- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar :))
Bugün öglen balık yiyim diyorumda acaba hangi balık yarın ki bildirimimi etkilemez olumsuz olarak yani :)
Levrek ye bence canım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sagol canımm :) içimden somon geciyodu ama yaglı baya oLevrek ye bence canım :)
günaydın Rakibemm nasılsın :)Gunaydın kızlar.. Gunaydın rakibim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagol kuzucum :) ya bişey sorucam ben diyete başlamadan önce hiç tahlil bişey yaptırmadım..bugün yaptırmayı düşünüyorumda illa aç mı gitmek lazım..?Levrek guzell bende severim..
Simdiden afiyet olsun Eda'cım..
Günaydın canımm :))Gunaydiiiin kizlaarr
bravo tebrikler :)))Gunaydın hanımlaaarrrr
Okula gelmek uzereyim, dünü nasıl atlattım kaçamaksız hala onun haklı gururunu yasıyorum:)) ay o neydi oyle seytan dürtükledi durdu, kek yap kurabiye yap markete git çikolata al diye, uff kurtuldum
Sagol canımm :) içimden somon geciyodu ama yaglı baya o
günaydın Rakibemm nasılsın :)
Sagol kuzucum :) ya bişey sorucam ben diyete başlamadan önce hiç tahlil bişey yaptırmadım..bugün yaptırmayı düşünüyorumda illa aç mı gitmek lazım..?
Günaydın canımm :))
bravo tebrikler :)))
kızartmam onu biliyorum :) somon omega3 açısından zengin ya ondan seçenek olarak sundum :) ama takımım ne derse o :)))Gunaydn cnm somon evet baya yagli izgara m yapcksin
Gunaydın hanımlaaarrrr
Okula gelmek uzereyim, dünü nasıl atlattım kaçamaksız hala onun haklı gururunu yasıyorum:)) ay o neydi oyle seytan dürtükledi durdu, kek yap kurabiye yap markete git çikolata al diye, uff kurtuldum
kızartmam onu biliyorum :) somon omega3 açısından zengin ya ondan seçenek olarak sundum :) ama takımım ne derse o :)))
Sahur: bi kase nesfit yarım yağlı sütle
İftar: 3 yken közlenmiş patlıcan salatası
Tb arası peynirli domatesli yagsız tost
Bir yeşilçay
22:00 büyük bir fincan sütlü şekersiz nescafe
Halsiz düştüm kızlar ne su var ne spor
Bak canm nette bi tarif buldum denemedm ama sen dene istersen yarim kilo ispangi ince kiyip kavuruyon tepsiye yagli kagit icnde somonu ispnagin ustune koyuyn taze kekik istersen sogan halklarida koyabilrsin 180 derecede 25_30 dk afiyet olsunn :))
Sagol canım..iki gündür depresif duygular yaşıyorum onun etkisi heralde bu halsizlik isteksizlik yoksa içerdim suyumuda...Allah kabul etsin cnm 😊 suyu ihmal etme onun dışında güzel 😊
kızartmam onu biliyorum :) somon omega3 açısından zengin ya ondan seçenek olarak sundum :) ama takımım ne derse o :)))
Bende menümü paylaşayım :)
Sabah
2 dilim tb
1 yumurta
Yarım domates salatalık
1 avuç içi kadar tuzsuz lor
5 zeytin
1 fincan tarçınlı yeşil çay
Ara 1 portakal
Öğle
1 tabak patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Salata
Ara 2 kuru kayısı
2 kaşık yoğurt
Akşam
1 kase buğday nohut salatalık tan oluşan yoğurtlu karışım.
3 köfte
1 tahta kaşık bulgur pilavı
1 dilim tb
1 saat yürüyüş
2Lt su
Canim somon u tek gecerim dun yedim daha hemen bir tarif sana:)
Somon u hafif tuzla yarim limon biraz dereotu biraz maydanoz kiy 2 dis sarimsak cok az da zeytinyagi gezdir az pulbiber 20 dk marine et bu sekilde sonra 200 derece onceden ısıtılmış firinda 30dk pisir mukemmmel ben artık cipura levrek yemem saman gibi oluyor
çok güzel bi tarifmişte kurstan 12 bucukta çıksam malzemeleri alıp pişirmem gec olur diye düşünüyorum ölçü falanda vericem eve gecmeden ama yetiştirebilirsem tam agzıma layık bi tarif
Sagol canım..iki gündür depresif duygular yaşıyorum onun etkisi heralde bu halsizlik isteksizlik yoksa içerdim suyumuda...