Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:) inşallah daha da mutlu olursun kilo vermelerin sürdükçe :) şimdi kaç kilosun ?

Ne kadar guzel bir duygu bilirim canim benim de gecen seneki elbiselerim eteklerim bol geliyor 42 beden di hepsi :):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah ah bir de o asamalara gelsem :-) o elbise bana bol gelse de gidip daralttirsam :-) ama olcak olcak bu kadarı oldu o da olcak

Kizlar kabizlik sorunun vardi ya sabah ac karna bir bardak dogadanin kuru erik ve kayisili cayindan içtim super tavsiye ederim

Ben sabahları 1 kuru kayısı ve 1 bardak ilik şu içiyorum. Şu ana kadar hiç bi sıkıntım olmadı. Normalde kabızlık cekerdim bende. Ben de bunu tavsiye edebilirim.

Canım soru bana mi anlamadım ama ben üstüme alinayim :-) cuma 81.5 çıktım. 91 den. Geldim bu kiloya hedef 60 yani daha yolum çok uzun

Bende yazayim :) ben 70 ile basladim suan 60 ama tartildim sabah daha dusmusum ama cuma bildirim yapcam :rolleyes:

Canım soru bana mi anlamadım ama ben üstüme alinayim :-) cuma 81.5 çıktım. 91 den. Geldim bu kiloya hedef 60 yani daha yolum çok uzun

evet canım sanaydı , aslında alıntı yapmıştım ama olmamış :) tebrik ederim arkadaşım,10 kg gitmişş

Bende yazayim :) ben 70 ile basladim suan 60 ama tartildim sabah daha dusmusum ama cuma bildirim yapcam :rolleyes:

Surpriz yapicaksin yani;) insallah dahada iyi bir sonuc gorursun cuma gunu. Hepimiz goruruz insallah.
Tabi oturdugumuz yerden olmaz.
Hadi 13.takimin guzel hatunları
Durmak yok az kalori bol spor..
;):)

Ayran detoksumun ilk kasesini içtim :) 2saat sonra tekrar içicem :)

Aynen bende suan bitirmek uzereyim.;)
Afiyet olsun..:)

Son düzenleme:
Surpriz yapicaksin yani;) insallah dahada iyi bir sonuc gorursun cuma gunu. Hepimiz goruruz insallah.
Tabi oturdugumuz yerden olmaz.
Hadi 13.takimin guzel hatunları
Durmak yok az kalori bol spor..
;):)

Evet kuzum :)

Of ya bende ayran detoksu yapmak istiyorummmm. :41: başka detokslar yok mu ya? şöyle uygulaması kolay. :44:

Ben de içtim ikincisini saat 2 de icicem :-) kızlar bugün menüler ayni olacak gibi :-)

Ne kadar guzel bence.keske devamli ayni seyleri yapabilsek.hem daha eglenceli oluyor sanki.;)

Of ya bende ayran detoksu yapmak istiyorummmm. :41: başka detokslar yok mu ya? şöyle uygulaması kolay. :44:

Aslinda zor degil.nohutu vb. pisirebilecegin yer yok sanirim yurtta.
Yogurdun icine koyar koyar yerdin.;)

Kizlar ben bu aksami f3ci batirdim ve yatiyorum yarin kaynanamla gezmeye gidicez gelemeyebilirim iyi geceelr
Geç vakte bırakıp çok acıkmamaya çalış bidaha cnm iyi gezmeler😊
08:30
1 dilim tb ekmegi
Yarım domates
Çeyrek simit
Salatalık
Kk peynir
2 yk tereyağlı omlet
Şekersiz çay+yeşilçay

12:00
3 yk et kavurma
Bol salata

15:30
1 küçük yerli muz

16:30
Ketentohumu ilaveli bir
kase yogurt

18:00
1 kuru incir
3 ceviz
Yarım bardakTan az, az yaglı süt

19:30
1 dilim tb
Yarım domates
4 zeytin

1 Saat yürüyüş+50 dk pilates+2 buçuk litre su

***artık yürüyüşleri iki saate çıkarmam lazım :(
Menü güzel ara öğünler çok ama simite dikkat
Menüm

Sabah
Biberli yumurta
Tuzsuz lor
5 zeytin
Domates,salatalık
2 dilim kepekli ekmek
1 fincan tarçınlı yeşil çay

Ara 2 limonlu form bisküvi

Öğle
1 tabak yumurtalı ıspanak
Yoğurt
Salata

Ara şekersiz Türk kahvesi

Akşam 1,5 tahta kaşık pilav
Üzerine didiklenmiş tavuk
Salata
2 yk taze fasulye

2,5 saat yürüyüş

2lt su

Benim menumede yorumlarınızı bekliyorum :)
Menün çok iyi rakipp sen bnm menüyü gördün mü 😊
Menun guzel cnm.neyseki fazla tatli yememissin.:)

Rakibimm petiborler disinda guzel..;)
Kabizmisin yoksa cok kayisi yemissin.

