Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Takima ilk geldigim zamanlar gecen yaz
Ictigimiz su,yaptigimiz spor v.b bunlar not alinirdi.o zamanlar limonlubrokoli vardi yanlis hatirlamiyorsam.o ne mezun olduktan sonra burcu'da not alirdi.
Takim icinde haftanin su kralicesi,spor kralicesi falan secilirdi.;)) o bile motive ederdi bizleri.
Simdi Burcu ve ebru cok yogun.
Ne yapsak herkes kendi ictigi suyu,sporu falan haftalik olarak kendimi hesaplasa nasil olur sizce?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ictigimiz su,yaptigimiz spor v.b bunlar not alinirdi.o zamanlar limonlubrokoli vardi yanlis hatirlamiyorsam.o ne mezun olduktan sonra burcu'da not alirdi.
Takim icinde haftanin su kralicesi,spor kralicesi falan secilirdi.;)) o bile motive ederdi bizleri.
Ne yapsak herkes kendi ictigi suyu,sporu falan haftalik olarak kendimi hesaplasa nasil olur sizce?

müthiş bi fikir kesinlikle destekliyorum:))

Pirinç lapası deneyenler var mı ? Yarın denemek istiyorum 2 günlüğüne, ödem atması için,

Pirinç lapası deneyenler var mı ? Yarın denemek istiyorum 2 günlüğüne, ödem atması için,
Cnm pirinc lapasini bilmiyorum.zaten pirinc takımımızda cok onerilen bisey degil.cok sık yememek gerekiyor.
kızlar ben bu hafta kilo vermiycem çok güzel uyuyorum ama öyle hissediyorum ya :(

Verirsin cnm.beslenme duzenine dikkat et,birazda spor yap.bu kadar..;)
Seninde masallahin var.1 ayda 7.5 kilo muhtesem otesi bir sonuc.;) tebrikler..

kızlar takımda boş yer varmı:3:

canım öncelikle hoşgeldin ben burcu 22 yaşımdayım bu takımla 17 kilo verdim 7 aydır korumadayım ve sadece 2 kilo aldım 59 la mezun olmuştum tekrar devam etcem ama bu aralar biraz hastayım nişanlıyım 6 eylülde düğünüm var sadece basen problemim var şuan şimdi sana kurllarımızı yazıcam kendini isimli tanıtırsan sevinirim

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Ve 14. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

9. Her hafta belli bir hedef belirlenip %80 e yaklamazsanız diğer gruplara kendinizi rezil ediyorsunuz.
10. Devamlı kaçamak yapan kişilere ceza uygulamamız vardır.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

zamanında takımda bazı yasak yazmıştım sanırım tekrar yazmam gerekecek
1. cumadan 2 gün önce bulgur kuru fasülye nohut v.b şişkinlik yapan ve gaz yapan yiyecekler yenilmeyecek
2. asitli gazlı içecekler hazır meyve suları suları içilmeyecek(evde kaynattıklarınıza şeker koymayın çok güzel oluyo)
3. tatlı kek pasta börek çörek poğaça asla yenilmeyecek.
4. pirinç pilavı kızartma margarinli şeyler tüketilmeyecek(yemeklerinizi zeytinyağı ve tereyağ ile lezzetlendirin)
5. meyveler öğlen 3 ten sonra yenilmeyecek. metabolizma yavaşladığı için fruktoz yani meyve şekeri depolanmaya yatkındır. kan şekerini çok yükselttiği için vücuttan yağ değil k.hidrat yakar.
6. işlenmiş gıdalara çok yer vermeyin menülerinizde
7. 3 bardaktan fazla bitki çayı veya yeşilçy içmeyin folik asiti bağlar ve bağırsak tembelliği yapar
8. günde en az 30 dk spor yapın

kızçeler selam gelemiyorum malum son hafta bide kpss başvurusu filan var gerginim 2 gündür baya yedim inş. kilo almamışımdır :50:

canım öncelikle hoşgeldin ben burcu 22 yaşımdayım bu takımla 17 kilo verdim 7 aydır korumadayım ve sadece 2 kilo aldım 59 la mezun olmuştum tekrar devam etcem ama bu aralar biraz hastayım nişanlıyım 6 eylülde düğünüm var sadece basen problemim var şuan şimdi sana kurllarımızı yazıcam kendini isimli tanıtırsan sevinirim

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Ve 14. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

