Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin citirlar
Dunku menum

Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalik bol yesillik
1 dilim keoek ekmegi
1 fincan yesil cay

Ogle 14.30
Nesfit sut

Ara 2 tane salatalik

Aksam 18.30
1 kase mercimek corbasi
1 kase salata

3.5 litre su 30 dakika leslie 40 dakika tempolu yuruyus
Amas dunku mekiklerimi cekemedim bi onceki gunden cok yuklenmisim karnim agriyor

Gunaydin citirlar
Dunku menum

Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim keoek ekmegi
1 fincan yesil cay

Ogle 14.30
Nesfit sut

Ara 2 tane salatalik

Aksam 18.30
1 kase mercimek corbasi
1 kase salata

Amas dunku mekiklerimi cekemedim bi onceki gunden cok yuklenmisim karnim agriyor

güzel menü afiyet olsun. çok yüklenme kendine

Kızlar sahurumu yaptım yatıyorum, bugun tartı gunu cok merak ediyorumm
Ben de merak ediyorum. Ben yarın sabah tartılacağım. Bakalım sonuçlar ne olacak? Umarım + da çıkmam. İnşallah hiç birimiz + çıkmayız.:18:

dün iftarda annemlerde kaldım yapamadım oyuzden tarifini.

tamam canım atarım

geçmiş olsun sonuçlar iyi çıkar inşallah.

zaten kendime atacakmışım :1:

süper menü. afiyet olsun

sahursuz oruç tutmak çok zor

yaaa ne yaptın

şimdiden başarılar. sabaha iner şişlik inşallah.

ayşenur ben yarın oruca geri dönüyorum sen de dön biranönce böyle olmayacak . cuma günü hayal kırıklığına uğrayacağız. yanına hurma badem alma fikri güzel.

ben bu hafta cuma tartılacağım. ben de çok merak ediyorum ve bu hafta korkuyorum. yemek saatlerim ve öğle yemeklerim çok kötüydü bu hafta
Benim regl dönemim uzun sürüyor canım. Pazar günü ancak tutabilirim canım. ama sonra pazartesi yine tutamayacağım. Diş için randevum var. Sadece pazartesileri geliyormuş kanal tedavisi yapan doktor. :26:
kızlar ben cuma sabahı tartılacağım dedim ama bu gün reglm bitti sanırım. bu gece sahura kalkıp yarın oruç tutacağım. öyleyse ben ne zaman tartılacağım şimdi :44: sahura kalkıp sabah tartılsam fazla çıkarım. iftardan önce tartılsam da kahvaltı ve öğle yemeği var. ne etsem bilemedim :44:
sahurdan hemen önce tartılsan nasıl olur canım? Hoş onda da iftarın etkisi olur.

bu da benim dünkü menüm

sabah(7.15)
nesfit - süt

öğle malesef yok

ara(15.00)
2-3 tane dünden kalan bisküvilerden

akşam(20.30) annemlerde
1 tabak taze fasülye
1 kase cacık
biraz salata
1 dilim pide.

su 2 lt olmuştur ancak. öğlene kadar bişey yemem içmem yasaktı dişlerimden dolayı
yürüyüş:
sabah 15 dk
öğleden sonra:6 km.
Afiyet olsun canım. Biraz sıkıntı var menüde ama o da zaten dişlerinden kaynaklı. tabi o bisküviler hariç :34:

Gunaydin citirlar
Dunku menum

Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim keoek ekmegi
1 fincan yesil cay

Ogle 14.30
Nesfit sut

Ara 2 tane salatalik

Aksam 18.30
1 kase mercimek corbasi
1 kase salata

Afiyet olsun canım :34:

Gunaydın kzızlarr
Dün yediğim gozleme beni bugun tartıda etkilicek diye cok korkuyorum..
İnsallah etkilemez yaaa

Dunku menum

Sahura kalkamadık

İftar
1 kase mercimek corbası
1,5 dilim kepekli etimek
4-5 tane carliston biber fırında kozlenmiş
Yanına yogurt

Sonra kızları yedirirken gözleme (yaklasık yarım yufka kadar herhalde)

Su bilemiyorum ama 1,5 lt filan olabilir
Spor yok

Gunaydın kzızlarr
İnsallah etkilemez yaaa

Dunku menum

Sahura kalkamadık

İftar
1 kase mercimek corbası
1,5 dilim kepekli etimek
Yanına yogurt

Spor yok

inşallah etkilemez canım spor yapma şansın yok mu?