Afiyet olsun.superr;)

Afiyet olsun cnm.bende yarin ayran detoksu yapmayi dusunuyorum.ama sitelerde 2 tarif var.birinde bugday,salatalik,nohut var.:-/

Saol kuzumm evt yemedim çok
Menüm

sabah 07.20
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
2 dilim peynir
4 tane zeytin

Ara 08.30
5 gün kurusu

Öğlen 12.00
Büyük kase tavuklu salata
4 pöti bör

Akşam 19.00
1 kase yoğurt
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış yumurta
5 kayısı

Yürüyüş 1 saat 50 dakika
50 dakika daha yürüyeceğim
2 litre su...

Finito
Menü de spor da çok hoş
Bugunku menum

09:30
2 yk etli taze fasulye;)
1 dilim tb ekmegi

12:30
3-4 yk kadar sebzeli tavuk(sogan, domates,biberden olusan)
1 kase yogurt
2 kucuk biber

16:00
3 dilim elma

19:00
3 yk bulgur
1 kase yogurt

Saat 2'de 1 turk kahvesi-2-3 tane minik minicik lokum yemistim;)

2.5 L su

Spor
20:00 30 dk dans

Yuruyuste yapmayi dusunuyorum ufaklik uyursa.;)

Güzel olmuşş afiyet olsunn
Internette 3 tarif var.:-/
Bu tarifi yapmayi dusunuyorum.

Ayran detoksu malzemeleri

2 litre yağsız ayran

4 yemek kaşığı haşlanmış nohut

4 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek

4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur

2 adet orta boy salatalık

İsteğe bağlı içine sarımsak, nane, pul biber veya diğer baharatlardan ekleyebilirsiniz

Yağ ve tuz eklenmeyecek .

Ayran detoksu tarifi

Ayran detoksu nasıl yapılır

Biraz koyu kıvamlı ayranın içerisine haşlanmış nohut, yeşil mercimek, bulgur, rendelenmiş salatalık ve istediğiniz baharatları koyarak karıştırın. Kesinlikle yağ ve tuz konmayacak. Kahvaltı saat 9′ da yapılacak.

Kahvaltı bir dilim esmer ekmekle az yağlı peynir, domates, salatalık ve 1 haşlama yumurtayla yapılır.

Detoks saat 12 de başlayarak akşam 8 de bitecek şekilde her 2 saatte 1′er kase soğuk detoks çorbası içilecek.

Ayran detoksunu yaparken dikkat etmeniz gereken kesinlikle kafein, şeker ve asit içeren içecekler içilmemesi gerekiyor. Ayran detoksu ve verilen kahvaltının dışında başka hiçbir şey yenilmeyecek.

Gün boyunca sadece bol su, yeşil çay vs. tüketebilirsiniz. Ayran detoksu ayda 2 gün olacak şekilde 1 defa yapılmalıdır. Bol ve sağlıklı kilo vermeler.

Bnm yapma imkanım yok ama inş siz faydasını görürsünüz
Günaydın herkese :) birazdan kahvaltımı yapıcam, birde ayran detoksu için malzemeleri haşlanması için ocağa koydum :) inşallah faydasını görürüm
İnşallah hadi bakkalımm
Selamlar herkese. 2 yıl önce aldığım ama sadece bir kez giyebildigim elbisem bugün bana oldu biraz dar oldu ama oldu :-) bi kaç kilo daha verirsem haziranda komsumuzun düğünü var orda giyebilirim :-) yupppiiii

Oo süper bnde şuan durum tam tersi ama kısa zamanda düzeleceğini umuyorum

Kızlar ben bugün folik asit almaya başladım. Herkes de bu ilaç çok fazla şişkinlik,gaz yapıyor diyor :14: Of ne yapacağım ben şimdi kısa süreli de değil sürekli kullanacağım bunu :/

Slm kızlar napıyosunuz günüm çok iyi ilerliyorduu fakat bi öğrencimin doğum günüymüş zorla 1 dilim kek yedirdiler şimdi voleybol oynucam inş yakarım

Slm kızlar napıyosunuz günüm çok iyi ilerliyorduu fakat bi öğrencimin doğum günüymüş zorla 1 dilim kek yedirdiler şimdi voleybol oynucam inş yakarım

Mrb canım. Sporla yapmaya çalış. Ben bu hafta bayagı dikkat etmeye calışıyorum. Kilo verdikce motivasyonum artıyor :) bide havalar güzelleşti ya. Güzel elbiseler hayalimde hep :)

Back
X