç çatal türlü
1 dilim baklava :14:

Cumartesi akşamı iftara davetliydik. Ancak bu kadar kaçabildim. Ama bahanem kabul edilemez. Baklava yedim ben. :47:

Pazar:(oruçlu değildim)

Sahur:
2 dilim ekmek
3 kk peynir

Öğle
1 kepçe mısır çorbası

Akşam:
2 köfte
yoğurtlu semizotu salatası
1 tane mercimek köftesi

3 parça karpuz :17: (bir dilimin üçte biri kadar)

Bugün akşam menümü yazınca kızacaksınız. Çünkü bugün ne sahur var ne kahvaltı ne de öğle yemeği. :17:

Back
X