Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar bir sorun olmazsa bu hafta butun evdeyim.kızıma tuvalet egitimi vermekle ugrasacagim.
Arada bir dener altini geri bezlerdim.;)
Bezlemiyecegim simdi.2,5 yasinda minnosum.
Tecrubeli arkadaslar deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim..:)

Hosgeldin cnm.ah ahhh kendi anilarim canlandi gozumde.
Bende bekarken 50kg bile degildim.
Sonra yavas yavas farkinda olmadan kilo aldim.:( nisanliyken kilo almistim ama evlendikten sonra dahada cok aldim.:(
Max 83.100'dum
1 bebisim var.simdi 79.4 kilom.
Gecen yaz 67lere dusmustum.geri kilo aldim.simdi ugradip duruyorum.
Hic pes etmemek lazim cnm.kendimi birakmasaydim coktan hedefime ulasmistim aslinda.
Insallah hep birlikte basaracagiz.en dogru yerdesin..;)

hoşbulduk özlem. biz kadınları anlamak zor. baba evinde aç kalmışız gibi evlenir evlenmez bi kilo almalar falan... komik aslında. kendi adıma nefsimi terbiye edememişim bunu anladım. nefis terbiyesi yapmam lazım. hepimize kolay geisin.

Kızlar bu hafta 67.7 çıktım, haftaya cuma en az 67 olmayı planlıyorum, aha da buraya yazıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kızlar herkese hayırlı cumalar dilerim:3::3: ben 3. takımdan sweetdimple malesef bu hafta takım içi hedef kilomusu tutturamadım :17::17: hedefim 800 gr vermekti 100 gr ile kaçırdım ama napalım kural kuraldır tüm takımlara kendimi ifşa için buradayımm Geçen hafta hiç kaçamak yapmadım sporumu da düzenli yaptım :44::44: fakat hedefe yaklaştıkça kilo vermek zorlaşıyor bu hafta daha işi daha sıkı tutacağım inş :32::32::32:
Hepimize sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerimmm :16::16::16:

***13. TAKIM 360. ETAP***

Alsimi (68.3/68.3/0/%0) kilosu sabit
edahafiz(82/79.7/0.58/%0.71)
357. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 4 e bölündü.
Kelebekcim(83/82.7/0.3/%0.36)
OoOturtleOoO ( 95.2/94.9/0.3/%0.32)

Ozlem ( 79.4/79.4/0/%0)
kilosu sabit
pamuh(72.6/71.9/0.7/%0.96)
saengie(74.7/73.8/0.9/%1.20)

13.TAKIM ORTALAMASI: % 0.51

Tatlım arada ki fark 700 gr ama sen 900 gr demişsin. Hangisi doğru? Listeyi ona göre paylaşacağım.

Burcu' cum Edahafiz yeni üye değil. Daha önce listeye girmişti. Ama girdiğinin ertesi hafta bildirim yapmadan çıkmıştı. Onu düzelttim. :34: Listeyi tekrar kontrol eder misin?

Canım elim 7 yerine 9 a gitmiş bugün felekat yoğundum umarım düzelir ya Kusura bakma nasıl bildirim yaptığımı bile hatırlamıyorum izine gidicem o yüzden bugün felekatti :(

Işte menum. Genelde bu saatten sonra yemek yemiyorum. O yüzden yemek olarak gün bitmiştir :-) sabah yürüyüş yaptım 1saat yürüyüşten gelince 1kuru kayısı 1bardak ılık şu
Sabah 1haslanmis yumurta
1kk peynir
Salatalık domates
1 haşlanmış patates

Akşam 1 porsiyon zeytinyağlı enginar

Yatmadan önce yarım saat de bisiklet sürüyorum yarım saat sürmeye bisiklet 500 kalori diyor ama ne kadar doğru bilemicem B-) benim menumde ara ogün yok 2 ogün yiyorum 6 ogunlu diyetleri çok denedim ama hiç başarılı olamadim. Bu şekilde daha rahat kilo veriyorum

Işte menum. Genelde bu saatten sonra yemek yemiyorum. O yüzden yemek olarak gün bitmiştir :-) sabah yürüyüş yaptım 1saat yürüyüşten gelince 1kuru kayısı 1bardak ılık şu
Sabah 1haslanmis yumurta
1kk peynir
Salatalık domates
1 haşlanmış patates

Yatmadan önce yarım saat de bisiklet sürüyorum yarım saat sürmeye bisiklet 500 kalori diyor ama ne kadar doğru bilemicem B-) benim menumde ara ogün yok 2 ogün yiyorum 6 ogunlu diyetleri çok denedim ama hiç başarılı olamadim. Bu şekilde daha rahat kilo veriyorum

Merhaba ebru ben esra acaba beni listeye ne zaman alirsin 3 haftadir burdayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah 1haslanmis yumurta
1kk peynir
Salatalık domates
1 haşlanmış patates

selam, aramıza hoşgeldin. Adın nazmiye ydi sanırım. bende özlem. :7: her insanın bünyesi farklıdır 6 öğünle veremeyebilirsin ama 3 öğün şeklinde yaptığında durum nasıl oluyor peki? Sabah ki haşlanmış patates olmamış ama ekmek yememişsin o yüzden göz ardı edilebilir. :31: Bir de menümüze öğünlerimizin saatlerini ve içtiğimiz su miktarını da ekliyoruz.

Sabah 1haslanmis yumurta
1kk peynir
Salatalık domates
1 haşlanmış patates

Canim.menun mutlaka 3 ogun olsun bende karatayla zayifladim bide spor yapiomussun erken de yiyosun bence bi kase yogurt yemelisin spordan once bu sekilde verdigin kiloyu aninda geri alabilirsin. Menune saat yaz su ne kadar ictin yaz bide spor kac dkika onu yaz

Esracim sen listeye alindin tatlim

Canim.menun mutlaka 3 ogun olsun bende karatayla zayifladim bide spor yapiomussun erken de yiyosun bence bi kase yogurt yemelisin spordan once bu sekilde verdigin kiloyu aninda geri alabilirsin. Menune saat yaz su ne kadar ictin yaz bide spor kac dkika onu yaz

Esracim sen listeye alindin tatlim

Yuppi yuppi tesekkurler:)

Kılzlar bu arada ben 15 gun boyunca hergun bir kase yogurt yemeye baslamıstım , bugun bir hafta oldu, yag yakıyor ya yogurt onun için:) şimdide gidip yiyeyim

Kılzlar bu arada ben 15 gun boyunca hergun bir kase yogurt yemeye baslamıstım , bugun bir hafta oldu, yag yakıyor ya yogurt onun için:) şimdide gidip yiyeyim

Afiyet olsun eski rakibim.
Bende az once mayaladim.artık yarın yerim insallah.;)

Tatlım seni listeye aldım bile. :34:Sanırım dikkat etmedin. Geçmişi dikkatli okumak önemli. Yazdığın en son mesajdan itibaren lütfen her geldiğinde geçmişi oku. Bunu bütün yeni arkadaşlar yapsınlar lütfen. Çünkü dediğim gibi oldukça önemli.

Back
X