- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
Neyse bu 4 gün orantılarsın artık + çıkmayalım.Çok kötü bir duyguOzlemcim senin mesajını alımtılayıp altına baska mesj yazmısım, ters oldu senin mesajının cevabını da buraya yazayım:)
Evet ya misafirlikler beni bozuyor, bu uc gun biraz salar gibi oldum, kilo vermenin rahatlıgı mıdır nedir, ama yok rahtlamak yok.. Daha cok kilo var gonderecek...:)
Bu arada dun aksamki dogumgunu pastasından azıcık yedin, ama masa tatlı doluydu, baska hiç birinden yemedim, gullac, sakızlı muhallebi, kalbıra bastı vardı ayriyetten , yemedim ama:)

öğlene kadar uyudun sanırımsabah(12:30)
sahanda yumurta
2 dilim çavdar
7 zeytin
yarım kk peynir
domates
salatalık
biber
şekersiz çay
akşam(18:30)
5 yk taze fasulye
salata
yarım dilimden dha az pide
o 6 saatlik arada kızlar meyvenin dibine vurduk arkdaşlarla ben kayısıyı çok yedim
3 litre su
spor yok.

Burculardan başka mesaj sayısını gönderen olmadı kaptan.Tuba'da telefondan sayamıyor sanırımBisküvi ve kebap ekmeği haricinde güzel bir menü. Sanırım bu yemeğin adı tepsi kebabı. Çok lezzetli oluyor. Afiyet olsun.
Ellerine sağlık canım. Başka mesaj atan yok sanırım. Biran önce bu konuyu düzeltmemiz lazım. En kısa zamanda lütfen herkes çekidüzen versin paylaşımlara ve mesaj sayılarına.

evet güzel oluyor tadı

dün kalAN ETİN yanına pilav,çorba,patlıcan salatası yaptım hem daha az yemiş oldum,ekmeğide çok çok az yedim daha hafif hisdsettim kendimi.
güzel menü afiyet olsun.Umarım 1 tane pirinç patlağından kastın 1 paket değildirgonaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 salatalık 1 domates 2 tane biber
1 dilim peynir
ara 1 tane elma
öğle 1 kase nesfit yağsız sütle
ara 1 tane mavi yeşil pirinç patlağı
akşam
1 kase çorba
4 yemek kaşığı etli patlıcan yemeği