9. Her hafta belli bir hedef belirlenip %80 e yaklamazsanız diğer gruplara kendinizi rezil ediyorsunuz.
10. Devamlı kaçamak yapan kişilere ceza uygulamamız vardır.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

zamanında takımda bazı yasak yazmıştım sanırım tekrar yazmam gerekecek
1. cumadan 2 gün önce bulgur kuru fasülye nohut v.b şişkinlik yapan ve gaz yapan yiyecekler yenilmeyecek
2. asitli gazlı içecekler hazır meyve suları suları içilmeyecek(evde kaynattıklarınıza şeker koymayın çok güzel oluyo)
3. tatlı kek pasta börek çörek poğaça asla yenilmeyecek.
4. pirinç pilavı kızartma margarinli şeyler tüketilmeyecek(yemeklerinizi zeytinyağı ve tereyağ ile lezzetlendirin)
5. meyveler öğlen 3 ten sonra yenilmeyecek. metabolizma yavaşladığı için fruktoz yani meyve şekeri depolanmaya yatkındır. kan şekerini çok yükselttiği için vücuttan yağ değil k.hidrat yakar.
6. işlenmiş gıdalara çok yer vermeyin menülerinizde
7. 3 bardaktan fazla bitki çayı veya yeşilçy içmeyin folik asiti bağlar ve bağırsak tembelliği yapar
8. günde en az 30 dk spor yapın

hoşbuldum canm bende Fatoş 26 yaşındayım tayin durumu için nikah yaptık 7 martta düğün ağustos eylül gibi nasipse
:nazar:maşallah canm baya kilo vermişsin geçmiş olsun buarada
Allah tamamına erdirsin az kallmış sizinde düğüne
bende basen yokta göbek oluo kilo alınca
:1:düğüne kadar gitisin şu göbecik:32:

okudum anladım ​kuralları canm hadi bakalım

Selam hanımlar
Cok yorgunum, menumu yazayımda yarına kalmasın

Sabah 7:00
1 avuc ceviz
1 kk tulum peyniri
Domates salatalık

Oğlen 12:15
1 kepce corba
1 parca tavuk but
2 y kasıgı pilav
Salata

Aksam 17:30
2 dolma
4-5 tane kofte
Yogurt

Bi de tavuk gogsu yedim biraz :(

Su 2 ye tamamlarım
Spor
Toplamda 20 dk tempolu yuruyus
Biraz mekik ve simit hareketleri

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kızlar menüm

2 dilim kızarmış tb
Az krem peynir salça ve tahin pekmez çay

Ara 10:30
1 kutu süt

Öğlen 12:30
1 kase salata
Ardından 4 burçak bisküvi

Ara 16:00
1 yeşil elma
Rezeneli yeşil çay
1 kase erik

Akşam 18:30
1 tabak barbunya
1,5 dilim ekmek

Leslie ile 3 mil yürüdüm bacak hareketleri yaptım

Menüm

Sabah 08.00
1 domates
1 salatalık
2 dilim peynir
5 Zeytin
Biraz kıvırcık

Ara yarım paket kraker yedim :(

Öğlen
1 domates
1 salatalık
Biraz kıvırcık
1 bardak hazır corba

Ara 15.00
Yarım elma

Akşam 18.30
1 kase maydonozlu yoğurt
Yarım kase ızgara 1 kabak, 1 patlıcan, 1 soğan

Yarım saat yürüyüş
2 lt yürüyüş
1 kupa maydonoz suyu
1 kupa adacayı

Menüm

Sabah 08.00
1 domates
1 salatalık
2 dilim peynir
5 Zeytin
Biraz kıvırcık

Ara yarım paket kraker yedim :(

Öğlen
1 domates
1 salatalık
Biraz kıvırcık
1 bardak hazır corba

Ara 15.00
Yarım elma

Akşam 18.30
1 kase maydonozlu yoğurt
Yarım kase ızgara 1 kabak, 1 patlıcan, 1 soğan

Yarım saat yürüyüş
2 lt yürüyüş
1 kupa maydonoz suyu
1 kupa adacayı
Afiyet olsun cnm sabah ekmek yesen kraker yemezdin belki onlar çok tehlikelii
Selam hanımlar
Cok yorgunum, menumu yazayımda yarına kalmasın

1 avuc ceviz
1 kk tulum peyniri
Domates salatalık

Oğlen 12:15
1 kepce corba
1 parca tavuk but
2 y kasıgı pilav
Salata

Aksam 17:30
2 dolma
4-5 tane kofte
Yogurt

Bi de tavuk gogsu yedim biraz :(

Su 2 ye tamamlarım
Spor
Toplamda 20 dk tempolu yuruyus
Biraz mekik ve simit hareketleri

