Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar bugün erken gelemedim.
dünkü menüm

sabah(7.15)
1 kase nesfit-süt

öğle(13.30)
5 tane eti burçak bisküvi

akşam(18.30)
köfteli patatesli yemekten 3 köfte 1 yemek kaşığı kadar patates
1 kase yoğurt
1 dilim buğday ekmeği

3 lt su
sabah 15 dk yürüyüş
öğleden önce 6 km
öğleden sonra 10 km

çok ama çok yürüdüm dün ayaklarıma kara sular indı belki bu yazdıklarımdan daha fazladır.

Kızlar siz sporu falan nasıl yetiştiriyorsunuz? Ben bir türlü yapamıyorum. Vakit yetmiyor. Akşam sekiz gibi eve geliyorum. Eve geldiğimde yorgunluktan yığılıp kalıyorum, yemeğimi zor yiyorum. Bir çare bulun bana rica ediyorum. :14::14::14:

günaydın kızlar bugün erken gelemedim.
dünkü menüm

sabah(7.15)
1 kase nesfit-süt

öğle(13.30)
5 tane eti burçak bisküvi

akşam(18.30)
köfteli patatesli yemekten 3 köfte 1 yemek kaşığı kadar patates
1 kase yoğurt
1 dilim buğday ekmeği

3 lt su
sabah 15 dk yürüyüş
öğleden önce 6 km
öğleden sonra 10 km

çok ama çok yürüdüm dün ayaklarıma kara sular indı belki bu yazdıklarımdan daha fazladır.
Afiyet olsun canım. Keşke hem patatesten hem de ekmekten yemeseymişsin.

Kızlar siz sporu falan nasıl yetiştiriyorsunuz? Ben bir türlü yapamıyorum. Vakit yetmiyor. Akşam sekiz gibi eve geliyorum. Eve geldiğimde yorgunluktan yığılıp kalıyorum, yemeğimi zor yiyorum. Bir çare bulun bana rica ediyorum. :14::14::14:
canım çalışma saatlerinle alakalı bu. ben 5buçuk gibi evde oluyorum aslında ama oğlanı al tekrar eve git falan uzuyo tabi. o uyumadan da hiç birşey yapamıyorum.
Afiyet olsun canım. Keşke hem patatesten hem de ekmekten yemeseymişsin.

haklısın valla neden hiç aklıma gelmedi kı o anda :44:

Ay çok zor oluyordur böyle. Dinlenemiyorsundur da. :43:

valla o uyuduktan sonra ben de onunla uyuyorum. maharetli anneler çocuk uyuduktan sonra yemek yapar temizlik yapar ütü yapar falan .. ben okadar maharetli değilim. ütü dışında herşeyı onunla yapıyorum. o oyun oynamış oluyo ben de işimi yapmış oluyorum işte. cumartesileri de erken çıktığım için direkt eve gidip geniş anlamda temizlik yapıyorum sonra gidip oğlumu annemden alıyorum o şekilde idare ediyoruz.

Kızlar bu hafta tam bir yüz karasıyım :14: Bildiğiniz gibi kahvaltı ve öğle yemeğim yok. :17:
Akşam yemeği
3 ymek kaşıği bulgur pilavı
3 servis kaşığı bamya yemeği
3 tane taze yeşil biber

kızlar dişimi kırdım ben dün. :14:Aslında çürükmüş öyle kırılmış yemişim hatta kopan parçayı. Çok ağrı yapıyor. :14:Birazdan diş hekiminden randevu alacağım.

valla o uyuduktan sonra ben de onunla uyuyorum. maharetli anneler çocuk uyuduktan sonra yemek yapar temizlik yapar ütü yapar falan .. ben okadar maharetli değilim. ütü dışında herşeyı onunla yapıyorum. o oyun oynamış oluyo ben de işimi yapmış oluyorum işte. cumartesileri de erken çıktığım için direkt eve gidip geniş anlamda temizlik yapıyorum sonra gidip oğlumu annemden alıyorum o şekilde idare ediyoruz.