gözleme olmasaymış gayet iyimiş aslında akşam yemeğin. sahursuz tutmak çok zor ya

Gunaydın kzızlarr
İnsallah etkilemez yaaa
İnşallah çok bir etkisi olmaz canım. Saat kaçta tartılacaksın?
Dunku menum

Sahura kalkamadık

İftar
1 kase mercimek corbası
1,5 dilim kepekli etimek
Yanına yogurt

Spor yok
Sahura kalkamamanız kötü olmuş. Su da çok az olmuş canım.

kızlar zor bi gündü gencay da 4 gündür süren bi baş ağrısı vardı doktora gittik boyun fıtıgından şüphelendi tomografi dedi işte sonra sunumla uğraştık 3 saate ykın. trafik vardı filan zor bi gündü yani :50:
Geçmiş olsun cnm inşallah hiç bir sorun çıkmaz:16:
sabah(09:30)
2 dilim tam bugday ekmek arasına yağsız peynirli tost
yarım bardak şekersiz erik kompostosu

öğle(12:30)
1 porsiyon servis tavuk döner
ayran
el ayasının yarısı pide
domates salatası

akşam(18:30)
1 tabak yoğurtlu semiz yemeği
yeşil salata

4 litre su
2 tane maden suyu

:42::42:
:nazar::nazar:afiyet olsun:34:
Takımın yüz karası olmaya devam ediyorum. Bugün evden çıkarken küçük bir parça börek buldum onu atıştırdım. :17: Sanırım sahurdan kalmış. Tamamen aç durmaktan iyidir diye düşündüm. :17:

Sabah:
1 dilim ıspanaklı börek

Öğle yok ama saat 18:00 gibi şekerim düşmüştü dayanamadım bakkal gibi minik bir yer var oraya gidip ramazan pidesi aldım kenarından küçük bir parça koparıp yedim. Ya pideyi alacaktım ya da çikolata gibi bir şeyler. Pek seçeneğin olduğu bir yer değildi.

Akşam:
1 kepçe yoğurtlu bulgur çorbası
1 kase sarımsak ağartmalı turşu (daha önce yapılışından bahsetmiştim hatırlayacak olursanız)
3 kaşık bulgur pilavı
2 hurma

Aslında yemekte kuru fasulye vardı ama turşuya o kadar odaklanmışım ki onu yemeyi unuttum. :37:

Su 3.5 lt oldu. Su cezamın birini silebiliriz. :34:

Yarın unutmazsam bir kaç tane badem hurma falan alayım yanıma hiç değilse onları yerim. :56:
Bir yerden toparlanmaya başlaman lazım cnm böyle olmaz!!:50:

Gunaydin citirlar
Dunku menum

Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim keoek ekmegi
1 fincan yesil cay

Ogle 14.30
Nesfit sut

Ara 2 tane salatalik

Aksam 18.30
1 kase mercimek corbasi
1 kase salata

Günaydın cnm adını unutum:52: AFiyet olsun sen iyi gidiyorsun:nazar::nazar:
bu da benim dünkü menüm

sabah(7.15)
nesfit - süt

öğle malesef yok

ara(15.00)

akşam(20.30) annemlerde
1 tabak taze fasülye
1 kase cacık
biraz salata
1 dilim pide.

su 2 lt olmuştur ancak. öğlene kadar bişey yemem içmem yasaktı dişlerimden dolayı
yürüyüş:
sabah 15 dk
Cnm öğlen yeseydin ve bisküviler olmasaydı daha iyi olurdu.Öğlende nesfit yeseydin keşke:34:
AA pardon birşeey yememen gerektiğini şimdi farketteim.Geçmiş olsun:16:
kızlar ben cuma sabahı tartılacağım dedim ama bu gün reglm bitti sanırım. bu gece sahura kalkıp yarın oruç tutacağım. öyleyse ben ne zaman tartılacağım şimdi :44: sahura kalkıp sabah tartılsam fazla çıkarım. iftardan önce tartılsam da kahvaltı ve öğle yemeği var. ne etsem bilemedim :44:
Keşke bu sabah kahvaltıdan önce tartılsaydın.Sahurdan önce tartılman daha sağlıklı olur gibi geliyor..:44:

