- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Menün gayet güzel Seda' cım afiyet olsun.Selam kizlar,
Menumu yazip yatiyorum, hepinize iyi geceler hepinizee
Sabah
Domates, salatalik, peynir, haslanmis yumurta, 2dilim tam bugday
Oglen
Taze fasulye, yogurt
Aksam
izgarada 1kanat, 1uzun ince sucuk, 4kucuk kofte, coban salata
2.5lt su
Alkış alkış alkışHerkese Günaydın ! Sabah erkenden kalktım, yarım saat pilates yaptım, sonra annem markete gitmişken ben de akşamdan dağılan etrafı toparlayayım dedim ve biraz ortalığı toparladım. Kahvaltı masasını hazırladım. Sonra da duşa girdim. Birazdan da bol protein ve bol sebzeli sıkı bir kahvaltı yapacağım. :)

Erken kalkmak vücudumuz içinde çok yararlı. Onunda kendine göre bir saati var ama biz onu değiştiriyoruz bu da kötü etkiliyor vücudumuzu. Şu biyolojik saat meselesi. Erken kalkmayı alışkanlık haline getirirsen eğer hayatın daha güzel olacak emin olBu arada gece yatağa yattığımda saat 2'ye geliyordu. Gece de döndüm durdum ve çok geç dalabildim uykuya. Sonra babam da beni uyandırmayı unutmuş ama Allah'tan kendiliğimden 8'e çeyrek kala uyandım. Kendimi öyle bir hazırlamışım ki sabah erken kalkmaya o uykusuzluğa rağmen kendi başıma uyanabildim. İlk başta uykum vardı ama şimdi inanılmaz dinç hissediyorum. Sabah erkenden de ılık duş alınca vücut ısımda düştü, ferahladım :)

Emin ol bugün eşin senden daha çok istemiştir evde olmayı. Sanırım çalışmıyorsun senin içinde koca bir hafta yalnız olmak zordur ama çalışanlar için evde olmanın değeri paha biçilemez. Benimde bir haftam kaldı tatilimin bitmesine. 6 aydır çalışmıyorum acaip zor gelecekgunaydın cnm zaten beyın calar saat gıbıdır bende cogu zaman oyle olurum:) evet ya benımde gece hıc uykum gelmedı esim arkadasına gıtmıstı bende pazar gunu evde dıye sevınıyordum esımde oyle dusunmus pazar gunu gorev cıkmıs esımde mesajı gorunce hemen geldı dırek uyudu sabah erken gıtmesı gerekıyormus off nasıl sınırlendım uykum kactı zaten koca bır hafta calısıyor dıye esımle hıc vakıt gecıremıyorum ozluyorum valla![]()