- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu diyet spor işleri benim ekonomiyede epey katkıda bulunuyo valla :)) abur cubura öyle her canının istediğini yemeye son verdim, kurs dışında ki mesafelerde de arabayı evde bırakıyorum yakıttanda tasarruf![]()
Harikasın canım. Ben de bu hafta vok dikkatliyim. Bugün hiç kaçamak yok :)
Akşam yemegi olarak 2 haşlama içli köfte yedim kaçamak sayılır mı..?:44:
dışarıda ki en iyi alternatifti ama bayat mıydı neydi midem alt üst oldu2 tanecikten bişey olmaz bence 😉😉
İçli kofteyi kizartmamissin ayrica bulgur ve kiymadan yapiliyo sonuçta. Hiç de kaçamak değil bence. Az bile yemissin ben iki taneyle asla kalmazdim. O yüzden en iyisi hiç yapmamak.Akşam yemegi olarak 2 haşlama içli köfte yedim kaçamak sayılır mı..?:44:
Okulda öğrencilerle oynadık cnm ya...bende senin gibiyim çok dikkat etmeye çalışıyorum çünkü sondayım artık ve çok kritik zamanlarMrb canım. Sporla yapmaya çalış. Ben bu hafta bayagı dikkat etmeye calışıyorum. Kilo verdikce motivasyonum artıyor :) bide havalar güzelleşti ya. Güzel elbiseler hayalimde hep :)
kızlar bu diyet spor işleri benim ekonomiyede epey katkıda bulunuyo valla :)) abur cubura öyle her canının istediğini yemeye son verdim, kurs dışında ki mesafelerde de arabayı evde bırakıyorum yakıttanda tasarruf![]()
İçli kofteyi kizartmamissin ayrica bulgur ve kiymadan yapiliyo sonuçta. Hiç de kaçamak değil bence. Az bile yemissin ben iki taneyle asla kalmazdim. O yüzden en iyisi hiç yapmamak.Off ya canım çekti.
![]()
Menum
Sabah(09:00) 1 yumurta
1/2 salatalık
1/2 domates
Maydonoz
12:00. Ayran detoksu.
14:00. Ayran detoksu
16:00. Ayran detoksu
18:00. Ayran detoksu
20:00. Ayran detoksu
1 saat zumba yarım saat bisiklet birazdan da canım kocacimla inciraltina yürüyüşe gitcez.2 lt şu 1 KUPA diyet çayı.
Ayran detoksu biraz gına getirdi ama yapcak bişey yok
Menum
Sabah(09:00) 1 yumurta
1/2 salatalık
1/2 domates
Maydonoz
12:00. Ayran detoksu.
14:00. Ayran detoksu
16:00. Ayran detoksu
18:00. Ayran detoksu
20:00. Ayran detoksu
1 saat zumba yarım saat bisiklet birazdan da canım kocacimla inciraltina yürüyüşe gitcez.2 lt şu 1 KUPA diyet çayı.
Ayran detoksu biraz gına getirdi ama yapcak bişey yok
Çok iyi gidiyorsun canım. Maaşallah..
07:30
Bir dilim tb
Haşlanmış yumurta
Yarım domates
3 zeytin
Bir kk köy peyniri
Yesil çay
10:30 şekersiz çay
12:30
Bir tabak diyet sebze yemegi
Bir kase yogurt
16:30
yesil kahve
18:00
2 haşlama içli köfte
Domates-salatalık
**100 dk yürüyüş**2 lt su
Spora ekleme yaparsam yazarım canlar :)
Menüm
Sabah 07.10
2 Haşlanmış yumurta
2 domates
5 zeytin
2 dilim peynir
2 kaşık haşlanmış kuru faulye
Öğlen 12.00
1 Haşlanmış kase tavuklu salata
Akşam: 19.30
250 gram yoğurt
Yürüyüş 1 saat 40 dakika
su 2 litre...
Menüm
Sabah 7:00
2 dilim kızarmış tb
1 kk peynir salça ve 2 ceviz
Çayy
Ara 10:30
1 kutu süt
Öğlen 12:30
1 kase yeşil salata
1 dilim kek doğumgününden mecburem yedim
Akşam 18:30
Yarım enginar dolma ve 2 kaşık bakla içi
Kızlar dün etinin yulaf kepeğinden aldım okuldan gelince bazen cok acıkıyorum bu sefer akşam çok kaçıyordu onun için aldım tok tutuyor demiştiniz akşam yemeğinden önce 1 kaşık yoğurtla karıştırıp yedim çok güzel oldu 😊
Ben menümü paylaşayım
Ayran detoksu yapıcaktım ama öğle bıraktım,öğle yediğim kaseden 1 saat sonra açlık bastırdı, normal öğün yap yoksa bu açlık mutfağa saldırtır kızım dedim, ve bıraktım detoksu
Sabah
1 dilim kaşar
1 yumurta
5 zeytin
1 dilim tb
1 fincan yeşil çay
Öğle
12.00 1 kase ayran detoksu için hazırladığım karışım
14.00 3 yk taze fasulye
4 yk bulgur
Yoğurt
Akşam
Yürüyüş yaparken ağzımda sakız vardı dilimi ısırdım, dilim fena kanadı, affedersiniz ama nerdeyse 1 avuç kan tükürdüm,artık nasıl ısırdıysam, hala acıyo , yemek yemiycem. Küstüm , neye küstüm bilmiyorum amacanım istemiyo.
1 saat tempolu yürüyüş
1,5 litre su