kaptiş bende söledim mr dha iyi olur die doktor beye ama tam olsun dedi beyin sapında bi problem olabilir dedi yinede bakalım dedi hemde ilaçlı çekilcek ama beyi sapında bi problem olsa bulantısı filan olurdu diye düşünüyorum inş. temiz çıkar kaptiş ya tam herşey düzeliyorken hastalık yıkar onu :14:
Bence önemli bi sorunu yok canım. Büyük ihtimal stres kaynaklı bir başağrısı. Telaşlanmayın. Zaten bişey çıksa bu zamana kadar çoktan çıkardı allah göstermesin. O zaman hem ilaçsız hem de ilaçlı çekilmesi lazım unutma bunu. Önce ilaçsız sonra ilaçlı. Yoksa tomonun bir anlamı olmuyor. Çekilirken yanında olursan uyar mutlaka :34:

kızlar felaket bi şişlik hissediyorum kendimde yüzüğüm yine sıkıyor parmağımı neyse ben yatayım yarın laptop u da götürcem sabah giremem şimdiden toplayım yoksa kesin bişileri unuturum çok öptüm hepinizi kızlar :54:
Aynen canım bende de tuvalet sorunu var. Çok uzun zamandır ilk defa oluyor. İnşallah cumaya bişey kalmaz. Kolay gelsin bu arada inşallah çok güzel geçer sunumun.

Takımın yüz karası olmaya devam ediyorum. Bugün evden çıkarken küçük bir parça börek buldum onu atıştırdım. :17: Sanırım sahurdan kalmış. Tamamen aç durmaktan iyidir diye düşündüm. :17:

Sabah:
1 dilim ıspanaklı börek

Öğle yok ama saat 18:00 gibi şekerim düşmüştü dayanamadım bakkal gibi minik bir yer var oraya gidip ramazan pidesi aldım kenarından küçük bir parça koparıp yedim. Ya pideyi alacaktım ya da çikolata gibi bir şeyler. Pek seçeneğin olduğu bir yer değildi.

Akşam:
1 kepçe yoğurtlu bulgur çorbası
1 kase sarımsak ağartmalı turşu (daha önce yapılışından bahsetmiştim hatırlayacak olursanız)
3 kaşık bulgur pilavı
2 hurma

Aslında yemekte kuru fasulye vardı ama turşuya o kadar odaklanmışım ki onu yemeyi unuttum. :37:

Su 3.5 lt oldu. Su cezamın birini silebiliriz. :34:

Yarın unutmazsam bir kaç tane badem hurma falan alayım yanıma hiç değilse onları yerim. :56:
Hem börek hem de cumaya çok yakın bir zamanda bulgur pilavı. Canım Börek için ceza istiyorum sana. Ve hepiniz unutmayın tartıya en geç iki gün kala hem bulgur, hem turşu(normal turşu) hem de nohut gibi şişkinlik yapacak yiyeceklerden uzak durmamız lazım. Yoksa kilomuz yüksek çıkıyor.

Ne mi yedim? Cocuklara gozleme yapıp kenarından köşesinden tırtıkladım:(
Hemen bir ceza daha eklensin cezalarına. Bu hafta sen iyice cozuttun Tuba. Umarım tartıda kötü bir sonuç görmezsin. Ama ne yap ne et 100 gr bile olsa eksi çık yoksa cezalardan ceza beğen. :47:

Kızlar sahurumu yaptım yatıyorum, bugun tartı gunu cok merak ediyorumm
Hadi bakalım allah kabul etsin. Bende bugün çok hareket etmeye çalışacağım ki akşama tartıda güzel bir sonuç görebileyim. :9:

Kesin bitti mi Burcu' cum? Benimkisi bittikten sonra azcık daha olur. Eminsin dimi yarın tutacağına? Eğer tutacaksan sahurdan önce tartılman en mantıklısı ama emin ol her türlü tartıda kilon normalden fazla çıkacak. Sende unutma + istemiyorum ona göre. :34:

bu da benim dünkü menüm

sabah(7.15)
nesfit - süt

öğle malesef yok

ara(15.00)

akşam(20.30) annemlerde
1 tabak taze fasülye
1 kase cacık
biraz salata
1 dilim pide.

yürüyüş:
sabah 15 dk
Çok düzensiz Burcu çok. Biran önce oruç tutmaya başla yoksa kilo vermek yerine kilo alacaksın.