Bence canım iyi idare ediyorsun. Ben tek başıma olduğum halde kendimi idare edemiyorum. :14:

Kızlar bu hafta tam bir yüz karasıyım :14: Bildiğiniz gibi kahvaltı ve öğle yemeğim yok. :17:
Akşam yemeği
3 ymek kaşıği bulgur pilavı
3 servis kaşığı bamya yemeği
3 tane taze yeşil biber

kızlar dişimi kırdım ben dün. :14:Aslında çürükmüş öyle kırılmış yemişim hatta kopan parçayı. Çok ağrı yapıyor. :14:Birazdan diş hekiminden randevu alacağım.
evet canım ya oruçluyken daha iyi gidiyorduk gerçekten.

ben de sabah diş hastanesindeydim. çürüklere dolgu yaptılar. diş taşlarımı aldılar. hala azcık uyuşukluk var. ilerlemeden git mutlaka yoksa kanal tedavisi yaparlar o da biraz acı veriyormuş galiba.
Bence canım iyi idare ediyorsun. Ben tek başıma olduğum halde kendimi idare edemiyorum. :14:
o nedemek kız :1:

kızlar benim bilgisayarımda mı sorun var ya yazdığınız msjları hemengöremıyorum. sayfa kendiliğinden ilerlemiyor. mesela ben bir önceki sayfayı tıklıyorum birinci okunmamış msj yazısına tıklıyorum ancak öyle ilerlediğini görebiliyorum.
birde burda çıkan saatler gerçek saatten 3 saat geri görünüyor.

ben dışarı çıkıcam az sonra birkaç km yürüyüp gelirim :8: çok boş bırakıyorsunuz buraları bayanlar hadi biraz hareket :21:

canım çalışma saatlerinle alakalı bu. ben 5buçuk gibi evde oluyorum aslında ama oğlanı al tekrar eve git falan uzuyo tabi. o uyumadan da hiç birşey yapamıyorum.

haklısın valla neden hiç aklıma gelmedi kı o anda :44:

Vallahi bende cok zorlaniyorum ama yapmam gerekiyor ogle kizi uyutuyorum is yerinde sonra videolardan egzersiz yapmaya basladim tabi benim durumum farkli canim ama senin isin biraz zor cok gec cikiyormussun isyerinden

evet canım ya oruçluyken daha iyi gidiyorduk gerçekten.

ben de sabah diş hastanesindeydim. çürüklere dolgu yaptılar. diş taşlarımı aldılar. hala azcık uyuşukluk var. ilerlemeden git mutlaka yoksa kanal tedavisi yaparlar o da biraz acı veriyormuş galiba.

o nedemek kız :1:

Geçmiş olsun canım. Randevumu aldım zaten birazdan gideceğim. Bulunduğum yere de yakın yan sokakta sadece :37:
Tabi kendimi bile idare edemiyorum canım hiç bir şeye vakit yetiştiremiyorum ve aşırı yorgun oluyorum. Kendimi bir çocukla aynı karede bile düşünemiyorum bunun için. Sanki yapamazmışım gibi geliyor. :14:

kızlar benim bilgisayarımda mı sorun var ya yazdığınız msjları hemengöremıyorum. sayfa kendiliğinden ilerlemiyor. mesela ben bir önceki sayfayı tıklıyorum birinci okunmamış msj yazısına tıklıyorum ancak öyle ilerlediğini görebiliyorum.
birde burda çıkan saatler gerçek saatten 3 saat geri görünüyor.
Senin bilgisayarda sanırım problem canım benimkisinde bir sorun yok.
ben dışarı çıkıcam az sonra birkaç km yürüyüp gelirim :8: çok boş bırakıyorsunuz buraları bayanlar hadi biraz hareket :21:
Bol kalori yakasın inşallah :52:

Kizlar yarim saat leslie yaptim biraz once bi bakiyim dedim ne var ne yok
Sevdin galiba leslie'yi :1:

Vallahi bende cok zorlaniyorum ama yapmam gerekiyor ogle kizi uyutuyorum is yerinde sonra videolardan egzersiz yapmaya basladim tabi benim durumum farkli canim ama senin isin biraz zor cok gec cikiyormussun isyerinden
Canım aslında eve gelince bir şeyler yapabilmeliyim ama bildiğin sızıyorum kalıyorum :50:
Kaptan bu arada mine neden ayrilmak istiyormus yaaa
Ayrılmak mı istiyormuş? İyi gidiyordu aslında. :26:

Back
X