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Afiyet olsun cnm iyi bnce tatlıda sütlü tatlı yakmışsındır
hoşbuldum canm bende Fatoş 26 yaşındayım tayin durumu için nikah yaptık 7 martta düğün ağustos eylül gibi nasipse
:nazar:maşallah canm baya kilo vermişsin geçmiş olsun buarada
Allah tamamına erdirsin az kallmış sizinde düğüne
bende basen yokta göbek oluo kilo alınca
:1:düğüne kadar gitisin şu göbecik:32:

okudum anladım ​kuralları canm hadi bakalım
Hayırlı olsun cnm hoşgeldin aramıza sende öğretmenmisin yoksa😊 hadi incel fıstık gbi bi gelin ol bn beste bu arada
kızlar ben bu hafta kilo vermiycem çok güzel uyuyorum ama öyle hissediyorum ya :(
Ya pamuk bnde bi durgunluk dönemindeyim sanki hiç veremiyorum gbi geliyor belim çok kalınlaştı mutsuz hissediyorum azıcık incelsem dengeyi yakalasam toparlıcam ama
Merhaba kızlar, bende katıldım aranıza. Bu gruba seçildim,:)
yalım 23, boy 160 , kg 65 :(
diyete 66 ile başladım 3 hafta önce 3 kg verdim ve 63 olmuştum, iradesizliğim yüzünden 2 kgsunu geri aldım, :( moralim yerlerde,
sabah başlıyorum, öğlen mükemmel Bi şekilde devam ediyorm, 1 saat yürüyüş yapıyorum ama Akşam olduğunda açılıktan gözüm dönüyo ve yemek yiyorum. Başlarım diyetine diyip. Benim artık 55 kg olmam lazım ,nefsime dur demem lazım. Bu yüzden aranızdayım inşallah hedeflediğimiz kiloya hep beraber ulaşırız ,
Hoşgeldin cnm beste bn kilolarımız aynııı gecen sene burada 10 kilo verip 55 i gördüm sonra ipin ucu yine kaçtıı birlikte veririz bu son olur inşallah

Hayırlı olsun cnm hoşgeldin aramıza sende öğretmenmisin yoksa😊 hadi incel fıstık gbi bi gelin ol bn beste bu arada

Ya pamuk bnde bi durgunluk dönemindeyim sanki hiç veremiyorum gbi geliyor belim çok kalınlaştı mutsuz hissediyorum azıcık incelsem dengeyi yakalasam toparlıcam ama

Hoşgeldin cnm beste bn kilolarımız aynııı gecen sene burada 10 kilo verip 55 i gördüm sonra ipin ucu yine kaçtıı birlikte veririz bu son olur inşallah

Evet haklısın. Sabah doymadım. Ya alışmışım avur cubura. Çok özlüyorum. Yediklerim mutlu etmiyor beni :(

Slm kızlar menüm

2 dilim kızarmış tb
Az krem peynir salça ve tahin pekmez çay

Ara 10:30
1 kutu süt

Öğlen 12:30
1 kase salata
Ardından 4 burçak bisküvi

Ara 16:00
1 yeşil elma
Rezeneli yeşil çay
1 kase erik

Akşam 18:30
1 tabak barbunya
1,5 dilim ekmek

Leslie ile 3 mil yürüdüm bacak hareketleri yaptım

Gözüme carpan bişey olmadı. Sen bı işi biliyosun.

Benim menüm berbat :(

Sabah

1 avuç içi kadar tuzsuz lor
1 yumurta
5 zeytin
Roka tere
1 fincan Tarçınlı yeşil çay
1 dilim tb

Ara 2 kuru kayısı

Öğle 4,5 yk bulgur pilavı
1 kase salata
2 yk yoğurt
1 dilim tb

Ara
1 portakal , 1 adet hanım eller :( adet yalnız paket değil :D

Akşam
2haşlanmış tavuk tuzsuz
Salata
Yoğurt
4yk patlıcan yemeği
1 dilim tb

Sonra çıktım 1 saat yürüyüş yaptım.
2,5 Lt su içtim

Ve 1 saat önce gidip çavdarlı ekmekten tost yedim :(:(

Çok yedimm çok
Hep akşamları bozuyorum zaten. Bir turlu yeme alışkanlığımı değişemiyorum. Hep akşam olunca amaaan boş ver olmuyo işte diyip bozuyorum :(:( offdfff
Neden yapamıyorum neden ya.
Bende artık 10 kg verdim başardım demek istiyorum, :(

Evet özlemcim yapabiliriz bence güzel fikir:46:

hoş bulduk tatlım. Acaba bende o gu leri görebilecek miyim,yapamıyorum :(:(
Bütün umudum bitti 4 haftadır sadece 1 kg verdim, onuda alıyorum ::(

Hep akşamları bozdu. Hep ama hep,
Hiç bişey motive etmiyo:(

Ne olcak benim bu halim,

Allahum niye böyle yaa:(:(:(:(

Bugünkü menüm:
09.30:
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates ve salatalık
3 zeytin
1 dilim light ekmek