Gunaydin citirlar
Dunku menum

Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim keoek ekmegi
1 fincan yesil cay

Ogle 14.30
Nesfit sut

Ara 2 tane salatalik

Aksam 18.30
1 kase mercimek corbasi
1 kase salata

Menün gayet güzel Sevgi' cim. Eğer böyle devam edeceğine söz verirsen seni yarın listeye almak istiyorum. :34:

Dunku menum

Sahura kalkamadık

İftar
1 kase mercimek corbası
1,5 dilim kepekli etimek
Yanına yogurt

Spor yok
Sahursuz böyle tek öğün olması çok sağlıksız Tuba. Napcam ben senle çözemedim gitti. Biraz daha dikkat et kendine. Sana da oruç yaramadı :44:

Dünkü menüm

02:00
1 el büyüklüğündeki ekmekten peynirli tost
domates
3 zeytin
şekersiz çay

20:00
3 kaşık patatesli yumurta
3 zeytin
domates
avuç içi kadar ekmek
şekersiz çay

22:00
hazırlarken karpuzun beyaz yerlerinden biraz yedim
1 parça karpuz
3 parça kavun
(1 dilimden parçalar)

1 soda
2,5 litre su

Egzersizler

23:00
2 saat bebek arabasıyla yürüyüş​

Son düzenleme:
Burcu' cum geçmiş olsun canım. Arada kaynamış. Bende buraya yazayım dedim. :16:

:nazar::nazar:al a
Bence önemli bi sorunu yok canım. Büyük ihtimal stres kaynaklı bir başağrısı. Telaşlanmayın. Zaten bişey çıksa bu zamana kadar çoktan çıkardı allah göstermesin. O zaman hem ilaçsız hem de ilaçlı çekilmesi lazım unutma bunu. Önce ilaçsız sonra ilaçlı. Yoksa tomonun bir anlamı olmuyor. Çekilirken yanında olursan uyar mutlaka :34:

Aynen canım bende de tuvalet sorunu var. Çok uzun zamandır ilk defa oluyor. İnşallah cumaya bişey kalmaz. Kolay gelsin bu arada inşallah çok güzel geçer sunumun.

Hem börek hem de cumaya çok yakın bir zamanda bulgur pilavı. Canım Börek için ceza istiyorum sana. Ve hepiniz unutmayın tartıya en geç iki gün kala hem bulgur, hem turşu(normal turşu) hem de nohut gibi şişkinlik yapacak yiyeceklerden uzak durmamız lazım. Yoksa kilomuz yüksek çıkıyor.

Hemen bir ceza daha eklensin cezalarına. Bu hafta sen iyice cozuttun Tuba. Umarım tartıda kötü bir sonuç görmezsin. Ama ne yap ne et 100 gr bile olsa eksi çık yoksa cezalardan ceza beğen. :47:

Hadi bakalım allah kabul etsin. Bende bugün çok hareket etmeye çalışacağım ki akşama tartıda güzel bir sonuç görebileyim. :9:

Kesin bitti mi Burcu' cum? Benimkisi bittikten sonra azcık daha olur. Eminsin dimi yarın tutacağına? Eğer tutacaksan sahurdan önce tartılman en mantıklısı ama emin ol her türlü tartıda kilon normalden fazla çıkacak. Sende unutma + istemiyorum ona göre. :34:

Çok düzensiz Burcu çok. Biran önce oruç tutmaya başla yoksa kilo vermek yerine kilo alacaksın.

Menün gayet güzel Sevgi' cim. Eğer böyle devam edeceğine söz verirsen seni yarın listeye almak istiyorum. :34:

Sahursuz böyle tek öğün olması çok sağlıksız Tuba. Napcam ben senle çözemedim gitti. Biraz daha dikkat et kendine. Sana da oruç yaramadı :44:
Al beni al beni nolur kaptan soz veriyorum tabikide

Cnm öğlen yeseydin ve bisküviler olmasaydı daha iyi olurdu.Öğlende nesfit yeseydin keşke:34:

Keşke bu sabah kahvaltıdan önce tartılsaydın.Sahurdan önce tartılman daha sağlıklı olur gibi geliyor..:44:
Tesekurler canim ismim sevgi

oh be herkez burda şenlendi aşağısı yine :46:
Bir haftadır görülmeyen bir durumdu çok şükür :52:

bugün sabah yedim canım birşeyler yanıma badem filan da aldım. Az oldu ama olsun. Su da aldım yanıma.

Kaptan ekmek yoktu evde annem de peyniri saklamış vakit de olmayınca onu yedim ben de Aç kalmayayım dedim. HAni metabolizma yavaşlıyordu ya Kaptan:17: Bu arada peyniri hakikaten saklıyor annem. Benden değil abimden ama ben de yerini bilmiyordum. :1:
Dünkü menüm

domates
3 zeytin
şekersiz çay

3 zeytin
domates
avuç içi kadar ekmek
şekersiz çay

1 parça karpuz
3 parça kavun
(1 dilimden parçalar)

1 soda
2,5 litre su
Ekmek, kavun, patatesli yumurta çok olmamış sanki canım. hoş benim menümden iyi aslında :1:

Bademde çinko, demir, kalsiyum, potasyum, E vitamini gibi mineraller ve vitaminler vardır. Ayrıca içerdiği Amigdalin maddesinin kansere karşı koruyucu olabileceği savunuluyor. Bununla birlikte Ko enzim Q 10 ve Omega 3 seviyesi çok yüksektir. Bu enzim ve yağ asidi kalp damar hastalıklarından kişiyi koruyor ve yaşlanmaya gidiş sürecini yavaşlatıyor. Bademi düzenli tüketmek kötü kolesterol olan LDL’yi % 6 ila % 15 oranında düşürüyor.

Bademin aynı zamanda çok da iyi zayıflattığı kanıtlandı. Çok yakınlarda, Amerika’da yapılan bir araştırma ile zayıflamak isteyenlere günde 17 tane badem verildiğinde daha iyi kilo kaybettikleri gösterildi.
Bademin kaliteli protein içermesi ve sağlıklı yağlardan zengin olması kişiyi daha uzun süre tok tutuyor. Badem, sert bir yiyecek olduğu için çiğnemesi zor oluyor ve bu durum kişinin çiğneme duygusunu tatmin ediyor. Lif oranı yüksek olduğu için barsak hareketlerini artırıyor. Hazırlama zorluğu olmadığı için her yerde kolayca bulunabiliyor ve her yere kolayca taşınabiliyor.
Badem satın alırken nelere dikkat etmeli?
• Bademi satın alırken dikkat; çiğ, kavrulmamış ve tuzsuz olarak satın alın.
• Mümkünse kabuklu ve kabuğu kolay kırılabilir olanları tercih edin.
• Bir defada 15’den fazla yemeyin. Küçük bir kaseye sayarak koyun. İş yerinizde çekmecenizde ve çantanızda 15’lik küçük paketler şeklinde de bulundurabilirsiniz.
• Ara öğünlerde özellikle tercih etmeye çalışın. Az yağlı süt ve ayranla birlikte mükemmel bir birliktelik oluşturuyor.
• Meyveleri tek başına yemektense bademle birlikte yediğinizde glisemik indeksi düşürmüş olursunuz bu da sizin daha tok kalmanızı sağlar.
• Yiyecek bir şey bulamadığınızda da 50 tane bademi bir öğün olarak da tüketebilirsiniz.

Dünkü menüm

domates
3 zeytin
şekersiz çay

3 zeytin
domates
avuç içi kadar ekmek
şekersiz çay

1 parça karpuz
3 parça kavun
(1 dilimden parçalar)

1 soda
2,5 litre su

Egzersizler

23:00
2 saat bebek arabasıyla yürüyüş​

Akşamda hem patates olmamış hem de çok az yemişsin. Onun haricinde güzel bir menü afiyet olsun. :46:

Sanırım benim bir çekim gücüm var. Ben buralarda olunca herkes buralarda oluyor :9:

Buraya daldım ocaktaki reçeli unuttum biraz taşmış.:52:
ona baktım şimdi buraya geldim bizim cadı oturmuş bilgisayar başına kurcalıyor.:9:

Buraya daldım ocaktaki reçeli unuttum biraz taşmış.:52:
ona baktım şimdi buraya geldim bizim cadı oturmuş bilgisayar başına kurcalıyor.:9:

Çok erken başlıyor şimdikiler annesi :9:Maşallah meraklı olacak desene. Bu arada ne reçeli yapıyorsun?

Back
X